Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mermaid_motel

zastanawiam sie czy nie zerwac z chlopakiem z powodu jego przeszlosci

Polecane posty

Gość jgjcfjfccfjfc
ano dlatego,że cierpia na kompleks madonny i ladacznicy.Czyli matka ich dzieci jest przez nich tak szanowana,że nie pozwolą jej sie babrać w takim brudzie jakim jest seks oralny czy analny.To wszystko pozostawiają brudnej ladacznicy.Szkoda tylko że im sie tak poprzestawiało w głowie że nie wiedzą co to naprawde jest czystość brud i szacunek.A to powinno sie leczyć. A matka dzieci jest w tym najbiedniejsza,bo przez ten szacunek cierpi jej dusza i ciało.Kobieta poswięca ciało dla dzieci,a facet potem tym ciałem pogardzi,bo tu sie pojawił rozstęp a tam obwisł cycek.A kobieta poza ciałem nie ma przecież nic,no bo jak to tak,po co jakaś tam miłość do seksu,co to w ogóle jest,niby jaka intymność.. tylko ciało,jak laska niemłoda to trzeba ją zdradzić bo jak to inaczej,taka biologia,nie? Wypadałoby im już w okresie niemowlęcym tak poprzestawiać w głowie,by mieli tam normalnie poukładane. A nie ich chore odzielanie seksu i miłości,emocji destrukcyjne,paskudne i szkodliwe.Oni mają wady w swojej płci,po prostu to takie prymitywy i potwory w większości,a te gwałty i wojny to też przez nich.Leczyć ich,leczyć!

Gość jgjcfjfccfjfc
a dlaczego laska ma czekać na jakiegoś frajera i oddawać mu siebie...cośza coś,jak sami sie skurwili to tylko kurwy im zostają.

Gość właśnie chodzi o ta ilość
racja chodzą na kurwy to niech się z takimi wiążą , nikt ich nie zmuszał i nie torturował aby chodzili na kurwy prawda? niech się takie gnoje odpierdolą od normalnych dziewczyn.

Gość jgjcfjfccfjfc
a w tym jest niesprawiedliwe to,ze laska zmuszana do prostytucji nie ma szansy na normalne zycie.Zawsze bedzie zle myslec o seksie i facetach i kazdy bedzie ją mial za głupią zdzirę,nieistotne ze to wina facetów co ona przeżyła..

Gość jgjcfjfccfjfc
a ci faktycznie niech sie odczepią od normalnych,niech nie oczekują ze normalna kobieta da sobie napluć na twarz,pobić sie i nasikać na siebie żeby jaśnie pana podniecić. Mówię,te ich władcze i brutalne zapędy "wpisane w męską naturę" trzeba tępić w zarodku

Gość a mój też chodził do kurew
a dowiedziałam się o tym przypadkiem, bo się czymś zaraził. Rzuciłam dziwkarza, bo na cholerę mi ktoś taki.

Gość tylko się zapierają ,że oni
nie chodzą tam, nie korzystali , tak się zapierają dopóki właśnie nie złapią jakiejś choroby wenerycznej a jak są w związku to co? skurwysyny jebane mają kasę na kurwy ale nie maja na kwiatka dla żony czy dziewczyny :P wydatków nie ma co porównywać , może faktycznie chodzi o to ,że taki pierdolony kutas nie szanuje kobiet i taką szmatę może traktować jak mu się podoba bo zapłaci a ona nie zaprotestuje.....jak żona? nie szkoda mi ani jednego padalca który łapie hiva albo jakąś kiłę od jakiejś kurwy , a i takiej szmaty mi też nie szkoda :P ryzyko zawodowe ;)

Gość tutaj jest za drogo
tylko jak sie facet nie przyzna a dowiesz się od kumpli? co wtedy ? chyba pogonić parszywego kutasa

Gość mermaid_motel
załamalam się po tym co napisaliscie. ja nie wiem nic o szczegolach, choc on moglby opowiedziec... nawet nie zwrocilam uwagi na ten aspekt, ze to mogly byc kobiety zmuszane do tego, bo jakas czesc prostytutek lubi swoja prace, jednak sądze ze ogromna wiekszosc robi to z powodu slabej sytuacji finansowej. i jak sobie teraz pomysle,ze moj chłopak korzystał z czegos takiego to robi mi sie na maksa niedobrze...wolalabym, zeby tak jak piszecie, uzywal sobie w klubach, bo to jasny układ gdzie obie strony są chętne. od kilku dni zmagam sie z tymi myslami i coraz czesciej mysle ze to jednak nie ma sensu, bo ja mu tego nie wybacze, mimo ze sam sie przyznal, zamiast patrzec na niego jak na inteligentnego człowieka, będe patrzec jak na kogos kto sie ku*wił, co zasłania mi wszystkie jego zalety, będę mu to wypominac w klotniach i na co dzien pewnie tez, dlatego apel do panow-nie robcie takich rzeczy, predzej czy pozniej zaplacicie za błedy młodosci, moj chłopak, mimo iz mu zalezy i widze to, wlasnie za to placi. szkoda ze ja tez :(

Gość ja się dowiedziałam rok temu
i do tej pory nie potrafię się z tym pogodzić :( mam 30 lat , nie jestem już taka młoda i głupia , jestem z tym facetem bo jestem przyznał się sam ale jak chciał się już zaręczać :( mam w d.. jego jego zaręczyny i to co on chce, brzydzę się nim.Takie chuje parszywe ,nie powinni startować do normalnych dziewczyn.

Gość mermaid_motel
skoro tak sie o nim wypowiadasz to po co dalej z nim jestes? pytam powaznie

Gość to jest normalne że będziesz
mu to wypominać ja mojemu też robię o to wyrzuty, po prostu mnie to brzydzi, sam się przyznał ,że był tylko raz ale martwię się ,że od kolegów dowiem się więcej

ja bym go rzucila natychmiast. brzydziłby mnie taki człowiek. to jak sie zachowywał- prostytutki i przygodny seks pokazuje ze traktuje seks przedmiotowo i nie szanuje swojego ciała. normany, wartościowy człowiek nie zachowuje sie w taki sposob. nie widziałabym go absolutnie jako męża, ojca przyszlych dzieci. szkoda czasu, rzuć go.

jestem bo jestem, straciłam do faceta szacunek ,gdyby trafiła mi się okazja przyprawiać mu rogi nawet jednorazowo nie miałabym wyrzutów a nawet na dłuższe romanse ;) po prostu za to co zrobił mam gdzieś jego reakcję czy będzie mu przykro, mam go za nic , za dno jak się trafi ktoś dużo lepszy co brzydzi się kurwami to rzucam z dnia na dzień, jest dla mnie nikim śmieciem na równi ze złodziejem , gwałcicielem, przestępcą :( próbowałam się pogodzić jakoś i się nie da

nie wszyscy faceci przychodzą do prostytutki po seks...niektórzy naprawdę przychodzą po zrozumienie, rozmowę, nawet jeśli za to płacą i wiedza, ze to tylko biznes maja przez chwile namiastkę kobiecego ciała...kobietę która nie odrzuci ich bo maja jakiś defekt, sa oszpeceni itd. ile można się masturbować, ile można znosić upokorzenia ze strony zony...czasem facet woli zapłacić by na chwile poczuć się jak mężczyzna a nie jak frajer, czy to naprawdę jest takie straszne???

Gość mermaid_motel
@ja się dowiedziałam rok temu - współczuje sytuacji, naprawdę. Widać, że męczysz się w takim związku, brzydząc się partnerem, nie mając do niego szacunku i czekając na kogoś lepszego. Moze warto byłoby to skończyć? Ja akurat jestem coraz blizej tej decyzji... ale inna sprawa, ze jestem od Ciebie troche młodsza i nie traktuje związku tak smiertelnie powaznie, na widzenie chłopaka w roli ojca i męza mam jeszcze czas. @trolik - ja wcale nie przecze, ze sa tacy faceci. z defektami, chorobliwie nieśmiali, niepełnosprawni. Ok, rozumiem. ale dlaczego normalny, dobrze wyglądający młody chłopak, idzie do burdelu? nie chce mu się szukać normalnej dziewczyny chocby na imprezie, skoro chodzi tylko o to, zeby wyładowac napiecie seksualne? :|

do ja sie dowiedzialam rok temu po co z nim jestes/ ? dla seksu bo nie rozumiem? dla kasy? olej go, skoro łatwo ci przyjdzie zdrada. poszukaj szczescie gdzie indziej.

na imprezie wbrew pozorom nie tak latwo znalesc panienke do bzykania...czesto facet sporo inwestuje tzn. w drinki, masa pieniedzy gadanie, a efekt jest mizerny, a tu ma pewnosc, ze zaplaci i dostanie to za co zaplacil..no i jeszcze doswiadczenie tych pan, moj kolega opowiada, ze laski z klubow duzo gadaja a sa naprawde slabe w te klocki, szkoda mu czasu i energii no i nie chce nikomu robic krzywdy bo jak juz znajdzie taka panne to zazwyczaj one chca czegos wiecej, a on nie potrzebuje zobowiazan, dziwka nie bedzie potem do niego wydzwaniac i prosic o spotkanie, on ma czyste sumienie i nikt nie placze

Dlatego szukam lepszego ;) , może i faceci popełniają jakieś błędy ale niech za to ponoszą konsekwencję , kobiety na taką wyrozumiałość nie mogą liczyć :( jak masz po 30 to jesteś dla wielu panów podstarzałą starą panną , jak miałaś więcej niż jednego przed nim to jesteś puszczalską a do tego wszystkiego spróbuj przytyć kilka kg i niech ci będzie daleko od okładkowego ideału. Tak im łatwo przychodzi robienie wyrzutów i czepianie się o byle co ale ty spróbuj się czepić chociaż tego ,że "twój księciu z bajki"(chyba jemu się tak wydaje)chodził do burdelu.Przecież nic się nie stało takiego.Może nawet lepiej nie mieć nikogo niż być z kurwiarzem.

tez tego nie rozumiem:( @trolik - ja wcale nie przecze, ze sa tacy faceci. z defektami, chorobliwie nieśmiali, niepełnosprawni. Ok, rozumiem. ale dlaczego normalny, dobrze wyglądający młody chłopak, idzie do burdelu? nie chce mu się szukać normalnej dziewczyny chocby na imprezie, skoro chodzi tylko o to, zeby wyładowac napiecie seksualne? :|

Gość Rosaljnka
Taki powinien przedstawić testy na HIV, żółtaczkę, chlamydiozę, drożdżaki, kiły (odczyn Wassermana), rzeżączki, rzęsistkowicy, badanie na kłykciny, posiew moczu... Jak wszystkie będą negatywne to dopiero można zastanowić się nad seksem z takim gościem.

Gość wkurzają mnie tacy
powinni konsekwencje ponosić , jak laska by się przyznała do numerku za pieniądze to ich reakcja jest znana , pierdoleni hipokryci :( szkoda że tacuy mają jeszcze chore wymagania wobec normalnych kobiet

Gość nbvgderwyyy
dobrze byłoby się rozstać , niech poniesie konsekwencje swojej głupoty

Gość tak tak tak tacy są
mam kolege kierowcę zawodowego i coś wiem na ten temat , jak opowiada o kolegach to ciarki mnie przechodzą:( najgorszymi kandydatami na mężów sa kierowcy zawodowi i ochroniarze :( takie srodowisko niestety, najlepiej znają okoliczne burdele kierowcy wiadomo przy trasie a cieciu po pracy pójdzie jeszcze po relaks, żonie/rodzinie przyniesie reszty wypłaty co mu zostanie z kurew i pijaństwa :( zarabia 4 kafle na ręke starej stula ,że tylko 1 albo 15 tys :( racja niech się sama martwi o dom dzieci i usługuje panu i władcy a lepiej jeszcze aby mu się do tego relaksu po godzinach dokładała bo się w łóżku nie spełnia i nie zaspokaja chorych fantazji mężusia. Mam nadzieję ,że takie są tylko pierdolone polaczki

Gość tak tak tak tacy są
że tylko 1 albo 15 tys miało być 1,5 tys , sprostowanie

Gość mermaid_motel
@ja się dowiedziałam rok temu - jestes jeszcze mloda, mozesz znalezc kogos z kim będziesz szczesliwa, bez wsciekania sie o przeszlosc i bez braku szacunku, pomysl, za jakis czas "na rynku" zostaną już pewnie tylko goscie a'la piotrus pan, którzy nie potrafili sie ustatkowac albo rozwodnicy, a w wieku 30 lat wielu jest jeszcze zbyt zajętych robieniem kariery żeby się wiązać więc wszystko przed Tobą. Czytając Cię boje sie, ze dojde do tego samego etapu, juz teraz mam blokady psychiczne, on dzwoni, pisze, a ja często nie odbieram, odpowiadam zdawkowo, nie odpisuje. to wszystko z narastajacej frustracji i żalu. co do tych badań, to dlatego własnie nalezy zawsze stosowac prezerwatywy, bo większosc korzystających z usług "balaganu", nie przyzna sie obecnej partnerce...

Gość mermaid_motel
a najbardziej zbija mnie z tropu to, ze on tak o mnie dba i o nic innego oprocz tej je*anej przeszłosci nie mogę się czepnąć :(

Gość do Autorki . . . . .
mam trochę inną opinię na ten temat. Jak to mówią: co było a nie jest nie pisze się w rejestr. przeszłości nie zmienisz ani Ty ani nikt. Korzystanie z usług dziwki to nie jest powód do dumy, ale też nie jest nim przygodny seks na baletach, zrobienie loda obcemu facetowi itp. postaraj się nabrać do tego trochę dystansu i porozmawiaj z nim o tym. Ważne jest by rozmawiać.

dzięki meramaid_motel ;) wiele osób uważa ,że 30 lat to już podstarzała baba

Gość mermaid_motel
moja mama wziela drugi slub niedlugo przed 40tka. jest szczesliwa. takze 30 to dopiero poczatek na powazne rozmyslania. powiedz, jak Ty to znosisz, ten związek, nie masz tak,ze patrzysz na faceta i niewazne co by robil, mowil, ty masz mysl "on chodził na ku r wy"? chocby stanal na glowie to nic tego nie zmieni i nie zmieni podejscia? ja ostatnio placze i chodze zdolowana bo juz nie mam sily do tej swiadomosci.