Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 342424234324234

Realne bezrobocie w Polsce wynosi okołoo 50%szook

Polecane posty

Gość 342424234324234

Policzyłam. "Gdy spojrzymy na rynek pracy z perspektywy spisu powszechnego, okazuje się, że jest z nim znacznie gorzej, niż wynika to z oficjalnych statystyk. Według spisu na koniec pierwszego kwartału 2011 r. pracowało 14,2 mln osób, wliczając w to szarą strefę. Bezrobotnych było w tym czasie 2,1 mln, co oznacza, że faktyczna stopa bezrobocia wynosiła 12,9 proc." Piszą, że pracuje 14,2 mln a 2,1 nie pracuje. W Polsce mieszka obecnie 38,46 mln. Z tego, 71,6% to ludnosc w wieku produkcyjnym (16-65 lat). Czyli mamy 27,54 mln osób w wieku produkcyjnym. Realne bezrobocie jest ok. 50 %. niech mi ktos to wyjasni??????

Gość 342424234324234
Umiesz liczyc????

Gość lkjoiyjhg
i pewne jest to że w Polsce BRAKUJE rąk do pracy !!! Dlatego sprowadzamy jełopów ze wschodu, którzy zapełniają wiele WOLNYCH miejsc na rynku pracy Takie są realia 50% bezrobotnych i tysiące wolnych miejsc pracy

Gość madeilok
a nie 70% ludzie bez przesady. jestescie bezrobotni na własne życzenie. ja kiedy nie miałam pracy szukałam w necie i po 2 tygodniach znalazłam na http://top-ogloszenia.net/Praca-11 tak więc można? można

Gość Elektronikełe ausf. VIb
do łagru w każdej chwili mogę iśc, a porządna prace w polsce to jak trafienie 6 w lotka