Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambasadorka1111

Tydzień diety za mną - spadło prawie 4 kg - nie za dużo?

Polecane posty

Gość Ambasadorka1111

Hej mam pytanie - jestem na diecie, trochę rygorystycznej, około tydzień i schudłam około 4 kg. Czy to nie za dużo na tydzień? Dodam, że mam 168 cm wzrostu i teraz waże około 70 kg - planuje na tej diecie być 2 miesiące czyli 8 tygodni.Dzięki za wszystkie odpowiedzi

Gość Ambasadorka1111
Staram się nie przekraczać 600 kcal ale jednocześnie robić tak żeby te 600 kcal pozyskać z warzyw i owoców.

Gość fifinkaqwe
Zbyt szczupła to nie jesteś:D ja przy twoim wzroście warze 49 kg to jeszcze troche ci brakuje do mie

omg dziewczyno, ja od 2 tyg jestem na diecie 1500 kcal i wciaz chodze glodna, a ty tu wyskakujesz z 600 kcal. Efekt jojo murowany.

Gość Ambasadorka1111
Jo jo faktycznie przerabiałam ze 3 razy - ale tym razem mam bardzo silną motywację i wspomogę się tabletkami zabijającymi głód jak już schudnę.

ja jestem na 1000 kcal i w 4 dni zeszlo 2 kg pije 3 l wody dziennie polecam

Gość Ambasadorka1111
Do 600 kcal idzie się przyzwyczaić - kiedyś bardzo często robiłam głodówki i dobrze się czulam. Najgorsze są pierwsze dni... A teraz postawiłam na taką dietę bo już mam dość innych metod dzięki którym niby schudniesz nie jedząc tego czy tego lub biorąc jakies wspomagacze...teraz musiałam wybrać coś pewnego

No to ja chudne najwolniej - w 2 tyg 3 kg, ale dzieki temu ze jednak waga leci nie bede sie obzerac. Przez zime przytylam 11 kg i nie mieszcze sie prawie w nic

Gość Ambasadorka1111
Ja sobie 3 lata folgowałam a teraz mam taką rewolucję w życiu, że powiedziałam sobie, chcę wrócić do starych czasów kiedy wszystko było lepsze włącznie z talią....

Gość Ambasadorka1111
No to jest oczywiste dla mnie:) chodzę na siłownie 3 razy w tygodniu i pracuje:)

Gość sprawdz sobie poziom
najlepszą dietą jest zdrowe odżywianie, zmiana nawyków. Ja schudłam dokładnie rok temu 12kg i moja waga utrzymuje się cały czas mimo tego że pozwalam sobie na słodycze itp. dużo mięsa/ryb i warzywa to klucz do sukcesu, owoce mają dużo cukru