Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda81

Do dziewczyn których mężowie pracuja za granicą

Polecane posty

Gość fhhhhhhhhhhhhhhhhruj
I co ja mam teraz zrobic? Stwierdzilismy z mezem, ze juz nie bedziemy do nikogo chodzic, nikogo sluchac, bo az sie niedobrze robi. Ta laska, ktora wyjechala jest moja dobra znajoma i co? Mam jej doniesc, ze jej maz oglada sie za innymi? Zwlaszcza, ze wszyscy sie dziwili jak taki facet mogl z nia sie ozenic (nie jest ladna, taka sobie, ale charakter ma fajny). Nie wiem, co on robi, z nia tylko czasem popisze esy i nic wiecej. Nie wcinam sie.

Gość fhhhhhhhhhhhhhhhhruj
Ja w UK, niestety nie orientuje sie :( Zycze powodzenia, trafnie podjetych decyzji. dobranoc.

Gość matylda81
moglibyśmy jechc razem,bo ja obecnie jestem na urlopie wychowawczym,tylko nie mamy sie gdzie na początej zatrzymać w trzech.

Gość zla na wszystko
kazdy kto tu pracuje i nie ma obywatelstwa ma prawo do nieszkania. mozna isc do wonozbaugu i tam szukacie sobie mieszkania ale prawie w kazdym trzeba placic kaucje czyli 2 miesiace na przud w razie wyprowadzki oddaja ci ta kase.

Gość kikolec
mojego męża kuzynka polka a jej mąż grek, mieszkaja w DE, maja piekne mieszkanie 75 metrow a on tylko pracuje i maja 3 dzieci wiec pewnie chodzi o zarobki i o dzieci ale szczegółów nie znam

Gość matylda81
fhu...dobranoc i dzięki za rady,pozdrawiam

Gość matylda81
to nie ma źle z tymi mieszkaniami,w Polsce jest gorzej

Gość zla na wszystko
ale zalerzy w jakim miescie przewaznie wolne mieszkania sa wolne od 1 kazdego miesiace wiec szukac trzeba pod koniec miesiace

Gość matylda81
musimy to przemyśleć wszystko. zla na wszystko dziekuję za info.Mykam spać dobrej nocy dziewczyny i dzieki za rozmowę i wypowiedzi ;-)

Gość zla na wszystko
nie ma za co.tez uciekam i powodzenia

Gość zla na wszystko
matylda pamietaj jednak ze ubezpieczenie tu jest wazne zeby maz jako pracujacy ubezpieczyl was wszystkich np. w AOK jezeli dziecko tu zabierasz bo to roznie bywa w razie jak ci zachoruje. a tu dzieci lekarza i leki maja za darmo. pozdrawiam

Gość andzia858585
droga autorko wszystko zależy od Was samych , jak bedziecie pielęgnowaqc związek mimo rozłąki to bedzie dobrze. mój mąż wyjeżdza do pracy w Niemczech już od 4 lat. w domu jest co 30 dni i zostaje na tydzien czasami 2 tygodnie. codziennie piszemy smsy, rano , w trakcie dnia i na dobranoc, poza tym dzowni codzienie i nasze rozmowy trwaja około godziny czasami dłuzej. ufam mu bardzo bo zaufanie to jedna z podstaw zwiazku ( ale pamietam ze nie mozna za zadnego faceta uciąć sobie ręki hehehe ) spokojniejsza jestem o tyle ze mieszka u rodziny . wiem, czy jest w domu , o której skonczył , gdzie pojechał ale raczej nie pytam o takoie rzeczy aby sprawdzic go tylko poprostu wychodzi w trakcie rozmowy plan dnia męża jest dosyc hmm nudny : od 7.00 do 19.00 w pracy 19.30 dzowni najczesciej do mnie 20.00 kapie sie , je kolacje 21.00 dzowni raz jeszcze i potem oglada telew. lub idzie spac. wolne ma tylko w niedziele ale jak sam mówi pojechał tam aby zarabiac a nie odpoczywac jest nasz to świadomy wybór , bo nie mamy jeszcze dziecka wiec staramy sie jak najwiecej odłozyc na dom. teraz mamy 3 cykl staran, i jak sie moze wkoncu uda to zamierza byc w niemczech do 7 miesiaca ciazy i potem come back. !!! co do pielęgnowania małżeństwa duuużo rozmawiamy , mówimy sobie jak sie kochamy , gdy jest w polsce spedzamy czas razem , czasami jakies wypady w góry, mazury gdy jestesmy razem to nie da sie ukryc jak tesknilismy bo widac to po naszym zachowaniu ale jedno wiedzielismy od początku nigdy nie dopuscimy sie rozłąki kosztem dziecka a wiec jesli mąż sobie poukłada tam juz sprawy jedz do niego tworzycie rodzine , a tego jak rosło wasze dziecko , pierwszych ząbkówl, kroków, nie da sie cofnac.

Gość ghyuyu
Dokładnie z kim przystajesz takim się stajesz i okazja czyni złodzieja, a facet nigdy się nie przyzna bo są nikłe szanse, że się kobieta dowie...

Gość polka niemiecka.
do postu sprzed kilku dni-dlatego nie zadaje sie z polakami a mieszkam zagranica. wiem o czym mowisz,laska. niektore kobiety zachowuja sie jak dziwki i nie zalezy im czy facet ma zone,dzieci... atakuja na calego. a taki biedny poloczek co w domu tylko wychowany,ze co niedziele do kosciola i sex po bozemu,to rzuca sie na taka wstretna malpe,tym samym zdradza swoja rodzine. A panienki(czyt.polskie dziwki)tylko czekaja na okazje by upuscic swoj kur....wski upust taka prawda