Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Polecam stronę 120 , tam część badania z wykresami odnośnie glukozaminy i polifenoli . Całość (3 strony) dla zainteresowanych a nie opłacanych hejterów .Te na 119 też są jak najbardziej ok :) tylko trzeba się troszkę na tym znać profesorku od pisania pierdół za kasę.

Gość gość
Tam nic na ten temat nie ma! piszesz niby o tym : http://media.monavie.com/PDF/us/Active-FAQ.pdf przecież to nie żadne badania oszołomie tylko pobożne życzenia mvi nie poparte faktami. Jak już pisałem jesteś śmieszny i żałosny a te napoje to badziew straszny niepoparty badaniami na ilość ORAC i konserwanty w nich zawarte. Kasę trzeba robić więc leje się kompocik dla ciemniaków. Cholera bierze że z takim ciemniakiem dyskutuję, nie macie ta ludzi wykształconych?

Gość gość
Masz problem w czytaniu i szukaniu.Nie dziwię się że jedyne ci ci wyszło to hejtowanie za pieniàdze.Na szczęście inni którzy bywają na tym forim , zauważyli ten link. Strona sto dwudziesta , może to cie oświeci

Gość gość
A może miałeś na myśli ten filmik z youtuba bo na str. 120 nie ma więcej linków? (muszę zgadywać co oszołom ma na myśli bo nie raczy dokładnie powiedzieć, zupełnie jakby miał coś do ukrycia) https://www.youtube.com/watch?v=xjmsRnCVsmo Jeżeli tak to kolejny raz stwierdzam że jesteś KŁAMCĄ. Chłopie gdzie tam masz badania? Wychodzi jakiś płatny doktorek i przemawia do wypranych mózgów. Gdzie tam są badania??!! p.s. a kolega MarekZ - nic już nie napiszesz? pijesz napoje od 3 miesięcy i może przypomnisz sobie od jak dawana dzięki piciu tych napoi nie musiałeś iść do apteki...

Gość MarekZ81
to ja tak do odwaznego anonima... ktory stwierdzil, ze "sciemniam". Moze i masz racje, moze sie pomylilem o miesiac, ale nie o wiecej. Sciemniac to sobie mozesz zaluzjami w pokoju, nie zycze sobie. Znalazl sie Wernyhora jeden! Na temat zdrowia mojej rodziny nie zartuje. Widze, ze jest tu kilka osob z doktoratem w dietetyce/zywianiu. Badania wartosci antyoksydacyjnych zostaly przeprowadzone wstepnie przez dyrektora AIMBR Life Sciences. Dyrektor osrodka przeprowadzal badania nad jagoda acai i sposobami przetwozenia przez kilka lat zanim powstalo monavi. Osrodek AIMBR istnieje i ma sie dobrze. Wyniki badan sa oficjalne i upublicznione. Dlaczego jest trudno powtorzyc badania bez wybrania sie do Brazyli? Ksiazka Schaussa wyjasnia w jaki sposob sie obyc z jagoda, zeby utrzymac najwyzsze wartosci ORAC. Tyle, ze tu nie tylko o ORAC chodzi i nie tylko o jagode acai. O tym jakie konserwanty, jak pozyskane i jakie maja wplyw na organizm mozna poczytac w tekstach zrodlowych. Certyfikaty? Szczerze? Polecam zadzwonic do Monavie w Polsce, atesty nie sa utajnione, pozniej do instytutow, ktore je wydaly, pozniej poszukac cos "nie tak" na temat pracownikow... pozniej dostaniecie nagrode za odkrycie oszustwa dziesieciolecia. Szperajcie, szperajcie, "amerykance", ktorzy maja dostep do zrodel informacji, pewnie nie maja komputerow i nie ma tam "znawcow wszelakich tematow". Pewnie w aptece tez sprawdzacie czy, jakie i jakiego pochodzenia sa fitoskadniki w zestawach witamin i mineralow. Ups, wiekszosci nie jest naturalna i znowu ups, ile z nienaturalnych skladnikow jest wchlanianych przez organizm. P.S. Czy Putin jest w Monavie? P.S. 1 Nie da sie tutaj wklejac linkow, bo przegladarka uznaje to za spamowanie - i tu rozwiazalem tajemnice Pana, ktory obiecanych linkow nie zalaczyl... przed chwila sprobowalem, no chyba, ze to on zaczarowal forum i linkow nie mozna zalaczac, a to juz dywersyfikacja, permanenta inwigilacja itp.

Gość MarekZ81
o, widze, ze innym sie udaje wklejac linki, no to wpadlem

Gość MarekZ81
Do kolejnego anonima, tak bardzo dobrze pamietam jak czesto musialem zagladac do apteki a jak nie do apteki to siegac po paracetamol, itp. Podobnie bylo z moim najmlodszym synem i podobnie z najstarszym. Moze powinienem przeprosic, ze nam sie poprawilo? Dalsze polemizowanie sobie odpuszcze, raczej jest bezsensowne. Tak samo jak tlumaczenie slynnego juz w USA blogera i poszukiwacza sensacji, ze rezultaty u naszego dwulatka i dziewiecio latka sa efektem placebo :) Tym samym, przynajmniej potwierdzil istnienie i reputacje instytutow, z ktorymi pracuje monavie i tych, ktore monavie nagradzalo. A sa to intytuty i organizacje zatrudniajace ludzi o duzo wiekszej wiedzy, zarowno pod wzgledem zdrowia i odzywiania jak i etyki biznesu. Pozdrawiam i znikam.

Gość gość
Tu masz ślepy płatny hejterze cały mój post ze strony 120 .Tak wygląda twoja wiedza i dociekanie prawdy o monavie.Ty po prostu widzisz tylko to co chcesz widzieć."http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21470042 Niestety baranku z tym ip to żeś się trochę pomylił.No ale dzieciaki mają bujną wyobraźnie . W tym tygodniu nowe awanse 6 na Bronze , 7 na Silver , 2 na Gold , 1 na Rubin. Macie racje Monavie nie działa , nikt nie zarabia , a ci co zarabiają to podstawieni aktorzy Tak trzymać , tylko zeby paluszki od tego hejtowania wam dwóm sie nie powykrzywiały. Trolle mole" Doszedl przez ten czas jedzcze gold i rubin, silverów i bronzôw nawet nie chce mi sie liczyć

Gość gość
do marekz napisałeś: "to ja tak do odwaznego anonima... ktory stwierdzil, ze "sciemniam". Moze i masz racje, moze sie pomylilem o miesiac, ale nie o wiecej." Co ty za bzdury piszesz ... w pierwszej wiadomości napisałeś że od 3 miesięcy pijesz napoje i jesteś bardzo zdrowy ;) ok W kolejnej napisałeś że dzięki temu że pijesz napoje (już nie zaznaczyłeś że tylko 3 miesiące) to nie pamiętasz kiedy ostatni raz musiałeś iść do apteki!!! (to przed piciem napojów to że nie byłeś w aptece też było ich zasługa?!) Koleś to jest próba MANIPULACJI ! Jeżeli tego nie rozumiesz i swojego zakłamania to spójrz w lustro czy to jeszcze ty bo o żaden miesiąc się nie pomyliłeś, tylko ściemniałeś i tyle.

Gość gość
Do trollika mvi. Widziałem ten artykuł ale on nie traktuje o ilości ORAC w napoju mvi KŁAMCO. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21470042 Nie myślałem że jesteś aż tak ograniczony i akurat to masz na myśli a zarazem teraz wiem dlaczego tak zwlekałeś aby wkleić link. Poproś kogoś kto zna j. angielski aby ci przetłumaczył co tam jest napisane. Nie mówiąc już o tym, że w tych badaniach oprócz podawania 120ml napoju acitv dodawano też "INNE KONCENTRATY OWOCU" cytuję: "Study partic**ants consumed 120 mL MonaVie Active® fruit juice, predominantly containing açai pulp (Euterpe oleracea Mart.) and other fruit concentrates, daily for 12 weeks." Dlaczego dodawano "other fruit concentrates" skoro napój mvi jest taki cudowny ;) Bo to zwykły badziew z konserwantami bez badań na ORAC. Dobrze że go spasteryzowano, przynajmniej jest bezpieczniejszy dzięki temu :) Jesteście ŻAŁOŚNI.

Gość gość
A monavie z czym jest z asai i dodatkoeo z innymi owocami prawda ? Płatny hejterku

Gość gość
Tu początek przetłumaczę bo całość ma 17 stron. "Interwencja w dietę ,wykorzystująca antyoksydanty do redukcji stanów zapalnych ,poprawiającą *****iwośc stawów oraz wpływająca na percepcję bólu.Określony został efekt spożyciamieszanki jagód i owoców na ból oraz zakres ruchu( ROM)Niniejsze otwarte badanie kliniczne obejmowało 14 uczestników o ograniczonym zakresie ruchowym,który towarzyszył bólniekorzystnie wpływająca na życie codzienne.badani spoźywali dziennie przez12 tygodni 120 ml soku owocowego monavie active,który zawiera miąższ z jagód asai a także inne koncentraty owocowe..... Status właściwośći antyoksydacyjnych surowicy został zaobserwowany poprzez próbę antyoksydacyjnej ochrony komórkowej w erytrocytach.Status ten piprawił sie w przeciągu dwóch tygodni i polepszał się wciąż przez 12 tygodni badania (P<.01)"Dalej rozwiniecie tych dwóch badań na 17 stronach plus wykresy ,baranie od pisania płatnych hejtów

Gość MarekZ81
Pisanie na takich forach daje mozliwosc anonimowosci. Nie chce mi sie ani udowadniac jakiego dnia dokladnie zaczalem pisc soki, ani wyciagac historii od lekarza rodzinnego i prezentowac na forum publicznym. To co opisalem dotyczy doswiadczen moich i mojej rodziny. Tak jak napisalem w pierwszych postach, przez administratora forum mozna sie ze mna skontaktowac w celu zweryfikowania informacji. Szczerze mowiac to zabawne, ze ludziom tak latwo przychodzi rzucanie oszczerstw w strone osoby, ktorej sie nie zna. Nie wiem co to ma na celu, bo na pewno jest dalekie od meritum watku. Nie wchodze w chamskie przepychanki z ludzmi o watpliwej tozsamosci. W sprawach jarmarcznych przepychanek na slowa - nawet nie podejmuje sie. Tyle co z takich postow moge zrozumiec: Twoje zdolnosci wyszukiwania informacji i analizowania sytuacji oceniam na mierne i bardzo stronnicze. Pewnie wiaze sie tez to z brakiem umiejetnosci czytania tekstow zrodlowych w orginalnym jezyku. Ekscytujesz sie tania sensacja. Nie masz zasadnej wiedzy na temat firmy, produktow ani szacunku to powazanych instytucji, ktore pozytywnie i formalnie opiniuja monavie i jej produkty. Gratuluje szczescia, bo jakbys mnie prosto w oczy nazwal klamca, to uznal bym to za obraze i staropolskim zwyczajem dostalbys po zebach. Tu sie nie odgrazam, tylko opisuje chyba calkiem zdrowa reakcje na niezdrowa sytuacje. A najsmieszniejsze jest to, ze zadnego wrazenia nie robisz. Wpadne tu jeszcze poogladac jak kreujesz tabloidalne historie na miare watergate o firmie i produktach, ktore zostaly zlustrowane przez profesjonalne komisje w wielu krajach. Ale oczywiscie wiesz lepiej :)

Gość MarekZ81
Takasobierealistka... dwa kciuki do gory za Twoj komentaz.

Gość gość
do marekz napisałeś: "to ja tak do odwaznego anonima... ktory stwierdzil, ze "sciemniam". Moze i masz racje, moze sie pomylilem o miesiac, ale nie o wiecej." Co ty za bzdury piszesz ... w pierwszej wiadomości napisałeś że od 3 miesięcy pijesz napoje i jesteś bardzo zdrowy ;) ok W kolejnej napisałeś że dzięki temu że pijesz napoje (już nie zaznaczyłeś że tylko 3 miesiące) to nie pamiętasz kiedy ostatni raz musiałeś iść do apteki!!! (to przed piciem napojów to że nie byłeś w aptece też było ich zasługa?!) Koleś to jest próba MANIPULACJI ! Jeżeli tego nie rozumiesz i swojego zakłamania to spójrz w lustro czy to jeszcze ty bo o żaden miesiąc się nie pomyliłeś, tylko ściemniałeś i tyle. Napisz mi Marek gdzie w tej wypowiedzi jest ta niby STRONNICZOŚĆ? To logiczna analiza tego co napisałeś, kłamcą może nie jesteś ale próbowałeś MANIPULACJI świadomie lub nie świadomie.

Gość gość
Do gościa trollika mvi: Wskaż gdzie te badania mówią o ilości ORAC w napojach bo twierdziłeś że tak jest. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21470042 Jeżeli tego tam nie ma to zwyczajnie jesteś KŁAMCĄ a jeżeli tam jest to wtedy to Ja wyjdę na dyletanta.

Gość gość
Nie o ilości orac tylko o wartości antyoksydantów we krwi , rozposane na 12 tygodni . Wiesz , dyletańcie ja mam badania a ty od roku piszesz że nie ma żadnych.Idź zjedz śliwkę bo tutaj już nic nie zdziałasz.

Gość gość
Ten płatny hejterek chyba ma jakiß problem z manipulacją,ciągle o niej pisze tylko nie wie co to znaczy .

Gość gość
Śmieszny gościu z mvi, czyli to że firemka obiecuje tutaj: http://media.monavie.com/PDF/us/Active-FAQ.pdf nie jest poparte badaniami. Żeby wszyscy czytający (czyli według ciebie nas trzech) mogli upewnić się że mówisz prawdę to daj link bezpośrednio do tego wykresu, tych badań i co tam jeszcze wymyślisz - co potwierdzi twoje słowa. Ja w tych badaniach o "Interwencja w dietę ,wykorzystująca antyoksydanty do redukcji stanów zapalnych ,poprawiającą *****iwośc stawów oraz wpływająca na percepcję bólu" tego się nie doczytałem, więc chętnie zobaczę co odpowiesz.

Gość gość
Nie gościu ,jak masz problem a masz go ze sobą to sobie znajdź te badania,całe 17 stron ( po moim linku do tego dojdziesz jak żeś tylko trochę inteligentny .Pierdole z tobą rozmawiać bo jesteś gorszy niż Kaczyński ,zero mózgu tylko beton .Widzisz co chcesz ,No ale czego się spodziewać po dziecku które hejtuje za pieniądze . Pisałeś ze monavie nie ,a żadnych badań .Linki do części zostały przesłane więc wyszło że gówno wiesz , kłamiesz i nie wyszło ci boś był niedouczony ,a teraz hejtujesz za kasę .Niedouk - najpierw sprawdzaj fakty , poczytaj pare książek a potem się wypowiadaj .Bo na razie to poziom twojej wiedzy jest bliski zeru .Wiesz ze firma istnieje i wiesz że masz pisać o niej źle.Na tym twoja wiedza się kończy .I jeszcze sie wypiera że nie jest płatnym hejterem .Kto by tak bezinteresownie przez rok pisał , mało tego parę razy dziennie ? Ktoś kto ma w tym interes lub ktoś totalnie chory psychicznie czyli psychol nadający się do zakładu zamkniętego , a może już w nim byłeś ? Albo jesteś ? Bo tylko to mi przychodzi do głowy.

Gość gość
Kolego, ty dobrze się czujesz?! Lekarze przyjmują 24h na dobę. ty nie pokazałeś nam badań nad ilością ORAC itp. tylko wkleiłeś badania nad "uśmierzaniem bólu". Przestań przeklinać bo się ośmieszasz tylko podaj konkretny link - o ile taki istnieje... .

Gość gość
Ponadto nie wiem czym tak bardzo sie przejmujesz skoro twierdzisz ze nikt nie zaglada na to forum a w razie czego na spotkaniach macie wręcz ubaw z moich postów (moje sa z 2,5 miesiąca ale przez twoje hamstwo i brak kultury jeszcze tu pobędę).

Gość marekz81
Manipulacji? To chyba bardziej pasuje do wczytywania się w tekst, łapanie za słowa i misterne tworzenie historii o wielkim oszustwa. Widzisz, ja nie wiąże nadzieji z milionami z monavie. I bez tego dobrze sobie radzę. Tyle, że Active i Essential pomogło mi i paru członkom mojej rodziny. Dlatego podejmuje próbę podzielenia się doświadczeniami z monavie. Być może to jeszcze komuś pomoże. Zdaje sobie sprawę, że mogą istnieć produkty o większej ilości tego, czy owego. Ale z innymi produktami nie miałem styczności. Poza tym, nie zawsze więcej musi znaczyć lepiej. Jak dotąd nikt się nie pokusił o próbę kontaktu ze mną, w celu zweryfikowania informacji. Nic to. Jakby ktoś poważnie chciał podejść do tematu suplementacji i to nie tylko monavie-zapraszam.

Gość gość
Tak , wiemy płatny hejterze , śliwki i soki z lidla są lepsze :)co tam badania które jak widać są liczy się hejt tępa głowa .

Gość gość
"Tępa głowa" to każe wierzyć że coś jest dobre, badania nad "uśmierzaniem bólu" nie udowadniają ile jest ORAC w napojach. Ja też mam w nosie co piszesz trolliku mvi ale to w twoim a nie moim interesie jest abym przestał pisać więc dlaczego nie wskażesz konkretnego wykresu czy tego tam chcesz. Może dlatego że znowu SKŁAMAŁEŚ?

Gość gość
do MarekZ dostałeś nauczkę, na drugi raz przeczytaj dwa razy co zamierzasz zamieścić i upewnij się że post nie zostanie odczytany jako próba manipulacji.

Gość Ordnungmusssein
Jest takie fajne powiedzenie" nie pytaj o radę osób które nie osiągnęły tego co ty chcesz osiągnąć"Biorąc pod uwagę gościa,który od roku próbował udowadniać,że monavie nie posiada żadnych badań,a badania jak się okazuje są,jak można brać wogóle jego pisanie na serio.Skoro jasno wynika że jego porażka spowodowana była małym zasobem wiedzy na temat produktów i badań(być może słaby wprowadzający który nie dostarczył takowych),jak też małą wiedzą na temat biznesu mlm wogóle(być może ten sam powód).Jeżeli ktoś pisze że jelenie na kogoś robią itp oznacza to tylko tyle,że jego wiedza jest brana ze stron kafeterii i tym podobne ,a nie zadał sobie trudu żeby w tym kierunku się rozwinąć.Reasumując gość próbuje chwytów manipulacyjbych niskiego poziomu,zmieniają co chwila "zeznania"i czepiając się słówek nie mających żadnego znaczenia w temacie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować