Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola19890909

Laser delux sosnowiec

Polecane posty

Gość gość
Witam, Ja jestem po depilacji brody i wąsika, dwa tygodnie po pierwszym zabiegu. Widze delikatne efekty, przede wszystkim włoski rosną wolniej i zmniejszaja mi sie blizny po wyrywaniu włoskow pęsętą, a co bedzie dalej zobaczymy. Mysle, ze warto sprobować, ja robie najpierw jedna czesc ciala, zeby zaobserwowac jak moja skóra sie bedzie zachowywała i, czy włoski znikna na stałe. Jak efekt bedzie sie utrzymywał, bede sie decydowała na inne czesci ciała :)

Gość gość
Witam, byłam w salonie DeLuxe robiłam sobie pośladki, szpare pośladkową i bikini. Jestem meega zadowolona, polecam każdemu depilację laserową, jeśli kogoś stać. Mogę polecić i wtedy dostaniesz 20% na pierwszy zabieg. Po informacje można pisać na natalia.cebula@poczta.onet.pl udzielę wszystkich odpowiedzi :) Pisz śmiało :)

Gość Azu
Ja również mam do przekazania 20% zniżki :) jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość - alfabet.morsa@onet.eu

Gość gość
Witam, Jestem po drugim zabiegu depilacji laserem light sheer duet i jestem bardzo zadowolona. Depiluję brodę. Po drugim zabiegu wystąpiło u mnie tylko lekkie zaczerwienienie, które pod makijażem było zupełnie niewidoczne, a na drugi dzień nie było ani śladu. Zabieg był robiony po 8 tygodniach od pierwszego, ponieważ wcześniej nie było co depilować. Pomiędzy zabiegami właściwie nic nie musiałam golić. Powiem szczerze , że tak spektakularnych efektów się nie spodziewałam. Zabieg wykonywałam w Laser Deluxe w Sosnowcu. Polecam ten salon, z uwagi na profesjonalną obsługę i fachowe wykonanie zabiegu. Osoby chętne do otrzymania 20% zniżki na 1 zabieg zapraszam do kontaktu: jbkm4@op.pl.

Gość gość
Witam, serdecznie polecam salony Laser DeLux! Chętnie oddam 20% zniżki na pierwszą wizytę. Proszę pisać- allegro-lady_l@tlen.pl :)

Gość gość
"podaruję" komuś zniżkę 20%usmiech.gif Wrocław.. mój mail ba2@op.pl, tel 602 684 663

Gość ang19900
Witam, chętnie polecę na pierwszy zabieg depilacji w Laser DeLux w Bielski-Białej, wtedy ja mam zniżkę jak również osoba którą polecam... Proszę o kontakt angelajurasz@wp.pl Pozdrawiam

Gość Magdalena Melman
Witam serdecznie, zdecydowanie polecę solon: Laser delux w Sosnowcu. Obsługa w salonie przemiła,a w dodatku bardzo profesjonalne podejście. Zdecydowanie będę tam wracać. Jeśli ktoś chce otrzymać zniżkę 20% do wykorzystania wszędzie w Polsce lub ma jakieś pytania odnośnie zabiegu depilacji to chętnie odpowiem :) . Mój mail: melmanleszczyk@gmail.com

Gość mad21alenka
Witam, chetnie polece osobe na zabieg depilacji laserowej. Osobiscie bylam wlasnie w Sosnowcu i bardzo sobie cenie obsluge w tamtejszym salonie:) moj mail magdalena.buczynska@gmail.com odpowiem na wszelkie pytanie

Gość gość
ja również chętnie kogoś polecę. Proszę o kontakt pod adresem marta256@vp.pl

Gość gość
Cześć dziewczyny :) korzystam z depilacji laserowej delux we Wrocławiu. Jestem bardzo zadowolna !!!!!!!! Depiluje całe bikini jestem po 3 zabiegach, a efekt??? nieziemski!!!!! Myślę, ze skończę na 4 zabiegach a co najlepsze KONIEC zbędnym owłosień, chrostkami, podrażnieniami i w końcu mogę bez oporów rozebrać się na basenie. Dziewczyny trzeba robić coś dla własnego dobrego samopoczucia więc nie wahajcie się!!

Gość gość
Hej :) Czy ktoś mógłby polecić mi ten salon bym dostała 20% zniżki? Przed pierwszym zabiegiem muszę podać imię i nazwisko kogoś, kto wykonywał w tym salonie już jakiś zabieg. Dzięki temu i ta osoba dostanie aż 200zł, ponieważ robię 2 części ciała :) viyakee@gmail.com...

Gość gość
Polecam zabieg depilacji laserowej. Panie bardzo profesjonalne, po 4 zabiegach nie mialam juz włosków na bikini. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie polecę. Z poleceniem jest 20% znizki :) Zapraszam do kontaktu myszka_007@autograf.pl

Gość gość
Polecam Laser de lux i oferuję 20% zniżki. Serdecznie polecam.Proszee o kontakt iwona@vemar.pl

Gość Mati94
Dziewczyny, jak działają te zniżki? ogolnie czy w konkretnym salonie? Jeśli któraś ma na Bielsko to poproszę o info: mati94@onet.eu

Gość gość
Gorąco polecam sieć salonów DeLux. Salony korzystają z lasera LIGHTSHEER który daje naprawdę niesamowite efekty. Miła i fachowa obsługa. Jeżeli ktoś chce skorzystać ze zniżki 20% na zabieg depilacji to zapraszam do kontaktu ze mną, proszę pisać: zielona0@interia.pl

A czy jest osoba, która mogłaby się wypowiedzieć na temat tego jak długo utrzymują się efekty depilacji laserowej? Może któraś z Was zakończyła serię zabiegów kilka lat temu, np. 4-5 lat i chciałaby podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Trzeba było powtarzać zabieg czy nie? Jeśli tak to ile razy?

Gość gość
Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg w Laser Delux w całej Polsce kontakt: myszka_007@autograf.pl

Gość Edika
Witam, Obecnie korzystam z zabiegu depilacji nóg w gabinecie Laser DeLux w Sosnowcu. Gabinet bardzo ładny, miła i fachowa obsługa, ceny dość konkurencyjne. Na razie miałam 2 zabiegi i już po pierwszym widziałam dużą różnicę :) Jeżeli ktoś ma chęć skorzystać ze zniżki 20% na pierwszy zabieg to podaje swojego maila edi.b84@vp.pl. Pozdrawiam Edyta

Gość gość
Witam gorąco polecam salon De Lux w Poznaniu. Jestem po pierwszym zabiegu i od razu widać efekty. Chętnie kogoś polecę gdyż już zapisałam się na kolejny zabieg na łydki. Osoba taka dostanie 20% zniżki na pierwszy zabieg Gorąco polecam Piszcie na: dankatrawa@interia.pl

Witam Laser LightSheer to podobno najlepszy laser na rynku, moja koleżanka 2 lata temu robiła 3 zabiegi i efekt po czasie super Ja jestem po dwóch zabiegach w Laser Delux na bikini całkowite oraz łydki efekt super :) Obsługa w gabinecie profesjonalna, cały zabieg robiony bardzo dokładnie. Teraz mają super promocję na polecenia, jeśli chcesz 20% zniżki (zniżka może dotyczyć wszystkich partii, które robisz na danej wizycie pierwszy raz) to możesz się na mnie powołać napisz to podam Ci moje dane i odp na ewentualne pytania 609542748 :)

Gość gość
Ja bardzo chętnie polecam depilację w salonie Delux. Jestem po trzech zabiegach i widzę efekty:) chętnie zaoferuję 20 % zniżki na pierwszy zabieg. więcej informacji na maila dankatrawa@interia.pl

Gość gość
witam, ja również mam pozytywne wrażenia po zabiegach w salonie Laser Delux w Sosnowcu. Zaczęłam tam zabiegi na bikini, łydki i pachy i już po 1-szym zabiegu jest mega, mega zachwycona :) efekt jest niesamowity !!! nie spodziewałam się takich efektów po pierwszym zabiegu...gorąco polecam i oczywiście chętnie udzielę 20% rabatu na pierwszy zabieg :) dla zainteresowanych mój adres email: beatazielin@wp.pl

Gość gość
hej, gorąco polecam salon Laser Delux w Sosnowcu. jestem po serii zabiegów i żałuję tylko że wcześniej nie odkryłam tego salonu...to był strzał w 10-tkę !!!!!!gorąco polecam, odpowiem na każde pytanie i udzielę 20% rabatu na 1-szą wizytę :) mój adres email: beata.gorak.77@gmail.com

Gość gość
Ja również zdecydowałam się na zabieg w salonie Laser Delux tyle, że w Warszawie. Jestem dopiero po pierwszym zabiegu na bikini i póki co jestem bardzo zadowolona. Oby tylko tak dalej. Salon jest w dogodnym punkcie, bardzo blisko metra centrum. Panie, które tam pracują są przemiłe, wszystko cierpliwie wyjaśniają. Sam zabieg do przyjemnych nie należy (podobno szczególnie ten pierwszy jest dosyć bolesny, a później jest lepiej), ale dzięki chłodzeniu da się wytrzymać. Ogólnie tak przyjemnie rozmawiało mi się podczas wizyty, że nawet nie wiem kiedy minęła. Chętnie polecę salon osobie, które chciałaby zacząć swoją przygodę z laserem. Uważam, że naprawdę warto. Oto adres: sas.anka@op.pl

Gość gość
Polecę osobę do salonu Laser Delux . Osoba ta dostanie rabat 20% na swój pierwszy zabieg. Ja korzystam z salonu w Bielsku-Białej ale rabat 20 % obowiązuje we wszystkich miastach. Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami proszę o kontakt: ullaz@o2.pl lub tel 530768768

Gość gość
Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg w Laser Delux w Gdańsku i całej Polsce kontakt: myszka_007@autograf.pl

Gość gośćMMM
Witam, serdecznie polecam salon Laser DeLux w Sosnowcu. Obsługa przemiła i przede wszystkim profesjonalna. Z każdym pacjentem przeprowadzany jest dokładny wywiad, w celu wykluczenia wszelkich przeciwwskazań do zabiegu. Sam zabieg depilacji laserowej wykonywany jest bez pośpiechu, dokładnie, z przerwami na odsapnięcie - jeśli ktoś odczuwa większy ból ;) jest to oczywiście uwarunkowane partią ciała, na którą odbywa się zabieg. Osobiście chodzę na bikini oraz rozpoczynam łydki. Efekty zadowalające, a pani wykonująca zabieg również informuje jak przygotować się do zabiegu i jak zachowywać się po. Obecnie obowiązuje zniżka za polecenie salonu. Jeśli któraś z początkujących pań chce skorzystać ze zniżki 20% na pierwszy zabieg depilacji laserowej, proszę o kontakt - skorzystamy obie ;) W razie innych dodatkowych pytań - również proszę pisać, chętnie odpowiem. martix_lol5@wp.pl Pozdrawiam.

Gość Kinia1986
Gorąco polecam salony Deluxe (w Sosnowcu oraz w Bielsku-Białej). Panie przemiłe, bardzo pomocne - terminy na zabiegi o wiele szybsze, możliwe nawet w tym samym tygodniu po konsultacji a wszystko dzięki laserowi Light Sheer Duet, który ma większą głowicę i szybciej wykonuje zabiegi (bólu mniej, i dużo szybszy zabieg). Jeśli ktoś chciałby skorzystać z polecenia i otrzymać 20% na pierwszy zabieg serdecznie zapraszam: tunercia24@gmail.com

Gość Paulina141414
Jestem po pierwszej sesji w Laser DeLux i szykuję się do następnej. Robiłam nogi, pachy i bikini. Chętnie kogoś polecę. Osoba polecona otrzymuje 20% zniżki na pierwszy zabieg, niezależnie od ilości depilowanych miejsc. Proszę o kontakt: paulina.m.st@gmail.com