Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaka jest wasza opinia?

Czy prawiczek powinien brać się za dziewczynę co miała sporo partnerów?

Polecane posty

Gość a dlaczego prawiczek
taka z dzieckiem to w ogole odpada. taka ma zreszta mniejsze wymagania, wiec nawet pieknosc z dzieckiem nie jest rarytasem i ozdoba dla mezczyzny, bo taka teraz juz moze zechciec mniej atrakcyjnego, a wczesniej by nie ruszyla

Jeśli ktoś jest zainteresowany sprzątaniem śmieci po innych to wolna droga. Zostawiła taka młodość w ramionach innych do których się nawet nie będzie chciała przyznać na ulicy i to ma nagle być ten rarytas? Czemu taka kobieta ma się kimś takim jak my interesować? Pewnie tylko ze względu, że nie ma już innych opcji a chciałaby mieć rodzinę bo kto się do jej założenia nadaje lepiej niż facet co nie szweda się po barach nie wraca pijany nad ranem, nie przepuszcza wypłaty na wyścigach KTÓRY MA PRACĘ. Jest zawsze emocjonalnie dostępny i NAPRAWDĘ słucha a nie tylko udaje aby się dobrać takiej do tyłka. Nagle dla kobiety zaczynają liczyć się rzeczy które 10 lat wcześniej dla niej były bezwartościowe i uznawane za symptomy nudziarstwa. Bo która dziewczyna na początku drogi życiowej doceni czułość, delikatność, spokojny charakter kolegi z klasy, który - kochając się w niej nieprzytomnie - oferuje pomoc w nauce fizyki i zawsze jest pod ręką, kiedy jest potrzebny? Może i doceni, ale gdzież mu do tego owianego nimbem tajemnicy przystojniaka w czarnej skórze, który prawie w ogóle się nie odzywa, znika i pojawia się niespodziewanie na swoim motorze i grozi, że się zabije z miłości, jeśli się z nim nie prześpi? Bywa porywczy i szalony, niezależny od nikogo jakież to fascynujące! A potem gdy jest już posunięta w latach z przebiegiem jak kasa w Tesco zauważa, że wszędzie brak wolnych facetów bo ci co się jej podobają to albo wolą przygody albo są już pozajmowani. Czas jest nieubłagany dla kobiet. Do 30-stki jest super a potem powolny spadek atrakcyjności. Po 35-roku to już pozamiatane i zostaje sympatia.pl.

darker madry facet z ciebie. madrze rozumujesz

"kobiety przygodnie chodza do lozka z tepymi, pustymi dresiarzami" e tam. kobiety chodzą do łóżka z facetami którzy je pociągają. to jest jedyne kryterium. czy to są "tępi, puści dresiarze"? nie sądzę. w końcu mam paru znajomych którzy się podobają kobietom i z pewnością nie są "tępymi, pustymi dresiarzami".

czesto nawet studentki na imprezach sa wyrywane przez dresiarzy bez szkoly i ida z nimi do lozka. nie tylko dresiarze tak robia, ale to pokazuje jakie kobiety sa puste - potrafia isc do lozka z byle pustakiem prymitywnym

biorąc pod uwagę jaka obecnie jest jakość studiów to nie upierałbym się że te "studentki" są od tych "dresiarzy" w czymkolwiek lepsze. ja nie mam znajomych wśród "tępych pustych dresiarzy" a jednak tylko ja jestem prawiczkiem. kobietom podoba się to co się podoba każdemu: kasa, uroda i dobry bajer. takie jest moje zdanie.

"kobietom podoba się to co się podoba każdemu: kasa, uroda i dobry bajer. takie jest moje zdanie." Masz chociaż jedną z tych rzeczy - to już jesteś na plus.

jak dla mnie panny sa pust skoro sa w stanie isc do lozka z troglodyta

"jak dla mnie panny sa pust skoro sa w stanie isc do lozka z troglodyta" no to w porządku, ty nie chcesz ich, one nie chcą ciebie - "win-win situation".

raczej nie wiedzą. może się domyślają, w końcu nie są głupi.

Gość sylvia 007
Do cholery ,ja tez bym chciala takiego co tylko z uczuciem i z milosci,ale gdzie takiego znalesc; Jak zwykle wymaga sie tylko od kobiet!

"Do cholery ,ja tez bym chciala takiego co tylko z uczuciem i z milosci,ale gdzie takiego znalesc" Pewnie w harlequinach :D

"Jak zwykle wymaga sie tylko od kobiet!" A czego w tym temacie my wymagamy od was? :D Co jak co ale ten oklepany tekst tu nie pasuje. FAIL.

"Do cholery ,ja tez bym chciala takiego co tylko z uczuciem i z milosci" Jak nie będzie tego wspierał potężny PR to nawet nie zauważysz.

Panowie znam wielu mężczyzn którzy mieli naście partnerek bez związku i dlatego mają żyć do końca życia w celibacie bo odpadają w przedbiegach? I kobiety które miały więcej niż 4 partnerów w łóżku też mają być samotne i więcej już nie zdobędą żadnego mężczyzny? Ja to tak zrozumiałam. Jeśli źle to wyjaśnijcie mi jakie jest wasze myślenie?

"Ja to tak zrozumiałam. Jeśli źle to wyjaśnijcie mi jakie jest wasze myślenie?" to chyba chodzi o prawiczka pełnego ideałów i pannę nieco przechodzoną. na tym polega problem.

darker jedna aluzja co do samotnych kobiet z dziećmi to one nie myślą o przygodnym pójściu do łóżka z jakimkolwiek mężczyzna, takie kobiety są uważne i wolą normalny związek niż przygodny sex z byle kim znam wiele takich samotnych matek i trzymają one mężczyzn na dystans i nie idą z nimi do łóżka

Jedynym usprawiedliwieniem dla samotnej matki jest śmierć partnera. W innym wypadku same są sobie winne, że takiego nieodpowedzialnego typa sobie wybrały.

Gość ten tekst z kluczem
to jakaś żenada jest. chyba jakiś tępy dupcyngiel go wymyślił. :D

Gość do !offerma
a ty nadal szukasz tylko dziewicy?

przecież teraz wszystkie atrakcyjne w wieku ok. 25 lat są "przechodzone" :P a wyjątki tylko potwierdzają regułę. ktoś z was chciałby grubą, brzydką, nieporadną, ale za to wartościową dziewicę? :D

"znam wielu mężczyzn którzy mieli naście partnerek bez związku i dlatego mają żyć do końca życia w celibacie bo odpadają w przedbiegach?" Akurat my w facetach nie gustujemy więc trzeba kobiet pytać. Jeśli jednak mam wyrazić swoje zdanie to duża liczba partnerek nie przekłada się negatywnie w przypadku mężczyzn. Poza tym mężczyzna musi zapracować na kobietę. Tam gdzie on musi być wygadanym, jako tako wyglądającym i nie biednym, kobieta po prostu musi... być :D

ten tekst jest trochę głupi ale to jest prawda że facet który potrafi zaciągnąć do łóżka dużo lasek to kozak a panna która daje dupy na prawo i lewo to ... wiadomo co.

Gość ten tekst z kluczem
ee własnie gówno trafny. :classic_cool: