Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Szukam koleżanek do wspólnego odchudzania -25 kg:) Kto ze mną??

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanko a jecie np serek almette ogórkowy??? lub takie serki topione hochland te trójkonciki o smaku szynki papryki itd???

a ja sobie kupiłam i mam taką ochotę:( to chyba będę musiała obejść się smakiem:(

zobacz na tabelkę ile ma kcal i tłuszczu. jak nie ma wile to możesz zjeść

ja mam taka fryzurkę tylko krótsze :) nie ja serki tylko wiejskie na kanapce jem. ale częściej to z chuda wędliną, lub jakimś warzywem

Mimisia zaproszenie doszlo dzieki :) a co do slodzika to ja nim slodzilam przez 2 lata juz od dana cukru nie uzywalam do puki lekarz mi nie powiedzial ze slodzik jest 100 razy gorszy od cukru bo rozwala wątrobe i od tego czasu pije gorzka smakuje mi :P i juz sie przyzwyczaiłam

ja ak jezdzilam do sanatorium na astme i przy okazji na odchudzanie to nam na kolacje lub sniadane dawali taki trojkacik a tam byl rygor 1000 kcal i nawet gum zjesc nie moglam i chudlam na 2 miechy 20 kg ale cwiczenia i caly czas chodzenie bylam w kolobrzegu nazwa słoneczko , i w rabce ale tu to lipa ,i w zdroju a w sloneczku bylam chyba ze 3 razy

Natalka a jadasz teraz te serki?? ja właśnie zjadłam jeden z papryką i pieczywem chrupkim i na dzisiaj koniec:)

mjluska89 a masz z natury proste włosy?? ja codziennie myję głowę i prostuje:(niestety:( a Ty masz nk lub fb?:)

ja tam jez jk bym mloda 1raz bylam chyba majac 7 lat ja od zawsze bylam gruba i do tego od 1 roku zycia bylam na sterydach i mialalm problemy ztarczyca pozniej wiec tak mama mnie wysylala ostatni raz bylam jak mialam chyba 14 lat i teraz kilogramy wracaly najbardziej w ciazy sie zapomniałam i tak tyje do dzis co do tych serkow to nie jadlam takich trojkacikow ale robie sobie z philadelphiom tez taki topiony z ziolami i czosnkiem cieniutko smaryje ale naprawde cieniutko ale jak bede mila okazje to i 3kaciki sobie kupie bo lubie a tluszcz na diecie rowniez jest potrzebny a po 2 to od 1 3kata nie przytyjes bez przesady

Gość lilianka2222o000
ja chętnie do was dołącze:) razem musi się udać:)

ja miałam dziś robić sałatkę z makrelą i niestety ni było ogórków kiszonych w sklepie :/ jutro rano muszę lecieć do innego bo mi się chce tej sałatki

wiadomo, że jest potrzebny i, że od jednego nie przytyje, ale żeby nie za często jeść. a co do tłuszczów to we wszystkim chyba są, więc tu trochę, tu trochę i się uzbiera...

mimisiu ja też prostuję codziennie, ale kręconych nie mam. puszące się raczej

Oj do takiej fryzurki będę dążyć:P No ja nie jem takich serków codziennie ale dziś mnie bardzo naszła ochota:) a jak robisz tą sałatkę?

makrela wędzona, cebula posiekana w kostkę, jajka, ogórek kiszony. można dać troszkę oliwy, pieprz. wychodzi coś jak pasta (zależy jak to pokroisz) ale jest pyszna. może być na kanapkę jako pasta a grubiej pokrojona jako sałatka.

uzywam jedwab wszystko juz co moge tu w uk takie rzeczy za grosze mozna kupic te orginalne jasobie pkupowałam i nic mi nie pomaga :P pol roku temu mialm rozjasniane bo zazyczylam sobie czerwone wlosy i poszlo 6 tubek rozjasniacza u fryzjera bo farbowalam na czarno i nie chcialy sie rozjasnic

to niemądrze... ja już dbam o włosy, a kiedyś to co trochę inny kolor miała. w końcu to mój zawód. le stwierdziłam, że koniec z kombinowaniem i niszczeniem włosów. gdyby mi nie odbiło rok temu miała bym włosy do tyłka.