Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasto_marchewkowe

Dlaczego mężczyźni boją się samotnych kobiet z dziećmi??

Polecane posty

...ilekroć poznaje wolnego i interesującego faceta ( a jak wiadomo zjawisko to w pewnym wieku nie występuje zbyt często ) i ON uzyskawszy informację,iż oprócz tego,że jestem kobietą jestem rónież matką nerwowo rozgląda się na boki by przeobrazić się w strusia pędziwiatra albo coś jeszcze szybszego i zniknąć... Dlaczego???????

Nie pisze tego ze zlosci bo moja siostra tez jest smaotna matka i ciezko jej bylo tez kogos znalesc. No ale znalazla :)

Gość joe2012
i co? ma łożyć na cudzego bachora? :o

Gość aniaaaajjjj
a po co mają na cudzego bachora dawać? o.O ja bym nie chciała być z facetem który ma dziecko z inną i to on się tym dzieckiem opiekuje. Mój facet ma się zajmować TYLKO naszymi wspólnymi dziećmi.

Gość Uroczy Roman
Już Ci wszystko napisano. Ja jednak wypunktuje. Mało kto chce wychowywać cudze dziecko i z tego powodu Ciężko Ci będzie kogoś znaleźć.

Gość bo ...to glupek jest :))))
I boi sie ze nie da rady ,ale faceci tak maja :) Dzieciaki trzaskac ,bardzo chetnie ale wychowac ...to juz wyzsza inzynieria :)

Pocieszające....:) mam koleżankę z trójką malutkich dzieci i też znalazła... A swoją drogą ilu mężów wychowuje nie swoje dzieci ;)

I wiem cos na ten temat ...daj sobie luz ,powoli ...

Ja tam się nie boję samotnych z dziećmi ale przeważnie spotykam mężatki z dziećmi które są zainteresowane tylko skrytym romansem .

Gość joe2012
wielu mężów wychowuje nie swoje dzieci, bo jesteście zdradliwymi sukami niegodnymi splunięcia ;)

Gość aniaaaajjjj
"wielu mężów wychowuje nie swoje dzieci, bo jesteście zdradliwymi sukami niegodnymi splunięcia " zgadzam się :) choć jestem kobietą, to gardę żonami zdradzającymi mężów :o

Gość efwerfeq2efq2
Po prostu nie chcą wychowywać obce dziecko.

Gość uwazam, ze
jak masz dobry charakter, to nie powinno byc problemu ze znalezieniem owego. A ty zwiazalabys sie z facetem ktory ma dziecko ?

to rpaqda ja rowniez gardze szmatami rodzaju meskiego i zenskiego pozostajacego w zwiazku malzenskim ktorzy zdradzaja:0

///dlatego się rozwiodłam ale ale nie znam niestety wiernego małżeństwa .I tak się zastanawiam czy teraz takie czasy nastały czy ja się obracam w dziwnym środowisku....chociaż znajomych mam z różnych kręgów...Im wyżej postawieni tym słabszy kregosłup moralny...bądz jego brak.

emanujaca lejtem dla twojej wiadomosci matki samotnie wychowujace dostaja tzw alimenty na dziecko:) gorzej jest z facvetami ktorzy sa alimenciarzami:)

Do aniaaaajjjj-moze i suka da d... ale pies, a raczej gudlaj nie musi brac :) :) :)

Samotne matki są dobre ale tylko do seksu bez zobowiązań. Jedynie desperat będzie poważnie traktował taką kobietę. A ty głupia sądzisz, że to ze strachu. Haha dobre.

Dokladnie alimenty,i nie jeden gudlaj czesto skomli od konkubiny ;daj na fajki ,coz tacy sa faceci :(

Oczywiście,że bym się związała z mężczyzną który ma dziecko....nie stanowi to dla mnie wiekszego problemu. Może wszystko przychodzi z czasem..poglądy,inne spojrzenie na świat.Z doświadczeniem jaki zdobywamy żyjąc,nie wszystko jest czarne albo białe. Kiedyś wierzyłam w idealną miłość aż po grób...teraz już nie ,zakładam że istnieje jednakże z wszystkimi odcieniami :)

Gość FACET3333
Czy ja wiem , czy się boją. Kiedy moja żona była rozwódką to z kolegami toczyliśmy boje o jej względy :-) Wygrałem!!!!!!!!

Konkubina ...loj...jak to okropnie brzmi :(