Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Katarynka17

MonaVie - jakie s膮 wasze opinie?

Polecane posty

Go艣膰 do spo艂ecznika
nasuwa mi si臋 tutaj taka scena z serialu Alternatywy 4: murzyn w czynie spo艂ecznym kopie trawnik...pami臋tacie? Murzyn zrobi艂 swoje...W imieniu MV drogi spo艂eczniku, dzi臋kuj臋 Ci za skopanie trawnika:) Zasadzimy na nim swoje drzewa i zbierzemy plony, a ty dalej r贸b swoje, bo robisz to naprawd臋 dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ch艂opcze od sadzonek :) . Jak ju偶 uznasz, 偶e ziemia jest gotowa to niezapomnij jej podla膰 Waszym kolorowym p艂ynem monavie! Po takim zabiegu chwasty powinny Ci wyrosn膮膰 bujne, bo tak to z nimi jest - rosn膮 na byle czym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do spo艂ecznika
gwoli 艣cis艂o艣ci - jestem dziewczynk膮:P I c贸偶 - czasem mi wstyd za moich koleg贸w, kt贸rzy wcieraj膮 sobie acai w r贸偶ne miejsca celem porostu. Wstyd mi te偶 za tych, kt贸rzy s艂uchaj膮 disco polo i za tych kt贸rzy siorbi膮 przy jedzeniu, za polityk贸w, celebryt贸w i germa艅skich naje藕d藕c贸w etc etc. Ale jest grupa, kt贸ra wywo艂uje we mnie malaryczne dreszcze. Spo艂ecznicy. Zastygli jak mucha w ... ok, nie b臋d臋 chamska... w bursztynie. Drogi fryckiem, o艂pen jour maind, 艣wiat poszed艂 do przodu, a stanie w miejscu i tupanie n贸偶k膮 nic nie zmieni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avertus
To nie chodzi o to, 偶e swiat "poszed艂 do przodu" Ludzka mentlanosc sie nie zmienila, od stuleci spoleczenstwo dzieli sie na ruchaczy i ruchanych, 99% os贸b powi膮zanych z monavie to ta druga grupa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zofja z Misia Barei
czytam wszystkie wypowiedzi i nie mog臋 znale藕膰 偶adnego argumentu, kt贸ry przekona艂by mnie do zakupu tego soczku Mercedes jest wiele dro偶szy od Dacii, ale wszyscy wiemy dlaczego..., ale dlaczego soczek MV jest kilkana艣cie razy dro偶szy od Kubusia, czy Tymbarku tego nie wiem i pewnie si臋 nigdy nie dowiem tak偶e wcierajcie sobie ten eliksir gdzie chcecie ludziska z MV, a najlepiej w mozg, o ile jeszcze go macie :-) p贸ki nie jest za p贸藕no!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czerwona Raczka
Jaki jest sk艂ad MonaVie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do spo艂ecznik贸w
Co jest z艂ego w zarabianiu pieni臋dzy?? Ide膮 firmy Monavie jest zdrowie i sukces finansowy. Zdrowie i pieniadze to jest to czego zazwyczaj Polacy zycz膮 sobie nawzajem przy r贸偶nych okazjach, a praca w Monavie urzeczywistnia te 偶yczenia. Zawi艣膰, zazdro艣膰 to takie polskie, katolickie. Polacy zamiast zajmowa膰 si臋 polepszeniem w艂asnego losu czekaj膮 a偶 s膮siadowi podwinie si臋 noga, a siedz膮c przed TV, popijaj膮c piwko narzekaj膮 偶e innym zyje si臋 lepiej. Wsp贸艂czuj臋 "wyruchanym" jak to okre艣li艂 Avertus. Rozumiem 偶e on w艂a艣nie do tego grona nale偶y i dlatego jest taki bu艅czuczny na tym forum ale ch艂opczyku jak ju偶 kto艣 napisa艂 id藕 do innej piaskownicy. Zajmij si臋 w ko艅cu czym bo zazdro艣膰 i zawi艣膰 pod p艂aszczykiem spo艂ecznika a偶 w tobie kipi. Wsp贸艂czuj臋 ci bardzo... ale prawda jest w艂a艣nie taka 偶e tecy desperaci jak ty produkuj膮 sie na takich forach najmocniej, zgasn膮 kiedy艣 i tak ale musz膮 najpierw zaspokoi膰 swoje ego, 偶e jednak komu艣 dopiekli, co艣 zrobili aby si臋 innym odp艂aci膰 ... to takie polskie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Picklesssssssssss
Czemu nikt jeszcze nie napisa艂 sk艂adu Monavie :(

Udost臋pnij ten post

do "do spo艂ecznik贸w" z 12:45. Oj dziewczynko... Rozumiem, jeste艣 jeszcze bardzo m艂oda, a m艂ode i nie艣wiadome umys艂y to jest w艂a艣nie g艂贸wny cel takich machin m贸zgo-pior膮cych jak monavie. Dajesz mi dobr膮 rad臋 bym otworzy艂 sw贸j umys艂. Ale na co mam go otworzy膰? Na monavie? Ten temat jest ju偶 trupem dla wszystkich maj膮cych cho膰 troch臋 oleju w g艂owie. Skorzystaj zatem lepiej ze swoje rady sama, p贸ki nie jest za p贸藕no. Podaj nam zatem je艣li potrafisz sk艂ad tego Waszego p艂ynu monavie. Jak ju偶 podasz sk艂ad, to podziel si臋 r贸wnie偶 jakimi艣 wiarygodnymi badaniami opisuj膮cymi dzia艂anie tego p艂ynu na nasz organizm. Je艣li tego nie ma, to na Waszym miejscu bym zamilkn膮 i spali艂 si臋 ze wstydu. Prowadzimy rozmow臋 od kilku miesi臋cy i jeszcze nikt tego nie potrafi艂 zrobi膰 :) wi臋c ja ju偶 nadziej臋 straci艂em...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do spolecznika
dzi臋kuj臋 ci fryckiem pisany za komplement odno艣nie mojego m艂odzie艅czego wieku. Sk艂ad soku poznasz zerkaj膮c na butelk臋, ale pewnie jeste艣 za m艂ody, 偶eby na ni膮 u艣ciuba膰, wi臋c popro艣 mam臋 niech ci kupi:) A do kole偶anki, kt贸ra pyta jaka jest r贸znica pomi臋dzy tymbarkiem, kubusiem a mv. Ot贸偶 w艂a艣nie taka jak pomi臋dzy daci膮 a mercedesem:)

Udost臋pnij ten post

Sama przedstawi艂a艣 si臋 jako "dziewczynka" wi臋c to chyba by艂 autokomplement :) Sta艂o si臋 jasne, 偶e nie widzia艂a艣 etykietki na butelce cieszy monavie, lub jeste艣 kolejn膮 domoros艂膮 manipulatork膮. Na etykietce s膮 wyszczeg贸lnione owoce rzekomo wchodz膮ce w sk艂ad, ale BRAK jest ILO艢CI tych偶e owoc贸w/soku z nich. Tak膮 etykietk膮 mo偶na sobie zatem co艣 podetrze膰 co najwy偶ej. Tych 18 owoc贸w to mo偶e by膰 80 % zawarto艣ci cieczy jak i r贸wnie偶 dobrze 1 % - to pewnie jest du偶o bli偶sze prawdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avertus
Uwielbiam przegl膮da膰 ten w膮tek, prawd臋 mia艂 m贸wi膮c Einstein m贸wia膰 o dw贸ch nieskoczonych rzeczach - wszech艣wiecie i ludzkiej g艂upocie..... Dystrybutorzy monavie s膮 najlepszym dowodem jak ludzki umys艂 podatny jest na zmanipulowanie - wystarczy kilka 艂adnych prezentacji, obco brzmi膮cych nazw, nawi膮za艅 do biznesu i 艣wiata bogaczy i ju偶 czujesz ,偶e Twoje zycie jest wyj膮tkowe. Prawda jest niestety okrutna. Wy jeste艣cie przegranymi, zniszczy艂a Was w艂asna naiwno艣膰 i g艂upota. Reklamujecie przeceniony nap贸j (bo nawet nie sok) pr贸buj膮c go w膰isn膮膰 komukolwiek i jednocze艣nie obra偶aj膮c ludzi kt贸rzy maj膮 troch臋 oleju w g艂owie. Dla was bede nieudacznikiem i biedakiem jak to wyczyta艂em poniewa偶 nie chce pi膰 jakiego艣 przecenionego syfu... eh, 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

"Czemu nikt jeszcze nie napisa艂 sk艂adu Monavie sk艂ad zosta艂 opracowany przez 艣wiatowej s艂awy uczonych z Korea艅skiej Republiki Ludowo-Demokratcznej Liu Mona i Viet konga, jest 艣ci艣le strze偶on膮 tajemnica, kt贸r膮 jednak uda艂o si臋 wykra艣膰 agentom wszechw艂adnego Mossadu: 99% woda i 1% koncentratu be艂kotowego, ale podaje si臋 w formie drinka o proporcjach 10 cz臋艣ci soku na 90 cz臋艣ci wodolejstwa najlepiej zapija膰 alkoholem -v- je偶eli nie pijesz MonaVie jeste艣 kapitalistyczna 艣winia i zaplutym kar艂em reakcji ka偶da opr贸偶niona butelka zmniejsza efekt cieplarniany i ratuje jedno piskl臋 pingwina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedn膮 nog膮 w rowie
Zofja z Misia Barei czytam wszystkie wypowiedzi i nie mog臋 znale藕膰 偶adnego argumentu, kt贸ry przekona艂by mnie do zakupu tego soczku Mercedes jest wiele dro偶szy od Dacii, ale wszyscy wiemy dlaczego..., ale dlaczego soczek MV jest kilkana艣cie razy dro偶szy od Kubusia, czy Tymbarku tego nie wiem i pewnie si臋 nigdy nie dowiem x I to jest clou zagadnienia MV. Nie wiemy, dlaczego MV tyle kosztuje. Mo偶e u艣ci艣l臋, dystrybutor nie udziela na ten temat informacji, albo zas艂aniaj膮c si臋 sugestiami o tajemnicy handlowej, albo przemilczaj膮c wci膮偶 powtarzane pytanie o sk艂ad. Oczywi艣cie doskonale wiadomo, dlaczego ten nap贸j jest wielokrotnie dro偶szy od napoj贸w w sklepie; dystrybutor musi zarobi膰 na swoje nicnierobienie przez ca艂e dnie (tak tutaj reklamowane - w og贸le to jeden z chwyt贸w w MLM), te os艂awione spotkania i wycieczki, "diamenty" wpinane w klapy i ca艂膮 t膮 emeelow膮 hucp臋, kt贸ra jest niezb臋dna by skutecznie m膮ci膰 szeregowym dystrybutorom w g艂owach. A to wszystko zamyka si臋 w jednym zdaniu: sprzeda膰 drogo co艣 taniego. x Kwestii religii, Boga, Moj偶esza raczej bym nie tyka艂, bo znajd膮 si臋 tacy, kt贸rzy i to wykorzystaj膮 do reklamy MV i deprecjonowania zdroworozs膮dkowych argument贸w. x Czy ja to robi臋 spo艂ecznie? No wychodzi na to, 偶e tak :D Mam pewne zaci臋cie polemiczne i przyznam, od chwili gdy zorientowa艂em si臋 czym jest MLM i jak dzia艂a, zawsze m贸wi臋 o tym co my艣l臋 o tej metodzie a my艣l臋 藕le i potrafi臋 swoje stanowisko obroni膰. Nie ja jeden, jak wida膰. Trafi艂o na MV. x MLM niczego nie rozwija. MLM to zaprzeczenie rozwoju zar贸wno osobistego jak i przede wszystkim gospodarki, ekonomii danego kraju. Je偶eli rozwojem kto艣 chce nazwa膰 szlifowanie umiej臋tno艣ci prania ludziom m贸zgu, to si臋 z nim nie zgodz臋. W wymiarze szerszym, ca艂ej gospodarki, MLM jest ja艂owe, ot po prostu to mobilny sklep z jak偶e cz臋sto nachalnymi sprzedawcami. Mo偶na wr臋cz powiedzie膰, 偶e MLM to paso偶yt, bo wysysa z rynku pieni膮dz w kierunku w膮skiej grupy ludzi, nie tworz膮c w miar臋 stabilnego zatrudnienia, nie kreuj膮c innowacyjno艣ci. W艂a艣ciwie po co, objazdowy teatrzyk/sklep z drogimi jak cholera towarami? Bo mo偶na na nim zarobi膰 :D To oczywiste, ale dlaczego jest tak drogo? Bo gdyby by艂o tanio, to by si臋 to nie op艂aca艂o i nikt by si臋 nie zainteresowa艂 przeci臋tnym napojem za przeci臋tna cen臋. Musi by膰 drogo i z przytupem. x Oczywi艣cie wolny rynek (pomijam na ile on jest wolny w Polsce) swoboda podejmowania inicjatyw gospodarczych, umo偶liwia stosowanie MLM, przynajmniej w pewnym zakresie, bo r贸偶nie to mo偶e od strony prawnej wygl膮da膰. Taka idea musia艂a si臋 pojawi膰, bo by艂o na to miejsce, by艂y okoliczno艣ci. Tak jak pojawi艂y si臋 rozmaite inne zjawiska gospodarcze. MLM jest jak otarcie nask贸rka, kt贸re pojawia si臋, mo偶na z tym 偶y膰, ale do niczego to nam (jako gospodarce) nie jest potrzebne. Wiem MLM wyk艂ada si臋 na uniwersytetach. Marksizm te偶 si臋 wyk艂ada, wzajemnie sprzeczne filozofie i teologie. I co z tego? x Zabawne, 偶e MLM nie mo偶e istnie膰 bez wy艣miewanych "etatowc贸w", bo to oni nakr臋caj膮 ten biznes, rzeczywi艣cie pracuj膮c cz臋sto za g贸wniane pieni膮dze, wi臋c s膮 tym bardziej sk艂onni pr贸bowa膰, czy to mo偶e nie jest droga do stabilizacji finansowej. Ludzie bardzo cz臋sto id膮 w to z biedy i desperacji. Gdyby mieli perspektyw臋 przyzwoitej pracy, nie by艂oby w warunkach polskich tylu ch臋tnych. x Wcieranie w g艂ow臋? :D Czemu nie? Mo偶na te偶 pu艣ci膰 plotk臋, 偶e powi臋ksza to i owo. Przedstawiciele MLM, s膮 powszechnie znani ze swojej "pomys艂owo艣ci" i komedianctwa, chocia偶 oczywi艣cie maja oni r贸偶ny styl i "graj膮 na" r贸偶nych klient贸w. B臋dzie wi臋c i dystyngowany pan i ciep艂a pani, taka ciocia i m艂ody pr臋偶ny "biznesmen" i komik. Ja to ju偶 wszystko widzia艂em. I na ko艅cu gdy si臋 spotkaj膮, na tych swoich odprawach, zlotach, m贸wi膮 wprost pomi臋dzy sob膮, 偶e stosuj膮 taki a taki chwyt. I niby w tym nie ma nic zdro偶nego, ot marketing, tylko cholera, czemu to MV (i wiele innych produkt贸w w ramach MLM) takie drogie?

Udost臋pnij ten post

"jedn膮 nog膮 w rowie", przebijasz sam siebie z postu na post i to z "z przytupem" :) ! Dla dobra nas wszystkich oby dociera艂o to do zagro偶onych omamieniem jednostek i mas. Monavie jest tak drogie, poniewa偶 ta buteleczka jest wy艂膮cznie koniecznym dodatkiem do piramidy finansowej. Nowocze艣ni hochsztaplerzy nauczeni do艣wiadczeniem swych poprzednik贸w, do nielegalnej przecie偶 i oburzaj膮cej wszystkich piramidy finansowej do艂o偶yli produkt i voil - mamy legaln膮 偶y艂臋 z艂ota. Realna warto艣膰 DETALICZNA oran偶ady monavi to +/- 10 % jej ceny w MLM, wi臋c 90 % tej ceny to ju偶 czysta finansowa piramida. Dok艂adnie na tej zasadzie mo偶na by wrzuci膰 do tego obiegu zapa艂ki za 50 z艂 od paczki :) (zapa艂ki oczywi艣cie wykonane z drzew amazo艅skich, wydzielaj膮ce zdrowotne promieniowanie w trakcie pocierania...)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Heroic Displej
Czy kto艣 z tej sekty m贸g艂by powiedziec jaki jest sk艂ad Monavie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek R
Do Fryckiem,w pe艂ni si臋 z Tob膮 zgadzam,nigdy do tego g贸wna nie wejde,ale mam do Ciebie dwa wa偶ne pytania z racji tego 偶e jeste艣 aktywny na tym forum: prosz臋 tylko o rzeteln膮 odpowiedz(w przypadku nie pe艂nej wiedzy i nie popartej faktami a przypuszczeniami prosz臋 te偶 mi o tym odpowiedzie膰) 1.czy faktycznie jest tak 偶e tylko ma艂a garstka ludzi (dystrubutor贸w)zarabia pieni膮dze oczywis膰ie trzeba koniecznie odliczyc od miesiecznych zarobk贸w cene tych o艣miu butelek kt贸ry musimy kupi膰,podkreslam ze musimy w innym przypadku prowizji nie bedzie w tym czasie kiedy my osobis膰ie tego soku nie kupim,ktos wcze艣niej pisa艂 偶e raz go mozna kupywa膰 raz nie,ale logicznie my艣lac patrz膮c przez pryzmat finansowy i biznesowy to ka偶dy kt贸ry stworzy sobie mniejsz膮 lub wieksz膮 strukture bedzie kupywa艂 te 8 butelek soku nie 4 butelki,bo przy juz ma艂ej strukturze i tak bardziej op艂acalne staje si臋 kupywanie 8 butelek,czyli ile % dyst. zarabia nie wa偶ne czy 100 z艂 czy 15000z艂 odliczajac te osiem butelek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek R
Do fryckiem: pytanie nr. 2.Prosz臋 mi odpowiedzie膰 na pytanie i bardzo si臋 dziwe temu ze przez tak d艂ugi okres nie przewine艂o si臋 ono przez to forum,mianowicie:jakie s膮 proporcje sprzeda偶y sok贸w MV czyli ile procent kupuja je na si艂e dystrybutorzy a ile klienci indywidualni kt贸rzy nie chc膮 by膰 dystrybutorami.To bardzo wa偶ne pytanie kt贸re odpowie nam w jakim stopniu firma mv to piramida finansowa,wed艂ug mnie ju偶 stosunek 50 do 50(cho膰 przypuszczam i偶 b臋dzie zdecydowanie wi臋kszy po stronie kupuj膮cych dystrybutor贸w kt贸rzy kupuja 8 butelek w wi臋kszo艣膰i przypadk贸w na si艂e bo zalegaj膮 im puzniej w gara偶ach itp znam takiego , )bedzie podstaw膮 do okre艣lenia ja piramid膮 finansow膮,troch臋 inn膮 ni偶 ta klasyczna bo z produktem kt贸ry dla dystybutor贸w jest ca艂kowicie na drugim planie,mysle 偶e dla nich m贸g艂by to by膰 kazdy inny produkt np.but贸w ze sk贸r wr贸bli,widelc贸w kt贸re podczas jedzenia lecz膮 zeby.

Udost臋pnij ten post

Marku, W odpowiedzi na Twoje pytania: 1. Wg. danych monavi, odsetek dystrybutor贸w zarabiaj膮cych jest niewielki. Tabela: http://www.monavie.com/sites/monavie.com/files/ids_polish.pdf Jak widzisz, 95 % dok艂ada do tego, lub co najwy偶ej wychodzi na zero (w zale偶no艣ci czy bior膮 1 czy 2 paczki miesi臋cznie). 2 % dystrybutor贸w wyci膮ga w ci膮gu roku ok 6500 $ (po odliczeniu 2 pak miesi臋cznie) czyli jak na kraje zachodnie to grosze. Kolejno po 1 % to ju偶 niez艂e zarobki - ok 16 i 27 tys $ w ci膮gu roku - nadal jednak nie s膮 to jakie艣 powalaj膮ce kwoty, to takie minima lub 艣rednie krajowe zachodnie. No i mamy ostatni 1 % - czubek g贸ry lodowej, szczyt piramidy. Tu zaczynaj膮 si臋 dopiero pieni膮dze. Jest to oczywiste w tym biznesie. Nale偶y pami臋ta膰, 偶e s膮 to dane publikowane przez monavie i nikt nie potwierdzi na ile one s膮 prawdziwe. W rzeczywisto艣ci mo偶e by膰 tak, 偶e ca艂a kasa jest nie u 1 % dystrybutor贸w, a u 0,1 %. (Podobnie jak ze sk艂adem napoju, nikt nie jest w stanie potwierdzi膰 dok艂adnej zawarto艣ci :) ) Odno艣nie wymogu kupowania comiesi臋cznego: Wyp艂at臋 z obrot贸w swojej utworzonej siatki mo偶esz otrzyma膰 wy艂膮cznie je艣li masz status aktywny. Status ten mi臋dzy innymi oznacza, 偶e musisz kupowa膰 minimum 4 butelki miesi臋cznie (s膮 te偶 dodatkowe wymogi). Wg strony producenta, przy 4 butelkach masz prawo do 10 % obrotu, a przy 8 butlach do 12 % (dok艂adnie to poczytaj sobie na ich stronie. Przeanalizowanie ca艂ego planu to nie lada wyzwanie - tak jest namotany). 2. Odno艣nie Twojego drugiego pytania. Odpowied藕 pada艂a ju偶 wielokrotnie na tym forum i us艂ysza艂by艣 j膮 r贸wnie偶 na prezentacji. Im nie bardzo zale偶y na klientach detalicznych, nie b臋d膮cych dystrybutorami. Sami to podkre艣laj膮 na okr膮g艂o. G艂贸wnym celem jest pozyskiwanie siatek dystrybutor贸w co jeszcze dobitniej pokazuje charakter piramidy finansowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek R
Po prezentacji kt贸ra odby艂膮 si臋 u mnie mam o to takie odczucia,mianowicie dystrybutor z kt贸rym mia艂e okazje si臋 spotkac tu偶 po samej prezentacji nie zapyta艂 mnie czy jestem zainteresowany zakupem wspania艂ych sok贸w MV ale czy jestem zainteresowany dystrybucj膮 sok贸w.Jego rozmowa toczy艂a si臋 tylko i wy艂膮cznie pod k膮tem jaki to GENIALNY interes,nic nie wspomina艂 i nie zachwala艂 samego produktu,na to ja si臋 pytam czy m贸g艂bym ewentualnie po prosto kupi膰 ten fantastyczny sok,przecie偶 chyba kazdemu sprzedawcy chodzi o sprzeda偶 produktu,dosta艂em mianoweicie odp.typu no oczywi艣膰ie 偶e moge panu sprzedac te soki,no ale proponowa艂 bym panu jednak dystrybucje bo wie pan jak pan zam贸wi u nas te soki to zazwyczaj ko艅czy si臋 to jednorazowym zakupem,lepiej 偶eby pan wszed艂 w dystrybucje bo to wspania艂y biznes itp.,g艂upek nawet tego nie ukrywa艂 偶e g艂贸wnie chodzi o to zeby zostac dystrybutorem i namawia膰 kolejnych nie na produkt lecz dystrybucje,wnioskujac powiedzia艂em mu ze chodzi firmie o to 偶e b臋dziemy(m贸wi膮c o ca艂ej strukturze firmy MV,czyli dytrybutorzy kupywa膰 te produkty chyba w 90 % tylko my sami,a on mi na to 偶e no tak tak to wygl膮da,IDIOTA nawet nie pr贸bowa艂 zaprzeczac i dalej m贸wi :ale jak pan nam贸wi kolejne osoby to pan te偶 b臋dzie zarabia膰 i tak b臋dzie si臋 to fajnie kr臋ci膰,KURWA m贸wie wreszcie przecie偶 to klasyczna piramida ale z dodatkiem produktu,my sobie sami b臋dziemy kupowa膰 te soki i je pi膰 sami i dawali je pi膰 naszym dzieciom 偶onom i rodzicom po cz臋艣ci na si艂e bo przecie偶 prawdopodobie艅stwo ze nie b臋d膮c dystrybutorem b臋dziemy oile te soki by艂y by bliskie zeru.ALE SYF!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek R
bo przecie偶 prawdopodobie艅stwo ze b臋dziemy pi膰 te soki nie b臋d膮c dystrybutorem s膮 bliskie zeru.ALE SYF!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecznie aktywny
tak tak Mareczku i frycusiu. na tym w艂a艣nie polega ten biznes. To tak zwany matketing spo艂eczno艣ciowy zwany te偶 przez osobnik贸w z tego forum piramidk膮 :) Dla nas dystrybutor贸w ten system jest genialny bo nie chodzi o to 偶eby co chwila lata膰 z wywieszonym ozorem i "艂apa膰 kolejnych idiot贸w" jak to kto艣 tutaj okre艣li艂, tylko na budowaniu i poszerzaniu grona sta艂ych konsument贸w kt贸rzy swoj膮 wiedz臋 i opini臋 na temat produktu jak r贸wnie偶 firmy b臋d膮 przekazywali dalej. Kompletnie nie zale偶y na na 艂apaniu jeleni i wciskaniu "sprzedawaniu" samego soczku. Stanowimy tak膮 sekt臋 kt贸ra polega na grupowaniu ludzi szcz臋艣liwych, maj膮cych mn贸stwo czasu i pieni臋dzy i lubimy od czasu do czasu poczyta膰 takie fora jak te na kt贸rych miesza nas si臋 z b艂otem... Lubimy te偶 po艣mia膰 si臋 z takich ba艂wan贸w dla kt贸rych priorytetem sta艂o si臋 u艣wiadamianie innych i przekonywanie ich do swoich racji... takich spo艂ecznik贸w. Wsp贸艂czujemy im jednak w duchu i wierzymy 偶e kiedy艣 odnajd膮 szcz臋艣cie w 偶yciu. Pozdrawiamy serdecznie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek R do wiecznie aktywny
Szcz臋艣cie to ja odnalaz艂em 13 lat temu kiedy za艂o偶y艂em sw贸j biznes kt贸ry ca艂kiem niezle s臋 ma i wara ci do mojego szcz臋艣膰ia,wracaj膮c do tematu trai艂em na to forum bo zadzwoni艂 do mnie brat cioteczny,tak na marginesie nie widzia艂em si臋 z nim ok 2lat,aby powiedzie膰 mi o super interesie,z racji tego 偶e by艂em ju偶 po prezentacji rozcie艅czonego soku nic mu nie m贸wi艂em bo koniecznie chcia艂em si臋 z nim zobaczy膰,aby wibi膰 mu ten interes z g艂owy(cho膰 tak naprawde nie wiedzia艂em na jakim szczeblu w hierarchi firmy MV jest i ile ewentualnie zarabia)jak si臋 p贸藕niej okaza艂o pracowa艂 ju偶 tam od 9 miesi臋cy zainwestowa艂 w starter pocz膮tkwy ok 6 tys,z tego co m贸wi艂 zwerbowa艂 ju藕 14 os贸b jako dystrybutor贸w,ale jeszcze nie wyszed艂 na zero bo kupje 8 butelek soku dla siebie za ponad 700z艂 i bardzo ubolewa艂 na tym 偶e nie zarabia bo jedn膮 noge ma za s艂ab膮 a druga jest ju偶 du偶a ale wyp艂aaj膮 mu z nogi kr贸tszej bo wed艂ug firmy to jest sprawiedliwe i motywuje do wi臋kszej pracy,tak tak wed艂ug zalece艅 firmy nie mo偶na si臋 zbyt wczesnie poddawa膰 trzeba werbowa膰 koejnych ludzi ale nie do kupowania ale do dystrybucji bo daj臋 im to gwarancje i偶 dystryb贸tor b臋dzie werbowa艂 kolejnych ludzi aby przynajmniej odbi膰 to co zainwestowali i tak dalej dalej,cho膰 sama firma potwierdza i偶 zarabia na tym 5%,z tego co doczyta艂em 4% to s膮 minimalne zarobki i to przez pewien okres bo jest tesz tak 偶e jak ludzie kt贸rych zwerbwa艂e艣 do dystrybucji odejd膮 z powodu dok艂adania do interesu to ju偶 z nich nie b臋dziesz mia艂 zysku,ewentualnie b臋d膮 tylko przep艂ywa膰 przez niego pieni膮dze od ludzi zapisanych prez niego ale z niego samego ju偶 nie,potwierdzi艂 mi to cioteczny brat(dystybutor)kt贸ry ma ju偶 kilku takich ludzi pod sob膮,reasumuj膮c pisze i wy艂膮cznie z tego powodu 偶eby przestzec 偶e jak si臋 ju偶 wejdzie w to g贸wno to si臋 z niego najcz臋艣膰iej wychodzi do ty艂u lub jest si臋 na zero(nie licz膮c straconego czasu na prezentacje,paliwa na dojazdy do klient贸w,wstydu tak wstydu jakiego mo偶na sobie narobi膰 jak trzeba po kilku latach odszukwa膰 telefony znajomych i po zatelefowaniu do nich czujesz ich zdziwienie w g艂osie o to ty naprawde ty,a ty musisz mu za chwile powiedzie膰 iz nie dzwonie zapyta膰 si臋 co tam u Ciebie s艁ycha膰 tylko po to aby przeprowadzi膰 prezentaje,to jest w tym najbardziej 偶偶偶偶enuj膮ce,za艂o偶e si臋 te偶 偶e napewno to prowadzi w niejednym przypadku do pogorszenia stosunk贸w mi臋dzy znajomymi w przypadku gdy wejd膮 w ten interes i poprostu strac膮 pieni膮dze u cze艣膰i znich pozostanie niesmak)na koniec powiedzia艂em mojemu bratu aby jak najszybciej wycofa艂 si臋 z tego bagana,na co on 偶e jak zwerbuje jeszcze kilka os贸b i dostanie od nich prowizje to odbije swoje i sko艅czy z tym,ja mu na to 偶e im pr臋dzej tym lepiej,wychodz膮c zapyta艂 czy nie da艂bym mu jaki艣 kontakt贸w do swoich znajomych........gdyby nie by艂 to m贸j brat dosta艂by kopa w ty艂ek,powiedzia艂em 偶e sprali Ci ten m贸zg na szkolniach ca艂kowicie,za艣mia艂 si臋 potwierdzi艂 i si臋 po偶egnali艣my..PRZESTRZEGAM LUDZIE TO JEST SYFFFF nie interes,w biznesie jak zak艂adamy 偶e strate ma 95% populacji nie jest to iznej.........Z DALEKA OD TEGO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek R
nie mo偶na nazwa膰 biznesem czego艣 co w 95% przypadkach przynosi straty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Marka
Marku, nie wiem jaki biznes prowadzi Ciebie do szcz臋艣cie, ale wiedz臋, 偶e nie potrzebowa艂e艣 matury do tego, bo z tak膮 ortografi膮, itnerpunkcj膮 i stylistyk膮 (teraz si臋 zastanawiam czy te okre艣lenia s膮 Tobie znane) to na polskim by艂aby pa艂a :) Mieszanie innych, lepiej radz膮cych sobie ludzi z b艂otem powoduje u Ciebie rodzaj erekcji? Czy masz inne powody frustrowania si臋 na forum dla dziewczynek? PS. Autorka tematu rozpocz臋艂a go dla antyreklamy, trollingu, czy po prostu okres jej si臋 sp贸藕nia? Bo nie widz臋, 偶eby udziela艂a si臋 w tym w膮tku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek R
To nie jest szkola,nie jeste艣my na j臋zyku polskim,nie piszemy wypracowania,ale najbardziej boli ci臋 to 偶e to wszystko co napisalem to prawda,potwierdzona faktami i nie posiadasz zadnych argumentw aby to podwa藕y膰,dlatego czepiasz si臋 b艂臋d贸w ortograficznych,stylistyki etc.Tak na margine艣ie to najwi臋kszymi nieudacznikami jeste艣膰ie wy dystrybutorzy rozcie艅czonego soku mv za 107z艂 ktrym wychodzi tylko 5 na 100 .To ca艂a prawda o was,dodam tylko 偶e mj ma艂y biznes przynosi mi dochody na poziomie 20-25 tys

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 h艂e h艂e h艂e
"Mieszanie innych, lepiej radz膮cych sobie ludzi z b艂otem powoduje u Ciebie rodzaj erekcji? " tego was ucz膮 na szkoleniach? mo偶e co艣 merytorycznego napiszesz, poniewa偶 jak na razie tylko obra偶asz i to wyj膮tkowo ordynarnie, wypij soczek, resztki wetrzyj w skalp, skoncentruj si臋, zapomnij co ci wdrukowali w m贸zgowie i spr贸buj napisa膰 co艣 na podstawie w艂asnych przemy艣le艅, co艣 co b臋dzie posiada艂o tre艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek R
Nabija膰ie kase ludziom ktrzy s膮 na samej grze tej drabinki......a oni siedz膮 sobie tak i patrz膮 na was z gry jak na pu艂g艂w ktrym obiecano z艂ote gry,bajo艅skie wynagrodzenia,wycieczki,samochody itp. W 偶eczywisto艣膰i nie zarabiacie na tym nic,nie licz膮c nielicznych ktrym uda si臋 cokolwiek zarobi膰......... Pozdrawiam was nieudacznicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek R
Przepraszam za pisownie,pisze na klawiaturze telefonu komorkowego stad tyle b艂臋d贸w..........ale przeciez nie o ortografie tu chodzi,pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰