Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicky85

czy odwołać ślub, bo on czatował?

Polecane posty

Robienie sobie jaj na czacie było na topie jak miałam 15 lat. No chyba że macie po 15 lat, to rozumiem." ale badziew ja juz pisałem o tym wczesniej że takie gry to domena szczeniaków i młokosów więc z tym sie tutaj zgodze

Gość nie brała bym ślubu
regres Tez jestem za tym by dac kolesiowi szansę ułozenia sobie życia z normalną i nie chorobliwie zazdrosną panną - ona jest normalna i on też ale widocznie nie pasują do siebie - mają inne oczekiwania - to co jemu sprawia przyjemność ją rani - jak się kogoś KOCHA to się umyślnie nie krzywdzi, jeśli on nie potrafi lub nie chce się zmienić powinien sam ze ślubu zrezygnować a nie ranić ją skoro wie jak ona na to reaguje - chyba sie ze mną zgodzisz?

gratulacje" karczmareczka 123 dziękuję :)

Gość regres współczuje
twojej żonie takiego pojeba wziąc sobie za męża cos musi byc z nią nie tak zeby ukamieniowac się za życia na własne życzenie , może jest garbata itd itp to by wiele wyjasniało

I jak to już ktoś tutaj napisał - mają inne oczekiwania, ale to jeszcze nie powód, żeby jechać po autorce, czy jej facecie. Tylko, że na tym forum to norma. Specjaliści od wszystkiego i wyrokujący w cudzych sprawach "zostaw go", "rzuć go", "to debil" zawsze wiedzą najlepiej. :) Idę się puszczać ze swoim liberalizmem gdzie indziej. :) Powodzenia Regres, zaraz przeczytasz, że jesteś żałosny, a Twoja żona jest taka i owaka, a tak naprawde to jesteś z nią nieszczęśliwy, ona z Tobą i za dwa dni się rozstaniecie. :D

Gość BO REGRES TO PRACOWNIK KAFE
durnie...ma nawet teraz wasze IP debile🖐️

ona jest normalna i on też ale widocznie nie pasują do siebie - mają inne oczekiwania " wiec niech sie rozstaną skoro nie sa w stanie sie dogadac

a co mnie obchodzi czemu przyjął tak samo nie obchodzi mnie czemu ktoś ode mnie kupił buty jakie wystawiłam na allegro. Mógł nawet se przyjąć dlatego, bo akurat miał urodziny a nikt mu zyczeń nie złozył. Duży jest to niech odpowiada za swoje decyzje

Whiltierna de Strega O, mówiłam? " Miałaś rację :) No ale co począć z takimi ? Tylko sie uśmiechnąć do nich można :D

Whiltierna de Strega" 🖐️ Miło było poczytać wpisy kumatej kobiety ;)

oj regres, sam jesteś taki jak inni. Szafujesz swoim prawdami, które są jedyną prawdą i tylko prawdą, krytykujesz zachowania innych, zwłaszcza kobiet, bronisz "męskich" rozrywek nazywając je normą, podczas gdy normą nie są, czego potwierdzeniem jest wiele opinii kobiet i facetów. Jako facet, o zgrozo, żonaty, twierdzisz, że po roku małżeństwa jesteś już specjalistą od związków małżeńskich i związków w ogóle, nie tolerujesz odmiennego podejścia do życia, a sam się dziwisz, że ludzie robią to samo Tobie. Wszystkie kobiety wrzucasz do jednego worka, jako nielogiczne i fochowate, oprócz Twojej świętej małżonki, która nie dość że jest piękna to jeszcze najmądrzejsza, bo toleruje Ciebie. Wybacz, ale spec z Ciebie żaden.

generalnie laska ma podstawy, żeby teraz chcieć zrezygnowac ze ślubu i tyle" no ma podstawy i niezbite dowody że ją zdradzała ta meska świnia ;)

Wybacz, ale spec z Ciebie żaden" a ja gdzieś napisałem że jestem spec? Prosze po raz kolejny by nie przypisywano mi czegoś czego nie powiedziałem Czy to takie trudne?

Gość poczytajcie sobie o Regres w
topiku '' "Ciekawe" przypadki osob poznanych za posrednictwem sieci Internet '' Kolo naprawde ma cos z garkiem od ciaglego przebywania na tym forum. 🖐️

może zaczniesz się odwoływac do tego co piszę, a nie tradycyjnie "po męsku" odwraasz kota ogonem? czy ja napisałam, ze on ją zdradził? Nie, napisałam, ze złamał reguły związku. Ale zauważyłam, ze u facetów to norma, nie potrafią przyznać racji tylko próbują zrobić z drugiej strony idiotkę Płytkie to

Gość jak sie wyprowadziła
ja pierd...... regres i ta kretynka która tak mu w dupe włazi to chyba jego zona , mały pokurcz trzymajacy sie regresowych portek przytakujacy w rytm jego głupoty tak widze regresa i jego durna zone nie , ona nie jest normalna albo była zdesperowana zeby takiego pajaca znosic , nikt na własną prośbe nie chce przebywac w towarzystwie idoty.

Gość kkkkkkkiniaaaaaaaa
rany dziewczyno puknij sie w leb, z powodu czatow chcesz slub odwolywac?? a spotykal sie zimi, zdrzadzal cie?? no chyba nie jezu kazdy kiedys czatowal albo i czatuje ale to nie zdrada.

Gość ojdana35
ale to nie chodzi o zdradę tylko o złamanie danego słowa. Takim sposobem łatwo stracić zaufanie do partnera,jeśli on uwaza ze to nic złego to po jasną cholerę się z tym kryje?niech jej powie ze tak mają faceci,tak lubią i to nic nie znaczy.Proste?

Gość lilllka
Nie chce mi się wszystkiego czytać ale odniosę się tylko do pierwszej wypowiedzi autorki. Jeśli tu jesteś, piszesz o czymś co teraz. A co będzie po slubie? Myślisz, ze się zmieni? To ułuda. Powodzenia w podjęciu właściwej dla Ciebie decyzji.

czepiliście się tego czatu. Nie czat jest problemem (choć dla mnie by był), ale złamanie danego słowa, działanie za plecami partnerki, świadome krzywdzenie jej i okłamywanie. I nie jest ważne to czy problemem jest czatowanie, zakupy do domu, oplacanie rachunków czy cokolwiek innego. Kłamstwo i nieuczciwość jest kłamstwem i nieuczciwością, czegokolwiek by nie dotyczyła, a u męża nie są to cechy pożądane, prawda?

Gość julia plus romeo
No tak - * lat związku a ona na podstawie tego,że chłopak czatuje chce go zostawić:/ Poprzewracało się we łbie.

Gość walcia
czyli uważasz, że jeśli jest się z kimś już długo, to należy być z nim już na zawsze....a niech tam leje żonę, chleje, zdradza na prawo i lewo...skąd tyle rozwodów---ludziom naprawde poprzewracało sie we łbach....

bardzo ciekawy top, muszę przyznać nie tyle z powodu czatów, co na podstawie tego, że bez zaufania nie będzie dobrego związku - zrobiłaś przedbiegi autorko, to teraz śmigaj do swojego faceta i na spokojnie rozgryź temat i wchłoń zaufanie albo się rozstańcie. szkoda nerw na związek nie oparty na zaufaniu.

Gość rejo
a w jakim swiecie Ty żyjesz...święty nieszczęsny się znalazł

jeśli jej to przeszkadza, to sprawa jasna i powinna się rozstać są różne modele życia, różne priorytety ...

Gość StruśPędziwiatrrr
Ale badziew.. Zgadzam się. Okłamał ją. A że to czat to tylko dolało oliwy do ognia, bo robiąc to w ukryciu jednoznacznie widać że wiedział że robi źle, więc na pewno było to zainteresowanie panienkami na tle seksualnym. Ja nie mogę, wracają mi wspomnienia, mój miał normalnie konto na badoo, znalazłam go szybko, nawet nie pozmieniał danych pasujących do niego. Znak zodiaku, wzrost, miasto i już go miałam ;)