Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasto_marchewkowe

Dlaczego mężczyźni boją się samotnych kobiet z dziećmi??

Polecane posty

w tej chwili widzę taka zaleznosc.....samotne matki wygrywaja w przedbiegach z bezdzietnymi. moje wszystkie znajome po rozwodach czy panny z dziecmi maja partnerow a ja bezdzietna nie moge sobie nikogo znalezc

Gość FACET3333
dominik1000 Samotne matki są dobre ale tylko do seksu bez zobowiązań. Jedynie desperat będzie poważnie traktował taką kobietę. A ty głupia sądzisz, że to ze strachu. Haha dobre. Nie zgodzę się z Tobą.Nigdy nie byłem desperatem. Miałem w życiu wiele kobiet, ale z żadną z nich nie chciałem się wiązać na stałe. A gdy poznałem ją...wiedziałem już że to kobieta mego życia.

pewn ie ze sa normalni faceci, mam mnostwo kolezanek ktore ulozyly sobie zycie na nowo z porzadnymi i to bezdzietnymi mezczyznami, ktorzy cudownie traktuja dzieci

Gość hexerei
kiedys kolega mi powiedział, ze nie lubi samotnych kobiet, poniewaz nie mają do kogo wrocic. z drugiej strony, zaakceptowac cudze dziecko wcale nie jest łatwo

To szukaj faceta również dzieciatego, obydwoje będziecie z ''gorszej partii'' i żadne z was nie będzie poszkodowane. Tak jak pisałem wcześniej samotne matki są dobre tylko jeżeli chodzi o seks. Szybko wskakują do łóżka, nie trzeba się wcale starać.

trzeba kochac dzieci by moc je zaakceptowac...przeciez zdarza sie i tka ze wlasne matki morduja dzieci....wszytsko zalezy od czlowieka

FACET3333 dupa z ciebie a nie facet. Związek z kobietą z dzieckiem to plama na honorze prawdziwego mężczyzny. Jeżeli tego nie czujesz to widocznie nie masz jaj.

Gość FACET3333
Ja dzieci nie miałem, teraz mam z żoną.,, Jej dziecko " z pierwszego małżeństwa jest także moim dzieckiem. Pokochałem je tak samo jak ją.

dominik buahahaha to nowosc, nie znam zadnej samortnej matki ktora wskoczylaby szybko do lozka, o taka to dopeiro tzeba soe starac dlugo i udawadniac ze mu na niej zalezy. taka kobieta boi sie niechciaNEj ciazy po stokroc czesciej niz taka dyskotekowa latawica wiec twoje wywody nijak sie maja do rzeczywistosci. Choc zapewne to tak czy siak zalezy od osoby a nie stanu rzeczy w jakim sie znajduje. Sa i singielki dajace dupy jka i pewnie matki. trzeba byc bardzo ogranioczonym by domene łatwego sexy przypisywac tylko i wylacznie samotnym matkom

ciasto_marchewkowe ja juz dawno ja straciłam:) mój ostatni mężczyzna właśnie rzucił mnie dla samotnej matki:)

BardzoBrzydka jesteś w błędzie. Samotne, porzucone kobiety z dzieckiem sa tak zdesperowane i ugodowe, że idą na wszystko. To jest akurat bardzo łatwy łup.

Gość FACET3333
dominik1000 FACET3333 d**a z ciebie a nie facet. Związek z kobietą z dzieckiem to plama na honorze prawdziwego mężczyzny. Jeżeli tego nie czujesz to widocznie nie masz jaj. W d*pie mam co ty o mnie myślisz i życzę ci abyś po 15 latach małżeństwa był tak szczęśliwy jak ja i kochał równie mocno jak pierwszego dnia.

Dominik1000 Po cóż Ty dziecko zostawiasz zupełnie niepotrzebny dla nikogo slad swojej bezgranicznej głupoty....ale rozbawiasz mnie :)to muszę przyznać ...

Gość mamusia synusiaaaaa
według mnie dla wartosciowego faceta nie ma znaczenia czy kobieta ktora sie zainteresował/podoba mu sie ma dziecko czy nie!!!

Gość FACET3333
dominik1000 BardzoBrzydka jesteś w błędzie. Samotne, porzucone kobiety z dzieckiem sa tak zdesperowane i ugodowe, że idą na wszystko. To jest akurat bardzo łatwy łup. Faktycznie łatwy...8 lat czekałem, aby zgodziła się pójść do ołtarza.

dominik widocznie te samotne matki ktore wg ciebie sa latwe to byly latwe caly czas, ja znam mnostwo porzadnych matek i nigdy w zyciu sie nie sypia tak jak Ty mowisz. Musisz miec do czynienia z jakas patologia po prostu

FACET3333 czyli jednak jesteś zwykłą ciotą. Żaden mężczyzna świadomy swojej męskości, pozycji spolecznej nie pierdolilby takich głupot. Zachowujesz się jak zwykly pizduś którego nie było stać na towar pierwszej kategorii i dorabiasz do tego ideologię.

Gość a nie możecie się zająć
bachorami,dać se spokój z facetami.To nie chodzi wcale o jakieś bzdety o wychowywaniu czy akceptacji,ale każdy facet to taki wychowawca,a każde dziecko marzy o byciu wychowywanym.Chodzi przede wszystkim o takie zwykłe relacje na codzień,ludzie sobie ledwo radzą ze swoimi dziećmi,ciekawe jak ułożyć relacje z bachorem,który w każdej chwili może ci powiedzieć a kim ty dla niego jesteś.Tak na codzień,żeby chociaż nie zostać zwyzywanym.

ciasto marchewkowe no cóz nigdy nie wiadomo co jest nam dane. Niektorzy zyja w samotnosci cale zycie;)

BardzoBrzydka jak myślisz dlaczego zostały samotnymi matkami? Dlatego, że to w więszości przypadków zwyczajne puszczalskie latawice.

w tak chamski sposob nie musisz sie dominik wypowiadac, to swiadczy o twojej kulturze osobistej i o tym ze to wlasnie ty jestes towarem drugiej kategorii a mozna by i rzec WYBRAKOWANYM TOWAREM ..jak dobrze ze takich niemężcyzzn jest malo

dominik a nie pomyslales ze to mezczyzna opuscil kobiete, poszedl do innej. To mezczyzni w wiekszosci sa pozbawieni jak ktos tu ujal kregoslupa moralnego. Zostawiaja zone i dziecko i ida dalej lub ida dalej robic dzieci kolejnej........

...BardzoBrzydka i bywaja szczęśliwi :) Ja bywam mimo ,ze teraz jestem sama..Przyjaciele...:):) I jest jeszcze coś co zasze poprawia mi humor ...zachwyt takich Dominików1000 na mój widok i ta ogromna przyjemność kiedy daję im kosza.

Gość a nie możecie się zająć
to już jest ryzyko,jak sprawić,żeby takie dziecko przynajmniej ciebie ignorowało

Gość mamusia synusiaaaaa
no własnie jego obecność dzis tutaj świadczy o tym jakim jest Bossem :-P

ciasto_marchewkowe Widzisz, sama potwierdziłaś, że masz kompleksy i musisz się dowartościowywać.