Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola19890909

Laser delux sosnowiec

Polecane posty

Gość gość
Gorąco polecam salony Laser DeLux! Pierwszy zabieg możesz mieć 20% taniej, wystarczy że zostaniesz przeze mnie polecona - polecenie działa w salonie w każdym mieście na terenie Polski usmiech.gif Pisz na prostolinijna@gmail.com - maila sprawdzam kilka razy dziennie :) Tel : 792 054 793 (najlepiej sms, 100% że odpiszę w przeciągu kilku minut )

Gość Migotka1313
Witam ponownie. Kobietki, moja propozycja ze zniżka jest nadal aktualna. I to co napisałam wcześniej, nie ulega zmianie. Pierwszy zabieg daje naprawdę spektakularne efekty, włosów zdecydowanie mniej i ta gładkość. Wiadomo że wszystkich od razu sie nie usunie, ale nawet te co odrastają są dużo cieńsze i słabsze, wiec to ogromny plus. Robiłam kolejne zabiegi, wiec widzę, że stopniowo kolejna partia włosków znikneła :-) W sumie moje odczucia są bardzo pozytywne i tylko szkoda, że kolejny zabieg jest zawsze za kilka tygodni, bo ja widząc efekt, chciałabym iść już. Ale tutaj i dla was rada, jesli jestescie zdecydowane robić zabiegi, to teraz najlepszy czas aby zacząć by móc skonczyć serie przed latem. Z mojej strony oprócz słów na zachete zniżka 20% na depilację na pierwszej wizycie, kontakt do mnie migotka13@interia.pl. pozdrawiam

Gość gość
Polecam zabiegi Laser DeLux. Robię bikini i pachy, efekty widoczne już po pierwszym zabiegu. Moja mama straciła już około 70% włosków po drugim zabiegu a przyjaciółka po trzecim. Chętnie podzielę się zniżką 20 % na pierwszy zabieg, następne możecie mieć za 50% ceny albo nawet za darmo ! Jeśli macie jakieś pytania chętnie na nie opowiem a.mergist@vp.pl albo 537 394 743. Pozdrawiam : )

Gość aniez
Hej dziewczyny, ja jestem już po 4 depilacjach na całe nogi i 2 na bikini. Efekt jest niesamowity, nawet się nie spodziewałam aż tak pozytywnych skutków. Chciałam wam zaoferować 35% zniżki, oferta obowiązuje w całym kraju w każdym salonie laser deluxe, z tą zniżką za każdą partię ciała zapłacicie 130 zł, jeśli macie jakieś pytania chętnie pomogę mój email: aa.j@onet.eu

Gość anitamta
Czesc dziewczyny:-) mam do zaoferowania zniżkę 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Zniżka działa na zasadzie : idziesz na pierwszy zabieg i przy zapłacie mówisz że jesteś z mojego polecenia (podajesz moje imię i nazwisko) a dzięki temu obie osoby dostają zniżkę). W razie zainteresowania dzwoń 517247171 Anita;-) ja jestem po zabiegu pach i twarzy,efekty szokujące,włoski odrosly i wypadly,juz minęły 3 tyg od zabiegu i odrastaja delikatniejsze i bardzo mali,nie muszę z rana walczyć juz z penseta przy twarzy czy golic co chwilę pach,odwazcie sie,też sie wahalam,a teraz czekam na kolejny zabieg!

Czesc dziewczyny mam do zaoferowania zniżkę 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Zniżka działa na zasadzie : idziesz na pierwszy zabieg i przy zapłacie mówisz że jesteś z mojego polecenia (podajesz moje imię i nazwisko) a dzięki temu obie osoby dostają zniżkę). W razie zainteresowania dzwoń lub pisz sms 517247171 Anita albo pisz na email: anitaanitamta@poczta.onet.pl, ja jestem po zabiegu pach i twarzy,efekty szokujące,włoski odrosly i wypadly,juz minęły 3 tyg od zabiegu i odrastaja delikatniejsze i bardzo malo,nie muszę z rana walczyć juz z penseta przy twarzy czy golic co chwilę pach,odwazcie sie,też sie wahalam,a teraz czekam na kolejny zabieg!

Gość gość
Czesc dziewczynyusmiech.gif mam do zaoferowania zniżkę 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Zniżka działa na zasadzie : idziesz na pierwszy zabieg i przy zapłacie mówisz że jesteś z mojego polecenia (podajesz moje imię i nazwisko) a dzięki temu obie osoby dostają zniżkę). W razie zainteresowania dzwoń 517247171 lub pisz na email: anitaanitamta@poczta.onet.pl, ja jestem po zabiegu pach i twarzy, efekty szokujące, włoski odrosly i wypadly, juz minęły 3 tyg od zabiegu i odrastaja delikatniejsze i bardzo malo, nie muszę z rana walczyć juz z pęsetą przy twarzy czy golic co chwilę pach, odwazcie sie, też sie wahalam, a teraz czekam na kolejny zabieg!

Gość gość
Polecam zabiegi Laser DeLux. Robię bikini i pachy, efekty widoczne już po pierwszym zabiegu. Chętnie podzielę się zniżką 20 % na pierwszy zabieg, następne możecie mieć za 50% ceny albo nawet za darmo ! Jeśli macie jakieś pytania chętnie na nie opowiem a.mergist(małpa)vp.pl albo 537 394 743. Pozdrawiam : )

Gość Migotka1313
Witam :-) dziewczyny, jeśli myślałyście o depilacji laserowej, to teraz jest najlepszy czas rozpocząć, gdyż sezon letni zakończony, słońca tyle nie ma, niby do lata daleko i się nie myśli o odsłoniętym ciele, ale trzeba pamiętać że seria zabiegów jednak trochę trwa w czasie, więc warto zabrać się już teraz do dzieła. Polecam salony Laser DeLux, mają gabinety na terenie wielu miast. Z mojego polecenia będziecie mieć 20% zniżki na zabiegi na pierwszej wizycie. Proszę o kontakt na migotka13@interia.pl. Z własnego doświadczenia mówię, że bezsensem było odwlekanie w czasie, żałuję że nie poszłam wcześniej

Gość gość
Polecam salony Laser Delux :) Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg jednej partii ciała w wysokości 30%, z czego 20% daje salon a ode mnie dodatkowo 10%. Jeśli ktoś chciałby skorzystać ze zniżki na zabieg, to z chęcią polecę tą osobę. Polecenie działa we wszystkich salonach Laser DeLux w Polsce. Mój numer 793 000 455, odpowiem na wszystkie pytania :)

Gość gość
Robię serię na pachy. Efekty niesamowite, zero bólu, profesjonalna obsługa. Polecam Laser DeLux. Chętnie podzielę się zniżką 20 % na pierwszy zabieg, następne możecie mieć za 50% ceny albo nawet za darmo ! :)) Jeśli macie jakieś pytania chętnie na nie opowiem zaante@o2.pl albo 603 916 774

Gość gość
Hej, oferuję zniżkę 20 % na pierwszy zabieg na pachy i bikini w gabinetach na terenie całej Polski Laser DeLux. Podpowiem jak możecie zdobyć zniżkę 50 % lub 100 % na kolejne zabiegi. Polecam. kontaktujcie się ze mną na a.mergist@vp.pl lub 537 394 743

Gość izabb
Hej! Depilację laserową miałam w planach już od kilka lat, ale zebrałam się dopiero w tym roku.. A szkoda! Jestem już po trzecim zabiegu na bikini głębokie i jestem zachwycona - włoski zniknęły prawie zupełnie (już po pierwszym razie było około -40%) . Jestem tak zadowolona z efektów, że jeszcze w tym roku zaczynam pachy i łydki :)) Jeśli chodzi o salon DeLux, nie mogłam trafić lepiej - atmosfera jest mega przyjazna, sam salon jest pięknie urządzony a wszystkie niezbędne informcje dotyczące zabiegu otrzymałam podczas wizyty próbnej, tak, że nie pozostały mi żadne wątpliwości :) Ceny zabiegów są naprawdę konkurencyjne, ciężko znaleźć miejsce gdzie przy tak fantastycznej obsłudze zapłacisz tak mało ;)) Dodatkowo, jeśli skorzystasz z mojego polecenia otrzymasz -20% na pierwszy zabieg, z możliwością uzyskania wysokich (50%!) zniżek na kolejne. Pisz na maila izabb02@gmail.com, lub dzwoń - 792 054 793. Telefon mam zawsze przy sobie więc odpisuję / oddzwaniam od razu, maila tez sprawdzam przez cały dzień. Masz gwarancję że odpowiem natychmiast! Ps. Depilację laserową najlepiej przeprowadzać w zimie, kiedy skóra partii ciała poddawanej depilacji nie jest wystawiona na słońce - teraz jest więc idealny czas na rozpoczęcie zabiegów! :))

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA wpiszcie sobie w necie

Gość barti12
Witam Panie! Zdaje mi się, że jestem chyba tutaj pierwszym mężczyzną. Ogolona klata jest na topie i bardziej sexy, dlatego zdecydowałem się na zabieg depilacji laserowej. Jestem po pierwszym zabiegu i efekty są piorunujące. Atmosfera w salonie jest wspaniała i Panie tam pracujące są sympatyczne. Jeśli są Panie zainteresowane zniżką w wysokości 20% na pierwszy zabieg depilacji laserowej za min. 199 zł (mając 20% rabatu zapłaci Pani za zabieg tylko za 159,2 zł!) w salonach Laser DeLux w dowolnym mieście na terenie całej kraju, bardzo chętnie Panie polecę! Rabat działa na zasadzie: Pani, którą polecę dostanie 20% zniżki na pierwszy zabieg, a ja dostanę 50%. Obydwie strony są zadowolone, a za zaoszczędzone pieniążki możemy poszerzać horyzonty depilacyjne! Przy drugim i kolejnym zabiegu będzie mogła Pani zabiegać o 50%, a nawet 100% zniżki. Proszę o kontakt: email: barti-92-92@tlen.pl (odpowiedź w ciągu jednego dnia) sms: 508 177 531 (sms - szybka odpowiedź) Będzie niezmiernie mi miło, jak któraś z Pań do mnie się zgłosi po rabat :)

Gość gość
PACHY i BIKINI !!! W sprawie zniżki 20 % do salonów Laser DeLux kontaktujcie się bezpośrednio ze mną - Alicja. Jestem dostępna od adresem a.mergist@vp.pl albo pod numerem 537 394 743. Chętnie opowiem o swoich zabiegach i odpowiem na każde wasze pytanie. Polecam zacząć zabiegi właśnie teraz- podczas zbliżającej się zimy- do lata pozbędziecie się wszystkich włosów :)

Gość gość
Ja korzystałam z usług salonu w Sosnowcu. Generalnie boli jak diabli... Zabiegi są wykonywane na laserze light shher ( tym zwykłym, nie light sheer duet). Efekt jest. I na pewno nie raz skorzystam, jednak dla kogoś kto się boi bólu radzę się dwa raz zastanowić:) Ze swojej strony oferuję 20% zniżki +10% dorzucam od siebie. Zniżka jest ważna na terenie całej Polski. Mój numer tel: 880789106, lub meil: kala-88@wp.pl

Gość barti10
Witam Panie, oferuję zniżkę 20 % na pierwszy zabieg w gabinetach na terenie całej Polski Laser DeLux. Proszę o kontakt: E-mail: barti-92-92@tlen.pl - (maila sprawdzam kilka razy dziennie) Sms: 508 177 531 (najlepiej sms, odpiszę w przeciągu kilku minut) Serdecznie polecam zabiegi depilacji laserowej w salonach Laser DeLux!

Gość ewelina000000
Również jestem zadowolona z usług salonu laser delux w Sosnowcu. Dla osób zainteresowanych proponuję 20% zniżki na pierwszy zabieg. Chętnych proszę o kontakt ewelina_0@interia.pl lub kom. 508638603.

Gość gość
Jestem po depilacji laserowej twarzy. Miałam okazję korzystać z usług salonu w Katowiach ( salon elite laser spa) oraz z salonu w Sosnowcu( Laser delux). W tym pierwszym pracowano na Light sheer duet, natomiast w drugim na zwykłym laserze light sheer. W moim odczuciu różnica między tymi dwoma laserami jest dość duża. Przede wszystkim faktycznie duet mniej boli, ale jeżeli chodzi o skuteczność zdecydowanie bardziej polecam zwykły light sheer. Nie mniej jednak zdecydowanie polecam zabiegi laserem light sheer. Fakt koszty są duże ale satysfakcja nieoceniona:) Z chęcia podzielę się z którąś z Pań -lub Panów- zniżką na zabiegi w salonie LASER DELUX. Proponuję 20% zniżki na pierwszy zabieg, dodatkowo gratis dorzucam 10% na depilację jednej partii ciała. Łacznie mogę zaoferowac 30% zniżki!!! ( Zamiast 200 zł za jedną partię po znizkach koszt zabiegu wyniesie 140 zł!!)Zniżka oczywiście działą w dowolnym salonie delux w polsce Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i wątpliwości , bo wiem że za pierwszym razem takie są na pewno:) Mój meil: kala-88@wp.pl, tel. 880789106. Będę bardzo wdzięczna za każde powołanie się na moją osobę, ponieważ dzięki temu ja równiez uzyskam rabat w salonie. Z góry bardzo dziekuję i służę pomocą:)

Gość gość
Polecam zabiegi w salonach laser DeLux. Jestem już po czwartej depilacji i kolejna wizyta bedzie juz moim ostatnim zabiegiem. Swietne efekty w tak krótkim czasie. W sprawie zniżki na wszystkie zabiegi w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski proszę o kontakt pod zaante@o2.pl lub pod numerem telefonu 603 916 774. :-)

Gość LoraV
Odświeżając ten wątek chciałabym zaoferować 20 % zniżki na depilacje laserową w gabinecie "Laser DeLux" dla tych co jeszcze się nie zdecydowali. Osobiście byłam w gabinecie we Wrocławiu ale czytałam również o sieci tych gabinetów w innych miejscowościach więc wychodzi na to że wszędzie Panie kosmetyczki są przemiłe ;). Wszystkie informacje dostajemy na bezpłatnej pierwszej konsultacji a jeżeli chodzi o pytania to Panie odpowiadają na wszystko z cierpliwością i rozsiewają wszelkie obawy ;) Podczas zabiegu mamy przykładany co chwilę lód dla złagodzenia i wszystko idzie w miłej atmosferze bardzo szybko ;) Do tego jeżeli chodzi o ceny to właśnie bardzo fajna jest promocja na polecenia i można za małe pieniądze cieszyć się gładką skórą :)) Serdecznie polecam :) Jeżeli ktoś ma jakieś dodatkowe pytania bądź by chciał skorzystać z promocji to zapraszam na maila- miszdzisitd(małpa)interia.pl ;) I od razu chciałabym zaświadczyć że nie jestem kosmetyczką (wiem że to dla niektórych osób ważne gdyż jak sama szukałam informacji na temat depilacji bardzo denerwował mnie fakt że na forach wypowiadają się kosmetyczki a wiadomo że każdy swoje chwali , tak więc jestem jedynie klientką ;))

Gość stalyklient
Gorąco polecam salony Laser DeLux! Z chęcia podzielę się z którąś z Pań -lub Panów- zniżką na zabiegi w salonie Laser DeLux. Osoba taka dostanie 20% zniżki na pierwszy zabieg, a ja będę mógł skorzystać z 50% rabatu na kolejny zabieg. To działa jak łańcuszek, warto promować takie akcje. W sprawie zniżki na wszystkie zabiegi w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski proszę o kontakt pod e-mail: barti-92-92@o2.pl lub pod numerem telefonu: 508 177 531 (najlepiej sms, odpisuję w przeciągu kilku minut).

Gość gość
Jeśli któraś z Was chciałaby 20% zniżki na depilację laserową w salonie Laser Delux we Wrocławiu to piszcie na maila mena889@gmail.com Chętnie odpowiem na pytania dotyczące depilacji, polecam!

Gość Kikson29
Witam Was Moje drogie Panie Jestem po pierwszym zabiegu depilacji na pachy i bikini . Niebawem bede miala drugi zabieg, musze przyznac ze juz po pierwszym zabiegu widac ogromna różnicę, wloski sa slabsze jest ich przede wszystkim mniej ! Naprawdę super!! zobaczymy co bedzie po drugim zabiegu :) Zbieg milam w Sosnowcu, bardzo miła obsługa naprawde gorąco polecam ! Jeżeli macie jakies dodatkowe pytania pytajcie, pomogę !! Chetnie podziele sie z Wami zniżka 20% piszcie kiki29@onet.eu

Gość aleksandra_palen
Witam, ja również chętnie polecę kogoś na zabieg laserowy z 20% zniżką :) proszę pisać na adres: aleksandra_palen@o2.pl pozdrawiam

Gość gość
Witam serdecznie ja również jestem po zabiegach i efekt jest niesamowity! Na początku podchodziłam sceptycznie do tego ale już po pierwszym zabiegu widać ogromne efekty jak najbardziej polecam salony Delux. Jeśli chcesz zniżkę 20% lub porozmawiać o zabiegu napisz do mnie Edita1059@gmail.com odpowiadam w ciągu godziny :) Trzymajcie się dziewczyny i do dzieła! ;)

Gość gość
Robię serię na pachy. Efekty niesamowite, zero bólu, profesjonalna obsługa. Polecam Laser DeLux. Chętnie podzielę się zniżką 20 % na pierwszy zabieg, następne możecie mieć za 50% ceny albo nawet za darmo ! :)) Jeśli macie jakieś pytania chętnie na nie opowiem zaante@o2.pl albo 603 916 774

Gość gość
Polecam zabiegi Laser DeLux. Robię bikini i pachy, efekty widoczne już po pierwszym zabiegu. Moja mama straciła już około 70% włosków po drugim zabiegu a przyjaciółka po trzecim. Chętnie podzielę się zniżką 20 % na pierwszy zabieg, następne możecie mieć za 50% ceny albo nawet za darmo ! Jeśli macie jakieś pytania chętnie na nie opowiem a.mergist(małpa)vp.pl albo 537 394 743. Pozdrawiam : )

Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji paulineczka131189@gmail.com