Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mermaid_motel

zastanawiam sie czy nie zerwac z chlopakiem z powodu jego przeszlosci

Polecane posty

Gość jgjcfjfccfjfc
a no,dla mnie roznica miedzy facetem ruchającym sie w klubie a facetem co chodzi do burdelu jest duża. Bo facet który rżnie sie w klubie robi to z kobietą która ma na to ochotę tak samo jak on. Musi ją fizycznie zaspokoić tak jak ona jego. A prostytutka zmusza sie do seksu dla pieniędzy. Facet ma całkowicie egoistyczną postawę względem niej,traktuje ją jak przedmiot,ona ma dla niego wyjść z siebie bo dzięki kasie ma nad nią władzę.I on ma gdzieś co ona czuje,że jej to raczej nie odpowiada,że tylko udaje bo musi. A jak trafi na taką która została zmuszona do prostytucji,to ją gwałci. Czyli różnica jest diametralna moim zdaniem i o ile pierwsze zaakceptuje tak chodzenia na dziwki nigdy. Facet co tam chodzi nie szanuje siebie i kobiet. Jeszcze coś - prostytutka zapewne ma bujną przeszłość seksualną a laska z klubu też taką może mieć,ale niekoniecznie. Mogło po prostu tak zaiskrzyć że obydwoje bardzo się pragnęli.

Gość jgjcfjfccfjfc
czyli seks w klubie nie musi być tylko mechaniczny - byle w coś wsadzić - bo mogła być ogromna chemia i pożądanie między kochankami,po prostu to coś,ta iskra. A w burdelu tego nie uświadczysz.Idzie sie do niego w określonym celu,po to tylko by w coś wsadzić albo żeby zaspokoić swoje chore fantazje.No i facet dziwki nie zdobywa,a laskę w klubie tak.Czyli jest jak taki frajer co musi płacić bo go żadna nie chce

Gość dziwi mnie to że facetów
to nie brzydzi ,że taką pizdę ruchało 1000 facetów przed nim i "pani do towarzystwa podczas pracy" jest naćpana bo nie robi tego dla przyjemności , chcą się z takimi pieprzyć popierdoleńcy to niech szukają takich partnerek na całe życie i niech się odpierdalają w kosmos od normalnych dziewczyn bo na takie nie zasługują , pierdoleni hipokryci

Gość czyli nie będzie ostatniej
szansy??? szkoda

Gość phiphiiii
może taki teścik: facet się przyznaje, że tylko dwa razy korzystał z usług prostytutki to mu odpowiedzieć "świetnie się składa, ja tylko raz uprawiałam seks za który mi zapłacono". Bardzo ciekawe jak by taki kolo zareagował. Bo albo prostytucja jest cacy, to wtedy zarówno klient jak i usługodawca nie mają się czego wstydzić, albo jest be i wtedy i klient i usługodawca są na tym samym poziomie.

ma ochotę ?, może ma ale pewnie liczy na cos wiecej, prostytutki raczej nie maja złudzeń po co tam sa...powiem wam co mowia moi koledzy na temat ich doświadczeń, część z nich poszła z ciekawości, cześć z nich bo nie maja czasu na łażenie po klubach - a maja swoje potrzeby, ostatnia grupa najczęściej dlatego, ze ich kobiety albo kobiety w ogóle nie spełniają ich fantazji- to jest właśnie to bicie po twarzy i takie tam...każdy z nich powiedział mi jedno i tu wszyscy byli zgodni...jeśli dostawali by to czego by chcieli w inny sposób to w życiu nie skorzystaliby z usług tych Pan i tyle....

Gość jgjcfjfccfjfc
no wlasnie,dziwka sie czesto znieczula używkami bo cierpi,seks jest dla niej tylko katorgą a ciągle musi sie klientom podlizywać i wymuszać na sobie udawane orgazmy,a laska w klubie zawsze może przerwac jak coś jej sie nie spodoba.Prostytucja wypacza umysł,potem facet zwiąże sie z partnerką,ona nie będzie chciała seksu analnego a ten pomysli że jest gorsza od dziwki bo dziwka nie miała nic przeciwko temu!!! Zamiast pomyslec ze dlatego nie miala,ze sie do tego zmusiła on uwierzy że jest lepsza bo potrafi więcej dać i ma takie upodobania seksualne jak on (no bo przecież z nim uprawiała anal no to jakżeby inaczej) i zamiast poczekac az wlasna partnerka bedzie na tenże anal gotowa to on poleci na dziwki i jeszcze powie ze to nie zdrada a jego dziewczyna sama jest sobie winna bo mogla mu nie odmawiać spacza mu sie umysł tak,że staje sie bardziej egoistyczny i władczy wobec kobiet albo nie staje sie taki ale już wcześniej był taki,skoro był w stanie uprawiać z prostytutką seks i pamięta to jako przyjemność.Bo liczyła sie tylko jego cielesna przyjemność

Gość jgjcfjfccfjfc
no wlasnie trolik,twoi koledzy przez prostytutki nauczyli sie ze wszystko im sie od zycia nalezy,ze kobieta ma spelniac wszystkie ich zachcianki a żądza wulgarnego seksu rządzi ich życiem. Mają swoje potrzeby a jest żywy towar w który można sie spuścić.. ciekawe co by zrobili gdyby nie bylo prostytutek - gwalciliby? a moze jednak nauczyliby sie ze nie mozna miec wszystkiego,a juz na pewno nie czyimś kosztem,ze nalezy szanowac uczucia kobiet,kazdych kobiet i trzeba sie troche postarać...kurde ze tez oni wolą iśc na dziwki zamiast sobie zwalić.Ja bym sie brzydziła na ich miejscu

Gość jgjcfjfccfjfc
poszukaliby innych kobiet na swoje partnerki,najgorszy rodzaj to wlasnie ci ktorzy spelniają z dziwkami chore fantazje, zdradzają swoje kobiety,ścierwa jedne.Leczyć sie,łykać coś na obniżenie chorego popędu a nie na dziwki łazić

powiem ci ,ze dziwki tez znam i znaczna ich czesc naprawde to lubi...może to szokujące, ale prawdziwe..ja tez nastawiłam sie na ciezkie rozmowy o tym jakie życie jest skurwiale, a spotkałam kobiety zadowolone i uśmiechnięte..:( choć nie jestem w stanie porozmawiać ze wszystkimi wiec zakładam ,ze jednak większość nie lubi tego co robi

Gość faceci to hipokryci jednak
no tak ale jakby ich partnerka się przyznała ,że "zarabiała na życie w taki sposób" to by ją pogonili w diabły , a mają tupet żeby startować do normalnych porządnych kobiet ,ochujali doszczętnie kurwiarze

najstarszy zawód świata jak to sie mówi, światem rządzi pieniądz i seks....i nic tego nie zmieni

Gość jgjcfjfccfjfc
z jakiej racji porządna kobieta ma się męczyć z jakimś dziwkarzem potem dziwki są zniszczone życiem http://www.fakt.pl/Zdjecia-prostytutek-zakazonych-wirusem-HIV-,artykuly,156028,1.html a nieodpowiedzialne gnoje zarażają swoje partnerki jakimś syfem bo mieli takie widzimisię i najważniejsze aby sie gdzieś spuścić. Potem płacz i zgrzytanie zębami że sie zarazili..a było fiuta trzymać na swoim miejscu a jak sie chce kogoś bić to kupić sobie worek treningowy,jak ich to podnieca to jedną ręką napierdalać w ten worek drugą sobie walić.

Gość jgjcfjfccfjfc
ja tam nie przyjmuje roszczeniowej postawy do życia,nie będe sie zgadzała na coś co mi nie pasuje. Nie obchodzi mnie że światem rządzi pieniądz i seks,moim nie i nigdy tak nie będzie. Nie będe sie zgadzała na bycie z kimś kim rządzi seks, bo tak jest w większości i tak ma być.Nie ma tak być,facet ma coś sobą reprezentować i być wartościowy

Gość phiphiiii
prawda jest taka, że prostytutki są bo są chętni na ich usługi. Przy czym same prostytutki bardzo często mało mają kasy z tego procederu bo się muszą różnych opiekunom i innym mafiozom co to znajdą mnóstwo pomysłów żeby z interesu ciągnąć korzyści. Dwa jak już został poruszony ten temat, to wiele tych dziewczyn jest po prostu różnymi metodami zmuszane. Tu szantaż, że zdjęcia pokażemy rodzinie, inną głupią małolatę najpierw uzależnimy od narkotyków a potem to już z górki, naiwniaczki zza wschodniej granicy najpierw skusimy propozycją legalnej pracy (kelnerka) a potem zabierzemy paszporty, będziemy bić i zastraszać i też pójdzie. Na pewno są kobiety, które lubią seks i stwierdziły, że wolą taką pracę od kasy w biedronce, ale mam dziwne wrażenie, że to mniejszość i że one przy szosie nie stoją tylko mają jakiś 3 stałych klientów/sponsorów.

Gość jgjcfjfccfjfc
i powiem tak,jeśli kobiety będą pobłażały facetom i darowały im takie "błędy przeszłości" jak chodzenie na dziwki to faceci sami sobie będą pobłażali i nigdy nie dostrzegą że w tym co robili było coś złego.Tym samym dostaną przyzwolenie na dalsze takie postępowanie..a jak jedna,druga,trzecia sie obrazi,będzie takim facetem gardzić i wytłumaczy dlaczego to jest złe to sie nauczą i być może zmienią

Gość jgjcfjfccfjfc
niestety mam podobne wrażenie,tylko popatrzcie na zdjęcia tych kobiet :( prostytucja to zbrodnicza instytucja,tak jak gwałt to tortury i zbrodnia,tak handel ludźmi,to okropna podłość,tego nie powinno być a jak facet idzie do burdelu to dokłada swoje pięć groszy do tego zła!!!

Gość jgjcfjfccfjfc
i nie ma usprawiedliwienia bo albo zdaje sobie z tego sprawe tylko ma to w dupie,ważniejszy jego kutas,albo nie zdaje sobie z tego sprawy czyli jest głupim nieświadomym kretynem.W każdym przypadku,każdy facet chodzący do burdelu to dno i ścierwo i jakby facet mi sie przyznał do tego że był u dziwki to momentalnie bym go znielubiła i nie ważne że miał jakieś tam zalety. Skreśliłabym,nawet jak to dla kogoś przesada,trudno

Gość jgjcfjfccfjfc
i nie ma usprawiedliwienia bo albo zdaje sobie z tego sprawe tylko ma to w dupie,ważniejszy jego kutas,albo nie zdaje sobie z tego sprawy czyli jest głupim nieświadomym kretynem.W każdym przypadku,każdy facet chodzący do burdelu to dno i ścierwo i jakby facet mi sie przyznał do tego że był u dziwki to momentalnie bym go znielubiła i nie ważne że miał jakieś tam zalety. Skreśliłabym,nawet jak to dla kogoś przesada,trudno

Gość megaphone
Nie potrafiłabym być z facetem, który był u prostytutki, dla mnie to kurva, a nie mężczyzna. Raz to obrzydzenie, dwa- jak dla mnie nikt inteligentny nie chodzi w takie miejsca, tak ciężko zrobić sobie dobrze? I jakim trzeba byc debilem, żeby zdradzać żonę, tylko żeby naprać dziwce w twarz, co takiemu pedałowi siedzi w głowie? jakaś nienawiść do kobiet? Dla mnie wszystko ma swoje granice, a to jest ich przekroczeniem.

Gość phiphiiii
mnie najbardziej denerwują te podwójne standardy. Byłem młody głupi chodziłem na dziwki, i wszyscy pokiwają głową wyrozumiale, no tak głupie to było, chłopak musiał się wyszumieć, bla bla bla. A jak dziewczyna powie, byłam młoda, głupia, myślałam, że to będzie łatwa kasa to jakoś tak tego zrozumienia nie ma. Ci sami faceci, którzy z usług prostytutek korzystali, utopili by taką w łyżce wody, z bliżej nieznanego powodu czują się lepsi.

Gość jgjcfjfccfjfc
niektórzy tak tłumaczą że to normalne,bo "męskie podejście jest inne" ale to podejście jest chore,złe i patologiczne.Niektóre fantazje są zbyt wulgarne i sadystyczne,nie powinno sie ich wcielać w życie a jak facet przez brak takiej możliwości czuje sie źle to powinien iśc do psycihatry bo to chore.A jak je wciela w życie z żywym zmuszonym człowiekiem jest gwałcicielem sadystą bez empatii

Gość megaphone
Bo żyjemy w takim chorym społeczeństwie, gdzie kobieta ma swój popęd ograniczać i najlepiej wogóle się nie przyznawać, że ma ochotę na seks, a facet ma popęd i może go rozładować jak mu się podoba, byleby nie gwałcił :o Dla nich są podójne standardy, a ty kobieto masz być czysta i czekać łaskawie, cholera wie na co... chyba na jakiegoś kurviarza, który już się naruchał.

Gość jgjcfjfccfjfc
na szczęście nie wszyscy pokiwają ze zrozumieniem głową :) a oni czują się lepsi tak samo jak morderca czuje sie lepszy od swojej ofiary to chore zdegenerowane jednostki po prostu,mają wyimaginowane poczucie wyższości które zapewnia im pozorna władza i kasa,dzięki któej zdaje im sie że są panami świata i kobiet. Chcą upodlić kobiety dlatego rzekomo dziwki są gorsze. A prawda jest taka że to oni przez swoje podejście są gorsi.Zamiast kobiete szanować choćby dlatego że spełniła jego pragnienia,to nią gardzą bo jest głupią szmatą. I gardzą swoim ciałem nawet jak sobie nie zdają z tego sprawy

Gość jgjcfjfccfjfc
szkoda tylko ze dziwki bardzo często są gwałcone,o wiele gorzej niż jednorazowy gwałt,bo są zmuszane do bycia prostytutkami.Widać zapotrzebowanie na dziwki jest wymuszane jako że one nie zgłaszają się do tego same. A kobiety to mają być czyste monogamistki,dziwki za to to przecież nie kobiety.. a te czyste monogamistki już czyste nie są jak dziwkarz je zaraża syfem,niestety. Nie warto poświęcać życia dla dziwkarzy i hipokrytów,to jest pewne,oni nie zasługują na nic

Gość tylko czemu tacy dzifkarze
potem startują do normalnych kobiet? jeszcze chcą mieć bogate i śliczne najlepiej z dobrego domu :( co to ma kurwa być? może za żonę dziewicę jeszcze? wcale mi nie szkoda takich zasrańców co się hivem zarażają ani tych kurew , jakby miały trochę oleju w głowie to by kurwami nie zostały, a jeśli lubia "swój zawód" to nie są normalne

Gość megaphone
"Niektóre fantazje są zbyt wulgarne i sadystyczne,nie powinno sie ich wcielać w życie a jak facet przez brak takiej możliwości czuje sie źle to powinien iśc do psycihatry bo to chore.A jak je wciela w życie z żywym zmuszonym człowiekiem jest gwałcicielem sadystą bez empatii" Niektórzy mają sadystyczne fantazje, droga wolna, nie obchodzi mnie to póki nie krzywdzą w ten sposób osób trzecich, ale zdradzanie żony to już jest krzywda. Zawsze zastanawiało mnie, dlaczego faceci są tak głupi i nie wyjdą za kobietę, która ma podobne upodobania i popęd seksualny? No chyba, że żonę mają do gotowania obiadków i bawienia dzieci, a prostytutki do seksu i ich fanatzji. Ale naprawdę, usprawiedliwianie się tym, że żona nie spełnia oczekiwań w łóżku to dla mnie DNO. Chyba widziały gały co brały? Więc skąd nagle oczekiwania z kosmosu? Niech sobie tacy szukają uległych kobiet, które lubią oberwać po mordzie i po problemie. Szkoda tylko, że normalne kobiety potem cierpią przez zdrady i dostają chorób wenerycznych.

Gość jgjcfjfccfjfc
potem jęczą że kobiety są dzisiaj wyzwolone i mają bujną przeszłość.A po prostu kobiety widzą że nie ma na kogo czekać,że właśnie te cnotki mają najbardziej podłe zycie,bo faceci je zdradzają i odpłacają im za ich niewinność kiłą rzeżączką czy rakiem szyjki macicy.Facet zniszczy kobiete i wyssie z niej życie a sam poużywa na wielu "suczkach" i będzie sie rozpychał silnymi brutalnymi ramionami. On po prostu ma mieć właaadzęęę! jedna kobieta będzie jego,zamknie ją w klatce i będzie podziwiał,a ona ma podziwiać jego,inne kobiety sobie kupi i je "zużyje".Bo kobieta to tylko zabawka,służąca i przedmiot.Nikt więcej. Dlatego te ich wyliczania że jak kobieta miała tylu a tylu partnerów to już jest zużyta.A facet wielki władca i zdobywca,zajebisty klucz. Załośni są oni wszyscy.

Gość phiphiiii
no ja właśnie bym prostytutek aż tak bardzo nie potępiała, bo z nimi to na prawdę różnie może być. I wcale nie muszą być głupie żeby być zmuszone do prostytucji. Pewności nigdy nie ma. A taki facet to na pewno idzie z własnej woli i jeszcze za wszystko płaci. Nikt mu nie każe. Sam chce.

Gość właśnie chodzi o ta ilość
może nie każdy tak podchodzi ale są tepe chuje którzy oburzają się jak nie są pierwszymi jakiejś laski a korzystali z usług kurew