Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mermaid_motel

zastanawiam sie czy nie zerwac z chlopakiem z powodu jego przeszlosci

Polecane posty

Gość mermaid_motel

powiedzial mi, ze kilka lat temu korzystal z uslug prostytutki (2x) "zeby zobaczyc jak to jest". w dodatku bylo tez spotkaniez dziewczyna na sam seks i jeszcze jedna przygoda. strasznie mnie to odrzucilo emocjonalnie, bo mimo iz spotykamy sie od niedawna, uczucia zaczely sie mocno rozwijac z obu stron,rozumiemy sie doskonale w innych kwestiach, a dlugie godziny spedzane razem mijaja nam błyskawicznie.on jest osoba na wysokim poziomie intelektualnym i kulturalnym, nigdy w zyciu nie spodziewalabym sie takich rewelacji. i niestety...coraz bardziej mysle,ze nie bede w stanie tego zaakceptowac, bo raz,ze jest to dla mnie okropne samo w sobie, a dwa,ze obawialabym sie ze kiedys mnie zdradzi. on twierdzi,ze chcial byc ze mna szczery i dlatego mi to wszystko powiedzial. a ja zaluje ze sie dowiedzialam.

Gość stella...
ja się tak zastanawiam, czy jest jeszcze jakiś facet co nie korzystał z prostytutki..

Gość stella...
bo odnoszę wrażenie że ich to poprostu kręci

Gość Jasnowłosa Venus
spotykałam się z chłopakiem który przyznał się że korzystał z prostytutki. nie zerwałam z nim od razu ale straciłam szacunek do niego

Gość ja nie korzystałem
a wiesz dlaczego? bo zbyt cenię swoje zdrowie!

Gość ==========-=--
tylko wyjątkowo obrzydliwi ku r wiarze korzystają, zostaw go, niech poszuka kogos na swoim poziomie, czyli jakąś dziwę, ktorej to nie bedzie przeszkadzac

Gość mermaid_motel
jasnowłosa venus, dlugo z nim bylas? bo jak mozna byc z kims do kogo stracilo sie szacunek? ja niestety czuje cos podobnego...stracilam do niego duzo sympatii po tym wyznaniu, szacunku tez. tylko,ze on wcale nie jest na poziomie "dziw"...a przynjamniej ja chce tak myslec, zaslaniam te informacje plaszczykiem inncy cech, tych, ktore sprawily ze sie zauroczylam. wiem jak to wyglada z boku, ze spotykam sie z dziw karzem, pewnie o stylu wlosow na zel i bmw, a to normalny z pozoru chlopak, bardzo inteligentny i oczytany, nie potrafie przyjac do wiadomosci tego wszystkiego, to ostatnie czego bym sie po nim spodziewala.

Gość Mkkmkjkmj
Ograniczona jestes.

Gość Proponuje.....!!!
ja nigdy nie korzystalem z uslug prostytutki i dziwie sie ze z nim jestes uprawiasz sex fuj fuj ochyda

Gość mermaid_motel
dlaczego?

Gość Marigold8887
To była jego przeszlość, teraz jestes Ty, skoro twierdzisz ,że to oczytany, inteligentny chlopak, nie porzucałabym go, przypomnij sobie ile jest rzeczy, ktorych Ty zrobiłas i zalujesz, pewnie sporo, on chcial byc z Toba szczery, moim zdaniem zasluguje na uznanie, liczyl sie z konsekwencjami pewnie wyznania takiej prawdy, ale zaufał Ci, pewnie dlatego ,że dla wielu facetów spanie z prostytutką to nic innego jak po prostu spanie z kobietą, większośc kobiet tylko postrzega taki seks jako dno i coś kompromitujacego.

to ze nie czujesz sie z tym dobrze to zrozumiale...ale dobrze ze ci powiedzial. Wyslij go na badania na HIV. w razie czego jesli postanowisz z nim zostac.

Gość ja się dowiedziałam po czasie
jak już facet był ze 4 lata ze mną to się dopiero przyznał , też straciłam do niego szacunek ,że chodził sobie tam i korzystał z takich usług :( dziwie się ,że nie odrzucał go fakt ,że jakaś szmata robi to za pieniądze pod wpływem alkoholu i narkotyków ,że chuj wie kto ją dupczył

Wiesz...wydaje mi się, że nie powinnaś go od razu skreślać. Czasami ludzie popełniają błędy, ale z czasem się zmieniają...samego siebie jak i nastawienie do życia. Tym bardziej młodzi ludzie...Człowiek młody to robi wiele głupich rzeczy, ale to że zrobił to raz czy dwa nie oznacza że będzie robił całe życie...tym bardziej że nie był w związku ( z tego co wnioskuje) jeśli można wiedzieć to ile twój chłopak ma lat?

Gość mermaid_motel
twierdzi ze byl i jest zdrowy ale moze powtorzyc badania jesli chce zobaczyc wynik. marigold887, moze problem w tym, ze ja nie mam tak "barwnej" przeszlosci, jestem od niego mlodsza o kilka lat, mialam dwoch partnerow, zadnego stricte przygodnego seksu a juz na pewno nie seks-spotkania czy za pieniadze. moze gdybym tez miala takie rewelacje na koncie,to potrafilabym przymknac na to oko. boje sie,ze bede robic mu wyrzuty, bo nie potrafie spojrzec na jego osobe w innym kontekscie, nawet ta inteligencja ktora mnie zauroczyl, zeszla na dalszy plan. po prostu nie da sie szanowac kogos kto sam sie nie szanuje.

Gość mermaid_motel
lietta2, ma 25. trudno powiedziec czy byl czy nie byl wowczas w zwiazku bo przez kilka lat byl zwiazany z jedna dziewczyna, ale zrobil sie z tego po jakims czasie dosc luzny zwiazek z tego co zrozumialam. zwlaszcza ze drugi raz byl za granica, gdzie przebywal przez kilka miesiecy. ja niestety wychodze z zalozenia ze ludzie sie nie zmieniaja, poza tym jestem przeczulona bo sama doswiadczylam na wlasnej skorze zdrady i jak moge zostac z kims tak malo wiarygodnym pod wzgledem wiernosci i podejscia do seksu, nawet jesli szczerym ze mna?

Gość Sony Sony
Prostytutki fuj fuj fuj

Gość dkdzn
zrob test na hiv lepiej kochana

Gość Marigold8887
Rozumiem Cie, zależy, kto jak patrzy na te sprawy, ja akurat w życiu popełniłam niestety wiele błędów, może nie na tle seksualnym, ale naprawdę wiele, bardzo tego żałuję cały czas. Mój facet też miał barwne życie towarzyskie, nie wiem ile miał dokładnie kobiet, bo nie pamięta, sama już niestety dostrzegłam jakie ma powodzenie więc, raczej nie przesadzał opowiadając mi o liczbach. Wybaczył mi moje błędy, wybaczyłam mu jego, najważniejsze ,że teraz jest mi wierny i oddany. Co do Twojego faceta, wydaje mnie się, że naprawdę mu zależy, skoro otwarł się przed Tobą na tyle i powierzył Ci taki sekret, musi mieć dobre i jasne zamiary, więc jeżeli będziesz w stanie mu to wybaczyć, to jestem jak najbardziej za tym by nie skreślać takiego faceta.

mermaid_motel może i masz rację, czasami szczerość bardziej boli niż nieszczerość. Najgorsze jest to, że jeśli będzie Wam źle w łóżku, tzn. nie będziesz go odpowiednio zaspakajać to może skorzystać ponownie z usług prostytutki. A nawet prosty życiowy przykład... zachodzisz w ciąże..jest to ciąża zagrożona gdzie nie możesz uprawiać seksu przez te kilka miesięcy, potem połóg kolejne 6 tygodni... i co?? jeśli mu tak zależy na seksie to w końcu i tak pewnie gdzieś pójdzie na baby bo będzie mu tego brakowało. Kurcze czemu faceci tacy sa! tylko seks, seks i seks! czasami seks psuje związki!

Gość sylvia 007
Widze ze ci to przeszkadza wiec zerwij z nim,nie bedziesz z nim szczesliwa ,on tez bedzie mial wyrzuty sumienia,dajcie sobie spokoj,on widzi swiat realistycznie ty romantycznie,nie daje szans na szczesliwy zwiazek.

każdy ma jakąś przeszłość i przez tą przeszłość nie powinno się ludzi skreślać. A przygody z prostytutkami to pewnie jakieś szczeniackie wyskoki, których żałuje. Pytałaś go czy żałuje, czy zrobiłby to ponownie? Ludzie się zmianiają, dojrzewają i wilu rzeczy z przeszłości mogą żałować, ale już ich nie zmienią. Moim zdaniem lepiej, że dowiedziałaś sie teraz niż za kilka lat przypadkiem. Chciał być wobec Ciebie uczciwy. Choć fakt faktem, mnie by to obrzydziło w kontaktach fizycznych z nim.

Gość iiiak29
Bylam w podobnej sytuacji. Moze nie korzystal z uslug prostytutek, spotykal sie na seks z kobietami poznanymi w internecie (co w sumie dla mnie tez prostytucja). Strasznie mnie to odrzucilo. Nie powiedzial mi o tym, sama sie dowiedzialam. Szacunek stracilam do niego calkowicie. Z kochanej i milej osoby stalam sie wredna i zlosliwa dla niego. Nie zerwalismy. On znosil to jak go traktuje. Popsulo sie miedzy nami bardzo, ale jakos przetrwalismy. 3 lata tak bylo. Teraz juz, mimo ze wciaz w glowie to mam, to juz inaczej do tego pochodze. Jestesmy szczesliwi.

Gość mermaid_motel
iiiak29, w tej sytuacji tez bylo spotkanie na seks z kims poznanym przez internet. I powiem Ci,ze to w porownaniu do korzystania z prostytutek to jest nic. Ale rozumiem, bo wiem jakie to wywoluje emocje. Chyba ide podobną dorgą jak Ty, tzn. nie stałam się wredna, ale stalam sie zdystansowana, nie potrafie z nim rozmawiac na tyle ciekawych tematow co do tej pory, zobojętniałam strasznie. Pytanie: jak to zrobiliscie,ze jestescie szczesliwi teraz? @ale badziew, nie pytałąm wprost czy zaluje, powiedzial ze chcial zobaczyc jak to jest, ale bylo beznadziejnie. nie przekonuje mnie to do konca, bo tu chodzi o ogolne podejscie do seksu jakie wyziera z tych opowiesci, dziw ki były prawie 5 lal temau, ale seks z kims z neta całkiem niedawno, zaraz przed tym jak sie poznalismy. wiec jak moge uczepic sie mysli, ze pewnie zaluje skoro wciaz robi to samo? sylvia007, dzięki za opinie. do tej pory wydawalo mi sie ze to ja jestem tu realistką, bo to on jest tu bardziej zaangazowany, widzę to. a teraz to juz na pewno :(

Gość ja się dowiedziałam po czasie
Niestety mi to po dziś dzień spokoju nie daje :( młoda siksa już nie jestem ale rozglądam się za innym lepszym facetem, postawiłam wyżej poprzeczkę od pierdolonych kurwiarzy trzymam się z daleka.Facet mi stulał 4 lata ,że nic z tych rzeczy potem wystarczyło ,że się napił koledzy potwierdzili,że tak było jak w końcu się przyznał.Znajdę lepszego to go rzucę , za ściemnianie i kłamstwa się odegram bo się takich rzeczy nie robi, żeby jego zabolało.Życzę mu z całego serca ,żeby jego następna laska a najlepiej żona była pierdoloną kurwą i dorabiała w tanim burdelu i najlepiej by było gdyby dowiedział się o tym mając dzieci i od kogoś obcego.

może ja jestem jakaś dziwna...ale mi to nie przeszkadza...kim ja jestem żeby kogoś oceniać..facet sie przyznał, z reszta za bardzo nie mial do czego, jaka jest różnica miedzy kolesiem który stawia drinki lasce a potem ja rucha w kiblu w klubie, a gościem który idzie do prostytutki...ja szanuje tego drugiego bo przynajmniej jest uczciwy sam ze sobą i z ta druga strona, czysty układ...

no ani facet chodzący na dziwki ani facet ruchający panienki w kiblach nie jest dobrym materiałem na faceta/męża. Tyle, że czasami to faktycznie jakaś durna ciekawość "za szczeniaka". Facet jak jest wolny i ma okazję to do łóżka z kobietą pójdzie, jeśli tylko nie jest jakimś maszkaronem, taka prawda, przynajmniej w kwestii większości facetów.

Gość badziew ma rację
ani kurwiarz ani ruchacz okazjonalny tez tak uważam , to najgorszy kandydat na męża albo stałego partnera , niech sam szuka w jakimś kurwidołku czy tanim burdelu żony :P ale już to widzę , tacy pierdoleni dziwkarze jeszcze wobec kobiet mają nieziemskie wymagania "ładna bogata wykształcona i co na wszystko pozwala oraz posłuszna" figa z makiem "panowie" ;)

Gość Prostytucja - NIE!
Przyzwyczajenie to druga natura człowieka !!! Partnerka choćby była "świeta" to i tak nie zmieni takiego pana!;-) Wcześniej czy później wróci do burdelu!

Gość mój facet tam chodził
niestety i mam obawy , nie mam pojęcia co facetów kręci w kurwach? może to że moga uderzyć w pysk taka szmatę a partnerki nie, dziwka nadstawi dupe do anala prędzej albo bedzie słodzić jakiego ma wielkiego kutasa nawet jakby miał tylko 2cm.Nie wiem ale jak się o tym dowiedziałam to sie wściekłam