Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalala3343

Czy wasze teściowe przyjechały do szpitala jak rodziłyście lubpo porodzie?

Polecane posty

Gość lalalala3343

Pytanie jak wyżej. Moja teściowa nie odwiedziła mnie w szpitalu.

Gość kiniasoblewska
niestety tak

Gość lalalala3343
Czemu niestety?

Gość wolałabym jej nie widzieć
wolałabym jej nie widzieć

moja siedziała w domu z moją zestresowaną mamą (dla niej pierwszy wnuk dla teściowej trzeci). Przyszła nas odwiedzić w domu jakoś w przeciągu tygodnia od porodu...

Gość vbth
A po co? Moja mieszka 200 km ode mnie i przyjechała, jak mały miał 2 tygodnie. Szczerze to w szpitalu odwiedzajacy nie sa potrzebnie, robią za dużo zamieszania.

Gość zla na wszystko
nie przyjechala dziwka i cale szczescie!!!!!!!!

Gość Ganta
I dobrze teściowa zrobiła, nie zawraca się głowy matce leżącej w szpitalu.

Gość lolaaaaaffff
o jakie wy głupie, ze hej, o co wam chodzi, przychodzi żle, nie przychodzi żle, i wy jesteście matkami, szkoda tylko waszych dzieci, no ale tak to jest jak przygłup zrobi sobie dziecko/ci to wszyscy przez tego przygłupa cierpią

nie. przy 1 maluchu zobaczyła synka jak wrócilismy do domu 5 dni po porodzie - mieszkaliśmy z nią. drugiego malucha jeszcze nie widziała (mieszkamy 1000 km od niej). zobaczy w lipcu na chrzcie.

u mnie byl caly komitet powitalny na czele z tesciowa - dzien po... :)

Gość to ja spytam inaczej
A czy Wasze mamy przyjechały? Bo przecież i ta i ta jest babcią,więc co za różnica?

Gość dla mnie jest różnica
Mama jako bliska mi osoba przyjechała do szpitala i cieszyła mnie jej obecność, teściowa to obca osoba i nie chciałam jej w tak intymnym dla mnie wydarzeniu.

moja mama nie przyjechała do szpitala. po 1 porodzie zobaczyła maluszka jak miał 3 tygodnie (pojechaliśmy do niej na wigilię). po 2 porodzie przyjechała jakoś miesiąc po porodzie. prosiliśmy też teściową żeby przyjechała zobaczyć maluszka, pomóc przy nim i starszym ale nie chciała.

Moja mama nie przyjechała :( zresztą do tej pory przez prawie 1,5 roku nie przyjechała i widzimy sie tylko na proszonych imprezach albo jak przypadkiem spotkamy sie u wspólnych znajomych.

Teściowa nie ale za to przyjechała siostra teściowej czyli ciocia mojego męża :D

tak, dwa dni po porodzie teść z teściową, ale pytali się wcześnie czy mogą . Ogólnie w szpitalu nie chciałam nikogo oprócz mojej mamy i męża, dla niech zrobiłam wyjątek bo to dziadkowie młodego jakby nie było :)

Gość a moja tez nie przyjechała
powiedziała, że nie chce widzieć małego szatana w grzechu zrodzonego :o Mamy z mężem ślub cywilny... Teraz nagle ma pretensje, że nie chcemy jej wnuka przywieźć i całą rodzinę przestawiła przeciwko nam, jacy to my źli nie jesteśmy :o

Gość to i ja cosik powiem
U mnie nie ma rozróżniania czy moja mama czy teściowa-odkąd się urodziło pierwsze dziecko to są babcie w kwestiach dotyczących wnuków mają równe prawa. Po pierwszym porodzie mama i teściowa przyjechały razem-mama nie ma prawa jazdy,a ja rodziłam w innym mieście. Przy drugim porodzie teściowa przyszła na drugi dzień,bo akurat wróciła z sanatorium. Wróciła w nocy,a w zasadzie nad ranem-o 4 dojechała,a o 7 była już u mnie :) Inaczej było z dziadkami-teściu akurat przy obu porodach był chory,więc owszem był w szpitalu,ale oglądał nas przez szybę w drzwiach, do domu przyszedł po kilku dniach,jak już wydobrzał. A mój tata też miał pecha,bo wnuczkę zobaczył dopiero jak miała 3 tygodnie-był na wyjeździe służbowym,a wnuka jak miał 4 dni-też wyjazd służbowy. Tym razem dziadkowie będą od razu mogli zobaczyć małego,ale za to najprawdopodobniej męża nie będzie w kraju-no przynajmniej tak wychodzi,bo 3 dni przed planowanym terminem porodu ma wyjazd służbowy do Niemiec na 2tygodnie :(

Moja tesciowa przyjechala do szpitala jak tylko urodzilam. Za to jej synalek (a moj ex) przywiozl mnie do szpitala a sam pojechal w delegacje do pracy i wrocil dopiero na weekend czyli po 5 dniach po moim porodzie :o

Za to moja mama przyszla do szpitala jeszcze zanim urodzilam i wspierala mnie.

Teście odwiedzili mnie raz w szpitalu (byłam 7 dni) i....o jeden raz za dużo :D :P Wyszłam ze szpitala o 12,a już tego samego dnia przyszli w odwiedziny :o

Gość Gliwiczanka24
mOI Z TEGO CO WIEM TO CHCIELI ALE JAK JA RODZILAM TO BYL ZAKAZ ODWIEDZIN GRYA PANOWALA A POTEM ZAWIESILI ZAKAZ ALE TO JUZ PRAKTYCZNIE WYCHODZILAM POZA TYM JAKOSBYM NEI CHCIALA

Gość moja teściowa
bawiła mi 2-letnią córkę,jako,że razem mieszkałyśmy a w szpitalu byłam 12dni,mama przyjechała zaraz,gdyby nie małe dziecko w domu na pewno by przyjechała,była dobrą kobietą

Tak :) Bardzo lubię moją teściową i cieszę się, że chciała zobaczyć wnuczka.

Gość mireczkowataa
przyjechała. dzień po porodzie przyjechali wszyscy- moi rodzice, bracia, teściowa i siostra męża. Rodziłam w klinice, gdzie były wyznaczone tylko dwie godziny w ciagu dnia więc gładko poszło :)

Gość rocznikowo sie liczy
teściowa nie. Urodziłam w piątek o 14 i po 17 była u mnie moja mama. W sobotę mama z tatą. Mieszkaliśmy u nich przez 2 miesiące (miesiąc przed i miesiąc po porodzie - remontowaliśmy mieszkanie). Byłam zadowolona że przyszli. Teściowa przyjechała 1,5tyg po narodzinach z resztą rodziny męża