Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Witam, Chcialbym tylko zapytac, kto wie co to jest mlm? PYTANIE kieruje do osob wypowiadających sie na tym forum. Przepraszam najmocniej, ale obserwuje ten temat od jakiegos czasu i dziwi mnie kilka watkow. A zwlaszcza piramidy....

Gość Nova51
Jeśli chcesz się dowiedzieć o mlm ,to wejdź w wyszukiwarkę i wpisz " co to jest mlm.pl Powinna Ci się otworzyć strona YouTube . Zobaczysz, ile masz wyjaśnień na temat mlm. Pozdrawiam

Gość gość
Czy wiecie ile zarabia rolnik lub sadownik za jabłka czy jagody za kg? Może by każdy zrozumiał, że koszty występują wszędzie, gdzie się obrócisz występuje wyzysk. To dla tych, co za rzucają ze produkt MonaVie jest przewartościowany. Co ma powiedzieć rolnik, który sprzedał jabłka albo inne owoce lub warzywa za grosze np. za 0,70zł za kg, a w sklepie jego płody mają cenne 3,50zł za kg albo jeszcze więcej. Czy byłbyś wkurzony czy nie za taką niesprawiedliwość? Czy nie był świadomy tej sprzedaży? Raczej był, natomiast pośrednicy i sklep zarobili 4x więcej niż on. Jeśli tak w przypadku Mona Vie, sprzedaż u tego rolnika odbywała się przez MLM to wyobraźcie sobie, że rolnik dzieliłby się z konsumentem zyskami i otrzymałby 50% z tych 3,50zł, a nie 0,70zł i ty, jako konsument, otrzymałbyś pieniądze za polecenia tego produktu. Rolnik by na tym zyskał i ty, jeśli promowałbyś produkt tego rolnika i tak działa MLM. Czy telemarketer czy agent ubezpieczeniowy czy nawet ekspedientka ze sklepu (mięsnego czy warzywniaka) nie wciska nam produktów? Nawet nie jesteśmy świadomi, że jesteśmy ciągle manipulowani by sprzedaż była większa. Agresywna reklama wymusza na naszej podświadomości zakup. Ten sam efekt producent osiągnie, gdy poddamy się bezpośredniej sugestii naszego znajomego, przyjaciela czy kuzyna niezależnie czy jest on w systemie MLM czy też nie. Różnica polega na tym, że w pierwszym przypadku polecający na tym nie zarobi a w MLM może stworzyć sobie dodatkowy dochód. Trzeba tylko zrozumieć, jaki produkt Ci jest polecany i ustalić czy będziesz go używać. W przypadku MonaVie to jest pytanie czy zamierzasz zadbać o swoje zdrowie i zmniejszyć drastycznie ryzyko wystąpienia chorób cywilizacyjnych, czy jednak wybierasz życie chorego.

Gość Bruno7711
Mnie tylko zastanawia czy i ile osób juz sobie usiadło na spokojnie, kiedy minęło to wielkie podniecenie i ekscytacja milionami, zastanowiło się nad tym co robiło przez te miesiące. Jak wypadli w oczach swoich znajomych, rodziny, dalszych znajomych. Ludzi nieraz myślących, na poziomie, którzy w życiu osiągneli juz wiele rzeczy, bez względu na to jak dużą kase zarobili. Czy nie jest im teraz wstyd, że rzeczywiście dali sobie zrobić pranie mózgu i słuchali gadki motywacyjnej jak dla ubiogiego umysłowo przedstawiciela handlowego jakie robi się teraz w kiepskich firmach handlowych - gadki na zasadzie " Yes, to jest Twój dzień, jesteś najlepszy, stań codziennie przed lustrem i powiedz, że jesteś w stanie zwojowac świat. Wszystko zależy od Ciebie, Twoje zycie lezy w Twoich rękach. My Ci dajemy narzędzie, od Ciebie zależy jak je wykorzystasz..." itp itd. Widziałem filmiki ze szkoleń Monavie i wiem dokładnie, że tak to wygląda (oczywiście słowa nie muszą być te same, ale podobna zasada działania), widziałęm zachowanie samych przedstawicieli Monavie i jest podobnie. Ja zupełnie pochwalam postawę, że trzeba się cieszyć życiem, nie tracić czasu w pracy, która nie przynosi nam satysfakcji, trzeba sie rozwijać itp. Popieram to w pełni, ale ludzie... Praca sprzedawcy to naprawdę nie jest wielkie osiągnięcie... popracujecie w MLM przez 4-5 potem Was znudzi i znienawidzicie go prawdopodobnie, ponieważ do tej pracy trzeba miec bardzo specyficzny charakter, którego wiele osób nie ma. Chwilowo motywuje Was i napędza kasa, później się to zmieni i co wtedy? Nie nauczyliście się niczego nowego, co najwyżej możecie być dalej sprzedawcami - 5 lat właściwie bez rozwoju. To jest ten wielki krok w Waszym życiu, którego jeśli ktos nie podejmie to jest nieudacznikiem? Jak dla mnie, jesteście zwykłymi sprzedawcami w wieku 30-40 lat. To nie jest żaden Wasz biznes, nie sprzedajecie żadnego biznesu. Biznes sprzedaje Ten na samej górze, a Wy jesteście tylko przedstawicielami handlowymi, którzy dostali pozwolenie na budowanie swojej siatki.

Gość gość
Jak komuś zalezy na rozwinieciu struktury a sa przykłady w tej firmie ktorzy rozwineli to w 2 tyg ,w 7 miesiecy itd...pozniej,pozniej sie lezy albo sie pracuje do wyboru sa rozne mozliwosci .oczywiscie nie wspominam tutaj o inwestorach ...a o znajomych lepiej nie pisz bo ta praca najlepiej pokazuje jaka Oni maja w sobie wartosc bardzo niska...masakra .ta praca otworzyła mi oczy na wiele rzeczy i ciesze sie ...lepiej pozno niz wcale..

Gość gość
Jak już tyle zarabiasz to może odwiedzisz jakis kurs poprawnej polszczyzny, bo trudno Cię zrozumieć.

Gość gość
Zarobki, zarobki, zarobki... wielkie zarobki oczywiście istnieją, ale dla nielicznych. Reszta musi zadowolić się marnymi prowizyjkami, standard w mlm. Nie wspomnę już o liderach chwalących się wielkimi sumami w stylu 20 000 - 30 000, a na konto wpływa jedno zero mniej ;)

Gość gość
Byłam wczoraj na spotkaniu, pojechałam z grzeczności bo znajomy prosił, a tak go wyszkolili, że za nic nie powiedział o co chodzi, ani jaka to firma. Powiem tak, to zwykłe naciąganie i ci biedacy, którzy teraz wchodzą nabawią się tylko wrzodów żołądka, bo nikt po ochłonięciu im wdzięczny nie będzie za ten soczek, za ponad stówę. Najgorsze jest to, że będą to wciskać osobom, które i tak wydają kupę na leki i często nie wystarcza im na chleb do końca miesiąca, bo tylko takie osoby wierzą, mają nadzieję, że to pomoże... przykre ludzie, ale prawdziwe. NIE WCISKAJCIE KITU, że to odchudza, bo jeżeli by to była prawda, to już nie byłoby ludzi otyłych!!! To by był hit i sprzedawały by go apteki bez wysilania się i szkolenia tylu ludzi.

Gość gość
oj ludzie,ludzie...

Gość gość
powiem Wam coś na wszystko macie odpowiedz.tylko roznica miedzy wami a tymi ludzmi ktorzy pracuja w Monavie jest taka ,ze Wy macie duzo do powiedzienia a Oni maja duzo pieniedzy bo sami na to zapracowali.tacy jak wy nigdy nie zarobia i nie beda miec pieniedzy..poniewaz macie duzo czasu ktorego nie umiecie spożytkować ale wypisywac bzdury na kafeterii macie czas -do roboty ..

Gość gość
widziales zarobki ze komentujesz? ze o jedno zero mniej, bo ja widzialam???

Gość gość
Widziałaś zarobki? To dobrze, poczekamy na Twoje. Jeszcze nikt w Polsce nie został milionerem dzięki takiej firmie, już był AMWAY też tam ludzi tak omamili jak Ciebie, że zachowywali się jak składniki sekty, kupowali produkty do domu i to było na identycznej zasadzie, biegali po szkoleniach, spać nie mogli po nocach, bo byli podekscytowani swoim "sukcesem", a teraz pozostał tylko niesmak. Przejrzysz na oczy to Ci mówię, tylko wtedy będziesz o wiele biedniejsza po tych szkoleniach za ponad 300zł, jeżeli to taka bogata firma, to dlaczego te szkolenia nie są darmowe, powinni je zasponsorować. Jak chcesz Twoje życie, Twoja decyzja. Pożyjemy, zobaczymy. Pozdrawiam.

Gość gość
AMWAY był jedna z niewielu firm w ktorej ludzie zarabiali dobrze i do tej pory zarabiaja .tylko ekspansja AMWAYA na rynku polskim zakonczyla sie juz dawno-co nie znaczy ze ludzie przestali zarabiac. Niewiem człowieku cos ty za typek ze oceniasz ludzi jak kredynów.Mam swoj rozum i nikt mi tego nie wciskal sama taka decyzje podjelam.zycze ci powodzenia w podejmowaniu decyzji w Twoim ŻYCIU...

Gość Kazimierz11
Jestem zachwycony tym produktem. Sprowadzałem go z USA jak jeszcze nikt nie słyszał o nim. Ci co mówią, że nie działa nawet na oczy go nie widzieli, nie mówiąc o stosowaniu :)

Gość gość
Zgadzam sie z Toba Kazimierzu i popieram :)

Gość gość
Zapomnialam dodac Kazimierzu iz ze skamiem zpalaszuje twoja kupe bo Monavie nadaje jej niebianski smak :-)

Gość a2013
matko.....poczytałam dwie strony wypowiedzi i więcej już nie chcę...właśnie rozważam wejście do Monavie ale po tym wszystkim co przyswoiłam przez ostatnie 45 minut chyba wrócę do codziennych zajęć... żadna ze stron mnie nie przekonała, za dużo tu frustracji i złośliwości mimo to pozdrawiam wszystkich

Gość Janusz Nl
Witam ponownie wśród sekciarzy z MV i pozostałych, co zdrowy rozsadek uważają za skarb. Wielkim atutem reklamowym kompociku z gumi jagód są zawarte w nim (podobno w dużej ilości nawet) kwasy omega, a szczególnie Omega 3. Jak wielki to dar natury to radzę przeczytać, przed zakupem tego świństwa w ładnej butelce. Pozdrawiam wielbicieli nowotworów na własne życzenie i za ciężkie pieniądze. http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1686015,1,kwasy-omega-3-zwiekszaja-ryzyko-raka,index.html PS Tylko nie zwalajcie na wrogie wam siły, czy też inną konkurencję...

Gość gość
a co to jest sekta?tylko ludzie bedacy w sekcie mogą sie o niej wypowiadac ..powodzenia.

Gość gość
Do a2013 czy ty nie masz swojego mozgu.?po przeczytaniu Twojej wypowiedzi stwierdzam ze ludzie maja duzy wpływ na Twoje życie .po to Bog dał nam mozg zeby go używać .. mysl samodzielnie a nie z pomoca ludzi złych ktorzy nas otaczaj ..życze ci przyjazni i ludzi w Twoim zyciu którzy beda ci pomagac a nie szkodzic i nabijac głowe głupotami .Ty musisz sama zadecydować jaka droge wybrac .takie fora sa dla ludzi niedowartosciowanych słabych i szukajacych problemów a swoje złosci wypisuja własnie tutaj. ... wypisujcie sobie te wasze bzdury . potem sie dziwimy ze ten swiat jest taki wstretny .to nie swiat tylko ludzie..

Gość gość
Wlasnie ma swoj mozg i go uzyla. Monavie to pic na wode. Wystraczy poczytac w internecie: monvie scam wygooglowac i juz sie wie ze ten soczek to zwykle brednie.

Gość gość
no tak internet jest bardzo wiarygodny i te wasze inteligentne opisy .jak sie czegos nie wie to polecam internet w szczegolnosci fora .praca na etacie tez jest krytykowana na forach . wszystko jest do d**y .to moze opiszcie z czego jestesci zadowoleni .pluc i łapac i po d***e sie drapac a pieniazki spadaja z nieba ..

Gość gość
Widać że już obrońcy się zlecieli :D Udowodniono że Monavie to oszustwo, dlatego się miotają :D Monavie scam - wystarczy wpisać i wszystko już wiadomo.

Gość gość
jezeli udowodniono to udowadniaj ,czekamy..co wyczytałes.

Gość gość
Już dawno w tym temacie zostało wszystko udowodnione. Wystarczy przeczytać posty np. Pana Oczko, przytoczył wszelkie badania, pokazał że nawet monavie musi robić badania swojego soku na podwójnej dawce żeby były jakiekolwiek efekty, a mimo to są one mizerne. W soku jest bardzo niewielki procent wartości jagody acai, co również jest w badaniach potwierdzone, tylko napisane tak żeby mało kto zrozumiał, a tym bardziej przeciętny sprzedawca jaki trafia do monavie. Jemu da się wcisnąć wszystko, wystarczy pokazać kilka ładnych artykułów na stronach, podać super świetną postać doktora z USA i leming już wie, że ma cud w rękach, bo leming jest prosty i wiele mu nie trzeba :) Piszecie, że przeciwnicy są źli, że to typowo polskie zachowanie- zazdrość, zawiść itp. ale musicie zrozumieć, że jesteście zwykłymi kanciarzami i żerujecie na ludzkim zdrowiu, to Wy jesteście tymi złymi. Mimo że możecie o tym nie wiedzieć, no bo jak byście byli stanie takie rzeczy zrozumieć to pewnie nie bylibyście sprzedawcami.

Gość gość
Obrażasz ludzi baranie .wiekszosc tych osób pracuje w handlu na co dzień i co tez kłamią sprzedajac towar w sklepie.pewnie niektorzy tak ... ale sa tacy co nie okłamuja bo nie maja w tym zadnego celu ..bo wierze ze oprocz ciebie sa w tym społeczenstwie normali fajni ludzie .. napisz mądralo dlaczego ja sie tak cudownie czuje po tym napoju i wieczkosc dolegliwosci mineła...nie pisze ze ten napoj leczy bo jest to niemożliwe .wiekszośc lekarzy nie była w stanie mi pomoc a napoj monavie mi pomogł ..

Gość gość
Powyżej mamy wypowiedź typowego sprzedawcy monavie. Czy trzeba coś jeszcze dodawać? Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
poprawka:) nie sprzedaje tylko polecam ludziom ,ktorym zalezy na zdrowiu i własnym życiu ..im zostawiam ocene produktu .do niczego nie zmuszam ani nie namawiam .nie czytam takich pierdół na forach ,sama probuje dowiedzieć sie o produkcie ale nie na pewno przez fora i nie na pewno od ludzi ktorzy nic na ten temat nie wiedza tylko pisza pierdoły i wpływaja tym na słabe umysły innych ludzi .myśle ze to własnie mozna porównac do sekty.oni wylewaja swoje złosci ,nie spełnione marzenia ,tragedie czy załamania z dzieciństwa..ludzie po prostu tacy sa.. okrutni . ja natomiast czuje sie bardzo dobrze po tym produkcie chociaz jestem alergikiem i było ze mna bardzo zle .jezeli nie znacie produktu nie probowaliscie go a tylko czytaliscie o nim same brednie ,nie wierzcie w to co pisz inni .bądzcie samodzielni .pan oczko mysle ze nie bede sie wypowiadała na temat tego czlowieka.pozdrawiam wszystkich tych dobrych i bogatych wewnetrznie i tych złych.

Gość gość
Tak, tak ja wiem - " nie sprzedajesz, tylko polecasz", Pan w sklepie też mi nie sprzedaje spodni, tylko poleca.... Zaczniesz w końcu myśleć indywidualnie, a nie w kółko powtarzać to co Pan w sekcie Ci wmówił.

Gość gość
a co to jest sekta,wytłumacz pojecie sekty.zreszta nie zależy mi na twojej wypowiedzi ...żegnam .nie mam zwyczaju zniżać sie do poziomu ludzi tak pustych i zakłamanych jak ty .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować