Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowie mi ktos czy walczyc

Pytanie dla kobiet: Macie do wyboru tylko tych dwóch Panów, kogo wybieracie?

Polecane posty

Oczywiście że brzydki (i większość przeciętnych) poniżej 180 zawsze będzie sam. Ten temat udowadnia że nawet zarobki tu nie pomogą. Oczywiście mowa o stałym satysfakjonującym obie strony związku, o możliwości założenia szczęśliwej rodziny. Tacy osobnicy są przekreśleni :)

Gość Nikolaaaaaaaaa
autor to prawiczek na stówe. Do pytania to nawet nie odniose sie, dlatego, że ja wybrałam sercem i tego do którego coś czułam. Ciekawa osobowosc i emocje. Jak tego nie dasz kobiecie to w dupie bedzie miala twoja kase, wzrost itp.

Ale przeciez Linda i Chyra sa atrakcyjni takze dla mlodszych kobiet na przyklad dla mnie:)

abcdefgkobieta Nie, ponieważ takiego wzrostu nie da się niczym nadrobić. Zresztą wiesz - teraz to ja sobie mogę:) Ale piszę ogólnie o niziołkach.

Musze cię zmartwić, autor nie jest prawiczkiem a seks uprawia średnio raz w miesiącu ;)

A poczułabyś coś do tego 10/10. Proste! Dlaczego kobiety to takie fałszywe i obłudne istoty? Przecież nie można nic poczuć do brzydala (większości przeciętniaków) poniżej 180 wzrostu! No chyba że trafił nam się na wymarciu typ kobiety, który jednak patrzy na kasę i taki facet miałby jej jak lodu. POCZUĆ MOŻNA COŚ TYLKO DO ATRAKCYJNYCH FACETÓW! TYLKO W NICH MOŻNA SIĘ ZAKOCHAĆ. I przestańcie już te brednie wypisywać że jest inaczej. Pisać każdy może. A życie pokazuje co innego.

Heh ale nie chodzi o o to ze sa popularni, tylko ze sa atrakcyjni fizycznie, maja osobowosc i sie dobrze ubieraja:)

Gość Nikolaaaaaaaaa
Co za bzdury. Mój ma 175, ja 170 i nam to w niczym nie przeszkadza. Koleżanka 175, jej facet niewiele ponad 170. I mnostwo takich par jest

POCZUĆ MOŻNA COŚ TYLKO DO ATRAKCYJNYCH FACETÓW! TYLKO W NICH MOŻNA SIĘ ZAKOCHAĆ. dla mnie najwazniejsze by dbal o siebi:P chodzil czysty i pachnacy nie musimiec 180cm ;P

A skąd wiesz jaką mają osobowość? Są atrakcyjni i bogaci, to ci się w nich podoba. Facet przegrywa życie kiedy ma poniżej 170 wzrostu, bo mogą go i prostytutki nie przyjąć, a ze znalezieniem chętnej na sponsoring kobiety, będzie mieć olbrzymie trudności. Taka jest prawda.

Gość Ewka_z_forum22
Tylko wysocy przystojniacy powinni zakładać rodziny.

Nie, ja oceniam ich na przyklad na podstawie rol jakie graja. A tam grywali roznych ludzi, raz biednych, raz bogatych. I byli dla mnie atrakcyjni. Nie znam ich z realu.

goska287 - widzisz, ale chodzi mi o coś innego. Moorland tu kiedys wspominała, że zdarza jej się na ulicy zobaczyć jakiegoś niskiego z fajną paszczą czy budową ciała i że jak takiego widzi to mysli sobie, że fajny facio. I pewnie dziś wiele młodych dziewczyn mogłoby tak pomyśleć widząc tego Chyrę. Ale jakby taki do nich wystartował, do by go spławiły z myślą " szkoda, że taki niski ".

jak ktoś bardzo czegoś nie chce widzieć to nie zobaczy. To mniej więcej tak, jak otyli mówią, że to geny, a nie ich charakter są przyczyna problemu.

Gość abcdefgkobieta
autorze z tego co pieszesz to mój mąż musiałby być na prawdę bożyszczem, bo kocham go na zabój ;)

Jeszcze nie slyszalam o sytuacji, zeby prostytutka nie przyjela kogos ze wzgledu na wzrost :D Co do sponsoringu to jest dokladnie odrotnie. Masa chetnych dziewczyn, a niewielu zainteresowanych:)

Nikolaaaaaaaaa Ja mam na balkonie słonia, który jest szybszy niż tygrys jakiego trzymam we piwnicy. Wsadź sobie w d te zmyślone historyjki, mam oczy, widzę z kim się dziewczyny prowadzają.

"Jeszcze nie slyszalam o sytuacji, zeby prostytutka nie przyjela kogos ze wzgledu na wzrost " Ja na szczęście też nie. Nawet te po 180 dają radę:P

Ten Frodo to rzeczywiście psychiczny. Gdzie ty żyjesz? Ja w stolicy i widzę setki par, gdzie przystojni faceci chodzą z kobietami 10/10 a mają poniżej 180. Kurrwa zepsułeś mój temat tym chorym czepianiem się wzrostu. Jak jesteś przystojny to kobiety same będą się do ciebie pchały. To mnie chciały ładne, niewiele niższe ode mnie (i jedna mojego wzrostu) a byłem 174 i przeciętny to gdzie ty widzisz problem? Może jesteś idiotą i dlatego masz problem ze znalezieniem sobie kobiety.

Moorland Wyjedź na dowolną polską wioskę i zobacz ilu tam mieszka murzynów. Ich tam jest ponad 40%. A jak ich nie widzisz, to znaczy, że nie chcesz widzieć:) Taka to Wasza filozofia.

całe szczęście, że do ciebie i twojej dowolnej wiochy mam cały kontynent. co za jęczybuła...

abcdefgkobieta i pewnie taki jest. Wysoki, silny, dobrze zbudowany, ładna symetryczna twarz, zdrowe bujne włosy. Wszystko się zgadza.

Gość Nikolaaaaaaaaa
tak tzw. motylki w brzuchu mozna poczuc idioto jeden, a seks to chyba z własna ronsiom uprawiasz, albo z kolegom. Bo na stówe coś z tobą nie tak i przestań narzekac, bo to już cie skreśla w oczach kobiety żałosny desperatku. :d:d

Ja w przeciwieństwie do Ciebie stwierdzam fakty. Widziałeś niskich brzydali z kobietami? Ja nigdy. A widziałeś przystojniaków poniżej 180 z super dziewczynami? Ja mnóstwo. Taka rzeczywistośc jest i nikt jej głupim paplaniem nie zmieni.