Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mermaid_motel

zastanawiam sie czy nie zerwac z chlopakiem z powodu jego przeszlosci

Polecane posty

Gość ja się dowiedziałam rok temu
na początku się strasznie o to wkurwiałam(sorry za słownictwo) i do dziś o tym często myślę, nie jest zły ale to co robił i ukrywał 4 lata jest obrzydliwe, moje uczucia się bardzo osłabiły

Gość ja się dowiedziałam rok temu
cd. po prostu szukam teraz okazji aby mu rogi przyprawić , zostawić dla lepszego i zemścić się na nim okrutnie za te kłamstwa, bo mnie kutas nawet nie przeprosił ,że powiedział tak późno(po 4 latach, wypomniałam mu to ,że gdybym wiedziała od razu nie miałby szans i jak śmie startować do porządnych dziewczyn i,że się nim brzydzę) tylko "może lepiej nie mówić wcale", no tak gorzej jakbym się dowiedziała od brata i kolegów.Zaufanie moje stracił bezpowrotnie .Wytykam mu non stop to,że żałuje ,że go nie rzuciłam po tym jak się dowiedziałam i za to,ze mnie okłamywał. To jest twoja sprawa jak postąpisz ale jak się źle czujesz to nie męcz się z kutafonem , każdy facet chodzący na kurwy jest pierdolonym gnojem, chociaż będzie dla ciebie miły.Nie męcz się bo on nie jest tego wart. Ja tez szukam okazji i rozglądam się za lepszym.Jeszcze mam w planach rozeznać się czy czasem nie zagląda i nie chodzi tam gdzie nie powinien.Niesmak zawsze pozostanie , bo sobie zdałam sprawę ,że mógł mi np coś przywlec,że taka jebaną kurwę ruchało chuj wie ile facetów i nie wiadomo w co.Nawet nie wiem co mój robił ale nawet nie chce o tym myśleć.

Gość panowie czytajcie i weźcie
sobie ten temat do serca, zastanówcie się co robicie ..jeśli chcecie mieć porządne dziewczyny :( myślicie ,że kobiety są takie głupie i tak zdesperowane, że się zwiążą z takim śmieciem co łazi na kurwy po to aby sobie nimi poniewierać,nic nie jesteście warci , takim szmaciarzom życzę aby sia zarażali najpaskudniejszymi chorobami i na nie umierali , jak kiła ,rzeżączka, hiv aby wam gumy podczas szaleństw z kurwami pękały i to najlepiej podczas anala u kurwy bez lewatywy :P gardzę takimi pierdolonymi gnojami jak wy , powinniście się brzydzić soba "panowie"

Gość ave dave
pieprzone hipokrytki a jam same się puszczały to teks że co było a nie jest nie pisze się w rejestr

Gość do ave dave
co więc proponujesz? acha czyli wg ciebie panna powinna pozostać dziewicą aż do slubu a ty możesz robić co chcesz ? kurwa kolejny debil obrazony, no ciekawe jakby ci panna powiedziala że uprawiała seks za pieniądze a ty latałeś na dziwki to jestescie kwita tak? czy oburzysz się wielce ,że jest szmatą (a ty korzystałeś z usług takich samych albo jeszcze gorszych szmat)?

Gość nie każda tak mówi i robi
ave dave czy ty się czytasz? ne każda taka jest , ja jestem zdania ,że pierdolone chamy chodzące na kurwy powinni zostawić w spokoju porządne dziewczyny które się szanują czyli nie uprawiają seksu za pieniadze i nie puszczają się po klubach. Tak na wstepie

Gość ave dave ty sam pewnie
jesteś hipokrytą , coś się tak oburzył ,że kobietom to się nie podoba ? jakoś faceci szukający bogatych żon i sponsorek nie mają sobie nic do zarzucenia.Zawsze to kobiety się potępia :( najlepiej jakby była każda szarą myszką dla was(partnerka lub żona) która wychowa dzieci, zajmie się domem chodzi do pracy i na wszystko sama zarobi i najlepiej żeby takiego trutnia zostawiła w świętym spokoju ale wcześniej dała wszystko pod nos. Zaraz podniosą się głosy ,że poligamia to natura każdego faceta , no tak tylko czemu jak taki jebaka narobi dzieci i nie chce się żenić to obrażony wielce za płacenie alimentów ? znam takich co płaca po 100-200 zł przez miesiąc i jeszcze wielce oburzeni ,że baba ich okrada :( zrobił dzieciaka , testy pokazały ,że jego to co? no tak lepiej te 100 czy 200 zł na tanią kurwę wydać... tylko nie każda zrobi to bez gumy ;)

Gość ave dave ty sam pewnie
sprostowanie 100 zł - 200 zł na miesiąc (ogromny majątek prawda ? )

Gość phiphiiii
pieprzone hipokrytki a jam same się puszczały to teks że co było a nie jest nie pisze się w rejestr o nie nie nie. Tu chodzi o seks za pieniądze. Jak by sobie koleś wyrywał laski w klubie to jest zupełnie co innego. Jak żeś na prostytutki chodził to sobie za żonę weź laskę byłą prostytutkę.

Gość zaraz się połacze normalnie
ave dave jesteś śmieciem

Gość heh panowie panowie
nie rozumiem płacenia za seks, faceci są naprawdę durni i naiwni chyba;) może im się wydaje ,że jak pójdą na kurwy to będą zajebistymi kochankami bo zdobyli "doświadczenie" ? no tak przecież kurwy to"dobre aktorki" jęczą stękają i udają "orgazmy".... za pieniądze a debile tego nie widzą :D jeszcze wierzą w to ,że praca kurwy jest z wyboru bo ona to lubi , hahaaahhaaa frajerzy

Gość mermaid_motel
@ja się dowiedziałam rok temu - masz zamiar go zdradzic zeby "wyrównać rachunki" czy po prostu przyprawić rogi i zostawić, żeby się męczył? Powiedzenie czegoś takiego po 4 latach tylko potęguje samą informację, coś strasznego i mysle,ze masz wszelkie prawo tak myslec. Ja tez noszę się z zamiarem "odpłaty" pięknym za nadobne, choć jestem totlaną monogamistką, ale nie żeby zostawić...żeby wyrównać rachunki. Bo czuje ze inaczej nie będę w stanie z nim być, to chore. @heh panowie panowie- ja tez tego nie rozumiem. jak chłopak w miarę wygląda to wyrwie chętną na imprezie, przez internet, cokolwiek, żeby tylko obie strony były chętne. Ale moze im nie chce sie starac i wolą pójść na ku*wy, które zrobią wszystko i utwierdzą gościa w przekonaniu ze jest dobrym kochankiem? nie wiem, nie rozumiem motywow takiego procederu, dla mnie płacenie za seks to zenada i brak szacunku dla siebie.

Gość nie każda tak mówi i robi
ja też uważam ,że to żenada i dziwi mnie ,że faceci się nie brzydzą tego że taką stukało po 15 chłopa cholera wie ilu na raz i cholera wie kto,płacą za udawanie a potem wymagają od partnerek żeby jęczała i stękała z zachwytu i pozwalała wszystko ze sobą zrobić, idioci i tyle

a jaką ma facet pewnosc ze jego dziewczyne tez nie stukało wielu facetów? więc na jedno wychodzi

Gość mermaid_motel
normalna dziewczyna, zeby "stukało" ją tylu co te prostytutki to musiałaby nic innego nie robić w życiu -.- więc moze stąd ta pewność?

a co to za różnica 5 czy 50 ale kazdy niech robi jak chce tylko niech nie dorabia sobie chorej ideologi ze jest wyzwoloa ze ma prawo robic co chce i tyle

Gość mermaid_motel
o losie, jak kobieta ma więcej niż 25 lat,to zakładając,ze zaczeła życie seksualne w wieku 18 lat, 5 partnerów to nie jest dużo, 50 owszem, nie wiem jak mozna nie widziec roznicy. Najlepiej zeby miała jednego, żeby na niego czekała latami, a on pozniej powie,że latał na dziw*i i będzie okej, prawda?

no to ona miała " 5 " a on chodził na dziwki więc w czym widzisz problem?

Gość mermaid_motel
jesli zalozymy,ze tych pięciu to był seks w związkach, gdzie były jakieś uczucia, to problem jest jak najbardziej.

jasne ale panna była " kochliwa " :D niektórzy związek nazywają miesiąc spotykania sie ze sobą

Gość mermaid_motel
miesiąc spotykania to i tak co innego niż płacenie za seks, w takim wypadku chcą tego obie strony, a czy ktos jest "kochliwy"...może i tak, w pewnym wieku na seks nie czeka się miesiącami, tylko jest on normalną częscią związku, spotykania, czy jakkolwiek to nazwać,a są osoby, które nie potrafią być same i szukają szczęscią jak mogą. Ja nie usprawiedliwiam rozwiązłości, ale nie zgadzam się na stawianie znaku równości pomiędzy chodzeniem na dziwki a posiadaniem więcej niż jednego partnera.

a co to za różnica ? nie jestes dziewicą to z czym masz problem ze facet łaził na dziwki to co miał czekac na ciebie albo udawac ze jakąs panne kocha zeby tylko poruchac

ty usprawiedliwiasz rozwiązłos i tyle a dorosła osoba moze robic co chce więc co za różnica czy zapłaci dziwce czy wyrwie dupe na imprezie i ją zaliczy zaraz po baletach?

Gość mermaid_motel
widzę cream, że dla Ciebie uprawianie seksu to nieszanowanie się, nieważne czy w związku czy na dziwkach. Owszem, dziewicą nie jestem, ale rozwiązła też nie jestem, mimo,ze przez długi czas byłam sama ale jakos nie odczuwałam potrzeby puszczania się, a zapewniam, że mam powodzenie i wystarczyłby jeden mój sms, żeby mięc chętnego, fajnego gościa do łozka.

Gość mermaid_motel
róznica, bo korzystanie z dziwek to totalny brak szacunku do siebie, a nie zaden zdrowy hedonizm.

no to przyznaj sie pewnie miałas kilku więc dlaczego przeszkadza ci facet który zaliczył kilka dziwek?

Gość mermaid_motel
miałam dwóch, więc przeszkadza. to takie dziwne?

czyli obecny jest trzeci a on miał dwie dziwki czyli i tak jestes do przodu więc o co ci chodzi

Gość mermaid_motel
przeczytaj uwaznie temat. on ma na koncie jeszcze dwie "niezobowiązujące" historie i jeden (jeden!) dluzszy związek. mnie z moimi partnerami coś łączyło, więc to chyba nic dziwnego, ze nie akceptuje przeszlosci mojego obecnego :/

jak nie akceptujesz jego przeszłosci to sie z nim rozstań i posszukaj czwartego jestes ponoc atrakcyjna więc do dzieła :)