Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaDuchem21

Dziennik odchudzania, bo tak łatwiej od 7.05.

Polecane posty

Gość MałaDuchem21

Zaczynam od jutra dietę. Nie będe działała według z góry narzuconego planu, ale wyeliminuję całkowicie słodycze, słone przekąski, pieczywo i owoce (oczywiście również ziemniaki, biały ryż itd.) Będę piła codziennie po powrocie z uczelni jedną kawę pół na pół z 1,5%mlekiem z 1 łyżką cukru, pozostałe płyny to będą herbaty zielone, czerwone i pozostało ziołowe ale bez cukru, oczywiście woda (bardzo trudno jest mi wypić 1,5l czystej wody mineralnej więc będzie to nie lada wyzwanie), dodatkowo ewentualnie sok wyciśnięty z marchwi i jabłek (które zjem tylko pod tą postacią). Do tego dochodzi siłownia 2 razy w tygodniu, bieganie raz w tygodniu, codziennie (poza dniami bez siłowni 50brzuszków). Dzień zaczynam od activi z otrębami i szklanką wodą z magnesem. Zważę się w piątek rano. Dzisiaj ważę 76kg.

Gość MałaDuchem21
Jakieś sugestie?

Gość marianna pe *
co za pasztet

Gość Eeerrr...
Nie zaczynaj diety od jutra, bo skonczysz pojutrze! A tym bardziej zaczynajac od poniedzialku...

Gość gabi_84
hej:) mam dokładnie taki sam plan od jutra i waze dokładnie tyle samo co Ty przy 163. chciałabym spróbować diety w stylu South Beach. Zaczynam z Tobą i będę codziennie pisać jak mi idzie dopóki nie zobaczę 5 z przodu na wadze:)

Gość MałaDuchem21
Ja mam 177cm. W ten sposób schudłam 19kg niestety wracają do mnie stare nawyki i muszę się opanować. Super, ze nie jestem sama :)

Gość MałaDuchem21
Dzień I 1. activia z otrębami owsianymi 2 .kefir śliwkowy (ok 150kcal) 3. sałatka z połowy torebki ciemnego ryżu, tuńczyka, zielonego ogórka i cebulki 4. jogurt z ziarnami zbóż 300g 5. jabłko do picia: 2 kawy( niestety aż 2) 2 szklanki wody z magnesem 0,5 l woda z magnesem (kupiona) herbatka z senesu woda mineralna prawie 1,5l i to by było na tyle ;d

Gość MałaDuchem21
Dzień II: 1. activia z otrębami owsianymi 2. 2 jogurty ok 100kcal jeden 3. 4 pomidorki śliwkowe 4. muesli z jogobellą light 5. jogurt naturalny z cynamonem i orzechami włoskimi i niestety kilkanaście paluszków słonych... picie: 1/2 szklanki soki z truskawki i jabłka 3 kawy 1 woda slim 0,5l herbatka z senesu

Gość Ninka159357
Hej :) Ja tez ze 3 miesiace temu wazylam tyle co ty ale ograniczylam sie i schudlam 10 kg. aktualnie jest okolo 66 kg no ale bylo duzo wiecej..chcialabym jeszcze schudnac przez miesiac z 6 ale zobaczymy jak to bedzie bo trace motywacje :(

Gość MałaDuchem21
Dzisiaj mała innowacja: zjem tylko rano: 1. activia z otrębami owsianymi 2. owsianka ze śliwką i otrębami owsianymi 3. kawa pół na pół z chudym mlekiem a potem będe piła tylko wodę, max 2 szklanki magnesu i herbatki z senesu napisze wieczorem jak mi poszło :)

Gość ninka159357
mysle ze za dlugo nie wytrzymasz na tej diecie bo bardzo malo jesz .. wykonujesz jakies cwiczenia ?