Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Na internetowym opluwaniu ludzi można całkiem dobrze zarobić. Okazuje się bowiem, że zleceniodawcy są w stanie zapłacić nawet do 2 złotych za jeden wpis mający od 100 do 350 znaków pisała o tym „Polska The Times”. Można zatem dojść do wniosku, że wylewająca się od dawna fala nienawiści z Internetu jest inspirowana? W dodatku, gdy okazuje się, że Unia Europejska zamierza płacić za pisanie w sieci… wszystko zaczyna układać się w logiczną całość?

Gość gość
http://www.polskatimes.pl/artykul/409400,opluwanie-ludzi-w-internecie-to-calkiem-dobry-biznes,id,t.html Tu pełny artykuł.Moi drodzy forumowicze , tak to się właśnie robi, za hejtowanie się płaci.To po prostu biznes. Zastanôwcie się, komu chciałoby się hejtować codziennie przez pół roku bezinteresownie.Kontakt do firm poszukujących hejterów na godziny na priv.Pozdrawiam

Gość gość
Monavisto - trollu i hejterze: Nie spotkalem na tym forum drugiej osoby jak ty, ktora uzywa tyle inwektyw, klamstw i spamu. Niech firma zrobi badania napojow pod katem ORAC i konserwantow i poda wyniki do ogolnej wiadomosci to moze wtedy wam sie oczy otworza. Teraz bedziecie znowu spamowac w nadziei ze nikt nie doczyta jaki to niewiadomy monakit sprzedajecie?

Gość gość
http://www.polskatimes.pl/artykul/409400 ,opluwanie-ludzi-w-internecie-to-calkiem-dobry-biznes,id ,t.html Tu pełny artykuł.Moi drodzy forumowicze , tak to się właśnie robi, za hejtowanie się płaci.To po prostu biznes. Zastanôwcie się, komu chciałoby się hejtować codziennie przez pół roku bezinteresownie.Kontakt do firm poszukujących hejterów na godziny na priv.Pozdrawiam

Gość gość
Pisze z toba od dwoch miesiecy i tylko dlatego ze mnie obrazasz i negujesz prawde spamem i klamstwami. Ofc mam zal do mvi bo stracilem na tym kretactwie ponad 4000 pln zanim firemka potwierdzila ze nie ma badan wskazujacych ile jest ORAC w napojach oraz skad sa te konserwanty. Wtedy odszedlem ale kase wtopilem ja i moi bliscy. Teraz jak czytam wyprany mozg trolla z mvi to czuje ze mam obowiazek poinformowac wciaganych co to za bagienko. To tyle jesli chodzi o moj powod.

Gość gość
No i kolejne 2 złote chłopczyk zarobił za kolejny wpis . http://www.polskatimes.pl/artykul/409400 ,opluwanie-ludzi-w-internecie-to-calkiem-dobry-biznes,id ,t.html Tu pełny artykuł.Moi drodzy forumowicze , tak to się właśnie robi, za hejtowanie się płaci.To po prostu biznes. Zastanôwcie się, komu chciałoby się hejtować codziennie przez pół roku bezinteresownie.Kontakt do firm poszukujących hejterów na godziny na priv.Pozdrawiam

Gość gość
Ciekawe, że ten (w twoim mniemaniu) hejting oparł się na waszym linku co do wartości Orac i linku z wikipedii. Wynikło ze macie kiszkowaty kompot i tyle. Jaki hejting tu widzisz? Czarno na białym wyszło co wyszło. Doszukiwanie sie zarabiania w hejtowaniu to wymysł twojej chorej wyobraźni. "Warzywa pisze się przez 'rz' - tak! Masz rację, to jest powód żeby uznać że jednak MV jest uczciwe! :) Jesteś jednym z tych polaków, którzy czepiają się przecinka i kropki nad i kiedy nie maja juz argumentów. Biedak z ciebie. Desperacko czepiasz się czegokolwiek co by zabłysnąć. :D To może teraz nam wklej ile kg owoców przypada na 1 butelkę kompotu. Flavon zdaje się, że pisał o 50kg na słoiczek ( nie mam pewności). MV nie podaje ile wody leje do butelki. Napiszesz nam, czy dalej mamy wierzyc na słowo że jest tam "profesjanalne, najwyższej jakości coś tam na wodzie" ?

Gość gość
No i kolejne 2 złote chłopczyk zarobił za kolejny wpis . Problem w tym ,że te wszystkie bzdury które wypisujesz można sobie powymyślać .Na forum flavonu też bym dał radę pomimo , że nawet koło flavonu nie stałem ;) Sukcsów kolego w pisaniu hejtów za kasę ;) http://www.polskatimes.pl/artykul/409400 ,opluwanie-ludzi-w-internecie-to-calkiem-dobry-biznes,id ,t.html Tu pełny artykuł.Moi drodzy forumowicze , tak to się właśnie robi, za hejtowanie się płaci.To po prostu biznes. Zastanôwcie się, komu chciałoby się hejtować codziennie przez pół roku bezinteresownie.Kontakt do firm poszukujących hejterów na godziny na priv.Pozdrawiam

Gość gość
Dobrze, kto im płaci w takim razie za "hejtowanie" tego g******ego produktu? :D

Gość gość
Troll, hejter dystrybytor monavista, twoje zachowanie przypomina mi Jana Rokite z samolotu, Na samym poczatku byl opryskliwy i wyzywal a jak sie okazalo ze jest na straconej pozycji krzyczal: Polacy pomocie bo Niemcy mnie bija ;) Z toba jest tak samo, z poczatku ciagle wyzywales i miales wszystko w powazaniu a jak sie okazalo ze mvi nie ma podstawowych badan to nagle piszesz do nas per Panowie a do internautow per Kochani. Smieszny jestes.

Gość gość
Opis jednego z produktów dostępnych w aptece, polecam :) CIEKAWOSTKA: Sok z owoców firmy produkowany jest innowacyjną metodą. Świeże owoce zbierane są i wyciskane w miejscu zbiorów w prasach mechanicznych bez użycia wysokiej temperatury. Następnie 100% sok z owoców zostaje zamrożony i w postaci kostki lodu transportowany jest do Polski. W zakładzie produkcyjnym w powolnym procesie sok jest rozmrażany i konfekcjonowany do butelek aptecznych. Butelki z ciemnego szkła tak zwane apteczne charakteryzują się wysoką ochroną przed promieniowaniem UV które uszkadza mikroelementy i przede wszystkim witaminę C. Następnym etapem jest nisko temperaturowa pasteryzacja, która nie uszkadza żadnych składowych soku. Ej koleś od płatnych hejterów , powinieneś się tym zainteresować być może tu też coś zarobisz.Niedość ,że pasteryzowany - poddany lekkiej pasteryzacji to jeszcze mrożone są owoce :) po mrożeniu zostaje 5 % wartości asai . Pól litra 48 zeta Stary ty milionerem zostaniesz , tyle przekrętów wokół , za hejtowanie za chwilę mercedesa sobie kupisz.

Gość gość
I jeszcze jedno, zarowno Rokicie jak i tobie nikt nie uwierzyl bo cwaniactwem i klamstwem czuc na kilometr. Pretensje miej sobie do firemki ze sprzedaj kompot bez badan na ilosc ORAC oraz zawarte w nim konserwanty. Co do psychotechnik i oglupiania ludzi to ty sam jestes swietnym przykladem wiec nie ma sensu o tym pisac teraz.

Gość Myślewięcjestem
http://forum.gazeta.pl/forum/w,89476,150435376,150435376,Pisanie_postow_na_forum_nieograniczone_zarobki.html Tak to wygląda drodzy forumowicze , większość z wpisów na forach ,sponsorowane jest przez kogoś komu na tym zależy. Nikt normalny nie ma czasu ani ochoty ,żeby pisać codziennie parę razy dziennie na forum bezinteresownie . Jeden nawet pisze ,że 4 tys stracił , mało prawdopodobne ponieważ do trzech miesięcy mozna wycofać się i dostaje się zwrot 90 % inwestycji .(Łącznie z produktami z autowysyłek !) Druga sprawa to pozycjonowanie.Czym wiecej ktoś pisze tym wyższa pozycja w wyszukiwarce google.Dlatego też tak ochoczo dwóch "pokrzywdzonych "wypisuje swoje "spostrzeżenia" na temat firmy i produktów :) Koledzy z monavie , proszę nie wdawać się w rozmowy z tymi dwoma trollami , o to im chodzi ,zeby pozycjonowanie strony było wysokie i czarny PR kręcił się po internecie.

Gość gość
Dlatego właśnie siedzisz tu dzień w dzień i reklamujesz to żałosny soczek. :D Ile już w plecy jesteś, łosiu? :D

Gość gość
Co z tego że można zwrócić jak produkty z pakietu zostały zużyte osobiście lub rozdane na prezentacjach (zgodnie z nauczaniem mvi). Napisz mądralo ile tobie zostało produktów po 4 miesiącach od wejścia bo mi dwie butelki które w końcu wywaliłem w złości do śmieci. Piszecie głupoty i kłamstwa a dziwicie się że tak łatwo was wypunktować. Dlaczego dla przykładu mistrz mosio (polski diament mvi zarabiający setki tysięcy) nie odda produktów do badań nad ilością ORAC i konserwantami? Mało kasy ma aby to zrobić? Sami sobie odpowiedzcie. p.s. w strukturze w której byłem jest coraz mniej osób (zostało około 20% i tylko kurczy się) więc widzę że m.in. moje wpisy pomagają wrócić na ziemię. Dziwi mnie że niby gdzie indziej struktury tylko rozwijają się, myślę że to jest kolejne kłamstwo.

Gość gość
Nie będe juz z Tobą konwersował bo nie warto . Z tym rozdawaniem to żeś pojechał. Moja struktura rośnie i to tak , że nawet mnie to zadziwia .Szkoda czasu na bicie piany z opłacanym hejterem.Ja już ci kasy nabijać nie będe

Gość gość
Nic nie pojechalem z rozdawaniem, moze jestes goldem ale nie znasz lub udajesz ze nie znasz nauk mvi. Przypomne wiec ze zalecane jest aby na spotkaniu czestowac produktami i po zakonczeniu DAC a nie sprzedwac jedna butelke. Moze to nie prawda?! Jak juz pisalem wasze klamstewka maja krotkie nogi o ktore sie sami potykacie. Co z badaniami bogacze mvi. Stac was aby pokazac ile ORAC jest w napojach?

Gość Andrju23
To Ty udowodnij, że nie ma tyle orac ile w nim powinno być :)

Gość gość
To nie ja wciskam ze napoj poddany pasteryzacji z dodatkiem konserwantow za 110 pln jest niby bomba ORAC. Tez nie ja wciagam w to najblizszych i nie poje tym dzieci. Kto wiec komu ma udowadniac?

Gość gość
Porzyczyć a rozdawać to różnica.Ale jak płatny hejter bierze wiadomości z częściowych filmów z youtube to tak jest.Pojechałeś koleś.Jak można być takim imbecylem i rozdać towar za 4000 złoty.

Gość gość
Teraz to przesadziles, widocznie nawet nie sluchales wykladow, ktore sa na plytkach. Wiecej was tez twierdzi ze mvi nie zaleca DAWANIA po jednym napoju po spotkaniu ? Jednak czego sie spodziewac po kims kto napisal pożyczać przez "rz". Do szkoly a nie do pseudobiznesu.

Gość gość
Nie wiem ile można zarobić na hejtowaniu ale to co ja piszę nie jest hejtowaniem. Definicja: Hejtingiem można nazwać więc wyrażanie swojej opinii, ale zawsze w sposób negatywny. Często w sposób wulgarny i chamski, nie poparty żadnymi argumentami. Hejtowanie rzadko ma cokolwiek wspólnego z krytyką. Hejterzy skupiają się raczej na obrażaniu i "obrzucaniu błotem". Koniec definicji. Ciągle używam argumentów wyrażając negatywną opinię - t.j. brak podstawowych badań dla napojów, których skład wypisany na butelce nie powala (chyba że ze śmiechu) i nie mówi nic o ilości ORAC ani skąd są te konserwanty. Pisałem że pozytywne jest to że mvi preferuje zdrowy tryb życia. Nie używam wulgaryzmów - w odróżnieniu od niektórych dystrybutorów. Podsumowując moja krytyka jest uargumentowana i boli was najbardziej to że mam rację. I jeszcze podkreślę że z pewnością więcej niż na hejtowaniu można zarobić w mvi na oszukiwaniu ludzi a co gorsza sowich najbliższych. Czy wiecie ile zarabiają diamenty? A jeżeli tak to czy wierzycie że nie stać ich na zbadanie napojów pod kątem ORAC i pochodzenia konserwantów?

Gość Andrju23
Ja nic nie muszę udowadniać, bo wszystko jest opisane na stornach, filmikach itp. To Ty się z tym wszystkim nie zgadzasz. To Ty doszukujesz się ogólnoświatowego oszustwa, a firma ma ciąle wzrosty Więc to Ty musisz udowodnić, że produkt jest zły, a biznes niedziała

Gość gość
Szkoda komentować, warto jednak pogratulować tak pięknie wypranego mózgu ;)

Gość gość
używasz wulgaryzmów , wyzywasz od debili , spranych mózgów , sekt . Co to jest , to jest właśnie hejt :) to ,że bierzesz informacje z wujka gugla nie oznacza ,ze jestes najmądrzejszy .Cholera i kolejne 2 zeta zarobił. http://www.polskatimes.pl/artykul/409400 ,opluwanie-ludzi-w-internecie-to-calkiem-dobry-biznes,id ,t.html Opluwanie ludzi i firm w internecie to całkiem dobry biznes

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować