Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość Wmordepustakom
Ja mam po dwóch latach 10000-12000. :) ale oni i tak tego nie skumają

Gość gość
zapraszam na angielska wikipedie gdzie macie opisane kto wniosl pozew - m.in. Oprah Winfrey za nielegalne uzywanie jej wizerunku. Zapraszam do czytania google po wpisaniu monavie scam aby poczytac jak wprowadzaja ludzi w blad :)

Gość gość
a mnie się strasznie podoba kretyński argument prosto z sekty, że benzoesan sodu w tym syfie podchodzi z JAGÓD ACAI! ahhaha, to tak, jakby w każdym produkcie wpisywali substancje wchodzące w skład owoców i warzyw będących składnikami :D no kosmos! komu wy wciskacie kit? po cholerę wyróżniać substancję w składzie, która jest w OWOCU używanym do produkcji? bzdura. z resztą trzeba być kretynem żeby to kupować i rozprowadzać, mlm-owców nikt nie szanuje, jest wiele innych opcji, np. otworzyć swój biznes, a nie szmacić się dla kogoś, kto nagadał i naobiecywał a dodatkowo tracić znajomych,bo się im wciska te g*wno litrami za grube pieniądze..

Gość Monaviesta
To jakaś niekończąca się opowieść z ta oprah winfrey .Dzieciaku ochłoń , zobacz z jaką datą sa te "rewelacje" , gdzie sie tacy rodzą ... Jagódka jest ok , asai , banany ,śliweczki, itp ,a jak masz problem z owocami to wpieprzał czipsy z piekieł lub colą :) produkty monavie działają , wiem to po sobie :) a i przekonaj mnie ze kasy nie dyrydy zarobić , jak mam po 7 tysi co miesiąc .

Gość gość
A powiedz kto ci płaci za pisanie tych bzdur hejterku .Kto zlecił hejtowanie i podbijanie pozycjonowania ? Bo nikt zdrowy psychicznie nie siedzi od rana dowieczora na forum .Patafianie

Gość gość
No jak to kto , synergy ma kłopoty , nikt nie chce do nich wchodzić , w emgoldexie też problemy z wypłatami , colway się sypie to se używają na stronie monavie , bo wszyscy o zdrowych zmysłach przechodzą wlasnie tu :)

Gość dosyćtego
Panowie i Panie, przestańmy proszę prowadzić "dyskusję" z dystrybutorami-idiotami. Te matoły nie dostrzegają najprostszych rzeczy. Mają tak skrzywioną psychikę, że nie wiedzą co mówią. WSZYSCY ,bez wyjątku, monaviści kłamią, są bezczelni i w dodatku wierzą we wszystko czego nauczą ich na prezentacjach. Podają niesprawdzone informacje. Dajmy sobie spokój. Po ich wypowiedziach widać jaki poziom reprezentują. To nie są ludzie godni do prowadzenia z nimi konwersacji. Jestem pewny, że oni WSZYSCY to absolwenci co najwyżej gimnazjum, ludzie którym w życiu "nie wyszło", przegrani, żałośni, ubodzy umysłowo. Wierzą, że po przeczytaniu książki staną się bogaci bo diament tak powiedział. Zostali sami ze swoimi soczkami. Rodzina i znajomi odsunęli się od nich widząc co ta firma z nimi zrobiła. Jednak nie trzeba im współczuć. Każdy normalny, trzeźwo myślący człowiek nie dałby wciągnąć się w takie g**no. To tylko słabe, niegroźne jednostki. Niech dalej żyją z głową w chmurach.

Gość dosyćtego
Gdyby ktoś chciałby dowiedzieć się jak wygląda przeciętny dystrybutor mv, wpiszcie na YouTube "jestem zwycięzcą". Ten Pan jest idealnym przykładem na to, co ta firma robi z ludźmi.

Gość gość
Jaki nastapik zbieg okolicznosci, W przeciagu 8 min wypowiedzialo sie trzech monavistow co zarabiaja a nie traca wow! Firemka sama podaje ze w mvi zarabia marny odsetek a tu akurat taki zbieg okolicznosci hehe czy ktos w to wierzy? P.s. kłamco co z danymi z usa i informacjami o zlozonych sprawach przez mvi do sądu o zbiesławienie? Skoro skłamałeś dwa razy , minimum, to jestes niewiarygodny, a jezeli tego nie rozumiesz to tez ograniczony ale z pewnoscia - nie jestes zwyciezca :)

Gość gość
Zauważyłem pewną analogię. Teraz, po przedstawieniu przez przeciwników mv, sensownych argumentów, faktów, monaviści zamilkną i nie będą nic pisać. Za jakiś czas zaczną wklejać spam i nikomu niepotrzebne wiadomości. Później, gdy kilka stron będzie już wystarczająco zaśmiecone, ponownie zaczną dochodzić do głosu i historia będzie się powtarzać. Doprawdy żałosna taktyka :D Oczywiście przed tym, nazwą mnie i innych konkurencją oraz hejterami :P

Gość gość
takie bogactwo, takie zarobki, krocie na tych miksturach, a coś o was nie słychać - wszystko w necie to albo sekciarska agitacja, albo błazenada pokroju 'JESTEM FFYCIENSCOM!' (polecam!) żenada goni żenadę, naprawdę współczuję:)

Gość gość
Gościu już przestań się męczyć, pôki co to tylko ty piszesz hejterze od siedmiu boleści.kase zarabiamy ,produkty pijemy , jemy i nam z tym dobrze.Ty chcesz lizac tyłki do koñca życia i bawic sie w dorabianie na hejtowaniu to twój wybór.Mi chociaż dobrze płacà w monavie za używanie i polecanie a ty ile dostajesz za hejtowanie ? :)

Gość gość
Ostatnio stara znajoma zadzwoniła że chce się spotkać na kawę . Kiedy się spotkałyśmy zaczęła zachwalać sok MonaVie i namawiać mnie na kupno. Po pierwsze jestem zdegustowana że ludzie dzwonią po wszystkich - mam wiadomości że namawiała inne nasze wspólne znajome - i próbują coś wciskać na siłę - kiedy jej powiedziałam że się zastanowię aby nie zrobić jej przykrości to codziennie miałam telefony. Zarówno do domu, na komórkę jak i do pracy (!!!!!). Ale dzięki za ten temat - dzięki niemu dowiedziałam się że nie ma nawet co zastanawiać się nad tą ściemą. Znajomej krótko podziękowałam i ostrzegłam wszystkich dalej. Wystarczy żyć i jeść zdrowo - więcej warzyw i będzie się miało lepsze efekty. Pozdrawiam wszystkich którzy piszą tu prawdę a resztę żegnam ozięble.

Gość Hejterowiwwielupodsłonachnie
A ty znowu ? Śpisz na tym forum hejterku ? :) myślisz że ktoś się da nabrać ze ciebie jest trzech ? Hahaha .tobie naprawdę muszą płacić za pisanie na tym forum . Taka nasza maskotka co gość nie jedno ma imię :)

Gość gość
A ja znowu odeślę do początkowych stron gdzie ' fryckiem' i 'jedną nogą w rowie' rozłożyli na łopatki politykę i wartość napoju (tak też napisano na butelce) MonaVie. Monaviści obrzucili ich za to obelgami a dowodów dlaczego tak drogo z kompot z gumijagód i dlaczego nie ma przeprowadzonych badań o raz jaki procentowo skład soku nie przedstawiono. Ludzie, złamanego grosza nie wtapiajcie w tę piramidę a jak poprosicie o "materiały szkoleniowe" dystrubutorów to ideoogia wieje sektą. I to nie jest przesada! Polecam prześwietlić MonaVie zanim dacie się zmanipulować zmianipulowanym i wyzutym z sumienia naciągaczom MonaVie. Dobrej nocy i nie jacie się robić w jajo w MLM.

Gość gość
W Polsce już setki osób straciły kasę i przyjaciół przez mvi ale jeden łoś będzie twierdził że o mvi negatywnie wypowiada sie tylko jedna osoba ... co za imbecyl...

Gość gość
Dobry jesteś , ile ci płacą za to hejtowanie od tygodni :) na kuroniówke będziesz miał ? Fryckiem nic nie rozkmińił , miał odpowiedz na każde chore zarzuty.A mi się wlasnie wydaje ze masz coś wspólnego z fryckiem - hejterku w pięciu odsłonach.

Gość gość
Kłamco! miałeś podać dane finansowe ze z USA gdzie niby jest tak dobrze a wiadomo że tam się już ludzie poznali na mvi i odchodzą od szajsu a ponadto czekamy na info o wysłanych pozwach do firm itp. oczerniających mvi... Dasz nam coś więcej niż tylko słowa - KŁAMCO?

Gość gość
a mnie się strasznie podoba, że jeden moron z monavie wypisuje tutaj, że niby 'hejterem' (czyli realistycznie myślącą osobą) jest jeden i ten sam użytkownik :D hahah, to taki zabieg psychologiczny, też was tam pewnie w sekcie tego nauczyli - umniejszanie przeciwnika, to się stosuje zawsze jako np. argumentum ad numerum - błąd logiczny :) że niby "wszyscy sądzą" (czyli dwie osoby), ale jak hejtują, to "jedna i ta sama" :) na szczęście każdy negatywnie wypowiadający się wie ile dodał postów i kiedy i potwierdza tym samym moje zdanie, że monavista jest jeden i ten sam, a realistów - wiele setek ;) wystarczy spojrzeć w IP dla niedowiarków.

Gość Wpałęhejterakłamcę
Tak tak , hejterku :) ile ty Dzieciaku masz lat żeby przesiadywać od rana do nocy na forum i bawić sie w pisanie bzdur . Do tego ciagle piszesz o sobie kłamca - masz jakąś fobie na tym punkcie ? Udowodnij ze monavie nie działa i że kasy nie można zarobić .Bo jak co klepiecie temat od dwóch lat , że monavie zaraz upadnie ,że nikt nie zarabia i że kolejne sprawy sadowe za chwile przegra i co ? Minęło kolejne dwa lata , monavie ma sie dobrze , ludzie którzy traktują monavie poważnie zarabiają kasę , a i dalej żadnej sprawy monavie nie przegrało :) możesz nawet pisać hejterku 24 H na D i tak to g.... daje .Hejter od siedmiu boleści

Gość gość
Monavik podszywa się pod kilku ludzi sukcesu mvi (trzy posty szczęśliwych zfycięzcuf w 8 minut umieszczone na forum) ale udaje że rozmawia z jedną osobą ... a co na to lekarz? Jak widać nie wszyscy - jak ty - dorabiają na etacie i mogą pisać na forum o różnych porach dnia :) co do twoich KŁAMSTW to zacytuję co napisałeś wcześniej: ... Masz chyba jakieś lewe dane na temat rynku Amerykańskiego ... to pokaż nam na jakiej podstawie sądzisz że mvi w USA dalej się rozwija bo chyba masz te dane co ;) ? Odnieś się też do tego że mvi świetnie sobie radzi w sądzie i nie przegrywa spraw - BO ICH NIE ZAKŁADA :) Setki firm, czasopism i osób prywatnych JAWNIE piszą że mvi to oszustwo i każda uczciwa firma podałaby ich do sądu po odszkodowanie i po to aby pokazać innym że zarzuty są bezpodstawne. Mfi tego nie zrobiła i nigdy nie zrobi bo jak widać dobrze wie że taką sprawę z pewnością by przegrała a na negatywnym rozgłosie im nie zależy - aż tak głupi nie są (w odróżnieniu od niektórych dystrybutorów).

Gość gość
Dobrze prawicie. A faktem jest, że MV nie przedstawiło ŻADNYCH faktów odnośnie: -gdzie można zobaczyć skany niezależnych naukowców nie związanych z interesem MV potwierdzających działanie gotowanego soku? -dlaczego tak drogo za 'napój' a nie sok? -dlaczego nikt nie ujawnia %towego składu reszty owoców i ile samej w nim wody (pewnie sporo jeśli nie podają bo siara że chrzczony)? -ile konkretnie witamin ma gotowy czyli zagotowany i zakonserwowany syntetycznym benzoesanem kompot? -dlaczego 99% wchodzących do tak lkratywnego 'byznesu' włoży pieniądze a zakończy karierę na minusie? -dlaczego statystyki są wyrwane z kontekstu i podaje się tylko domniemania a nie fakty i pomija realne ryzyko utraty wkładu jaki MUSISZ uiścić jeśli chcesz wejść i MUSISZ kupować aby mieć nadzieję na zysk, podkreśe... NADZIEJĘ, bo nikt nie przedstawia realiów? -dlaczego część (nie podano jaka czyli może to być nawet 90%) owoców :może nie pochodzić z upraw bio a nawet z chin? Jeśli jedyny obrońca jaki się tu udziela ma linki i na której stronie tego wątku padły odpowiedzie to proszę o wkejenie. Nie chcę pokrętnego skierowania odpowiedzi na inny tor ani odpowiedzi "po części". Nie proszę o wyzwiska i ubliżanie za to, że pytam. Nie proszę o odpowiedzi w stylu: "Jak chcesz to se znajdź". Nie proszę o ocenę jaki jestem dziadem bo nie jestem w MV i że jestem ciekaw dlaczego 107zł za napój. Cała polska jest zalewana nowym wspaniałym interesem MV ale jest drogi 6000zł za rok więc ludzie chcąc dać sobie czas na obiektywną ocenę szukają w necie info o MV i czytają teraz mój wpis. Bądźcie ludźmi i dajcie im solidne podstawy aby uwierzyi, że MV nie tylko wypłaca ale też za jaki rodzaj "gry" pozorów. Wiem wiem określeniem wyraziłem swoje zdanie ale cóż... mom do tego prawo bo niczego jeszcze mi nie udowodniono, że warto. ;) Czekam...

Gość Niemajakhejt
Tobie sie popieprzyło zakładanie spraw sądowych z wygrywaniem spraw sadowych .Momavie nie musi udawać że jest wielbłądem ,a jak ktoś czuje sie oszukany to idzie do sadu zakłada sprawę i jeżeli ma racje to wygrywa .Kogo monavie ma podać do sadu hejterka który na szmatławcu kafeteria wypisuje wydumane historie pod 4 ,5 a moze 15 nickami ? :) Dlaczego wszyscy ci oszukani , wieszczący rychły koniec monavie ( i tak od 9 lat :) ) sa tacy odważni i chętni do męczenia konia na forach pod nickiem gość , zawiedzony ,fryckiem,dupckiem,kapciem,srapciem,pipciem ? ;) nikt poważny nie bierze pod uwagę twoich wypocin hejterku o wielu twarzach

Gość Niemajakhejter
Odsetek ludzi zarabiających w mv jest i tak większy niż osób zakładających działalność gospodarczą .To nie praca hejterzy

Gość gość
Tych wypocin monavika nie ma sensu komentowac. Niech ewentualni przyszli wciagani do mvi sami ocenia kto daje argumenty a kto pisze nielogiczny belkot.

Gość Niemajakhejter
Ale śmieszne :) hejterku ty naprawde nie masz co robić, ale matoł, pewnie bezrobotny żal mu d**ę sciska ze ktoś może zarabiać kasę. Masz racje obroty spadają, szczególnie jak po 3,5 roku działalności mieli miliard obrotu a po 9 latach już grubo ponad 4 miliardy skumulowanego obrotu.No ale jak ktoś do 10 nie umie liczyć tp może być że spada :)

Gość gość
To może odniesiesz się do pytań jakie przytoczyłem. Niewygodne czy nie da się na nie odpowiedzieć. Ludzie i ja czekamy. :) Wiem wiem to niewygodne pytania ale są jak najbadziej na miejscu i bardzo istotne żeby nowi nie dostali "poroża" ;)

Gość gość
Jeżeli nawet prawdą (w co i tak wszyscy wątpią) jest to że po 3,5 roku obrót był 1 miliard a po 9 latach tylko ponad 4 miliardy to wynika z tego że wzrost jest znikomy. Firma poszła w inne kraje bo w usa było już kiepsko ( ludzie szybko się poznali na szwindlu). Tylko dzieki temu obrót mógł minimalnie wzrosnąć ale tylko minimalnie o ile to peawda... Tylko nieuk tego nie pojmie.

Gość gość
Mały wzrost ......No skoro hejterek uważa że to mały wzrost to dalsza rozmowa nie ma sensu .Przypomina to rozmowę z kiblem ,człowiek se może pogadać ale z drugiej strony zawsze słychać tylko plusk g***a

Gość gość
A odpowiedzi na moje pytania ni mo... Cichoszaaaaaa... Te miliony chłopcze są w kieszeni naprawdę wąskiej ekipy na samym szczycie piramidy. Więc nie myśl, że nie da się czytac między wierszami. Czy to nie naiwnoć wierzyć w to co piszesz? ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować