Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm432

kobiety 40-letnie

Polecane posty

Gość zdegenerowanaMaupa
i tak dalej, i tak dalej aż do setki. :D

Gość Zuzanna Amelia & 2
Mam w rodzinie dwie ciotki , obie juz po 50 i obie maja adoratorow. A wcale nie sa atrakcyjne. Mialam tez sasiadow , oboje chyba po 60 i oboje wdowcy. Zaczeli byc razem i sa do tej pory. Jak jestes typ hot 40 to mysle ze znajdziesz nawet mlodszego na hot romans. Na slubny kobierzec jest jednak troche za pozno ale i w takim wieku sie zdarza.

na hot romans to chyba akurat najmniejszy problem znaleźć :) raz dla kwestii 'badawczych' podałem się za spragnioną 40-latkę i w ciągu godziny napisało 27 facetów :) potem zrobiłem odwrotnie (tzn, młody szuka starszej) i nikt nie napisał :)

Gość Ha!,
a jak się setki dobije to dopiero jest szał! taniec z balkonikiem, seks pod respiratorem, cała masa szalonych pomysłow których nikt juz nie zabroni zrealizować bo "nie wiadomo ile jeszcze pociagnie" ;-)

Gość mmm432
Ja też kiedyś dałam swoje zdjęcia i to takie nie specjalnie wybrane na pierwszy lepszy portal w internecie trochę właśnie z chęcią znalezienia kogoś wartościowego............parę razy na to gówno zajrzałam przez kilka miesięcy i znudziło mi się i teraz po roku patrzę, a tam chętnych na tzw. hot romans jest 1 800 mężczyzn........pojebane znowu ale w drugą stronę, pełno alfonsów........

Gość mmm432
Nawet pisali do mnie gówniarze 22 letni.......porażka...młody poćwiczyłby sobie na starej dupie.....

Gość kolejny durny temat
taaaaaaaa kolejka do ciebie stoja :-O 1800 facetow :-Ow dodatku jestes niezwykle wulgarna i oblesna :-O

Gość hahahahaha, 1800 :):):)
Ech! Fantazję to ty masz...stara i głupia :o

Gość Zuzanna Amelia & 2
Tajemnica on - ja kiedys przez przypadek weszlam na temat i podalam maila nawet nie z mysla o facecie. Napisalo chyba lacznie 10 facetow. Z tego jeden byl nawet niezlym kandydatem na romans.

Gość mmm432
Tak? ja jestem wulgarna??? no może czasami jak jestem na coś zdenerwowana, ale tak na co dzień nie przeklinam wcale...........tak 1800 mężczyzn zaproponowało mi spotkanie.

Gość Zuzanna Amelia & 2
No widzisz. A mi tylko 10.

Gość mmm432
ale w ciągu roku........same się zalogujcie na dowolnym portalu w internecie, to zobaczycie ilu chętnych na zwykły romans będziecie miały....

Gość Zuzanna Amelia & 2
A u mnie w ciagu poltora roku.

Gość kolejny durny temat
nie mowie o twoim przeklinaniu tepa strzalo :-O:-O:-O mowie o tym w jaki sposob sie wyrazasz : wulgarnie i oblesnie :-O jasne, 1800 facetow sie chcialo z toba spotkac hahaaaaaaaaaa :D bo klikneli ci albo smiley wyslali czy co????to myslisz ze od razu cie spotkac chca:-O Boze jaks Ty durna :-O

Gość trzydzieści parę lat mam
zawsze się znajdzie jakiś desperat, nawet na podstarzałą 40-dziestkę w końcu tylko seks to żadne zobowiązanie

Gość piekna mojaaa
a gdzie moja piekna 40 ka? Gdzie Ona sie podziała?

Gość tutaj szkasz swojej
40-tki? A real?

Gość mmm432
Tu jest piękna 40-tka .....mężczyzną lata nie stoją w miejscu, też się starzeją......jak mają 40 lat większość z nich są już łysi, siwi niektórzy mają brzuchy piwne, albo nawet niektórych nie stać na wstawienie zębów i chodzą szczerbaci, co niektórzy mają twarze w zmarszczkach a polscy 50 latkowie to już jest porażka totalna........same obleśne dziady.....

Gość mmm432
wystarczy obejrzeć zdjęcia polskich 50- latków w internecie.....

Gość ertdertygftgy
piekna mojaaa'' a gdzie moja piekna 40 ka? Gdzie Ona sie podziała? udusze Cię! :)))hha ale realnie :)) i znowu nie dodzwoniłeś sie do królowej :))

Gość ertdertygftgy
mam dla Ciebie niespodziankę :)) db wiad.:)

Gość durni jestescie :)
40 tki maja najwieksze powodzenie wlasnie u mlodszych facetow ,nawet wieksze jak u starszych :P i te jadem tu plujace mlode siksy najwiecej ponizaja 40 tki ,wiekszosc facetow leci na nie ,czesto nie widac tych 40 lat jak kobieta dba o siebie,chyba ze ma 3 dzieci ,meza pijaka i u fryzjera byla pewnie z 10 lat temu to i owszem:O niektore 40 tki to niezle rury a wy mlode siksy zazdrosne o swoich mlodych fa cetow to sobie mozecie :D poskarzyc sie kolezankom,ze zostawil was dla starszej :P:D:D:D

Gość jakie cycki fajne
jedrne wielkie miala 38 latka z ktora sie ostatnio spotykalem to szok i zero zmarszczek JAKA BUZIE MILA i wogole fajna sexy figurke ..jak to porownam z mniejszymi a powyciaganymi cyckami lasek po 20 tce z ktorymi bylem i kilogramem tapety na ryju i zmarszczak takiej mlodki i rozstepach to juz bym wolal zeby wszystkie byly kolo czterdziestki i takie seksowne byly jak ta ,z ktora sie ostatnio spotykalem. To chyba kwestia genow bo skad u 22 latki,ktora nie rodzila takie obcisle i powyciagane cycki?A ponoc male cycki sa jedrniejsze? I okazuje sie ze gowno prawda ,jak kobieta o biuscie nr 5 ma jedrne cycki i b ez rozstepow ! Takze ktos jakimis stereotypami tu mysli i pisze .

Gość jakie cycki fajne
obwisle mialo byc a nie obcisle cycki..

Gość mmm432
a co cycki mają wspólnego z fajną 40-tką?? mi wystarczą piękne oczy i faceta mam owiniętego wokół palca...

Gość jakie cycki fajne
chodzilo mi o fajne cialko i cycki 40 tki ,ze sa lepsze niz te od mlodych siks a wiekszosc tu piszacych nazywa 40 tki prochnem sypiacym sie . Ja juz wiem ,ze to tylko stereotyp,idiotczny stereotyp.

Gość Robert30;
Wiesz przed chwilą wróciłem byłem sie opalac z moją kobietką, ja mam 30 a ona 20 i nie wyobrażam sobie jakiegoś zbliżenia z kobietą w moim wieku, te same zdanie mówią moi rówieśnicy w męskim towarzystwie, bo wiadomo inaczej się rozmawia tam gdzie znajduje się choć jedna kobieta, a inaczej gdzie grono facetów. nie chciała byś słyszeć co o takich mówią, i zaznaczę że rozmawiają o tych zadbanych..... Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Gość mmm432
tzn. zależy jakie życie miała 40-tka przez te 20 lat od swojej 20-tki...jeśli miała męża który ją tyranizował, czworo dzieci i do tego pracę na trzy zmiany.......to wygląda bardzo staro.......bo niestety jest zniszczona ciężkim życiem i jeśli jeszcze do tego paliła, piła.......i w ogóle no to wygląda makabrycznie.......ja akurat wyglądam ok jak na 40......raz kiedyś zaczęłam rozmowę z jedną kobietą zapytała mnie o wiek, jak jej powiedziałam że 40...to spytała mnie się ile miałam już operacji plastycznych........???? no cóż ani jednej i zero zmarszczek, zero siwych włosów no niektóre 40 tki to czasami lepiej wyglądają niż 30 tki......

Gość mmm432
No cóż Robert30 a ja nigdy nie miałam od siebie starszego mężczyzny, całe życie podrywają mnie tylko równolaci lub młodsi......a co mówią o równolatach mężczyźni??? bo ja byłam bardzo dobrze traktowana przez równolatów...