Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Wielu sportowców w Polsce i zagranicą , wiele klibów sportowych , w tym fundacja Realu Madryt ( suplementacja młodych zawodników Realu produktami Monavie)promuje produkty monavie dostając w zamian ...produkty monavie .Czy sportowcy mający większe pojęcie o odżywianiu niż lekarze spożywaliby truciznę ? i produkty które nie działają . http://pl.monavie.com/pl/news/view/monavie-active-napoj-wybrany-przez-sportowcow?category=7

Gość gość
Czy jakikolwiek produkt sprzedawany w sklepach w stylu emv , rvl czy monavie activ posiada tyle badań naukowych ? http://www.monavie.com/en/company/scientific-research Po otwarciu strony należy nacisnąć plusy żeby rozwinąć . Co tam 60 badań , sportowcy , kluby , Donald Trump i inni . Płatni hejterzy mają racje i basta :)

Gość gość
HAHAHAHHAHAA UWAGA: ostatnie 5 postów nie jest pisane przez tego samego chorego dystrybutora, który próbuje nam wmówić, że wszyscy goście tego forum to jedna osoba, tylko przez : Bila Gatesa, Donalda Trumpa, Warrena Buffeta, i jeszcze kilku innych milionerów, którzy dorobili się milionów pracując ciężko w dystrybucji soczków Monavie . Naprawdę, to jest tak groteskowe i absurdalne, że aż przerażające. Z całą pewnością każdy kto przeczyta choć 1 % tego wątku będzie miał klarowne pojecie o "wspaniałych ludziach, dynamicznym zespole i wyrozumiałym kierownictwie" firmy MonaVie.

Gość gość
Dystrybutorku: sam wcześniej napisałeś: "Nie , nie rozmawiam z jedną osobą tylko z jedną która używa wiele nicków lub pod nazwa gość zmienia tematy i jest jeszcze ten drugi -profesor ." Więc przestań manipulować, kłamać i ośmieszać się. Sam mam wrażenie że dyskutujemy (może za dużo powiedziane) tylko z tobą - ostatnim broniącym honoru mvi ;) Co do badań to zróbcie oprócz tych co macie czyli m.in. na toksyczność hehe to jeszcze na ilość cukru w cukrze ... . Szkoda że pasteryzowane napoje to badziew i nie zrobicie badań na ilość ORAC i konserwanty w nich zawarte. Kasę wydawajcie na jachty i wycieczki - bo niby po co na badania jak wierzący :) tego nie potrzebują.

Nie da się ukryć że ci co są dystrybutorami albo próbują nimi być stosują bardzo zaawansowane techniki manipulacji. Jest spora grupa ludzi, którzy działają na FB. Technika jest prosta - zagadują o d***e marynie na czacie, sprawiając wrażenie że interesują sie Twoim życiem, dają ci pole do popisu abyś się wygadać, ty nabierasz zaufania do takiej osoby no i chwila moment i ci wciskać zaczyna kit o monavie : jaki to świetny biznes, ile to możesz zarobić, ale ani słowa ile on zarabia - bo najczęściej to NIC - nawet powiem więcej - dokłada przez ponad rok do interesu. Mnie zwerbował właśnie taki jeden co sobie stornę założył, fanpage na FB - wciskał tam kit że nie pracuje na etacie, że ma ludzi pod sobą, że zarabia ok. 5 tyś na miesiąc - a się później okazało ze siedzi na etacie, g. zarabia w monavie - dokłada od ponad roku i to nie małe pieniądze bo po 350zł miesięcznie plus eventy w Ossie czy Ożarowie po 4 stówki kilka razy w roku Czemu kochani fani monavie nie powiecie od razu swojej ofierze, że do tego biznesu przez min rok trzeba dokładać! Tylko wciskacie bajki że zarobki 2tyś, samochód opłacany i wycieczki. Tak na prawdę to tylko nieliczni - w zasadzie ci co kilka lat temu jak wchodziło monavie zaczęli tam pracowac to mają zarobki po kilka tysiecy złotych miesięcznie - natomiast reszta dokłada do interesu. Wiem co mówię bo zostałem wciągniety to tej machiny przez jedną grupę co ostro własnie działa na facebuku. Czytają namietnie po kilka razy Carnegiego Jak zyskać przyjaciół i zjednać sobie ludzi" Jeden taki sposnorek, ktory siedzi w Tajlandii i ta grupę na FB rozkręcił powiedział raz: że tego biznesu nie da się zrobić ale trzeba znaleźć ludzi którzy uwierzą że ten biznes da się zrobić! cała prawda o tym g. biznesie zanim się zapiszecie do tego G. to sprawdźcie wszystko - kim jest sponsor, ile zarabia, skontaktujcie się z jego zasponsorowanymi i spytajcie czy zarabiają i jak jest - a nie ślepo wierzcie tym manipulantom W Monavie uczą socjomanipulacji na wysokim poziomie - więc radzę uważać

Gość gość
dlatego właśnie, jak pisał kolega powyżej, MonaVie to biznes nieetyczny !

Gość gość
Wszystkim, którzy nie wierzą w wartości przekazywane przez dystrybutorów MonaVie propunuję obejrzeć ten film: http://www.youtube.com/watch?v=tvbyY7oMT2E a zaraz nabiorą pokory dla dystrybutorów MonaVie! To nie są źli ludzie, oni są po prostu głupi !

Gość gość
Myślisz ,że jak nagle zmienisz nick to wszyscy uwierzą , że jest was miliony na tym forum ? :) Który to współpracownik siedzący w Tajlandii pisze ,ze tego nie da się zrobic ? Jeżeli jesteś tak głupi,zeby robić interesy z gościem poznanym przez Facebooka na odległość to o kim to źle świadczy ? Wystarczyło przeczytać parę książek jak robi się network marketing to wiedziałbyś z kim i jak warto współpracować . Zarobki? Są różne , zależne od zaangażowania lub wiedzy .Już ktoś pisał pare razy i nie ma tego sensu powtarzać .Zarobki wylicza się nie przez bycie w Monavie tylko pracę w monavie.Jak któś udaje że pracuje to monavie udaje że płaci .To stwierdzenie świetnie pasuje . Produkty są najwyższej jakości , to już zostało tu udowodnione . Podaj mi produkty sprzedawane w sklepach ,które miałyby tyle badań naukowych. Piotr Blanford słynny gość od "jesteś zwycięzcą" - niestety do monavie moze zapisać się każdy , nie ma podziału na grubych chudych bogatych biednych itp wiec tak jak w każdej innej dziedzinie życia czy firmie może się i taki kwiatek zdarzyć .Aczkolwiek gość nie jest taki głupi , zrobił z siebie idiotę ale ty i tobie podobni robisz z siebie jeszcźe większego.Dlaczego ? Bo klikając na jego filmik i śmiejąć się z jego głupoty nabijasz mu kasę.Ponad 3 mln kliknięć ? Potrafisz liczyć to policz . Dlaczego piszesz o jakimś tam dystrybutorze który zarabia 350 pln na miesiąc ? A dlaczego nie pytasz o Piotra Mosio , Piotra Gotowickiego,Artura Rdzonka, Mirka Zawadzkiego,Mirka Galewskiego, Janka Brykczyńskiego,Jurka Krzewickiego, Paulinę i Kamila Nalewajko, Darka Wasiliewa , Pawła Bregułe ,Dominika Wrzosa , Andżelikę Zadunajską , Andrzeja Kurasia , Rostka Żownirczaka , Zdenka , Hanię Podlaską i wielu innych ? To sa ludzie którzy niekoniecznie są długo w monavie a sukces juz odniosły . 350 na miesiąć , ale żes pojechał .Jak siedzisz w domu i pierdzisz w stołek przez miesiąc nie chodząc do roboty to ile zarobisz ?Dla jednego sukcesem będzie 100 pln tygodniowo ( przy małym średnim zaangażowaniu czasowym) dla drugiego 10000 na tydzień będzie za mało i nie będzie to jeszcze sukces .Co do szkoleń i książek - jedni się chcą rozwijać , wydają pieniądze na szkolenia i kupują książki i z tego korzystają rozwijająć się .Inni jadą na jedno szkolenie grając na smartfonie podczas wykładów , przeczytają 300 stronicową książkę w dwa dni i twierdzą że szkolenia i książki nic nie dają i to tylko nawijanie kasy .Trzecia grupa ludzi nic nie robi i tez jest fajnie:) Nikt nikomu nic nie narzuca . Pozdrawiam gościa od wielu Nicków .Prawda nie jedno ma imię ;)

Gość gość
Trolliku z mvi, Badan na ilosc ORAC i konserwanty w pasteryzowanych napojach mvi nie podawales bo ich nie ma - fajnie ze macie jachty i wycieczki bo to wazniejsze... . Piotr B. nic nie zarabia na youtoube, widziales tam jakies reklamy? Klamiesz czy tylko brak ci wiedzy? Reszta o zarabianiu to stek bzdur. Zarabiaja ci co weszli na poczatku mvi w Polsce a wszczegolnosci ci co przeniesli swoje struktury z innego mlm. P.s. zarabiac to oznacza dostawac wiecej niz sie wklada co miesiac czyli minimum 400 pln. Takich ludzi jest minimalny odsetek. P.s.2. Ktos dobrze napisal, zanim wejdziesz do pseudo biznesu wymagaj aby ten ktory chce Ciebie wciagnac pokazal ci ile i czy zarabia oraz pogadaj z osobami ktore juz sa wciagniete, czy sie nie zawiodly na obietnicach.

Gość gość
Szkoda z tobą rozmawiać :) twoim tokiem myślenia idać , to każdy powinien szukać firmy która wlasnie wchodzi na rynek żeby móc być pierwszym :) życzę powodzenia .Zadaj sobie trudu i sprawdź ,kiedy rozpoczęły współpracę osoby które podałem z imienia i nazwiska .Zdaje się że nie wszystkie są od początku i większość z nich nie miała doświadczenia w network marketingu . No ale jak masz pisać , skoro nie masz na ten temat żadnej wiedzy . Odnośnie badań to już nawet szkoda pisać .Wszyscy czytali i widzieli .

Gość gość
Nie jestem adwokatem Piotra B.,ale przy 3 mln wyświetleń na youtube- zarobił kasę :) własniena takich jak ty .No ale to nie jest akurat najważniejsze .Uzywasz argumentów totalnie bez sensu :) fakt ,ze głupi zarobił na tych mądrych co się z niego śmiali . Co nie zmienia faktu ,że nie popieram tego typu działań i robienia z siebie idioty . Pytanie jest inne , czy to ,że sprzedawca w sklepie coca coli się jąka i nie potrafi się wysłowić oznacza że wszyscy sprzedawcy coca coli sa tacy sami a firma oszukuje ? Taka jest twoja logika przy puszczaniu linków do tego typu filmu.

Gość gość
Ciezko sobie odpuscic jak oszolom z mvi pisze ze badania na ORAC i konserwanty w pasteryzowanych napojach niby byly zrobione. Na glownej stronie mvi nic nie ma ale paru idiotow i klamcow w Polsce kaze szukac forunowiczom w setkach wpisow bo niby byly,,, Socjotechniki mvi wypraly wam mozdzki.

Gość gość
ciekawa analiza w temacie: http://natemat.pl/75159,kim-jestes-jestes-zwyciezca-internetowy-klip-pokazuje-cienka-granice-miedzy-motywowaniem-a-sekciarstwem

Gość gość
MonaVie to sekta i oszuści !

Gość gość
100 pln tygodniowo ( przy małym średnim zaangażowaniu czasowym ? Czy jesteś idiotą, czy tylko udajesz kretyna? Zrozum smyku, że to MLM, nie ma czegoś takiego jak małe zaangazowanie - tam sie zapierdziela nonstop za psie grosze. Zarabiają tylko właściciele !

Gość gość
Za darmo nikt nie płaci .Ja nie zapierdzielam od rana do wieczora :) a zarabiam całkiem dobrze . Jeżeli do pracy wliczasz siedzenie na fejsie i myślenie o monavie to tak można zapracować się na śmierć :) Wszystko kwestia konkretnej pracy , a wtedy są konkretne pieniądze .Badania są ,część linków została już umieszczona parenaście razy . Wiesz wolę być w tej "sekcie" ,zarabiać pieniądze a dzięki produktom być zdrowszy niż siedzieć przed kompem i pisać hejty za pieniądze lub bez bo od szerzenia nienawiści jeszcze nikt zdrowszy się nie stał .

Gość gość
Zresztą jak jesteś pracownikiem agencji od pisania płatnych hejtów to też milionerem nie zostaniesz :) widać skazany jesteś na zapierdzielanie do końca życia .

Gość gość
Trollu z mvi, To ty szerzysz nienawisc do wszystkich osob co maja zastrzezenia do mvi i chca dowodow na to co obiecuja na prezentacji i szkoleniach. Mvi brak badan i nikt rozsasdny nie uwierzy ze byly juz gdzies tam podawane i ma sobie szukac... Co do moich finansow to nie nusisz sie martwic, bo zarabiam spore pieniadze w sposob uczciwy a to dla mnie najwazniejsze.

"Wystarczyło przeczytać parę książek jak robi się network marketing to wiedziałbyś z kim i jak warto współpracować ." - bzdury! książek to sobie można tone przeczytać na temat networku ale jak nie masz sponsora który ma doświadczenie, zarabia i Ci pomoże na początku to g. zrobisz "A dlaczego nie pytasz o Piotra Mosio , Piotra Gotowickiego,Artura Rdzonka, Mirka Zawadzkiego,Mirka Galewskiego, Janka Brykczyńskiego,Jurka Krzewickiego, Paulinę i Kamila Nalewajko, Darka Wasiliewa , Pawła Bregułe ,Dominika Wrzosa , Andżelikę Zadunajską , Andrzeja Kurasia , Rostka Żownirczaka , Zdenka , Hanię Podlaską i wielu innych ? Człowieku - jesteś ślepy! Mosio jak zaczynał w MV to skontaktował się z liderami innych neworków takimi jak właśnie Rdzonek, Gotowicki Brykczyński i inni a ci skolei poprzenosili całe struktury z innych networków i tak zrobili ten biznes a teraz robią wszystko łącznie z manipulacją zeby te struktury utrzymać bo im się sypią i kasy coraz mniej. A Nalewajko - im zbudowano struktury a teraz robi się z nich gwaizdy zeby pokazać naiwnym że ten biznes da się zrobić Całe te Ossy i Ożarów to wyciskanie kasy z naiwnych. Ten biznes to był dobry kiedyś a teraz to biznes dla naiwnych Produkt może i dobry ale nie za tą cenę Generanie przestrzegam przed tą bandą ślepców manipulatorów i innych zapatrzonych w Mosia Gotowickiego Rdzonka i innych - ściema i manipulatorstwo. Tyle na temat I nie róbcie z ludzi debili że jak narzekają na MV tzn że albo im nie poszło albo czegoś nie umieli albo jeszcze coś! Po prostu Ci co odeszli przejżeli na oczy ! I tyle w tym temacie A poza tym sam Pan rodem z Niemiec jeden z liderów na Uniwersytecie MV mówił że do tego biznesu trzeba min rok dokładać - sorry aleja zakłądając swój biznes dokładałem tylko rok - więc powtarzam jeszcze raz - ten biznes to nie dla biznesmenów - to biznes dla naiwnych!

Gość gość
Tak masz rację , tym bardziej ze dla Gotowickiego czy Pana rodem z Niemiec to pierwszy marketing :) Do swojego biznesu dokladałes rok ? To mało musialeś zainwestować :) albo miałeś farta.Ja czekałem 5 lat na zwrot inwestycji :) Chyba że myli ci się zwrot z inwestycji z rentownością .Rentowność miałem po drugim miesiącu , ale to się ma nijak do zarabiania czy dokładania.Fakt obrót pieniędzy widzisz tylko nie swoich.Z tego co pamiętam jesteś informatykiem , tu może tłumaczyć twój szybki zwrot .( mała inwestycja,małe koszty) Ja w monavie zwrot osiągnąłem po 2 tygodniach , a pierwszy rok działalności zakończyłem 48000 na plusie bo odliczeniu zakupów produktów ( większych niż jest wymagane , bo produkty działają i ich używamy :).

Gość gość
Co do produktów to jest już śmieszne . Pan od wielu nicków i jego kolega nie dostrzega 60 różnych badań ,plus jak widać koledzy nie czytali książki Aleksandra Schaussa o jagodzie Asai .Gdyby czytali to wyczytali by oprócz badań asai ,rownież badania jakie były robione z Monavie activ. Nie rozumiem waszej tępoty w tym temacie i trzymanie się z góry przegranej tezy .Dodatkowo MONAVIE posiada inne produkty oprócz monavie original i activ Jest e-mune ,mix,rvl.emv,balance, rest a wy trzepiecie pianę ciągle doszukując się dziury w całym active :) Obudźcie sie , monavie to wiele rożnych z******tych produktów , a kolejne wejdą jeszcze w tym roku ;) o czym wy wtedy będziecie pisać . Na koniec koleś , ja jestem najbardziej optymistycznie nastawionym gościem :) wszystkim życzę dobrze :) gdzie widzisz moją nienawiść do kogokolwiek :) przecież to wy we dwójkę non stop sypiecie negatywami , wyśmiewanie sie , wyzywacie i denerwujecie :) Przypominam od pisania hejtów i piany na ustach nikt nie był zdrowszy :) I pod tym względem monavie naprawdę może wam zaszkodzić .

Gość gość
Cytuje" Całe te Ossy i Ożarów to wyciskanie kasy z naiwnych. Ten biznes to był dobry kiedyś a teraz to biznes dla naiwnych" Po pierwsze wystarczy zadzwonić i sprawdzić ile kosztuje weekend z obiadem kolacją śniadaniem plus wynajęciem sali na dwa dni o dydkotece nie wspomnę i będziecie mieli czarno na białym czy to wyciskanie kasy :) Monavie jest jedną z nielicznych firm która dopłaca do szkoleń więc niestety ślepak :) Czy biznes był dobry kiedyś a teraz nie ? Wręcz przeciwnie :) Efekty można mieć o wiele szybciej bo jest system , ja jestem na to przykładem .Trzeba tylko robić to co trzeba a nie mówić że się robi :) Życzę ci wszystkiego najlepszego , ale co do nienawiści i zawiści bijesz rekordy :) Kamil Nalewajko zawdzięcza wszystko sobie , rozwija się rewelacyjnie.Nie trzeba być bardzo inteligentnym,wystarczy posłuchać go teraz i jak sie rozwinął ,od razu miałbyś odpowiedz dlaczego jest juz Emeraldem i dlaczego za chwilę bedzie Diamentem . No ale to niepojęte dla was :) Bo trzeba być pierwszym ;) a teraz to za póżno i treba szukać nowych zabawek , gdzie można łapać ludzi na tekst będziesz pierwszy .Powodzenia

Gość gość
piszesz: "Ja czekałem 5 lat na zwrot inwestycji" a potem" "Ja w monavie zwrot osiągnąłem po 2 tygodniach , a pierwszy rok działalności zakończyłem 48000 na plusie" az dziwne, ze jeszcze nia masz jachtu. 5 lat dylać w superbiznesie i nie mieć jachtu? tak to można w urzędzie kokosy zbijać.

Gość gość
Zwrot po 2 tygodniach... chyba dzieki przeniesieniu struktury ale nawet wtedy 2 tyg to za malo czasu - zapewne kolejne klamstwo jak o badaniach pasteryzowanych napojow. Pamietam jak mossio w wywiadzie powiedzial ze to jest biznes dla dziwnych osob ale mylil sie... to pseudobiznes dla niemoralnych oszolomow.

Gość gość
Gościu nie czytasz ,że zrozumieniem :) Biznes klasyczny to też biznes :) 5 lat czekałem na zwrot z inwestycji :) W monavie zajęło mi to 2 tygodnie . Nie byłem wcześniej wysoko w żadnej firmie network marketingu i Piotrem Mosio też nie byłem .Mało tego , w moim zespole jest wiele osób które miały zwrot z inwestycji w pierwszych tygodniach działalności .Taka jest prawda o monavie .

Gość gość
Niestety pięciu lat w Monavie jeszcze nie jestem . Żałuję że nie zacząłem wcześniej , ale nic straconego , pięć lat i tak minie . Jacht mnie nie kręci , wolę wycieczki i fajne auta i wiecej wolnego czasu dla rodziny . Punkt widzenia zależny jest od punktu siedzenia :) Ty twierdzisz ze się nie da a ja że się da .

Gość gość
Oczywiście, ze się da. Wystarczy oszukać odpowiednią liczbę ludzi , którzy "umoczą" w ten biznes odpowiednią ilość pieniędzy - nic prostszego. Tak właśnie działa piramida finansowa.

Gość gość
A ty dalej hejtujesz .I kto tu szerzy nienawiść . Trzeba zaproponować współpracę odpowiedniej grupie ludzi i pomóc im osiągnąć sukces co jest równoznaczne z pokazaniem i pomocą w zarobieniu pieniędzy .Nie dziwię się ,że w monavie ci nie wyszło jeżeli myślałeś ,że trzeba wprowadzić ludzi żeby na nich zarobić .Taki tok myślenia zawsze kończy się katastrofą .Być może miałeś słabą osobę wprowadzającą i stąd takie efekty ,że tak piszesz.

Gość gość
Ponadto myli ci się network marketing z piramidą finansową. Proponuje poczytać czym się rózńią ,zanim zaczniesz pisać ponownie bzdury .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować