Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karon

Jak załatwić cesarkę na życzenie?

Polecane posty

Gość karon

Chodzi mi o to: -czy rodziłyście w państwowym szpitalu i np. chodziłyście przez całą ciążę prywatnie do lekarza, który tam prauje, czy dawałyście kopertę w szpitalu lekarzowi, który akurat był na dyżurze? -wybrałyście prwyatny szpital i tam nikt o nic nie pyta... Jestem ciekawa jak to załatwić, bo właśnie staramy się o dziecko a ja na pewno naturalnie nie chce rodzić

Gość asve
Idz do psychologa powiedz ze bardzo boisz sie porodu sn opowiedz o lekach obawach itp itd zaplac za wizyte wez papier i umow sie na cc. nie maja prawa ci odmowic w szpitalu bo mozesz ich pozwac do sadu za to.

Gość adszdgr
Podłączam się do tematu. To jest pewne, że jak się ma papier od psychologa to muszą zrobić cesarkę? A jak jednak odmówią? Potem niby mogę się sądzią, ale co przeżyje to przeżyje (przy porodzie sn)...

Gość adszdgr
sądzić*

Gość asve
Ja tak urodzilam nie dawno. moj lekarz i psycholog powiedzieli ze n pital nie moze odmowic

Gość karon
Własnie, wolałabym mieć to z góry załatwione, zaklepane, opłacone, żeby w racie czego nie zostać na lodzie... TYlko nie wiem czy mój lekarz, do którego chodze prywatnie może mi w państwowym szpitalu zrobic cesarke na zyczenie ( zakładając, że oczywiście pracuje w tym szpitalu państwowo).

Gość asve
Jest to tzw cesarka ze wzgledow psychologicznych

Gość adszdgr
Po prostu daje swojemu lekarzowi prowadzącemu papier i tyle? Już myślałam, że będzie trudniej :)

Gość asve
Ja tylko dalam papier on umowil ale przed wyznaczonym terminem zaczelam rodzic wiec zrobili mi cc jako nieplanowy zabieg danego dnia wlasnie ze wzgl. psychologicznych.