Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochydnosc

Zalozylam dzinsowe szorty....

Polecane posty

Gość gzjsruyu
no właśnie tępi kolesie nie rozumieją. tylko dziewczyny to rozumieją. raz umówiłam się z chłopakiem, czekałam na niego w letniej sukience, na przystanku dziad bredził jak chłopak przyszedł dziad dostał w papę

Gość ochydnosc
ale racja tutaj to gruby, brzydki i smierdzacy mysli ze zasluguje na ladna, mloda i zgrabna, co za paranoja

Gość bvc
typowe lachociągi .

Gość ochydnosc
daj fote to Ci powiem jakie masz nogi. Ale bez wzgledu na ich wyglad przeciesz nie mozna sie w dlugich spodniach w upale gotowac!

Gość kalinkakalinka
Wczoraj starszy pan również zaczepiał mnie słowami : "ru...sz się?', a mam 29 lat, miałam na sobie jeansy alladyny i koszulę biało-różową w paski, zapiętą pod szyję, okulary na twarzy, czyli nie wyglądałam wyzywająco. Trzeba się chamem urodzić, na szczęście moja ośmioletnia córka nie słyszała tego.

Gość ochydnosc
takie teksty to juz chyba kazda slyszala. Mnie zsszokowalo to ze on pytal powaznie

Gość bvc
wiesz , są tacy ktorym sie wydaje ze rozpoznają lachociąga w tłumie . Czasem ich zmysł zawodzi..

Gość dfdffghyuuy
bo to chyba nie zalezy od ubioru, jak ktos napalony to na każdą nawet niezbyt ladną i nieco przy kosci by sie napalil.

Gość dfdffghyuuy
nie nosze dlugich spodni tylko do kolan ale krotszych bym sie wstydzila, jak znajde na necie to wkleje linka jakies podobne nogi

Gość bvc
być może niektóre kobiety wysyłają błędne albo sprzeczne sygnały .. Jesli facet nie ma zmysłu to nie rozróżni lachociąga od nielachociąga.

Gość gzjsruyu
nie wiem dziewczyny ale to jest irytujące, kiedy musisz się kisić w mieście- u mnie konkretnie wrocław(podobno miasto - w realu wiocha z żulami) w upale 40 stopni w dżinsach! To jest straszne, ze można być takim śmieciem. Nawet młodociane szczeniaki się tak nie zachowują jak te staruchy żałosne. Szczyle czasami się nawet ładnie uśmiechną, kulturalnie .. a dziady? tragedia!

Gość bvc
lachociąg niekoniecznie musi nosić głębokie dekolty i miec odkryty brzuch ..

Gość gzjsruyu
takie skurwiałe polaczki, zapite, śmierdzące, niedorobione mordy, damscy bokserzy, wsioki i brudasy.. analfabeci i zwyczajni oblechy. połowa ponad do leczenia psychiatrycznego ... popatrzcie na ulicach same:/ rzygać się chce. I zawsze, zawsze się gapią, oglądają, czasami obrażają głupimi tekstami. Przykład? Idzie dziewczyna, młoda 17 letnia może. chudziutka, w letniej sukience- upał jak colera. Dwójch pijaczków z wąsem- smród na kilometr, łachy z darów z lat 80, zębów zero i gadają- "no, mogłaby być ale cycków nie ma ważne że coś tam..." komentują młodziutką dziewczynę w aspekcie czysto seksualnym, obelżywym.. tylko kulka w łeb

Gość mam problemmmmmmmmmmmmm
ja mam 176 /58 i nigdy nie slysze glupi propzycji, kolezanka 160/70 ma przynajmniej raz w m-cu zaproszenie na chate i inne :D

Gość gzjsruyu
za granicą tego nie ma! tam dziewczyny chodza ubrane czasami POTWORNIE wyzywajaco i NIC< ZERO KOMENTARZY< ŻADNYCH SPOJRZEŃ. Polska to Iran europy, zaścianek śmierdzący

Gość aneta33
czy jak laska załozy legginsy to znaczy ze ma ochote na seks ?

Gość bvc
autorko sama sobie odpowiedz na pytanie czy masz wygląd lachociąga ...

Gość a golicie cale nogi?
czy tylko do kolan?

Gość gzjsruyu
pewnie że ma, legginsy, szorty wiesz.. przeciętna laska, dobrze ubrana i zadbana wprost marzy o tym, by ją zaczepiał skurwiały łysiejący, STARY grubas i biedak z przesianymi cuchnącymi skarpetami. No jasne, przez takie zaczepki i spojrzenia czuje się dowartościowana.. RZYGAC SIĘ CHCE!!!!!!!!!

Gość dfdffghyuuy
tylko łydki

Gość jak dziewczyna goli
tylko lydki a na udach ma meszek albo male wloski to jest to bardzo seksowne

Gość bvc
jak sie młoda ubierze 18 latka wyzywająca to ok , ale jak taka stara rura 30 letnia ja Christina Aguilera załozy legginsy to jest obleśne mini jest dla 18 latek, a nie 30 latek

Gość bvc
jak sie młoda ubierze 18 latka wyzywająca to ok , ale jak taka stara rura 30 letnia jak Christina Aguilera załozy legginsy to jest obleśne mini czy legginsy jest dla 18 latek, a nie 30 latek

Gość bvc
jeszcze stara oblesna rura paradująca w legginsach .. to jest niesmaczne

Gość gzjsruyu
a ty jak wyglądasz? ile masz lat? moja instruktorka fitness ma 38 lat i takie ciało, ze niejdena 20 WYMIĘKA.

Gość dfdffghyuuy
christina aquilera jest po prostu gruba wiec jak ma wygladac? nie chdozi o wiek