Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwkaRadomska

ciagle dusi mnie wstyd i upokorzenie,nie umiem z tym zyć

Polecane posty

Gość śliwkaRadomska

jestem z facetem 5 lat,mieliśmy kryzys 7 mies temu ,w skrócie,on spotykał sie z inna ,z 8nastka typu wredne ,pewne siebie dziewuszysko,mające sie za chuj wie co . Dziewuszko miało(ma) koleżanki 16,17 ,18 lat wszystkie wredne nastolatki,bardzo cierpiałam,nie wierzyłam,upadlałam sie,one sie smialy,wypisywały o ich wspólnych spotkaniach na portalach itd bolało patrzeć,a on byl zadowolony,mnie olewal,spotykal sie z nią,..w końcu nastał dzień w ktorym olał tamta cizie ,błagał o szanse itd dałam mu ją.. tamta nie poddawała się nadal zatruwała mi zycie,robiła aluzje ze sie spotykają (maja wspólnych znajomych)tak żeby do mnie doszło..teraz chyba juz dala spokoj..tylko ja niemego zasnac wieczorem,wyobrazam sobie jak wszystkie sie ze mnie smieja ,ze odbiła mi faceta ,spotykał sie z nia,a ja cierpialam,bywali razem na imprezach,nawet na jakichś chrzcinach u rodziny jego..wstyd i upokorzenie nie daje mi normalnie zyc ,pewnie maja mnie za gowno,naiwna idiotkę,ciągle te mysli do mnie wracają,wydaje sie mi ze jestem pośmiewiskiem..każdy wie co on wyrabiał,a ona specjalnie rozdmuchiwała,pozatym jest wredna wiem ze mowila na mnie ze jestem kurwa,szmata itd jak wróciliśmy do siebie,on kazal sie nie przejmować,ma ja za nic ,a ja czuje sie jak zero,sledze jej portale,analizuje wpisy ..jestem szara mysz w porownianiu z nia. on ma23 lata,ja mam 22.

ta laska cie nie upokorzyla tylko ty sama siebie upokorzylas wracając do kolesia ktory sobie zrobil przerwe od związku w celu roooochania 18tki:D 🖐️ nie żal mi ciebie. bo jestes głupia i naiwna do bólu ..typ cie zdradzi jeszcze nie raz ....a ty zawsze bedziesz wybaczac::D:D::D żenada

Gość śliwkaRadomska
wiem..

Gość Żeberko
Daj sobie spokój i z nią i z nim. Za każdym razem kiedy na niego spojrzysz przypomni ci się ta sytuacja. Jesteś osobą inteligentną z bardzo wartościową, naprawdę wartą porządnego faceta.

Gość śliwkaRadomska
ale nie wiem jak poradzić sobie z tymi myślami..może sama wyolbrzymiam

Gość Żeberko
Oczywiście, że wyolbrzymiasz. Te dwie szmaty, które ci to zrobiły nie są warte 5-ciu minut twojego czasu.

Gość śliwkaRadomska
tylko ze pewnie mnie wyśmiewają itd a ja jestem wyczulona na takie coś

Gość Żeberko
Jak są głąbami, to nie dziw się że cieszą się z takich rzeczy. Przecież to ludzie nie dość że podli to jeszcze o małym rozumku. Musisz wyrabiać w sobie nawyk olewania takich ludzi, inaczej będziesz się męczyć.

Gość śliwkaRadomska
pragne to olac i byc szczesliwa..ale nie umiem

Gość Żeberko
Jeśli będziesz się liczyć ze zdaniem szmat, będziesz się sprowadzać do ich poziomu. Proszę się rozejrzeć dookoła, zadbać o siebie, zmienić środowisko i nosić nos trochę wyżej.

Gość śliwkaRadomska
dzięki dziewczyny ,postaram sie nie przejmowac,ale ak jakieś nastki tworzą historie na moj temat,wyzywaja itd i chca rozwalać zwiazki to dla nich zabawa to ja nie mogę tego ogarnac

Gość śliwkaRadomska
zajrze tu pozniej,wszystko bylo by ok ,ludzie daja sobie szanse ,gdyby nie to ze czuje sie upokorzona tym ze z nia sie spotykał i wszyscy to widzieli

Gość nei nei
Słuszna uwaga... to nie one Cię upokorzyły, tylko ty sama. Pomyśl nad tym.

Gość śliwkaRadomska
wiem,ale teraz juz za pozno,wybaczylam...

Więc czego oczekujesz? Albo się z tym pogódź albo go pogoń. Innego wyjścia nie ma.

Jak już miałaś siły mu wybaczyć to żyj w końcu dla swojego szczęścia w swoim świecie. Po co Ci opinia innych? Interesujesz się tym co mówi sąsiadka, czy obca Ci osoba?

Gość hjkxcghj
czemu uwazasz sie za szara myszke co ona ma takiego czego Ty nie masz?

Gość Śliwka Radomska
Mam na imie Joanna