Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasto_marchewkowe

Dlaczego mężczyźni boją się samotnych kobiet z dziećmi??

Polecane posty

Gość myślałem też o tym
to wcale nie jest takie proste, w pewnym sensie chodzi o strach, który bierze się z niepewności, czy ta kobieta jest uczciwa czy to co powiedziała na temat przyczyny rozwodu to prawda, czy dba o prawidłowe relacje między dzieckiem a ojcem, czy "gra" dzieckiem. Niektórzy naprawdę myślą o tym

dlatego my takim kurwom jak ty tez nie pozwolilysmy zabrac nam naszego dziecka!!!!czaisz?!

Tak jasne jeszcze im złote medale porozdawać za to ze spierdolily swoim dzieciom życie i odebrały szanse na normalny rozwój w pelnej rodzinie.

Zrobisz z niego kolejnego cioteksa jak facet który się tutaj wypowiadal na pomarańczowo. To nie żart.

Zrobisz z niego kolejnego cioteksa jak facet który się tutaj wypowiadal na pomarańczowo. To nie żart.

Gość FACET3333
,,myślałem też o tym to wcale nie jest takie proste, w pewnym sensie chodzi o strach, który bierze się z niepewności, czy ta kobieta jest uczciwa czy to co powiedziała na temat przyczyny rozwodu to prawda, czy dba o prawidłowe relacje między dzieckiem a ojcem, czy "gra" dzieckiem. Niektórzy naprawdę myślą o tym" Z moją żoną nigdy nie poruszaliśmy tematu jej rozwodu.To był epizod z jej życia ,który chciała wymazać z pamięci. Powód jednak był mi znany, bo znałem jej męża. On zdecydował,że skoro ona odeszła to on nie chce ich znać i nie ma mowy o żadnej pomocy, czy alimentach.

Gość chloegłód
dominik to pewnie wychowany bez ojca i teraz mu się na mózg rzuciło

Gość FACET3333
dominik1000 Ciebie to nawet te samotne by nie chciały .

Gość FACET3333
i ,,cioteksą" nie jestem tylko postawnym facetem 198/104 :-)

Gość FACET3333
dominik1000 Takie wyużywane zostawiam dla takich jak ty. te,,siksy 18-20"- jak to nazwałeś są bardziej używane.Moi koledzy często takie wyrywają na jeden raz

Gość FACET3333
Dobranoc ;-)

Gość załamałam się
widzę, ze temat powstał w sam raz dla mnie. Niedawno dowiedziałam się, ze mężczyzna, który staje się dla mnie z dnia na dzień coraz wazniejszy był w związku z kobietą, która ma 3 dzieci :-( zrobiło mi się strasznie smutno i przykro, bo skoro zaakceptował jej dzieci, to musiał ją bardzo kochać. Boję się, ze już nikogo nie będzie umiał pokochać tak mocno :-( Co o tym myślicie? Wiem, że on m,arzy o kobiecie i uważa, ze przeszłosc jest za nim, ale wiadomo, zę do serca nigdy mu nie zaglądnę, zby się upewnić...a ja nie chcę po prostu żyć z człowiekiem, który ciągle będzie tęsknił do przeszłości :-(

Gość FACET3333
dominik1000 No widzisz twoi koledzy, bo ty nie dałbyś rady. Dałbym, tylko po co? Dla przygody stracić rodzinę? Mógłbym mieć kochanki niemal codziennie, bo prowadzę towarzyskie życie.Mam własną firmę, często podróżuję za granicę. Podłoże do romansu idealne, a jednak widzisz mimo iż wiele razy kusiło to nigdy nie zdradziłem mojej żony. Zresztą ja już się wyszalałem przed ślubem na resztę życia.

Gość załamałam się
FACET33333 mógłbyś się wypowiedzieć jesli chodzi o mój przypadek. Zalezy mi na punkcie widzenia mężczyzny.

Gość FACET3333
,,był w związku z kobietą, która ma 3 dzieci " to zależy,czy był to poważy związek,czy tylko romans...mieszkali razem?

Gość załamałam się
oczywiście, mieli wspólny dom, byli razem 8 lat :-( od prawie 4 już nie sa razem

Gość załamałam się
próbuję sobie to wszystko wytłumaczyć itp. ale paraliżują mnie mysli o tym, jak razem jadali śniadania, jak on troszczył się o jje dzieci, że były dla neigo ważne :-(, że wyjeżdżali na wakacje, że byli rodziną :-( nie umiemtego strawić :-(

Gość etammmmmmmm
załamałam się a tam zaraz muysiał ja bardzo kochac. Jakby tak było,to nie byłby z toba. Po prostu twoj chcial sobei pociupciac i miec babę,dla ktorej bedzie wszystkim ,a jak mu sie znudziła,to po prostu koniec .

Gość załamałam się
nie jestesmy razem to nie jest facet, któremu zalezy na ciupcianiu :-O to ona go zostawiła

Gość załamałam się
ale słuchajcie, skoro wytrzymywał w takiej sytuacji tyle lat, to musiało mu być dobrze, co nie? musiał bardzo kochać :-O

Gość etammmmmmmm
No to widocznie frajerem był,że utrzymywał te dzieci,a ta jego była po prostu wykorzystywała frajera.

Gość etammmmmmmm
załamałam się desperatem i frajerem był i tyle.

Gość załamałam się
czemu od razu takie słowa? moze po rpostu kochał??? ja myślę, ze był długo sam i potem nawinęła się ona, zagrała skrzywdzoną, a on ma strasznie miękkie srece i dał się zdobyć. On był sczęśliwy, bo juz nie była sam, a ona bo znalazła idealnego faceta chciałabym żeby tak było, bez żadnej romantyczności itp :-P

Gość załamałam się
Autorko, mam nadzieję, że nie jestes na mnie zła za te moje wtrącenie, ale już Was nie ma, a tematyka jak najbardziej odpowiednia do tematu :-)

Gość załamałam się
FACET333 jesteś jeszcze? poradzisz coś? :-(