Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasto_marchewkowe

Dlaczego mężczyźni boją się samotnych kobiet z dziećmi??

Polecane posty

Gość dziwne że sama na to nie
wpadłaś bo nie chce byc tatą dla obcego dziecka?

Jakby mi laska na randce się przyznalą ze ma dziecko to chyba bym ja zwyzywał, że w ogóle miałą czelnośc się ze mną umówić.

dominik1000 tak???? a nie zaciągnałbyś jej do łóżka????zdaje mi,że pisałeś gdzieś tam powyżej ze to łatwy łup :) a chyba taka wyznajesz ideologię,co?

dominik przykro mi to stwierdzic ale to wlasnie ty do tych normalnych nie nalezysz i pisze sie JAKICHŚ!!

Ja jestem bardzo porządny i takim samotnym matkom od razu mówię gdzie jest ich miejsce.

Gość bo to tchórze i egoiści
Bo większość jest taka jak dominik. Nie rozumieją co znaczy kochać. Wystarczy poczytać wpisy takich chłoptasiów, oni tylko potrafią jak to wulgarnie określają - ru..ać Za to duże brawa dla Faceta3333 i oby Wam się wiodło tak samo przez kolejne lata.

Gość eciapecia222
dominik wez spierdalaj bo pierdolisz glupoty wiesniak jeden.. nigdy pewnie laski nie miales a pouczasz ludzi madrych i wyksztalconych..bravo dla Faceta ze kiedy pokochalkobiete pokochal tez jej coreczke a Ty ofermo nigdy tego nie zrozumiesz jakmozesz zrozumiec jak nei masz dzieci ani zony smarkacz jeden.. o Twojej inteligencji swiadzy to co masz napisane w stopce brawo la Ciebie..

dominik ich miejsce jest w spoleczenstwie tak samo niby jak i twoje ale zaczynam miec watpliwosci. tacy jak Ty powinni zostac poddani utylizacji. Nie chce sz samotnej matki to sie bierz za latwe bezdzietne nikt ci tego nie broni ale obrazac nie musisz nikogo bo jak juz wyzej wspomnialam, to swiadczy o twojej niskiej kulturze. NIC SOBA NIE REPREZENTUJESZ PROCZ NURTU ZWYKLYCH PRZYGLUPOW

Gość eciapecia222
haha dupcing.. to wez ta dziwencje z remizy i spierdalaj na ten swoj supcing do babcinej stodoly zjebie a nie sie wypowiadasz jak huja o zyciu wiesz.. czy to jest wina kobiet ze zostaja zdradzane przez takich pojebow jak Ty?? tez chce sobie pozniej kobieta zycie ulozyc miec kogos

A co mam im wspólczuć? Głupie cipy mają to na co zasługują. Trzeba ponosić konsekwencje swoich wyborów.

Gość eciapecia222
*dupcing

nie ma co dyskutowac z takim czlowiekiem. Kobietki moje drogie zyczę wam i sobie powodzenia, nam zreszta ono nie bedzie potzebne tak jak temu biednemu "czllowiekowi"

Gość FACET3333
,,Chodzi przede wszystkim o takie zwykłe relacje na codzień,ludzie sobie ledwo radzą ze swoimi dziećmi,ciekawe jak ułożyć relacje z bachorem,który w każdej chwili może ci powiedzieć a kim ty dla niego jesteś.Tak na codzień,żeby chociaż nie zostać zwyzywanym." Proste: ,,bachora" traktować jak własne dziecko i być dla niego jak ojciec.Ono musi czuć się kochane i akceptowane. ,,Moja córka" ma dziś 17 lat i nigdy nie usłyszałem od niej złego słowa. Relacje między nami są jak córka-ojciec , takie jak w każdej,normalnej rodzinie. ,,BardzoBrzydka jak myślisz dlaczego zostały samotnymi matkami? Dlatego, że to w więszości przypadków zwyczajne puszczalskie latawice." Moja żona została samotną matką z własnego wyboru.To ona odeszła i w jej sytuacji była to jedyna słuszna decyzja.

Gość eciapecia222
Sluchaj czy jesli bys byl zdradzany i Twoja zona chciala by odejsc do innego rozwidola by sie z Toba i zostawila Ci dziecko bo np nie chciala by go to co bys zrobil? zachwile napiszesz ze nigdy nie bedziesz mial dzieci?? i obys nie mial spirdalaj debilu nie wiem po co sie wypowiadasz tutaj wogole

Domonik100 Dla Twojej wiadomości nie ma tygodnia zeby mój ex nie chciał do nas wrocić....i myślę,że gdybym chciała za wszlką cenę być z kimś to nie pisałabym tu.... Na próżno to jednak,myślę,że Ty i tak nie rozumiesz o czym ja Ciebie piszę.

Gość FACET3333
Kobietki nie martwcie się. Jeszcze spotkacie tego jedynego i ułożycie sobie życie. A porażką nie przejmować się, tylko brać z niej lekcje na przyszłość.

Rozczarowany? A widzisz....taka jestem,że nie biorę sobie slów kogoś takiego jak Ty na poważnie...za to znalazłam tu parę perełek i prawdziwków :):)Dziękuję !!

Gość eciapecia222
No wlasnie chcesz tylko powyzywac ludzi bo nie masz nic innego do roboty.. ja mam meza bardzo kochanego ale uwazam ze samotne matki sa godne podziwu i nalezy im sie to co najlepsze w zyciu bo wiem jaki trud tzreba wlozyc w wychowanie dziecka i radzenie sobie ze wszystkim mi bez mojego meza bylo by bardzo ciezko. zycze powodzenia mamusiom napewno znajdziecie kogos

Jeżeli byłbym zdradzany to po rozwodzie nie pozwolilbym kurwie wychowywać mojego dziecka. Jezeli sama by go nie chciala to tylko lepiej, bo w przeciwnym wypadku jako facet nie miałbym szans żeby dziecko zostało ze mną.