Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstyd na całą Europę

Polska znowu musiała się ośmieszyć - tym razem żałosnym hymnem na EURO 2012

Polecane posty

Gość Wstyd na całą Europę

Wstyd na całą Europę 🖐️

Gość jakim hymnem ?
ta jarzebina wykonaniu grupy staruszek? mysle ze to przebije e. gorniak 🖐️

Gość jhgjhghg
Obiach na całego.

"hymn jest jeden - Mazurek Dąbrowskiego" I tak ma być! A nie jakieś pierdoły o wątpliwej jakości. Czemu inne kraje grają normalne hymny a my xzawsze musimy pajacować. Głupota i tyle.

jakim hymnem ? "ta jarzebina wykonaniu grupy staruszek? mysle ze to przebije e. gorniak" Z pewnością przebije też 'Feel the Rush' z Euro 2008, 'Waka waka' z Mundialu 2010, no i oczywiście nieśmiertelne 'La Copa De La Vida' z Mundialu 1998. :D

Gość nasturcja lis
ej ,ale oficjalnym hymnem euro jest piosenka oceany.koko jest piosenka towarzysząca naszej reprezentacji i kibicom na euro:O

Gość etewhwjh
Polska zawsze była, jest i będzie pośmiewiskiem. Do tego zacofany kraj w porównaniu do tych z zachodu.

Gość nasturcja lis
oficjalnym hymnem euro,wybranym przez uefa jest oceana.

Tragiczni jestescie, nigdy wam sie nic nie podoba. Nie ma takiej piosenki, ktora by wam dogodzila. Uwazam, ze koko koko jest w sam raz na wasze glupie mecze, to takie "waka waka" tyle ze po polsku. :)

Gość kolorowydługopis123
A mnie za 8 razem się podoba -melodia,słowa ok:) Mamy poczucie humoru a czy świat zrozumie ? Smutno źle,wesoło źle polacy ..zawsze narzekają :( A po co ?:)

Gość hkjgjkyiuyiyoi
zelek ty się martw o polskie drogi ,o to by stadiony się nie zawaliły i o naszą druzynę a nie o piosenkę na euro ,chcesz to śpiewaj inną :P wg mnie jest ok ,wpadająca w ucho i taka inna od wszystkich i jeszcze te kobiety--jestem ZA!

Gość ej wezcie mi powiedzcie
co w koncu wygralo, bo ja juz nie wiem czy sobie ludzie jaja robia czy nie:D

kinder niespodziana "to takie "waka waka" tyle ze po polsku." Hahahahaha! Dobre. :) Chyba powinnaś zmienić dietę, bo obecna powoduje tragiczne spustoszenie w mózgu.

Kinder niespodziana, rozumiem, że dzięki silnej woli chcesz schudnąć 15,5 kg? Chyba, że ta 'silna wola' oznacza synonim diety MŻ. :)

Gość tak to widze
ta piosenka jest beznadziejna i może nam zrobić kiepską reklame - nasi nie wyjdą z grupy i wtedy w całej europie nie będzie się mówić -polaco,poland ,baland,polandia,POORAND tylko KOKOKOKOKOKOKOKOKO KOM ALL RIGHT

Kinder niespodziana, domyślam się też, że efekty będą raczej krótkotrwałe, niemniej jednak życzę powodzenia - przyda się. :)

Gość freak of nature
"Wstyd na całą Europę Wstyd na całą Europę" Bardzo dobra, wpadająca w ucho piosenka oparta na motywach folklorystycznych. Wiele ludzi od razu ją zapamięta i będzie nucić przez długi czas. I o to chodzi. Po co komu jakieś beczenie typu Edyta Górniak?

Piosenka myślę równie idiotyczna, jak i cała ta impreza sportowa. Potrzebne nam niczym piąte koło u wozu. Rzekłem , bez odbioru 🖐️