Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkljxgkldj7897_england

KURcze!!!!!!!!!!! CZY to moze wyjsc na badaniu???????????

Polecane posty

2 tygodnie temu palilam haszysz i czyste ziolo tez. Dzis poszlam na badania przed nowa praca. Jest tez badanie moczu na narokotyki. Czy to moze mi tam wyjsc? Ale spieprzylam :/

Gość niby ładna
aha nie moze, bo badanie musialoby byc przeprowadzone pod tym kątem a nie bedzie

:/:/:/ ale juz chyba nie koniecznie! to sa dwa tygodnie juz

Gość niby ładna
a jestes pewna, ze to badanie moczu na wykrycie narkotykow? po co takie badania do pracy, co to za praca

nie wiem jakie to badania. tylko kolega ktory tam tez pracuje powiedzial ze na "obecnosc narkotykow". Ale czy na maryche. Nie wiem....

Nooo... To jest amerykanska firma, i oni tam maja takie rozne pomysly. Dzis badali mnie przez 2 godziny! :/ Serio, 2 godziny non stop, sluch, wzrok, 2 lekarze :/ Jakby ich pogrzmocilo. A praca jako programista.

Gość fdhgrthyj
pewnie, ze moze, ale w moczu niekoniecznie wykryja. w cebulkach wlosow slad utrzymuje sie okolo 1 roku, zarowno po papierosach, jak i po narkotykach.

Gość niby ładna
aha no to jak na obecnosc to moze wyjsc, chociaz w moczu utrzymuje sie krocej niz we krwi. zalezy tez ile palilas/es

Marihuana w moczu utrzymuje sie do 2miesiecy nawet. Skoro do pracy mialas robione badania to oczywiste jest, ze to takze bedzie sprawdzane. Moglas wczesniej pomyslec i oszukac test.

nie odzywali sie od 3 tygodni, zadzwonili mi wczoraj ze dostalam prace i ze rano mam badania... Nie bylo nawet czasu myslec, jak wczoraj skakalam z radosci i dzis od razu tam polecialam.

Oficjalnie pielegniarka powiedziala mi ze to na obecnosc krwi i taki zwyczajne badanie moczu. Nic nie wspomniala o tych prochach niby. Nie wiem czy moga sobie to tak bez mojej zgody badac na wszystkie strony, ale tak mi powiedzial ten koles. Jesoos :D Jak nie dostane tej roboty przez obecnosc marychy w moczu.... Chyba zostane krolowa Jamajki :D

Gość niby ładna
ee to pewnie wcale nie na obecność narkotyku tylko ogolny test

jejkooo obys miala racje... Teraz sie tak nawkrecalam... Praca marzen. W zyciu juz nie zapale!

Gość niby ładna
no to trzymam kciuki :D