Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazdzieciaatkieem

jak tu zdecydowac to nie wiem

Polecane posty

Gość mamazdzieciaatkieem

chcemy miec z mezem 3 dzieci:) Obecnie jestem w pierwszej ciazy - rozwiazanie planowane jest na sierpien. Dodam, ze mam juz skonczone 31 lat, wiec nie jestem jakas super mloda i niewiele mam czasu na urodzenie pozostalej dwojki :) No i powiedzcie mi doswiadczone mamy - kiedy najlepiej rozpoczac starania o drugie dzieciatko? :)

Gość mamazdzieciaatkieem
??

Gość niewiemczemu
najpierw jedno uródź a potem pytaj

tez chcialam miec 3 dzieci dopoki nie urodzilam pierwszego :P teraz mala ma 2 lata a ja nadal nie moge sie zdecydowac na drugie :P

Gość JAk chcecie szybko i sprawnie
to zacznijcie na jakieś 3-4 mies po porodzie :).O ile nie będzie przeciwwskazań.

jak chcesz to właśnie jakieś 4 miesiące po porodzie. Tylko to wszystko będzie zależało jaki będzie poród, jak będziesz się czuła i wogóle. A najlepiej to jak sobie pogadasz o tym z ginem lub położną! :)

jak urodzisz to zobaczysz czy bedziesz miała siłę na kolejne maleństwo. jeśli tak to szczerze powiem nie robiłabym przerwy mniejszej niz 2-3 tata miedzy dziećmi. ciaza to wyzwanie dla organizmu, bardzo osłabia i dobrze dać sobie czas na regenerację. masz 31 lat,wiec nawet majac 3 letnie roznice ostatnie dziecko rodzisz majac 37 lat, wiec nie jest zle. ale mówie urodź pierwsze, zobaczysz "czym to pachnie" :)