Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaka jest wasza opinia?

Czy prawiczek powinien brać się za dziewczynę co miała sporo partnerów?

Polecane posty

"jest jeszcze zelek " jasne, ja nawet po urodzeniu trójki dzieci będę dziewicą :D🖐️

"To jakiś mit, że kobiety po 30stce zwrócą uwage na kogoś takiego jak my." Jako informatyk z dobrą pensją będziesz łakomym kąskiem dla takiej 37 lat plus dziecko z poprzedniego związku.

Gość zeleczku a dziewica
analna jeszcze jestes?

Gość zeby urodzic trojke
to najpierw trzeba przestac byc dziewica , a tobie jeszcze do tego daleko

"To jakiś mit, że kobiety po 30stce zwrócą uwage na kogoś takiego jak my." może po 50tce? ;P

Gość pbw juz pewnie od dawna
nie jest prawikiem tylko scieme wali

"a tobie jeszcze do tego daleko" oczywiście. mieszkam z facetem tylko dla ściemy, a codziennie wieczorem odmawiamy różaniec i grzecznie spać do łożeczka. :classic_cool: a co ty myślaleś, że będę dawać przed ślubem? D no way! :D:D

Gość poiuygfgty
pzw nie wali ścimy tylko kto inny...

ło matko, tyle jest perwersyjnych bab, które ogłaszają się w necie i można je bzykać za darmo. zarejestrujcie się gdzieś i korzystajcie :classic_cool:

Gość zeby urodzic trojke
zeby twoje urojenia byly prawdziwe to bym sie zgodzil a tak proponuje udanie sie do dobrego psychologa

Darker - Czyli że co? Kasę przyniesie a zamian będzie miał seks jak babie się zachce? Eeee, to ja dziękuję za taki układ.

Gość chlopie taki uklad
funkcjonuje w wielu malzenstwach widac zes jeszcze mlody to i nie znasz reali prawdziwego zycia.

Gość zelek a anal juz masz
za soba?

"Jako informatyk z dobrą pensją będziesz łakomym kąskiem dla takiej 37 lat plus dziecko z poprzedniego związku." Ale i tak to ja bym musiał taką poderwać, bo sama by do mnie nie przylgnęła. :D No i o byciu zdradzanym na boku pisac nie trzeba. 🖐️

" ło matko, tyle jest perwersyjnych bab, które ogłaszają się w necie i można je bzykać za darmo." Dziwne. Ilekroć tam patrzyłem zawsze wszystkie pragną "wygadanych, spontanicznych i towarzyskich", niewazne co sobą prezentują. 🖐️

"Ale i tak to ja bym musiał taką poderwać, bo sama by do mnie nie przylgnęła" W tym wieku i z całym bagażem doświadczeń to sama cię wywącha jeśli jesteś w tym samym mieście.

Dla mnie liczy się tylko dziewczyna, która miała maksymalnie dwóch partnerów seksualnych, czyli takie, które nie grzmocą się na lewo i prawo, tylko z miłości.

Gość efrgethgfvb
oho, to pzw straci niedlugo prawictwo

"Dziwne. Ilekroć tam patrzyłem zawsze wszystkie pragną "wygadanych, spontanicznych i towarzyskich", niewazne co sobą prezentują' uu, to widzę, że już obczajałeś teren :D

Prawiczek bez wiary "To jakiś mit, że kobiety po 30stce zwrócą uwage na kogoś takiego jak my." Przecież na Ciebie już zwracają uwagę, sam pisałeś. :)

Gość pzw ma racje
jezeli facet sam nie dziala to zadna dziewczyna czy kobieta nie podejmie proby. darker, teraz to trafiles kula w płot

Dzieciata 30stka chętnie weźmie sobie prawiczka, bo czuje na sobie zegar biologiczny. Szuka idealnego frajera dla jej dziecka i bolca, który czasami ją powierci.

@Śmieszny student bez przesady, wiele kobiet po nie udanych związkach z dziećmi znajduje sobie naprawdę fajnych facetów, co oznacza że nie wszyscy patrzą na to w ten sposób 'jakiś frajer ją zalał' ;)

Prawiczek bez wiary "Obczajałem i wczesniej ale każda chce przebojowego." Na pewno nie wszystkie, przecież są kobiety, które widzą się w roli 'nauczycielek' i chętnie rozprawiczyłyby jakiegoś skrępowanego chłopaka. :)

"Na pewno nie wszystkie, przecież są kobiety, które widzą się w roli 'nauczycielek' i chętnie rozprawiczyłyby jakiegoś skrępowanego chłopaka. " Jakoś nie zauważyłem, a nawet jeżeli takie istnieją to biorą się za młodych, a od rówieśników oczekują doświadczenia. 🖐️

Wiara, istnieją i wcale nie biorą się za młodszych, poza tym czemu kobieta ma skreślać faceta tylko za to, że nie uprawiał seksu? Skreśla się ich za inne rzeczy. :)