Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Szukam koleżanek do wspólnego odchudzania -25 kg:) Kto ze mną??

Polecane posty

Hello:) muszę się pochwalić,że już zauważane są moje starania przez ludzi :)melodia dla uszu:) ale duchotaaaa nie idzie wyrobić,a ja jeszcze brzuszki też chce pocwiczyc;)ja przy 87 teraz tez nosze 42-44 ale oby byl coraz mniejszy:) super dziewczyny idziemy jak burza :)i tak trzymac!!!

jestem i ja Wróciłam niedawno z paznokci, połozyłam juz małego-słońce też mojego synusia wykończyło;)

ooo chociaz jedna:)gratuluje wyniku:) dziewczyny mam pomysl na koniec jak uda nam sie dojsc do naszej wymarzonej wagi zliczymy wszystkie swoje zgubione kg i zobaczymy ile wszystkie razem sie tego pozbylysmy???takie zwienczenie dziela,kropka nad ,,i"?;)

i o to chodzi:D ja zaraz zmykam,ale wejde wieczorkiem potem,jutro jeszcze na 6 do pracy do 13 potem solarium do domku poćwiczyć i weekend;)

może i ja pójdę do solarium... trzeba utrzymać opalenizną ze słońca.

pracowalam kiedys w 1 solarium i potem w 2.lubie miec zlocista opalenizne,ale wszystko z glowa nie zeby na skwarke;)

no na skwarkę to absolutnie. ale ja wiecznie bioła :) a przy okazji zmiany wyglądu postanowiłam się opalić. w tamtym tyg na słoneczku się prażyłam nad wodą, a teraz trzeba by solarium zaliczyć.

jeziorko tez juz zaliczone:)2 tyg temu z Mężem,kuzynka i jej narzeczonym ( 30.06) idziemy wlasnie do Nich na wesele ,tez wyleglismy na plaze:)

mimisia ile ty masz wzrostu? tak w ogóle :P ja zaraz ide wziasc prysznic bo padam zmecona jestem a jutro na wage wskakuje uhuhu boje sie :P mam nadzieje ze bedzie pozytywnie bo jesli nie to leze mam nadzieje zesie nie załamie .... Jestem dobrej mysli buziaki dziecwzyny odezwe sie jutro :* dobranoc

hej laseczki,to chyba jednak byla jelitówka bo calą rodzinę brata wzięło a mieszkamy koło siebie,ja jestem dzisiaj tyko na bananie i kawałku czerstwej bagietki u nas była burza z gradem pewnie mi kwiaty wykosiło w ogrodzie ale nie miałam siły iść zobaczyć cały dzień przeleżałam z herbaty zielonej najbardziej lubię z malinami i żurawiną są pyszne

Ja też uciekam pod prysznic i kładę się bo jakaś padnieta jestem.... Miłego wieczoru i trzymam kciuki za ważące się jutro kobietki!!!!!

Tak tak czułyście ze ja nadchodzę dlatego wszystkie uciekłyście buuuuuu:( zmokłam do suchej nitki:(na rowerach ech pogoda się popsuła:( ja chyba 166:(

weszłam na moment,ale tez zaraz znikam;) dobranoc,wlasnie u nas burza sie rozszala w koncu mozna odetchnac...

ide jeszcze na papieroska...yyy taki nalog:( nie palilismy z M 3 lata i od jakiegos czasu na nowo:( przytylam wtedy 12 kg przez 7 lat prawie 24 ,potem odchudzanie z wiekszym i mniejszym sukcesem,dlatego KONIEC Z TYM ( z kg ), najpierw zjade z wagi a potem rzucam fajki!!!Mój Tata 8 rok leci jak juz nie pali.

Moja mama zachorowała na grypę i tak z dnia na dzień rzuciła palenie (a paliła od zawsze) ale za to przytyła 50kg...

MiMisiA no ja po rzuceniu fajek wtedy 12 kg przez 3 lata a łacznie przez 7 lat niecałe 24kg,23 z kawałkiem....a starałam sie zajac rece obojetnie czym wtedy...jak rzucalam...niestety od 3-4 lat pale na nowo....znikam Kochana bo nawet mi net wariuje przez ta burze:)do juterka:)

ja nigdy nie paliłam,ale moja siostra pali bardzo dużo przeraża mnie jej kaszel,próbuj ale nie może przestać

zjadłam przed chwilą kanapkę, chrupkie zbożowe i sałatką... nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale byłam głodna. w sumie spać się jeszcze nie kładę.

Namówiłam R i zaczynamy od jutra biegi:D Jeden dzień bieg a drugi rowery i tak na zmiane:D a co!:D

Hej dziewczynki :) Witam wszystkie kochane "staruszki-weteranki" z naszego poprzedniego topiku, szkoda wielka, że padł...:( Zauważyłam, że gdy tylko Diabelska przestała być aktywna to jakoś tak wszystko zaczęło umierać... Szkoda... jeśli czytasz diabełku kochany to napisz co u Ciebie? Pewnie sobie odpuściłaś dietę? To nic, odezwij się proszę! Dziewczyny ja muszę tu się z Wami integrować pomimo, że już nie jestem na diecie, bo gdybym zapomniała o liczeniu kalorii to pewnie bym wróciła do starej wagi. A tak wogóle to POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE UPALNIE, BURZOWO, NISKOKALORYCZNIE :)

witaj koniczynko Nasza :) miło jak się ktoś odzywa ze "starych znajomych" :) my tu trwamy nadal dzielnie :)