Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 Monavie to trucizna o działaniu narkotyku i tak będę twierdził ! Gdyż: trucizna - to substancja, która po dostaniu się do organizmu, powoduje niekorzystne zaburzenia w jego funkcjonowaniu. narkotyk - substancja, która regularne przyjmowania prowadzi do uzależnienia. Wszystkie te skutki możemy zaobserwować u "dystrybutorów". Zatrucie i uzależnienie, nie zawsze musi być fizyczne, tu mamy do czynienia z patologią psychiczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 Pięknie :) mamy tu potwierdzenie ,ze jest was dwóch .Jeden z konkurencji i drugi psychol :) powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 Idiota to ten trollik z mvi co spamuje bo nie ma nic madrego do powiedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 "Oszołom,trucizna ,narkotyk , idiota ."Tak hejterzy , reprezentujecie wysoki poziom inteligencji,wiedzy i kultury osobistej .Macie we wszystkim racje i tego się trzymajcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Trollik mvi co wyzywa caly czas obruszyl sie :) Co tam ze wciska kit rodzinie. Co tam ze pasteryzowane napoje z konserwantami nie maja BADAN na ORAC i konserwanty. Co tam ze firemka to ukryta piramidka... .. Wazne ze ktos w koncu odpowiedzial idiocie na ciagle inwektywy ze jednak jest KLAMCA I IDIOTA. P.s. tylko spam moze przedluzyc wasz upadek, i wiara ze jeszcze zlapiecie kilku naiwniakow lub cwaniakow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Nie mam zamiaru konwersować z impotentem umysłowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Link do części badań z 60 badań http://www.monavie.com/en/company/scientific-research Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Zróbcie nawet i 100 badań ale dlaczego nie zrobiliście tych najważniejszych? I kto jest "debilem"? Ja śmiejąc się z ciebie że karzesz ludziom szukać czegoś czego nie ma wśród 60 linków czy może jednak ty licząc że ktoś się znudzi w tym szaleństwie badań nad toksycznością itp. ... ?! Z tobą nie ma dyskusji bo ty dobrze wiesz że mvi nie zrobiło badań (lub zrobiło i ciekawe dlaczego nie udostępnia) na ilość ORAC i konserwanty w pasteryzowanych napojach. I tyle w temacie napoi co służą do nabijania kabzy tym na szczycie. Reszta spraw nieetycznych mvi jest tak oczywista jak to że zaspamujesz tą odpowiedź trolliku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 badania są , wszystkie . Jedno jest pewne badań na wyleczenie impotencji , głupoty , zawartości cukru w cukrze , soku w soku , alkoholu w alkoholu nie ma . Nie ma też badań dlaczego monavie to trucizna bez acai owoców i z zawartością 100 % konserwantów od E 01 do E 1528. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 gdyby choć jedna teza była prawdziwa to już dawno pierwsza z brzegu firma konkurencyjna zrobiłaby badania potwierdzające brak orac w orac , brak asai w asai , rozcieńczanie wodą , zawartość syntetycznych konserwantów itp .Niestety takich niespodzianek nikt nie upowszechi , bo nie można ogłosić czegoś co nie jest prawdą. Przecież jeżeli masz rację to w ciągu tych 9 lat nie jedna firma z chęcią ogłosiłaby twoje rewelacje :) Jakoś oprócz bezimmiennych wszystkowiedzących na forum gdzie józek może się podpisać zdzisiek nie widzę nigdzie żeby gdzieś ktoś ogłosił że to co jest napisane i promowane przez monavie jest kłamstwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Oszołomku to że inni nie zrobili świadczy tylko o tym że dla nikogo nie jesteście poważną konkurencją. Przecież wy nic nie sprzedajecie (bo za taką kasę kota w worku nikt nie kupi) tylko w zaciszu domowym upajacie się specyfikiem. I najważniejsze: to że inni nie widzieli sensu w robieniu tych badań nie oznacza że Mvi nie powinna ich wykonać. PROSTE czy zbyt skomplikowane dla tak intylygentnego trolika ;) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Przypomniało mi się że jednak labolatrium ChromaDex zrobiło badania dla "Men’s Journal" mvi activ : http://www.juicescam.com/mens-journal-proves-monavie-lacks-nutrition/ Trolliku czy wiesz co zonaczają słowa "Phenolic Acids" i "Anthocyanins" oraz wynik badań "extremly low" :) Podpowiem poziom polifenoli wyszedł maksymalnie NISKI. Fajnie że jednak są badania - DO SĄDU Z NIMI :) pewnie wygracie sprawę, ale właściwie dlaczego tak długo ich nie pozywaliście ? Badania i artykuł chyba z 2009 r. ... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 taaak , świetny materiał i dowody :) Biorąc pod uwagę ,że strona jest anonimowa a dane właściciela strony są zastrzeżone to baaardzo "wiarygodne" żródło informacji , podobne do tego forum . Po prostu porażające ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Mój znajomy działał w MV przez jakieś 1,5roku, latał na spotkania, szkolenia, namawiał znajomych kupował kartony z sokami i inne produkty i wszystko zachwalał. Przez ten cały czas przyglądałem sie jego działaniu i nie mogłem uwierzyć ile on tam kasy wpompował. Cały czas powtarzał że niedługo bedzie jeżdził nowym mercedesem itp idt.Z jego opowiesci wynikało że cos tam niby zarabiał ale w to nie dałem wiary. Nie ukrywam że mnie też przekonywał do tego dziwnego biznesu ale jakoś mnie nie przekonał. Jak go ostatnio zapytałem jak tam się biznes kręci to odpowiedział że jego struktura umarła śmiercią naturalną i nikt już nic nie zamawia i niestety biznes nie wyszedł.Nawet nie chce się przyznac ile w to kasy zainwestował. A w miedzy czasie zwolnił sie z etatu gdzie naprawdę dobrze zarabiał. Dziwi mnie to że ludzie daja sie nabierać na takie złudne zarabianie pieniędzy a Ci na górze zarabiaja gruba kase. Może ten przykład będzie przestroga dla ludzi którzy zastanawiają sie nad szybkim wzbogaceniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 :) hm :) a świstak siedzi i zawija sreberka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Pozwoliłam sobie na małą reklamę :) Oryginalne i przepyszne krówki z Waszym zdjęciem jako podziękowanie dla gości lub na prezent Zerknijcie: http://allegro.pl/fotokrowki-z-waszym-zdjeciem-podziekowanie-ozdoba-i4585108247.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Miałam kiedyś zapisać się do tej firmy, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, no i dobrze zrobiłam. Ceny tych soków są kosmicznie wysokie. Za te cenę wolę sobie, np. kupić 5 kg różnych owoców, przynajmniej wiem co jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2014 Hm :) a który z was to napisał :) ten co ma problem z głową czy ten z konkurencji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2014 Mnie namawiali żebym kupiła mercedesa ale na szczęście nie kupiłam ,wolę jeździć moim autem , czerwonym.Mercedes za drogi i niebieski był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2014 A może ten trzeci który zarabia na negatywnych opiniach? A może ten czwarty co był w firemce i odszedł? A może ten piąty co jednak O DZIWO miał kolegę w mvi? A może ta szósta którą próbowano wciągnąć? A może ...? Dystrybutorku ośmieszasz się po raz setny. Ciekawe kiedy z kolegami z mvi spotkacie się ... w pośredniaku. Ale pewnie dla ludzi z twoim wykształceniem UCZCIWEJ pracy w Polsce nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2014 nie martw się o mnie , martw się o siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2014 oo przegapiłem trochę, nie chce mi się czytać tego szitu ale widzę, ze mivonai ma się świetnie i dalej agituje :D żenadka to jest leekka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2014 Monavie ma się świetnie , coraz lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2014 Ostatnio soczek zmienił działanie i zmienia płeć, niejaki sekciarz z Wrocławia Dominik W zamienił się w Dominikę he he. Jak można występować budować biznes jak tak naprawdę nie istnieje się pod swoim imieniem i nazwiskiem. Oszustwo goni oszustwo. Tak jak niby auto dostał z Monavie ha ha. Ludzie Monavie rozdaje tylko naklejki na samochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2014 O to znowu ty hejterku z konkurencji . Monavie rozdaje naklejki na samochód , hehe dobre.Musze cie zmartwić , za auta płacą a naklejkę kupuje się samemu . Tu masz link do wszystkich tych "naklejek" :) http://pl.monavie.com/pl/car-promo-qualifiers I więcej się nie ośmieszaj hejterku z konkurencji.Ciągle strzelasz ślepakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2014 A na kogo jest leasing ????? Nie pogrążaj się. Co innego jest dostać auto a co innego leasingować. Ciekawe jak się struktura posypie kto wtedy płaci he he. Nikt z Monavie nie konkuruje bo żeby konkurować trzeba mieć produkt a nie soczek funkcjonalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2014 Biznesmeni bez kasy i tyle w temacie. Naciągacze z Wrocławia uwaga na oszustów którzy obiecują złote góry a w koło mają same długi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 a to prawda biznesmeni bez kasy haha to bardzo dobrze ujęte. Znam osobiście kilka osób co tak udają że zarabiają i oszukują sami siebie no ale to ciężko sie do tego przyznać. A co do samchodów to prawda jest to leasing a MV dopłaca do raty leasingu ale tylko wtedy jak struktura generuję kase na pewnym poziomie czyli wszyscy zamawiają produkty i samemu trzeba być aktywnym na 200 czyli de fakto grubo do tego dokładamy, a jak struktura pada wtedy zostajemy z umową leasingową i jestesmy głęboko w d... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Głęboko w d ? Nawet gdyby tak sie stało ,to auto mozna sprzedać ,bo jest nasza własnością :) Ja mam auto od roku w monavie , wypłacono mi 26000 przez ten rok .Nikt w monavie nie każe kupować od razu mercedesa , moze być nawet Fiat 500 , a reszta z dopłaty zostaje na paliwo , opłaty .Auto jest w kredycie lub lisingu ale jest moje .Po drodze mogę zmienić na lepsze jak chce , nie muszę , a jeżeli awansuję dostaje większą dopłatę . Kolega wziął BMW 5 , bo chciał i tak miał kupić - do raty dopłaca 600 pln a tak dopłacałby 2700 pln .Hejterku wbij sobie do głowy ,że w nie każdej firmie się nie zarabia .Jak zwykle hejterek z konkurencji strzela ślepakami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 do raty dopłaca 600 pln a tak dopłacałby 2700 pln? hahah kolego zapomniałeś dopisać że miesięcznie dopłaca w produktach minimum 825pln ( bo musi być aktywny na 200 co mu automatycznie pobierają z karty kredytowej) no i na produkty do degustacji kolejne 825pln czyli dopłaca jakieś 2250 pln miesięcznie. Każdy lider struktury nigdy nie mówi prawdy o biznesie osobą wciągniętych w ten biznes!!! No tak jak się pokaże lider w nowym BMW 5 no to bedzie pokazywał jak to sie zarabia hahaha a po upadku struktury zostaje piękne BMW które trzeba spłacać. Kolego samochodu nie sprzedaż tak jak piszesz tylko zabierają samochód i to co wpłaciłeś przepada. Po prostu musi być duplikacja w oszustwie naiwnych nowych dystrybutorów.I nie myśl sobie że ty dyskutujesz tylko z jedną osoba tak jak ci sie wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach