Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstyd na całą Europę

Polska znowu musiała się ośmieszyć - tym razem żałosnym hymnem na EURO 2012

Polecane posty

a wiecie, co jest najgorsze? że te staruszki zaśpiewały naprawdę najlepszą piosenkę spośród tych, które były do wyboru :P

Gość jak to jest ze tak jęczycie
a jednak piosenka wygrała czyli większosc zdecydowała ... Nie jest zła ! Babcie dały czadu i dobrze ! Wole to jak jakiegoś pedała czy inną lesbe przebrane za nie wiadomo co i wijace sie w spazmach na scenie byleby przypodobac sie innej bandzie debili :O :O :O babcie sa chociaż autentyczne !🖐️

a wiecie, że najstarsza z nich ma 82 lata? kurcze, szacun :D a jak pląsają. chciałabym tak w ich wieku :P

Gość jest to jedyna piosenka
jaka jestem w stanie powtorzyc ( z tych 10ciu), ma byc latwa do zaspiewania i o to chodzi. Slowa sa kretynskie, ale to nie rozdanie Nobla.

Gość Fauxnews
beznadziejna głupia ta piosenka jest Ale tylko Polacy potrafią się tak ośmieszyć

Gość odwalcie sie od
nich !A takich kretynów jak autor to tylko w doo psko kopac i to szpicem 😡 masz widze pojęcie! To nie jest żadnen hymn pajacu jeden :O To jest polska piosenka można by rzec coś a'la muzyczna maskotka ... Ale widze ze autor wielkie panisko i od wiochy z daleka !:D ale nie widzi ze sam pokazuje wioche !!!! Wiocha. pajacu to sposób bycia a nie pochodzenie ...i juz wiemy kim ty jestes

Ludowo i tradycyjnie przynajmniej jest :P To ma być impreza pełna radości i zabawy a nie same spiny i sztywność. Dla mnie to jest zabawne i mi nie przeszkadza :D Naród głosując zrobił fajnego psikusa:P Dystansu trochę. Zauważyłam, że wedle mniemania większości wszystko co wiejskie jest wielkim wstydem wobec obcokrajowców. A dla nich to jest folklor w pełnej humoru formie. Przecież przyjeżdzając do Polski i widząc miasta, młodych ludzi itp nie będą nas utożsamiać z tymi babeczkami. Podhale też się ośmiesza przez górali?🖐️

Gość odwalcie sie od
sam sie osmieszasz piszac te pierdoły !:D nie masz dystansu i takich ludzi mi zwyczajnie żal !

Gość odwalcie sie od
WILCZYCA! :) DOKŁADNIE MASZ RACJE ! Wystarczy popatrzec na niemców oni sie wrecz chwalą swoim folklorem ale polacy ....

Gość _lordekoks
pierdolicie smuty jezeli dla was to bylo najlepsze i nie bylo nic lepszego to jestescie smieszni, wasz gust a raczej wasz brak gustu jest niepojety albo w dupie byliscie gowno widzieliscie, dla zebraka i stara zaplesniala kromka chleba smaczna, nie wiem jakie byly typy bo znam tylko dwa te huj wie co koko kury na wypasie i libera z inoros wiecej nie znam bo sie nie zaglebialem, libera nie lubie i nie szanuje ale jego kawalek jest tysiac lat swietlnych w przod niz to niskointelektualne koko sroko z tekstem dla idiotow godzacych w inteligencje ludzi...

Gość zaloze sie ,ze obcokrajowcom
bedzie sie to bardziej podobało niz kolejna podrobka pseudoangielszczyzny

Gość czy ten _lordekoks
pisze te pierdoły pod róznymi nickami ? szkoda mi cie człeku ! Wiesz co : skoro kilkoro ludzi mówi ze jestes pijany to nie zaprzeczaj tylko idz do domu i sie połóż spac bo ty rzeczywiscie jestes pijany ...

Tak, najlepiej jakby zrzynać wszystko z zachodu, ubierać się dokładnie jak na zachodzie, żreć wszystko co na zachodzie. No bo wiecie, bigos, widział to kto by jeść? Wstyd i wiocha jeść bigos🖐️ Już widzę jak Ci Niemiec śpiewa "stadion oszalał, od morza do Podhala czyste szaleństwo" Się spinacie jakby to na pogrzeb było.

Gość asiuncia
Wszyscy teraz narzekaja ...trzeba było głosowac a nie teraz narzekac ....

mi się po piątym przesłuchaniu zaczęło podobać :D Jarzębina rulezzzzz! :classic_cool:

Gdzie to można usłyszeć, bo nie mam pojęcia, o którą piosenkę chodzi...

Gość Ale podli jesteście ! Naprawde
Mieszkałam swego czasy troche w niemczech i w anglii ...mam sporo przyjaciół za granicami .I nie macie pojęcia co oni o nas myslą .skoro piszecie takie rzeczy .Dla nich folklor to tradycja którą sie pielęgnuje,pokazuje a nie chowa pod szafe .Mysle ,że te rzeczy piszą jakieś niedouczone małolaty ,nie mające pojęcia o życiu ,tradycjach ,jakis korzeniach itp . Straszne !W innych krajach takie rzeczy sie własnie eksponuje wręcz z dumą .Ja kiedys bedac w gościnie z moja koleżanką u jej rodziny w bawarii byłam zaskoczona kiedy jej wuj witał nas ubrany w strój regionalny ,tam to norma .Ale u nas jeden z drugim nazwie to wiochą ,chwalą sie swoimi tradycyjnymi potrawami,napojami i choć nie zawsze mi smakowało to byłam pod wrazeniem ze bronią tego bo to dla nich jest coś waznego .Dla polaka tradycja i folklor staje sie obciachem -mam nadzieję ,że to tylko jakis niedouczony gimnazjalista a nie powazny człowiek .

mnie po 3 razie sie spodobala;) ale i tak najlepiej to te babunie tancza;) wyginaja sie jak Julian:P

Gość _lordekoks
nie dziwie sie ze z polski wszyscy sie smieja, jak takie dalny wysylaja smsy na takiego gniota bo dla nich to szczyt wirtuozeri i szczyt pod wzgledem tekstow i rymow to u nas nigdy nie bedzie lepiej, ma byc lekko przyjemnie i wpadac w ucho, owszem ale na poziome z jakas nuta inteligencji a przy tym discopolo wydaje sie byc synfonia szopena, ma byc wesolo i milo ale nie do korwy biesiadnie gdzie kury biegaja a psy dupami szczekaja, powinnismy sie jakos pokazac swiatu jezeli mamy taka okaze wypromowac kogos wartosciowego a nie srac sobie na ryj i cieszyc sie ze jest fajnie i strzelac w stopy i dziwic sie ze polski nie traktuja powaznie a rosja sprzedaje nam gaz najdrozej z posrod wszystkich innych kontrahentow..

żelku, ty zawsze masz takei zdanie jak wiekszość, byle sie nei wybijać, jakos mnei twoja zmiana nie dizwi 🖐️

"ty zawsze masz takei zdanie jak wiekszość" zwykle mam dokładnie odwrotne, ale widać jesteś zbyt głupia, żeby to zauważyć.

Mi też dopiero za trzecim -czwartym razem :) A teraz to bardzo mi się podoba i fajnie że jest na luzie :D Nareszcie coś z dystansem:)Fajne słowa i muzyka :)

Gość hodowano stado na kubusiu
i jego TVNie , na zasadzie donka , że polskość to nienormalność i wynuki , jak widać kazdy kraj szanuje nawet swoja wiochę a wiocha tego kraju ponieważ wiochę tak przyuczono :D

na początku jest taki szok :P ale jak przesłuchałam resztę propozycji, to dno normalnie. i babciom od razu skoczyły notowania.

Gość Ale podli jesteście ! Naprawde
..."nie dziwie sie ze z polski wszyscy sie smieja, ..." to z ciebie sie smieją !Nie ze mnie ! Nie masz pojęcia dziecko o zyciu ! Matko co za pokolenie nam rośnie ....:O idz załóż dynie na głowe i świ ętuj bo widze ze to cie własnie kręci ....

Gość _lordekoks
ze mnie sie smieja, ? zycze milego spiewania koko koko euro spoko - malo inteligentna bladzio hahaha

wszystkie propozycje były beznadziejne rodacy przynajmniej mieli poczucie humoru takie sławy na scenie, a taką tandetę odwaliły