Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdwqedwe

jak to sie dzieje ,ze czasem dziewczyna przecietna

Polecane posty

Gość dqwdqwdwqedwe

ma fajnego faceta ,a ta ładna trafia na samych chamów , cwaniaczków itd ?

Gość Nutella :)
nie czasem a częst tak się dzieje niestety :(

Gość i prawidłowo
też się nad tym zastanawiam :D im gorszy pasztet tym ładniejszy facet :D

Gość Evilucifer
Pożądny do ładnej nie podejdzie, bo myśli, że za wysokie progi...

Gość dqwdqwdwqedwe
no właśnie ,alle dlaczego? wszedzie widać szcześliwe pary gdzie dziewczyna wcale nie jest jakas pieknoscia ,a czasem też są takie gdzie dziewczyna jest ładna ,a trafi na chama co nia pomiata ,albo na cwaniaczka wlasnie jakiegos

Gość dqwdqwdwqedwe
juz nie wspomne że czesto jest tak ,ze dziewczyna może nie brzydka ,ale naprawde pieknoscia nie jest jak z pierwszych stron gazet ,a facet jak marzenie i w nia zapatrzony

Gość Evilucifer
Te ładne, o ile są świadome urody, po prostu często robią w okół siebie taką atmosferę " jestem ą ę, jak nie jesteś ideałem to nie podchodź". Mniej urodziwe są bardziej przystępne po prostu.

Gość uleńka;)
ja jestem mniej niż przeciętna tak powiedzmy 3/10 a mój facet zajebiście przystojny, 10/10

Gość Nutella :)
przykre to jest

Gość można w ogóle jakoś
no własnie bo źle patrzycie- 'ładna' dziewczyna jest ładna dla wszystkich, pewno dla tego swojego faceta jest tak samo ładna, jak dla 99%osób, które ją mijają na ulicy... a ta dla nas 'przeciętna' jest kims wyjątkowym dla tego faceta, z którym jest... i dlatego, że tylko on zobaczył w niej coś, czego nie widzi nikt inny, czego nikt inny nie zauważył, bo niewystarczająco długo sie przyglądał, facet traktuje dziewczynę jak najcenniejszy skarb, który znalazł... a dziewczyna traktuje go tak samo, bo pewno on dla niej też jest wyjątkowym 'znaleziskiem' :)

nie zawsze atrakcyjne są ą ę. zdarza się że tak jest ale to nie reguła. moim zdaniem o to chodzi, że przystojny facet czuje się bezpieczniej przy takiej przeciętnej dziewczynie

Gość Niesmialy_Podobno przystojny
Bo facet boi sie ze ladna ktos mu odbije.... ja np jak rozmawiam z ladna dziewczyna to zaraz sie stresuje i czerwienie...

Gość Evilucifer
A czy ja mówię, że zawsze? Ale często się zdarza.

Gość dqwdqwdwqedwe
no może... to dlaczego w takim razie do takiej lgną właśnie albo chamy ,albo tacy co sie uwazaja za niewiadomo co ?

Gość można w ogóle jakoś
ja jestem jakas inna chyba czy tylo ja patrze na ludzi 'sercem'? :P jak mi się ktoś podoba to mam w tyłku czy wzięliby go na okładkę vouge'a :P

bo ladne zachwycone swoja uroda ksiezniczki tak sie zachowuja a zaden normalny facet nie leci na cycju i ladna buzie, macie puste glowy to bierzecie pustych cymbalow a potem placzecie ile to ja znam dziewczyn to strzelaja fochy jeden za drugim a piwa nie potrafia wypic z wlasnym facetem.

Gość Evilucifer
Bo "cham" chce taką tylko przelecieć, więc wie, że z fochów i tak nie będzie musiał słuchać. No i nie interesuje go, czy ona już kogoś ma i ewentualnie czy po tete a tete nie zostawi go dla lepszego modelu.

Gość abcdefgkobieta
może ta "przeciętna" ma coś więcej do zaoferowania niż tylko urodę, która przemija? a skoro ta "ładna" w ogóle się nad tym zastanawia i klasyfikuje ludzi ze względu na urodę to czemu ten fajny facet miałby ją chcieć? A chamy to się nie szczypią - skoro ładna a pusta to się nadaje :) Oczywiście generalizuję, bo bywa różnie ;)

Gość Marek10111
Natura często ładnym kobieta nie daje rozumu zbyt wiele żeby zachować równowagę. Często też ładne nie muszą się starać w życiu a co za tym idzie nie rozwijają się umysłowo i dlatego są tepe. W każdym bądź razie puste kobiety mają przejebany system wartości i według tych wartości dobieraja sobie facetów - też zjebow, wiadomo. Z zasady te śliczne w sensie też są chujowe

Marek- generalizujesz często tak jest że ładne dziewczyny myślą że uroda wystarczy i nie trzeba się starać- mam taki przykład w pracy. ale jak dziewczyna jest i ładna i jeszcze inteligentna to już jest dla faceta mega wyzwanie

Gość Evilucifer
Czemu wyzwanie? Wyzwanie to jest, jeśli ona tylko uważa się za inteligentną, a w rzeczywistości jest po prostu przemądrzała (standard).

Gość zgdzam sie z 100%
coś w tym jest, choć nie jestem brzydka nie jestem jakąś sex bombą ale za młodego wieku zazdrościłam pięknym dziewczyną ich urody, ale po co chwilę nowy chłopak przebierały co chciały ale później same. jak poznałam męża to pamiętam jego słowa że dla niego jestem 100 kroć piękniejszą od tych laluń. i w głowie mam poukładane. bo z poprzednimi po za pokazaniem się z łądną dziewczyna nic po za tym nie miał. jak to powiedział woli dziewczynę z którą z kumplami wypije piwko a nie z taka co piszczy ciągle po sklepach w głowie jej tylko opaleniazna i ciuszki. a tak od siebie. z reguły czesto się zdarza kiedy ładna dziewczyna potrafi wyśmiać brzydszą osobę a o porozmawianią z taka osoba juz nie wspomnę. i co jeszcze zaznacze łądna dziewczyna a językiem nie szczędzi- klnie obraża jednym słowem hamka.. aż od razu czar takiej osoby pryska.

Gość Marek10111
Inteligentne kobiety zadko są z 'chamami, cwaniaczkami itd' bez względu czy są ładne czy nie. Są przypadki ze wiarza się z takimi osobowosciami bo tego chcą z jakiegoś tam powodu ale to są wyjątki. Ale faktycznie jest to generalizowanie, trzeba zwrócić uwagę także na fakt ze degeneraci zdają sobie z wiekiem sprawę ze swoich przywar i maskują je skutecznie na początku znajomości.

Eviluciter wyzwanie, bo taka nie da sobą manipulować i wciskać kitu. a jak jeszcze jest ładna.. mówię to z własnych doświadczeń-mój eks powiedział mi, że przeraża go, że jestem ładna i inteligentna

Gość zgdzam sie z 100%
choćjak się mówi nie wszytskie kobiety piękne do jednego garnka się wrzuca, mam koleżankę uroda prześliczna- zgrabna śliczna ciemnowłosa dziewczyna i bardzo skromna i mądra. dosłownie takie połączenie charakteru z urodą jest godne podziwu. i taka osoba jest pięknem w całej okazałości. bo piękno to pojęcie względne.

Gość zgdzam sie z 100%
no tak może nie dawać sobie kaszy dmuchać- ale jest to nie miły widok kiedy atrakcyjna uroda i nagle słyszysz kurw...spierd... itd... rozumiem kazdy przeklina ale nie każdy tym słownictwem operuje na co dzień.

może mój eks miał coś na sumieniu i bał się że to rozgryzę.. :P A wracając do chamów - fakt że taki się przystawia to jedno. a bycie z takim to coś zypełnie innego