Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konkordator

Polscy geje i lesbijki jedźcie do UK nikt tam z was nie bedzie szydził

Polecane posty

Dziewczynka wyżej, co ma problem z sobą i uważa homoseksualizm za pedofilię mnie rozwaliła :D :D :D No tak, bo przecież związek dwójki dorosłych ludzi tej samej płci to pedofilia, jakże inaczej :D Bardziej wierzę naukowcom, którzy MYŚLĄ niż tobie mała kurwo :) Skoro nauka uznała homoseksualizm za trzecią orientację, to tak jest, niezależnie od tego, co debilko myślisz :)

Gość fdggscgh
Pancerna - do jakiej dziewczynki ty mówisz? Bo wertyp to facet a cocaine child to nie wiem?

Gość ale bzdury
mysliscie ze uk nie szydza z homoseksualistow? Szydza i nabijaja sie, tylko to lepiej ukrywaja, poznajcie lepiej jezyk i zacznijcie rozmawiac z ludzmi, to sie przekonacie co naprawde o nich mysla.

Gość ale bzdury
w uk zaden gay nie wejdzie

Gość ale bzdury
zaden gay w uk do rzadu nie wejdzie

Gość ddddddiuu@
jeśli czytają to jacyś geje czy lesbijki to na pewno baaaardzo przejęli się opiniami takich miernot intelektualnych

Nie bedzie tego robil prsto w oczy - UK to panstwo swieckie i mniej tu hipokrytow .

Gość kacper033
A jak tak z innej beczki. Lubicie sex gadżety? mój kumpel pokazał mi fajną stronę http://acutus.com.pl/. czy ktoś z was ją zna?

Gość mondayamaoa
a ja tam ubolewam, ze tylu fajnych facetow to wlasnie geje, generalnie jest wiekszosc kobiet niz mezczyzn a jesli sporo z nich jest gejami to pozostaje nam maly wybor kobity, a obecnie to nei ma w czym wybierac jak nie zule i narkomany to polglowki typu prezesa wertypa......znam dwoch swietnych facetow, ale to wlasnie geje....dogaduje sie znimi idealnie, jezdzimy razem na wycieczki, chodzimy do klubow, bardzo bym chciala miec faceta o ich charakterze i osobowsci :)

Gość ale jestescie ograniczeni :D
zajebiscie sie przejelam wasza opinia, ide sie pochlastac :D