Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KobiecaKobieta

Zniewiesciali Faceci:(

Polecane posty

Od razu zaznaczę, że na szczęście mam swojego mena :) więc nie muszę się o to martwić ale dzisiaj robiąc zakupy w galerii doznałam szoku w douglasie dwóch chłopaków wyglądających na wypielęgnowanych .. Może w wieku 18 lat wybierali dla siebie różne sole do kąpieli i tu uwaga zanim napiszecie, że to geje to zaznaczam, że podeszły dwie dziewczyny po czym za rękę wyszli ze sklepu. Pytanie do młodych dziewczyn jak mogą wam się podobać tak niemęscy, zniewieściali faceci :( Ubrani w różowe sweterki, opaleni itd to jest jakaś masakra

Też tego nie rozumiem i czekam na wypowiedzi takich panien.

Nie wiem na czym polega problem, ponieważ znajome mają normalnych synów w wieku 20 lat - NORMALNI FACECI i nie mogą znaleźć sobie dziewczyn za to takie pokraczne stworzenia bo mężczyznami ich nie nazwę mają ich od cholery.. jak to jest? Wyobrażacie sobie takie lalusia w dorosłym życiu?

Gość weter
a może te sole to dla lasek?

Gość loniininp
zniewiescialy wezmie i grubaske a ci synowie znajomej pewnie wybredni i szukaja modelek

No właśnie szukają normalnych dziewczyn, synowie znajomej. Natomiast dziewczyny tych lalusiów były bardzo atrakcyjne..

wypielęgnowane to może być niemowlę przez matkę a nie mężczyzna, ubrany jak kobieta w obcisłe ubranka itd czysty zadbany facet nie ma nic wspólnego z niewieściałym - nie mylmy pojęć..

Ja też nie znoszę takich męskich "laleczek" :o Może dlatego, że myślę bardziej praktycznie. Dla mnie facet musi umieć coś zrobić, znać się na jakiejś męskiej dziedzinie, imponować mi czymś, o czym ja nie mam zielonego pojęcia. A taki laluś ? O czym mogłabym z nim pogadać ? O wyprzedaży sweterków w Zarze ? :D

Ja też nie znoszę takich męskich "laleczek" :o Może dlatego, że myślę bardziej praktycznie. Dla mnie facet musi umieć coś zrobić, znać się na jakiejś męskiej dziedzinie, imponować mi czymś, o czym ja nie mam zielonego pojęcia. A taki laluś ? O czym mogłabym z nim pogadać ? O wyprzedaży sweterków w Zarze ? :D

Gość grodzkafanles
bo te dziewczyny, z którymi wyszli, to zwyk le cioty były :P :classic_cool:

sa ludzie, ktorzy zyja jakimis glebszymi wartosciami niż tylko good looking i imprezki, a jak wiadomo, podobne przyciaga podobne. wiec pustaki łączą się z pustakami a ludzie wartosciowi z wartosciowymi. niestety, na tych ostatnich coraz trudniej trafić, mtv, bravo i inne szmatławce z zachodu zrobily swoje

Gość niekobiecy facet:)
Odpowiedź jest prosta.Kobiety coraz częściej potrzebują partnerów podobnych do siebie czyli kobiecych (trucie o wrażliwości,empatii itp) a poza tym kobiety zbyt często stają się już "facetami" ze względu na feministyczne, agresywne czy męskie podejście do wielu spraw. Inicjują wiele spraw, bo facetów rozleniwiły. Ich mamusie też się dołożyły. Takie ci py a nie faceci. Lepsze to niż brudasy i prymitywne chamy-samce, ale nie przeginajmy w żadną stronę

Różnice miedzy płciami powoli się zacierają. Znasz pojęcie "unisex"? Określenie ubrań, rzeczy "dla każdej płci". Rózowy, długie włosy, spodnie. Kiedyś było jasne: - różowy -> kobieta - długie włosy -> kobieta - spodnie -> facet Ja też się obawiam, że kiedy młody chłopak jest obrany jak dziewczyna, to nie wiem czy wjedzie w rolę Mężczyzny. Bo chłopak i chodzenie za rękę to jedno, ale bycie mężczyzną to inna sprawa. Myślę że tacy zniewieściali faceci nie doświadczyli pozytywnego i dobrego Ojca i stąd takie ubieranie się oraz zachowanie.

Gość sdfsdfdef
mi s ie na szczescie mescy trafiaja, nie uzywaja chujwie czego, pachną soba...mmm miodzio

gdybyż to było takie proste i łatwe :) gdyby tylko na podstawie ubrań i czystości można było " wróżyć " kto jest naprawdę mężczyzną czy kobietą .... świat byłby o wiele prostszy :) szczerze mówiąc z dwojga złego wolę już umytego , czystego chłopaka niż jakiegoś niedomytego młodzieńca z rozbujałym męskim ;) ego :)

Gość sdfsdfdef
o byciu meskim i kobeicym swiadczy zbior zachowan, wygladu a nie samego charakteru, w glownej meirze o meskosci i kbiecosci zalezy wlasnie wyglad, sposb poruszania, kokietowania a nie charakter

Gość /(.)(.)\.....
Heh, może mieli ciekawe osobowości... haha Przemawiał by za tym fakt, że troche się wybijali z tłumu. (według Ciebie) ale cóż nasze "tolerancyjne społeczeństwo" Synowie sąsiadki, może nic ciekawego nie potrafią wnieść do związku, poza naturalnymi, męskimi fetorami... :D

To moda na kumpelke z penisem. Chodzisz z "nią" na solarium, do kosmetyczny, po sklepach, na fitness. Tylko potem okazuje się, że jak trzeba podjąć trudną, ryzykowaną decyzję albo twardo (po męsku) dać komuś w pysk - to "kumpelka z penisem" zachowa się jak kumpelka - rozpłacze lub ucieknie.

Gość adadadadad
a kto widzial na youtube gowniarza ze spodniami reserved?