Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PatY PaT

hej moje mieszkanie do wynajecia! POLECAM - TANIO:)

Polecane posty

Gość PatY PaT

polecam moje mieszkanie do wynajecia :) uwazam ze cena jest bardzo dobra mieszkanie zanjduje sie w centrum , bdb polaczenia autobusowe i tramwajowe w koncu to plac centralny:) moze jest tu ktos z krakowa co szuka mieszaknia?:) http://krakow.gumtree.pl/c-Nieruchomosci-dom-mieszkanie-do-wynajecia-Wynajme-duze-2-pokojowe-mieszkanie-NOWA-HUTA-800ZL-za-WSZYSTKO-W0QQAdIdZ378519820

Gość krakowiaczek 21 cm
puknąłbym cię na tym stole :classic_cool:

Gość potrafka
strasznie tanio, podejrzanie tanio, w w-wie można mieć mały pokój za 800

Gość PatY PaT
mieszkanie wolne od 1 czerwca ja musze wyjechac do anglii i niechce aby stalo puste dlatego chce wynajac szybko i tanio zeby bylo jak najdluzej wynajmowane, nie zalezy mi na kasie tylko zeby nikt sie np nie wkradl:) to ma byc mieszkanie dla mojego syna ale jest jeszcze za maly ;)

Gość rteytuyo
no ale 800 zl a co z rachinkami typu woda, gaz, prąd? wliczone w cene czy jeszcze trzeba placic?

Gość xendzia
800 zl i nic go więcej nie obchodzi ? moze prać cała dobę, przyprowadzić cała rodzine na kąpiel , lac wode i t wszystko za 800 zł ? obojetnie kto przyjdzie, rodzina z dziećmi, staruszka , studenci ??????? szok , taka taniocha, ludzie bez wynajmu za swoje tyle płacą z mediami o co ci chodzi ?

Gość rteytuyo
mi sie wydaje, ze 800 zl jej do reki za sam wynajem, a dodatkowo rachunki musi oplacic sam, wiec w sumie wcale nie tak tanio, bo wyjdzie jakies 1200zl.

Gość PatY PaT
A UMIECIE CZYTAC? napisalam 800 zl a nie 800 + rachunki! normalna rodzina z dzieckiem niebedzie lala wody pol dnia a jakby bardzo naciagali to wtedy by sdie cos z tym zrobilo chodzi o normalne korzystanie.. jak wynajme drogo to ktos bedzie szukac tanszego mieszkania i wyprowadzi sie a aj bede sie denerowac o mieszkanie ze stoi puste a tak to mysle ze tanszego nikt nie znajdzie wiec bede spokojna:) mowilam na kasie mi nie zalezy mam jej pod dostatkiem:) dlatego chce za nie symboliczna cene :)

Gość PatY PaT
a do wypowiedzi wyzej tak na marginesie 1200 zł za wszystkie oplaty to tak duzo wg Ciebie ?:D jak patrzylam na ceny mieszkan zeby swoje bardzo tanio wynajac to 2 pokoje byly z amin 1200 , 1300 + oplaty;)

Gość rteytuyo
to faktycznie tanio, nie jestes pazerną osobą ;) szkoda ze to mieszkanie nie w innym miescie... :/

Gość kn,n,nk,
ale wez moze dopisz ze 800 zł + niedopłaty ewentualne, bo to trochę bezsensu :/ chętnie bym się wyprowadziła do krakowa :p