Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Nie wyzywam od debili, a to jest twoje kolejne już KŁAMSTWO monavisto napisałem cytuję: "Poddaję tylko w wątpliwość informacje, które nie są poparte badaniami a to chyba normalne. Jak napiszę że jesteś debilem a nie poprę tego badaniami to wszystko ok czy będziesz żądał jednak naukowego potwierdzenia twojego niskiego ilorazu inteligencji?" Koniec cytatu. czy poczułeś się obrażony? jeżeli tak to niesłusznie - przeczytaj powoli i zrozumiesz. "sprany mózg" to przenośnia :) jak poczułeś się obrażony to tutaj akurat może i słusznie bo takowy posiadasz :) skorzystaj z pomocy lekarza (później mi podziękujesz) p.s. popatrz na to co sam wcześniej pisałeś - bo rzeczywiście od kilku wiadomości przestałeś przeklinać i wyzywać od idiotów nie podając argumentów. Widać coś łyknąłeś kultury ode mnie, mały hejterze - ostatni bastionie mvi.

Gość gość
i tego się trzymaj , przecież jakoś trzeba zarobić na hejcie ...

Gość Andrju23
A ja z innej beczki. Jak można siedzieć tu i poświęcać tyle czasu by próbować coś udowodnić? Wszyscy co używają produktów lub pracują w niej to głupcy? Ludzie z całego Świata kupujący produkty to głupcy? A jeden człowiek z Polski doszukał się globalnego oszustwa i robi nagonkę od XXXX czasu i to charytatywnie. BRAWO!

Gość gość
Gdybym nie stracił kasy przez mvi to by mnie tu nie było. Gdyby na prezentacji ktoś UCZCIWIE powiedział że firma nie ma żadnych badań udowadniających ile ORAC jest napojach oraz skąd te konserwanty to nigdy bym nie dał się wciągnąć. Czuję się oszukany i piszę również ku przestrodze. p.s. Mam fajną i dobrze płatną robotę oraz sporo wolnego czasu więc piszę trochę też z nudów. Poza tym ciesze się że kilku kolegów również odeszło z mvi. Teraz przynajmniej mają 400 PLN w kieszeni a już po roku prawie 5000 PLN i stać ich będzie na fajne wakacje - w końcu (o dziwo nie wszyscy zarabiają w mvi jak niby wy).

Gość gość
do andrju23, na całym świecie pisze się że mvi to oszustwo. Firmy i ludzie podpisują to imieniem i nazwiskiem. Wysil się trochę i wpisz w wyszukiwarkę: monavie scam jak znasz angielski to przeczytaj sobie dla przykładu ten artykuł lub setki innych: http://blog.robfore.com/monavie-scam/ jak widać napisał to bloger więc jak opluwa niesłusznie waszą firemkę to dlaczego nie założono mu jeszcze sprawy ? ;) oraz setkom innych osób i firm o tym piszących. W Polsce mvi jest jeszcze zbyt krótko i dopiero jak więcej osób otrzeźwieje to zacznie się rozliczanie firmy na krajowym podwórku.

Gość gość
Spraw parę było , wszystkie wygrane przez monavie . Po pierwsze to , ze cały czas powtarzasz nieprawdę na temat braków badań , nie spowoduje ,że badania te znikną . Po drugie nikt nie kazał ci na siłę być w monavie.ztrzeba było zwrócić produkty do 3 miesięcy.Pretensje na temat rozdania produktów miej do siebie .Nikt o zdrowych zmysłach nie rozdaje butelek za 4000 .Patrz od roku nie jesteś w monavie , masz tyle czasu wolnego ze tak sobie piszesz od roku na forum .Ale ściema.No piszesz bo ci za to płacą .Hejtowanie za kasę to fajna fucha .

Gość gość
Żadnych spraw o zadość uczynienie z powodu oszczerstwa nie było - jeżeli jest inaczej KŁAMCO to wklej coś bo chyba nie mówisz kolejny raz nieprawdy?! Żadnych badań wskazujących ile ORAC jest w pasteryzowanych napojach mvi nie było - jeżeli jest inaczej KŁAMCO to wklej coś bo chyba nie mówisz kolejny raz nieprawdy?! Kolejne kłamstwo to że mvi nie zaleca dawania po jednym napoju po spotkaniu (nie słuchałeś płytek dołączonych do pakietu i wykładów diamentów). Oczywiście że nie rozdałem wszystkiego bo Ja i Moja rodzina spożywaliśmy (niestety) te kompoty. Dla mnie to ty jesteś hejterem bo obrażasz i nie dajesz argumentu a o wklejaniu linków do badań czy niby wygranych spraw nie wspominając, oraz trollem internetowym. Ja piszę prawdę i to boli.

Gość gość
Wybacz , ale hówna się nie dotyka bo śmierdzi. Sprawy monavie tyczyły się zarzutów w stronę monavie? Wszystkie wygrane . Nie udawaj naiwniaka, cwaniaku.Rok czasu udzielasz się na forum , no masz swietnie płatną pracę i dużo wolnego czasu. Bezinteresowny , opłacany hejter. , który swoje kolejne teorie wymyśla na poczekaniu.Powtarzanie wkółko nie prawdy nie spowoduje , że stanie się ona prawdą :) Niestety badania nie znikną, a ludzie nie przestaną zarabiać . Nie wiem kto ci zleca pisanie na tym forum .Fakt jest taki ze znów 2 zeta jestes do przodu.

Gość Git1234
Gratulacje dla Pana od wymyślonych historyjek.Bravo.Najpierw stracił 4000 bo rozdał prawie cały towar ,później nie wycofał się w terminie 3 miesiecy bo czekał na odpowiedź.Teraz pisze , przesiadując na forum bo ma dużo czasu i świetnie płatna pracę .Teraz okazuje się że jednak pił z rodziną , rozdał parę butelek .Czy ty czytasz co wszesniej piszesz ? Po pierwsze ,monavie odpowiada maksymalnie w ciągu paru dni na wszystkie pytania . Nie mogles czekać 4 miesiące na odpowiedź.Nie mogłeś pic produktów monavie ,bo gdybys je pił i zrobił tak jak się zaleca (zrobic sobie badania przed i po ok 3 miesiąxach) to zobaczyłbyś że wyniki są lepsze.Nikt rozumny nie rozdaje produktów na lewo i prawo ,ale nie bede tego rozwijał bo każdy to wie ,ty też.Teraz napiszesz, że na ciebie i rodzine monavie nie zadziałalo :) no bo co innego możesz napisać. Niestety twoja wiedza na temat monavie i produktów konczy sie na napoju funkcjonalnym monavie, a raczej na tym że istnieje ,a to niestety tulko potwierdza wypowidzi innych , że jesteś opłacanym gościem .

Gość gość
Koledzy , identyczne wpisy i teksty ( normalnie kopiój wklej)są używane na hejterskich stronach noni . Tam opluwają firmę noni i zachwalają callvite więc chyba już wiemy kto jest sponsorem :)

Gość gość
W ferworze dałem babola , kopiuj oczywiście ;)

Gość gość
To ciekawe że są gdzieś identyczne wpisy a może coś zacytujesz dystrybutorku - hejterku? Co do wiedzy o mvi to jest ona wam obca - przesłuchajcie płyty z pakietu pakiet MVP to dowiecie się że jeden z diamentów właśnie wskazuje aby zawsze po spotkaniu zostawiać jedną butelkę. Pisałem że część napojów (niestety) wypiłem ze swoją rodziną - ciężko doczytać? Co do reszty to dalej twierdzę że KŁAMIECIE natemat spraw sądowych bo dobrze wiem jakie były a nie było żadnej ze strony monavi gdzie firemka oskarżyłaby kogokolwiek za zniesławienie - ciekawe dlaczego? - sami sobie odpowiedzcie. Dalej twierdzę że KŁAMIECIE bo nie ma żadnych badań na ilość ORAC w napojach mvi (nie owoców na drzewach) - napisałem do mvi i nic takiego nie mają (na stronie oficjalnej mvi też nie ma niczego takiego). Ja udowadniam wam WASZ KŁAMSTWA - wy skoro twierdzicie że to ja kłamię to podajcie: 1. kogo firemka oskarżyła za zniesławienie? 2. dajcie link do badań nad ORAC i konserwantami w napojach. 3. zacytujcie lub dajcie link do niby identycznych wpisów na innym forum. Jesteście śmieszni.

Gość gość
tak tak , wiemy ,że ci sie płyta zacięła :)Mocodawcy płacą z hejtowanko :) to się pisze . Niestety pisanie wkółko tych samych bzdur nie spowoduje ,że badania znikną a ludzie przestaną zarabiać . http://www.polskatimes.pl/artykul/409400 ,opluwanie-ludzi-w-internecie-to-calkiem-dobry-biznes,id ,t.html

Gość gość
Jak może zniknąć coś co się nigdy nie pojawiło :) Udowodnijcie że to nie wy kłamiecie a ja. To gdzie są te linki i cytaty identycznych wpisów hejterze?

Gość gość
Ja mam pytanie do kogos kto był dystrybutorem Mona Vie i skorzystal z gwarancji 90 dni zwrotu pakietu .....jaka jest procedura ?? i czy to prawda że trzeba produkty zwracać do USA ???? dzięki za odp

Gość gość
Dzwonisz na infolinie, dostajesz numer zwrotu , wysyłasz do Ożarowa i kasę masz do 14 dni.

Gość gość
O zwrocie napisałem ja , dystrybutor monavie . Od hejterów tego sie nie dowiesz,bo oni nigdy nie byli w monavie lub są tak niedouczeni ze tego nie wiedzą.

Gość gość
Pytanie było kierowane do kogoś kto skorzystał z tej procedury... . Dobrze że trener drugiej klasy Jarząbek ci pomógł :) p.s. nie hejtuj tylko odsłuchaj płyty załączone do MVP - ucz się. p.s. 2. ciągle czekamy na te linki do badań nad ORAC i konserwantami w pasteryzowanych napojach oraz powtarzające się niby cytaty z innych forów - nie trzymaj ludzi zbyt długo w niepewności KŁAMCO bo więcej ich odejdzie z firemki.

Gość gość
Ja uczę się cały czas , dlatego ja i mój zespół mamy wyniki ;)

Gość gość
To jak kłamczuszku - hejterku, zrezygnowałeś ze ściemy że niby masz te badania czy może jednak coś tam podtrzymujesz ale broń Boże NIE pokażesz :) Tak licznie czytający to forum, sami widzicie że mvi to specyficzny biznes bo tam nie ma najważniejszych badań, które udowodnić powinny wysoką jakość napojów. Tutaj liczy się WIARA że tak jest jak mówią. Dlaczego więc obraża ich nazywanie nową religią skoro nie mają dowodów tylko powtarzają aby wierzyć?! Sam nie wiem... . Może ich wiara nie jest jednak aż tak silna?

Gość gość
ja się uczę , mam wiedzę ,wyniki badań produktów monavie renomowanych laboratoriów plus swoje własne dotyczące mnie i mojej rodziny i dlatego ja i mój zespół mamy efekty finansowe i zdrowotne .Wali mnie to czy w to wierzysz czy nie bo płacą ci za to żeby wszystko było złe . linki do części badań były tu juz udostępniane , to wystarczy w zupełności , a dyskusja z płatnym hejterem nie ma żadnego sensu , od roku powtarza te same teksty , nie mające nic wspólnego z rzeczywistością .

Gość gość
Jeżeli ktoś pomimo tak pokrętnych tłumaczeń i braku badań dalej chce się zapisać lub w tym brnąć to jest sam sobie winien. Ja nie miałem tej wiedzy a szkoda bo bym zaoszczędził pieniądze i nie uszczerbił dobrego imienia.

Gość gość
Pokrętny to jesteś ty ,powtarzając nieorawdę od roku . No ale cóż , każdy ma swoją maskotkę , na tym forum widocznie tą maskotką jesteś ty. Tak jak napisałem wcześniej , nie zamierzam z tobą dalej konwersować , bo nie ma z kim i o czym .Tobie płacą za to , a mnie nie bawi odpowiadać wkólko na to samo i udowadniać ,że koń to nie wielbłąd .Proponuje wiecej inwencji twórczej na innych forach , bo niestety powielasz to samo co na stronie opluwającej Noni .Te same słowa , te same "oczywistości " , kurczę skąd biorą takich ludzi , którzy tak potrafią pisać kłamstwa za kasę .

Gość gość
Koleś, kłamstwa za kasę to najlepiej jak widzę pisze pseudo dystrybutor w randze golda. I cóż, tobie rzeczywiście za to płacą. Podkreślę więc co ważne: 1. Badań nad ilością ORAC i konserwantami w napojach brak. 2. Miałeś wkleić linki lub cytaty niby tych samych tekstów co na innych forach - brak. 3. Z tobą się nie polemizuje bo nie podajesz żadnych argumentów, tak więc twój mózg - brak. Trzy brakujące elementy, które świadczą że mvi to oszustwo w całej krasie i tylko wyprane mózgi jak twój tego nie widzą lub udają że nie widzą.

Gość gość
Gości na forum do dyskusji brak , jest tylko jeden opłacany hejter , czego się spodziewasz cwaniaczku

Gość gość
Gdybym nie był w mvi to był się zastanawiał jaki wydźwięk daje to forum ale byłem i wiem że ogromny. Prawie każdy kto odmawiał to potwierdzał że po przeczytaniu m.in. informacji na tym forum ma zbyt dużo niepewności. Każdy, kto jest chociaż odrobinę asertywny właśnie tutaj zagląda i nie pisze nic tylko czyta. Nie potrzebuje nic pisać bo tutaj wszystko zostało już udowodnione i napisane. Czasami trzeba tylko przebrnąć przez twój spam trolliku.

Gość gość
Śmieszny jesteś opłacany hejterze.Nie mam żadnych problemów z twoimi urojeniami.Na każde wymysły mam konkretną odpowiedź z dowodami jak jest o kto ma racje.Sam namawiam na wejscie na fora,spisanie głupot które wypisujà tobie podobni oplacani hejterzy a później zbijam je , jeden po drugim.Naprawde myślisz że te wypociny na kogoś działają? Chyba na dzieciaków takich jak ty, którzy myslà ze gugle to bóg

Gość gość
Ja zadaję pytania na które nikt mvi nie potrafi odpowiedzieć bo nie macie badań więc to ty coś tam wypacasz a nie ja. Pij, wierz nawet podziel się ale nie zaśmiecaj trolliku.

Gość MarekZ81
Historie piramidalne, ugggghhh. Ja pije soki Monavie jako klient od 3 miesiecy i moje zdrowie sie mocno poprawilo. A mialo z czego. Jak ktos ma watpliwosci to ich sprawa. Produkty sa dobre. Zarobic mozna. Jestem dystrybutorem od miesiaca. Nie mam parcia na super kase ale radosc z tego, ze moge zaproponowac znajomym dobry produkt. Na pewno nie jest to na kazda kieszen. Na pewno bez ciezkiej pracy nie da sie zarobic milionow. Na to nie licze. Da sie dorobic rozsadne pieniadze i bez urabiania sie po pachy czy piramidalnych zapedow. Nie ma firm ani produktow bez skazy. To kto i w jakich okolicznosciach sie przylacza do podobnych struktur to raczej indywidualna sprawa. Ci, co maja o drobine etyki i wiedzy na temat biznesu nie oszukuja. Ci, co maja o drobine rozsadku przeczytaja oficjalne informacje firmy i przemysla ile mozna oczekiwac po biznesie w ktory na start zainwestowalo sie tyle co nic. Jedyne co z malej inwestycji moze zrobic duszy sukces to ciezka praca i to wlasciwej osoby. Jak ktos prowadzi firme to wie jakie sa koszty startowe. Jakby sie komus zachcialo zweryfikowac co pisze to wyrazam zgode na kontakt mailowy za posrednictwem portalu. Nie mam ochoty gryzc sie z "hejterami" o znikomym pojeciu o biznesie. Pozdrawiam rozsadnych i stapajacych twardo po ziemi. Specjalistom od wyszukiwania zlych informacji i zlepianiu "prawdziwych" historii o... znajdzie sobie prawdziwa prace, w duzej firmie, o dobrej reputacji, poznajcie dobrze taka firme od podszewki a poglady na MLM, a przynajmniej Monavie mocno Wam zlagodnieja. Nie ma idealnych firm, idealnych produktow, produktow dla dobrych dla wszystkich ani pracy dobrej dla wszystkich. Ja wole zaproponowac przyjacielowi napoj energetyczny z Monavie a nie patrzec jak mu zeby dalej czernieja i bebzol rosnie od codziennego spozywania energetykow powrzechnie znanych, od firm z "nienaganna" reputacja.

Gość MarekZ81
A... i jeszcze jedno. Gwoli wyjasnienia. Sa produkty krotkiego stosowania o lepszych "parametrach". Bylo ciezko znalezc cos do codziennego uzytku w tym gatunku. Mozna siegnac po tabletki z witaminami, zwiazkami mineralnymi... przyswajalnosc raczej jest znikoma. Nie kazdy ma czas, checi lub preferencje zeby jesc owoce i warzywa w odpowiedniej ilosci. Owszem, jak ktos znajdzie pieniadze na Monavie to pewnie i znajdzie na swieze owoce i warzywa. Ja sam teraz zdrowiej sie odzywiam, ale z Monavie nie zrezygnuje. W ciagu dnia uzywam suplementu bo nie mam czasu latac po sklepach i nie zawsze mam ochote na "cos zdrowego". Jak dla mnie to raczej dlugotrwale serum na zaniedbania zywieniowe a reszta to juz efekt kulki sniegowej. Lepiej sie poczulem, to i checi na wiecej zdrowia przyszlo. Lepsza dieta, cwiczenia, etc. Czego nie polecam: bazowanie na supplementach to glupota. Supplement - dodatek, a nie baza. I tez radze czytac co kupujecie jezeli siegacie po suplementy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować