Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaka jest wasza opinia?

Czy prawiczek powinien brać się za dziewczynę co miała sporo partnerów?

Polecane posty

"jeśli facet jest ćwierćinteligentem to nawet dobry wóz mu nie pomoże." Jak będzie miał bajer i gadane, to i sobie porucha :D Znałem jednego typa - co ciągle mi napierdalał tekstami, gdzie on nie poznał dziewczyny i co z nią robił. Ale mądry to on na pewno nie był :D

Pink_Panther "Zwiad to BSA? Dobrze wiedzieć." Tak, i jeszcze ma nick 'leśny' oraz 'sadownik'. Kurde, ale ze mnie kabel. :D

Ile razy mam powtarzać że nie jestem BSA, ktoś się uczepił do mnie i nie chce odpuścić. Po co miał bym niby zmieniać nick? Dajcie już spokój z przypisywaniem mi róznych ników, bo nawet nie chce mi się już tego prostować.Nie jestem BSA

Aneto zapomniałaś napisać że wszystki niki są moje, idę bo już mnie wnerwiacie.

"gdzie się śpieszysz, do lasu?" będzie po nocy czatował na panny :D

Moim zdaniem prawiczkowie powinni omijać dziewczynę, która miała wielu. Późne prawiczki mają nieco odświętne nastawienie do seksu, a easy girl ma samo-rozwierające się nogi. Wyjątkiem jest BR, ona ma rozwierające się nogi, ale nikt tam nie chce wejść.

żeleczek "będzie po nocy czatował na panny" Będzie tak chodził, aż mu ręka spuchnie od tego 'patrzenia'.:) ŚS, już się schlałeś?

Gość mudżin z afrika
ja poznać wysoka blondynka w Polska. ja student z tanzania

Gość ooo kandydat na chlopaka
dla rozi :D

Gość zwuad = BSA = lesny
zwiad Ile razy mam powtarzać że nie jestem BSA, ktoś się uczepił do mnie i nie chce odpuścić. Po co miał bym niby zmieniać nick? Dajcie już spokój z przypisywaniem mi róznych ników, bo nawet nie chce mi się już tego prostować.Nie jestem BSA"""" Nie klam durniu , kazdy wie zes BSA :O

no i jakie są ostateczne ustalenia? ma sobie ten prawiczek brać "doświadczoną" laskę czy nie?

!offerma "no i jakie są ostateczne ustalenia? ma sobie ten prawiczek brać "doświadczoną" laskę czy nie?" A co, masz kilka chętnych i nie możesz się zdecydować której 'dać szansę'?

Gość offerma odpowiedz argenowi
na poprzedniej stronce o cos cie pytal.

o giełdę? giełdę zasadniczo odradzam, to ciężki kawałek chleba nie żadne "money for nothing". a tej platformy o której on tam pisze to w ogóle nie znam. tyle że platforma nie jest najważniejsza. ale jak ktoś chce zaczynać grę na giełdzie to radzę zacząć od pokera na mikrostawki. dopiero jak tam się uda to przerzucić się na giełdę.

Już jestem, opowiedział bym wam pewną historię, no ale skoro mnie tak traktujecie, to nie opowiem, a ta historia to ciekawa jest. Ale zostawię sobie to dla siebie, dodam że kobiety nie mają szacunku do siebie a faceci to świnie.

Nie, dodam że ewidentnie wyglądało mi to na zdradę lub sponsoring...

Gość zwiad opowiadaj
pewnie coś sobie ubzdurałeś 🖐️