Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Szukam koleżanek do wspólnego odchudzania -25 kg:) Kto ze mną??

Polecane posty

Witam, powrocilam niczym syn marnotrawny, mam nadzieje ze mnie przymiecie Mimisia, na pewnobedziesz mama, skoro tyle zrzucilas to i ten problem pokonasz, ja co innego, wrecz przeciwnie nie chce byc mama...

Ja już straciłąm nadzieję :(moja głowa mi na to nie pozwala:( diabelska tylko nigdzie już nam nie uciekaj!!!!:* i zostań z Nami:):*

Niekiedy sobie pozwolę na nią,ale najczęsciej jem na obiad miesko lub rybkę gotowaną i duuuużo warzyw:)

wazne ze dieta jest skuteczna, kurce fajnie ze CI sie udalo, ja przynajmniej nie przytylam, zawsze cos eh, ciekawe jak inni:)

Diabełku a ile aktualnie ważysz jeśli mogę wiedzieć?:) no mi jeszcze zostało 20 kg a może i nawet więcej,ale czas pokaże:(

heh, jasne ze mozesz, niecaly kilogram wiecej niz bylo w styczniu, az sie boje napisac tej liczby poki co znikam ale pojawie sie poznym wieczorem albo jutro;)

ja dziś można powiedzieć, że znów zaczęłam dietę. tylko nie wiem z jaką wagą, ale na pewno większą niż mam w stopce. jutro się zważę i zmienię stopkę żeby nie było. tym razem nie pozwolę sobie na żadne podjadanie! będę się starała nie jest w ogóle pieczywa przez jakiś miesiąc, za to owoce będę jadła. dziś zjadłam na śniadanie serek wiejski lekki, na obiad 4 ryby świeże złowione przez teścia :) na podwieczorek parę truskawek rozgniecionych ze słodzikiem i kefirem 0% i ok szklanki czereśni, i na kolacje resztę kefiru. i to będzie tyle na dziś.

mjluska, kurcze tez schudlas duzo:) brawo dziewczyny, kurde daljecie mi powera:) mam do was pytania, ile posilkow jecie i czy jecie chleb , ja przerzucilam sie ostatnio na warzywa na patelnie:) co u reszty?

Jem chleb gwarek :)orkiszowy :) jem 3 posiłki a w miedzy czasie np jakiś owoc lub warzywo:) niekiedy po śniadaniu zjem sobie jakiś serek:) ostatni posiłek najpóźniej o 19:) ja jutro się warze:)

ja chyba poczekam do poniedziałku z ważeniem bo aż się boję tego co zobaczę :/ ja jem różnie, to zależy od dnia, raz mam apetyt i jem 5 posiłków, raz 3 różnie to bywa...

To pierwsza dziś podpisze liste obecności. Jestem zdołowana.po miesiącu 1,5kg mniej. Porażka. Jak tylko coś zjem więcej to od razu waga hop w góre,jak się głodze to ubywa mi 100g. Jedynie ulubione dżinsy lekko się dopinają ale nie mierzyłam obwodów więc nie sprawdze teraz,tak więc zanosi się,że będę tu bardzo długoooo.

Cześć Laski! Jestem mega szczęśliwa po tym co zobaczyłam dzisiaj na wadze 83,5 kg! :D już bym chciała zobaczyć 7'ale pomału i to zobaczę:) a jak u Was laski? Gdzie się podziewacie?odezwę się później teraz pisze z telefonu:)

Mimisia podziwiam:) ja dzis ide do pracy bo sa dni naszego miasta i bede tam od12 do poznawiec jesli ud mi sie zajrzec to z telefonu ale watpie;) takze zajrze jutro Mimisia Ty mi musisz powiedziec co jesz bo waga pieknie leci;)) milego dnia laski papa

hej dziewczyny to co dzis zobaczylam na wadze zdziwilo mnie (dzis znowu sie ważyłam ) waga pokazała 110 , 0! wage stawialam ze zdziwienia w 3 roznych miejscach bo myslalam ze sie popsuła ale postawilam moja mała na wage a pozniej wszedł mój M i wszystko sie zgadza :D jak wczesniej pisałam mialam duze problemy przez spirale i od kiedy zmienilam anty i mi ja wyciagneli to zaczelam wlasnie ekspresowo zjezdzac na wadze nie mam caly czas miesiaczke nie mialam jej 2 lata i moja pani doktor powiedziala ze to przez to rowniez tylam bo wody mi sie zatrzymaly , moze teraz wszystko ze mnie schodzi? nie wiem dziewczyny jestem szczesliwa ale czego dotyczy tak szybki spadek wagi? 4,2 kg w tydzien dodam ze naprawdze robie mnostwo kilometrow dziennie i ostatnio nie mam po prostu czasu na jedzenie :( Moze powinnam isc do lekarza? bo moja lekarka wazyla mnie przed odchudzaniem i wszystko ma zapisane Dziewczyny co o tym sadzicie ?

Natalinka jaką miałaś te spirale? Ja mam mirene,może przez to mam takie problemy żeby cokolwiek schudnąć.

pysia) tez mialam mirene przy porodzie przytylam 40 kg po cesarce w b krotkim czasie schudlam 45 wazylam mniej niz przed ciaza bo dostawalam takie leki ze pocilam sie i dziennie gubilam 3 lub 2 kg po 4 miesiacach od porodu zalozylam sobie spirale mirene nie mialam okresu i straszne bole przytylam w tym czasie 24kg poszlam do lekarza zapytac sie czemu tak tyje skoro jem normalnie czasami w b.malych ilosciach a ona mi powiedziala ze 1 przyczyna jest brak okresu i zbierajaca sie woda w organizmie i ze tak czy siak musze ja wyciagnac bo spirala tamowala mi wszystkie splywy , ze tak sie wyraze i nie oczyszczalam sie i gdy ja wyciagnelam efekty sa niesamowite jak widac sama jestem w szoku czytalam ze spirala to najgorsza rzecz teraz mam implant i super sie czuje i w koncu moge sie kochac bez bólu

Sama się cieszę jak GŁUPIA:D Akurat wróciłam z zakupów i biorę się za sprzątanie muszę okno wyczyścić:):P

uffff posprzątane:P diabełku robię 60 brzuszków jeżdżę rowerem przynajmniej 12 km co drugi dzień niestety:( i biegamy jak najdzie Nas ochota 2 km:) jak dojdę do 70kg to zrobię zdjęcie i tutaj wstawie takie jak ważyłam 108 kg:P i takie jak będzie to 70:D OBIECUJE!:)