Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkoa20latwwwd

postanowilam byc zadbana i moge na to przeznaczyc 200 zl,przeczytajcie

Polecane posty

myszkoa20latwwwd z tym solarium to nie jest tak fakt ze wysusz i przygasza ale potem jest ich wiecej, sama tak za malolata robilam, i mam zajebiste przebarwienia:( dziewczyny Ci dobrze radza z tym peelingiem kawowym, "zdrowe" to i lepsze od solarium:)

Gość myszkoa20latwwwd
a i wypróbuje ten olejek isana koniecznie,skoro jest tani i dobry,dzięki ,ogólnie nie mam kasy na takie rzeczy jak fajnie ciuchy i kosmetyki,po prostu nie nalezę do zamożnych..mimo ze jestem niebrzydka czuje się zaniedbana

do suchej skóry z problemami fajny jest Cetaphil (okolo 30 zł w aptece) To dermokosmetyk fajnie nawilza i syfy się zasuszają. Moja mala ma to przepisane od dermatologa na AZS a kosmetyczka wlasnie mi kiedys dalą tego probki i stwierdziła ze to najlepsze na suchą skórę. No i faktycznie super jest. A do wlosów fajnie nawilza taki jedwab. Zapytaj w sklepach fryzjerskich jak masz gdzies w poblizu. Malusia buteleczka koszt okolo 15 zl ale nakladasz tak tylko 3-4 kropelki więc starcza na dluzej. Tylko to bys musiala u fryzjera o to zapytac albo w sklepach fryzjerskich. Są też takie specjalne maski na wlosy- dobrze nawilżają.

Gość myszkoa20latwwwd
peeling lece zaraz wypróbować,a jeszcze chcialam na twarz cos ochronę bo robią mi sie przebarwienia :( jak patrze w lustro to chce mi sie za przeproszeniem rzygac przez moja cere

daj spokoj nie kasa jest wyznacznikiem;) a wiekszosc kosmetykow jest lepsza np tych rossmannowych niz jakichs maybelline;) zawsze jak cos mi wpadnie w oko to sprawdzam opinie na wizazu i tak wlasnie jest:) udanych lowow;)

Grey zobacz :D Ja go kochammmm :D On na koniec ma taką goryczkę fajną taką jak hmmm skórka z limonki. Boski zapach. Ale jak czytałam opinie w necie to ponoć pretensjonalny ;) Nie wiem w jakiej cenie jest w drogeriach bo ja go chyba w Realu kupiłam ( w jakims markecie na pewno) i wiem ze nie dalam za niego 30 zl- 25 czy 27 jakoś tak.

Gość .....Karotka....
myszkoa20latwwwd Na suche i zniszczone wlosy dobry jest olej kokosowy, mozna kupic za niewilekie pieniądze np taki: http://www.helfy.pl/olejek-kokosowy-wlosy to jest rewelacyjna kuracja na wlosy a wystarcza na bardzo dlugo bo stosujesz kilka kropli. Ja 2-3 razy w tyg robie taka kuracje na noc. Polecam tez szampony, balsamy i w ogole kosmetyki z serii green pharmacy - tania ale nie wszędzie jest. http://greenpharmacy.pl/ Uzywam szamponow i balsamow sa bez silikonu a wlosy po nich sa naprawde super. Genialne sa te olejki z tej seri do kapieli - koszt niecale 7 zl za szt. szamponu, balsamu czy olejku.

Gość myszkoa20latwwwd
już wiem jakiego zapachu szukać,lakierów,jak zrobić peeling i zadbać o paznokcie,olejek isana tez zapamietam.

Gość myszkoa20latwwwd
....Karotka....a ta firma aletrra czy jakoś tak co jest w Rossmannie to sa dobre kosmetyki?bo zauważyłam ze odzywki sa po 9 zl czyli niedrogo

Gość myszkoa20latwwwd
Grey Eyes :P dzięki,ale dla niektórych 200 zł to śmieszne pieniądze ,jeszcze raz dziękuje

Gość myszkoa20latwwwd
a ten olejek kokosowy dostane w jakimś sklepie czy muszę zamówić?nigdy nic nie zamawiałam przez internet

Gość myszkoa20latwwwd
okej dzięki Karotka na pewno go kupie:D

Gość jytuyiuyii
Do pielęgnacji całego ciała i włosów, dobrze jest używać oliwy z oliwek (tej ze sklepu spozywczego ;)) Kosztuje ok 10 zł. Przed kąpielą należy wysmarować cąłe ciało oliwą z oliwek, a potem się kąpać -skóra natychmiast robi się przepięknie gładka i miła w dotyku. Zamiast odżywek do włosów też można używać lekko podgrzanej oliwy z oliwek (można dodać zółtko jajka). Nakłada się na włosy, a po kilku minutach/godzinach -jak kto woli, zmywa i myje się włosy. Oliwą z oliwek można też zmywać makijaż (ideanie zmywa). Oliwa z oliwek (może być też z awokado, ale jest już droższa) idealnie pielęgnuje skóre i włosy. Pomysł zaczerpnęłam z książki Dominique Loreau "Sztuka prostoty" i spradza się idealnie. Świetny kosmetyk i odżywka. Polecam.

Gość .....Karotka....
myszkoa20latwwwd ja nawet lubie te serie rossmanowskie bo maja naprawde dobry sklad, nie uczulaja. Moze poszukaj u siebie produktow z green pharmacy - szampon, balsam do wlosow do kupienia w aptekach wiem ze w wiekszych cefarmach są. W drogeirach nie widzialam.

Gość .....Karotka....
olej kokosowy ja zamawialam u fryzjerki swojej, ale widzialam go w samoobslugowych wiekszych aptekach wlasnie np. w CEFARM

Gość rrreerr
Myszkoa za samego fryzjera zwykle sciecia dasz 50 zl , nie mwoiac o farbowaniu,z farbowanie wydasz ok 140 zl :o .Nie zmiscisz sie w 200 zl

Gość .....Karotka....
wiosenna mama ---- to masło zjai naprawde zabawia skore na lekki brąż? nie wiedzialam.

polecam peeling ze zwyklej soli kuchennej

Na prawde. Zuzylam tego już duzooo. Teraz mam inny balsam i taki se jest. Niby antycelulitowy wyszczuplający i w ogóle cuda (w to akurat nie wierze) ale źle sie wchlania. Zostaje biale na ciele i nie idzie wsmarowac (taki z zieloną kawa z Soraya) Jedyne co w nim fajne to ta buteleczka z dozownikiem no i cena. Zapach przyjemny ale nie umywa sie do tego kakaowego. Już go kończe na sczeszcie i wracam do czekoladki :D

Gość .....Karotka....
O TAK!!!! maseczka z oleju rycynowego i żóltka rewelacja, ja co jakis czas robie ale z nafta kosmetyczną + zółtko, niestety to trzeba troche potrzymac na wlosach - jakies 30 minut i potem umyc wlosy a ja nigdy nie mam czasu na takie kuracje nad czym boleje.

Gość .....Karotka....
wiosenna mama ----- a uzywalas z maslem kakaowym z serii AA - teraz zmienili szate graficzna to butelka inaczej wygląda. Tez bardzo dobry no i ten zapach, czuje sie cały dzien na skórze czekolade. No cena ok w promocji w rossmanie mozna za 9 zl dostac, cena regularna ok 12. Wydajny bo jak na baldam dosc gęsty, trzeba niewiele.

Karotka: a nafta kosmetyczna tez w aptece dostepna? a ja mam jeszcze patent na rozdwajajace i lamliwe koncowki wlosow:) krem nivea ten w niebieskim blaszanym opakowaniu:) posmarowac koncowki tylko tak aby nie byly biale i isc spac;) rano umyc wlosy a jesli ktos myje wieczorem to mozna na pol godz, godzine w zaleznosci od czasu przed myciem;) testowane na mnie;) tylko uwaga!: farbowance sie odbarwiaja:) ale dla mnie to na plus bo z czarnuszkow do naturalnych wracam:)

Gość .....Karotka....
Grey Eyes :P Tak nafta kosmetyczna w aptece ok 5-6 zl w zaleznosci od firmy ale mega wydajna. Z kremem Nivea tez slyszlaam.

Gość ghdrgydetg
kup sobie na allegro korund, to taki mega piling do twarzy, cera jest po tym zdrowsza zauważalnie, ja po tym pilingu stosuję maseczkę z alg też z allegro, tęz mam cerę z zaskórnikami