Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicky85

czy odwołać ślub, bo on czatował?

Polecane posty

Gość vicky85

Witam, od 8 lat jesteśmy parą, 2,5 roku mieszkamy razem.W sierpniu miał odbyć się nasz slub. Piszę, że miał, bo od pon.wszystko się zmieniło. Nie wiem, co mam robić. Przypadkowo odkryłam, że mój facet czatował i przegladał profile jakiś lasek na portalach randkowych...jestem zdruzgotana.Wiele lat potrzebowałam, aby mu zaufać, kiedy w końcu mi się to udało, on to popsuł.KIlka lat temu przerabialismy temat czatów, bo też czatował. Myślałam, że zrozumiał,że to mnie rani. On twierdzi, że robił to z ciekawości i gdyby wiedział, że mnie to zaboli inaczej spedziłby czas, Chociaż dzisiaj stwierdził, że on nic złego nie zrobił i nie bedzie się tłumaczył. Moje zaufanie legło w gruzach.Nie wiem, co z nami dalej zrobić....czy ja przesadzam?

takie czatowanie może przerodzić się w zdradę niestety, widocznie czegoś mu w związku brakuje

Przypadkowo odkryłam, że mój facet czatował i przegladał profile jakiś lasek na portalach randkowych...jestem zdruzgotana" a co cię w tym tak zdruzgotało?

Gość vicky85
to, że wiedział,ze mnie to rani, bo już kiedyś mielismy taką sytuację, a teraz znowu to zrobil i to na 3 miesiace przed ślubem...a może to trwa cały czas, tylko dopiero teraz spostrzegłam. Najgorsze jest to, że znowu mu nie ufam:(

Gość a dermatolog?? moze masz
masz całkowitą racje!! dwołaj ślub i pogoń go!! a on będzie miał szanse na znalexienie sobie normalniej laski:o

Gość leonio
On ma gdzies twoje uczucia, wazne ze sam sie swietnie bawi.

Gość pyza 02
ja nie zaufalabym poznownie..... wiem bo mialam podobna sytuacje tylko ze jak slub wzielam z tym czlowiekiem i powiem ci szczezrze i od serca ze zawsze bedziesz juz go podejrzewac.. szukal czergos czego nie mial....

Gość egerg
wspoczuje Ci takiego przyszlego meza ;/ nie dziwie sie ze nei wiesz co zrobic

Gość Rozumna meżatk 34
Właśnie dostałaś wskazówke z nieba, aby nie wychodzic za niego. Lepiej teraz niz po ślubie rozejść się, on ciebie nie kocha. Zdrada jest oznaka braku milosci

Zdrada jest oznaka braku milosci" pokażesz mi w jaki sposób on ją zdradził?

Gość egerg
nie ma dowodow ze zdradzil ale swoim zachowaniem wywoluje watpliwosci

Gość Weronika_85
porozmawiaj z nim i tyle.... a skoro masz wątpliwości, zrezygnuj ze ślubu.. zaufanie to podstawa

Gość do karoanna
regres zamknij się juz bo jestes mega burakiem ,wpierdalasz się w kazdy temat tego typu i gnoisz autora czyzby twoje rady nie miały odnosnika do twojego marnego zycia przegrańca który ma tylko kompa i kafe . autorko nie dyskutuj z baranem on na kazdym topie robi swoje pożal sie boze show nawet nie sili sie zeby zmieniac teksty , nie zdziwiłoby mnie to gdyby ten ciul nie wiedział o czym jest temat , wazne zeby pokłócic się i dowalic , takie nie wartosciowe gówno z tego regresa

Gość do karoanna
autorko jesli chodzi o twoje pytanie powinnas się cieszyc wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią ze facet za którego chcesz wyjsc za mąż jest gówno wart i nie bedziesz jedyna w jego zyciu

ta wskazówka z nieba jest rozbrajająca ;)

nie ma dowodow ze zdradzil ale swoim zachowaniem wywoluje watpliwosci" równie dobrze można pójść w druga stronę i powiedziec że robi z igły widły ;)

Gość sialalalalalalalalalaaaaaaaa
Regres, jestem zdziwiona, zawsze wydawałeś mi sie facetem z zasadami, który nie popiera zdrady. Jasne, że czatowanie moze zdrada nie jest, ale szukanie dziewczyn na portalach randkowych na kilka miesiecy przed ślubem uwazasz za w porzadku?

Gość fwefref
Nie wyobrażam sobie ciebie - z taką małostkowością i przewrażliwieniem - jako towarzyszki życia czy matki. Nadajesz się bez wątpienia gorzej na żonę, niż twój narzeczony na męża. Może to mocne słowa ale wiem co piszę, bo mam i męża, i dziecko, i normalne życie z prawdziwymi kłopotami i radościami. Odpuść sobie i poważny związek, konsekwencje - nie przekazuj swoich genów.

Gość kflkyy
no jak dla mnie, to facet jest po prostu nie w porządku

Gość sialalalalalalalalalaaaaaaaa
fwefref, uważasz, że osoby przewrażliwione nie mogą układać sobie życia? tylko gruboskórnosć i chamstwo jest dobrze postrzegane jako do przekazania w genach, o których piszesz?

Regres, jestem zdziwiona, zawsze wydawałeś mi sie facetem z zasadami, który nie popiera zdrady. Jasne, że czatowanie moze zdrada nie jest, ale szukanie dziewczyn na portalach randkowych na kilka miesiecy przed ślubem uwazasz za w porzadku? " Ustalmy coś :) Czy uważasz że oglądanie dziewczyn w necie to zdrada? Czy uważasz że czatowanie i rozmowa przez komunikator to zdrada? Bo ja nie ... Nie cierpię zdrady i się nią brzydzę ale żeby okreslać i zarazem kogos skreślać trzeba miec niezbite dowody na ową zdradę Piszesz że szuka dziewczyny na portalach randkowych? a ja sie spytam ... skąd wiesz że szuka i chce jakąś wyrwać ? Na jakiej podstawie to wnioskujesz? Ja ci odpowiem A no takiej że jesteś kobietą a co za tym idzie słowo czat,komunikator,randkowanie,portal radndkowy,oglądanie zdjęc z dziewczynami = ZDRADA :D To typowe i stereotypowe

I jeszcze jedno przegladanie profili lasek na necie ( jak to pisała autorka) jeszcze o niczym nie świadczy !

ona i tak jest mało wrażliwa. Ja bym faceta wykopała od razu...

regres - rozmawiał z pannami ze stronek randkowych...faktycznie, zupełnie normalne, nie ma się czym przejmować...

Gość Sasankaaaaaaaaa
JA BYM ODWOLALA SLUB POTEM BEDZIESZ ZALOWAC ZE WYSZLAS ZA KOGOS KTO CIE ZDRADZAC BEDZIE PRZESTRASZ GO I ODWOLAJ SLUB

Gość kflkyy
uważam, że jesli jest sie w związku to pewnych rzeczy nie wypada już robić, tym bardziej ze facet autorki wiedzial ze ją to boli. a mimo to, dalej to robil. co taki czlowiek jest wart ?

Gość Rozumna meżatk 34
Inteligentny człowiek wie, że jak czatuje aby poznawać nowe kobiety to robi to po to, aby umówić się z nimi. REGRES trochę pomyśl

pewnie o historii kina...jakby chciał porozmawiać od tak sobie to pewnie wziąłby przykład z takich dziabągów jak my i siedziałby na forum.