Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość malypenismeza

penis mojego meza jest maly. Pomocy

Polecane posty

Gość gość
mam męża ma penisa na 12 cm ,,,,,,,,,,,,,,,,,, a powiem ze kocham sex i co z tego jak do osiągnięcia orgazmu potrzebna mi z 30 minut on zaledwie 3 minuty ojjjjjjjjjjjjjjj poznam tu kogoś ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, lolitka

Gość gość
ale 14 to nie aż tak mało hehe :D mi nie musi facet pchać penisa aż do kręgosłupa :D super przeyjemność i tak mam bo mam ciasną dziurkę a mój facet ma jakieś 15-16cm

Gość gość
ja mam 18cm ,,, więc cztery cm więcej i laskom się podoba ...

Gość gość
mam pytanie ,,,,,,,,,,,,,, ale dla facetów co was podnieca w nas ,,,,,,,,,,,bo mnie osobiście podnieca duży penis to znaczy 18 cm ,,,,,,,,,,,,,, a dodam że mam 170 cm ,,,, waga 53 kila i duży biust ,,,,,,,,,,,,,hehheheeeheh

Gość gość
Mam chłopaka ma 11 cm ,,,,,,,,,,,,, ptaszka ojjjjjjjjjjjj wolała bym aby miał na 18 cm ,,,,,,,,,,,,,, hehhe powiem tak stosunek nie trwa długo ale jest spoko tylko problem polega na tym że go nie czuję ,,,,,,,,,,,,, a 18 cm ,,,,,,,,,,,,, bym na pewno poczuła ,,,,,,,,,,,, lubię w łóżku próbować wszystkiego począwszy od miłości francuskiej do dominacji kończywszy na trójkącie ,,,,,,,,,,,,,,, co o tym sadzicie poproszę o odpowiedź panów bo kobiety mogą przesadzać lub z złośc***isać głupoty ,,,,,,,, a dodam ze jestem drobna mam 54 kil przy wzroście 165 ,,,,,,,,,,,,,,,, dzięki z góry za odpowiedzi Kruszynka ,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość gość
mój facet ma penisa na 18 cm,,,,,,,,,,,,,,, boski jest i to bardzo ale mam ochotę na mniejszego spróbować ,,,,,,,,,,,, kto jest chętny mała

Gość gość
mój chłopaka ma penisa a raczej pytona tak go pieszczotliwie nazywam na 12 cm . ____________ i jest boski najbardziej lubię jak mi językiem pieści muszelkę jestttttttttttttttttttt bosssskkkkkoooo ojjjjjjjjjjj hm hm ,,,,,,,,,,, uwielbiam jego penisa mieć w ustach to mnie rajcuje a raczej podnieca i to bardzo mmmmmmmmm czuję jak mi pęcznieje ,,,,,,,,,,, ojjjjjjj ok nie zanudzam od razu przejdę do tematu nie wielkość lecz jakość podnieca kobiety ,,,,,,,,,, a przynajmniej mnie ,,,,, choć nie wielkość ma znaczenie lecz grubość bo mam zapełnioną całą ją ojjjjjjjjjjjj co tu ukrywać SEX ma znaczenie w życiu nie oszukujmy się każdy pieprzy co mu ślina przyniesie na język ale nie każdy ma odwagę się podpisać ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ok może ja też ,,,,,,,,,,,,,ale piszę szczerze sex odgrywa dużą rolę w życiu nie można orgazmu udawać bo po co lepiej sobie zwalić ,,,,,,,,,,,,,,,, ja mam to szczęście że facet a raczej mój mąż mi DOGADZA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i dla tego nie szukam nikogo na boku ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ojjjjjjjjjjjj jak uraziłam przepraszam ale piszmy sobie szczerze tu niektórzy piszą pierdoły trzy po trzy aż szkoda czytać buzi pa ...........

Gość gość
gość 2017.04.06 rzuć nieudacznika i już, weź sobie innego np mnie. Ja mam dużego. 9,5cm jak stoi i 10,5 obwód. to jest dopiero pała!!!. Jeszcze żadnej nie pukałem bo chyba jest za duży i sie go boją. hehehheh no tak można się przestraszyć hehehe Gość ,,,,, TY to Masz walnięte co ,,,,,,,,,,,,,,,,, czym do ludzi ,,,,,,,,,,,,,,

Gość zawodowymacho
Moja rada: kup mezowi extra large a jego penis na pewno sie powiekszy. To tylko kwestia czasu: http://extralarge.pl/.

Gość Dawcarozkoszy
Nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem. Jednak muszę, chodzi o to że cały mój przebieg powiększenia penisa był, jest dla mnie lepszy od samego seksu :D. Mówię poważnie. A dlaczego? Każdy dzień stosowania http://extralarge.pl/ był niesamowity i równie ekscytujący a nawet bardziej od seksu. Czułem ogromne podniecenie, oczekując na pierwsze zmiany w długośc***enisa. To było tak niezwykłe, że totalnie się w tym zatraciłem. Już po około miesiącu widziałem, że penis jest wyraźnie większy, grubszy i twardszy. Z zapartym tchem myślałem co będzie dalej :). To był dla mnie najlepszy czas, który zapamiętam na długo. Nigdy wcześniej nie chodziłem przez 2-3 miesiące taki podniecony. Kolejny dzień przybliżał mnie do osiągniecia długiego penisa. Sam nie wiem kiedy to się stało. :) Niesamowita przygoda. Extra large dzięki wielkie za ten cudowny, pełen emocji czas.

Gość czekamnaswojaszanse
mam wrazenie ze eXtra large stanie sie markowym swiatowym produktem. Wszystko na to wskazuje i to pod kazdym wzgledem. Jakosciowym, cenowym,skladnikowym. Mam nadzieje ze bede mial mozliwosc wkrotce go na sobie wyprobowac i poznac jego dzialania.

Gość gość
Ja mam na 21 i 16 obwód jak byś chciała sprubować to daj znać

Gość gość
cześć mała chętnie bym cie przeleciał a mam na prawdę czym nie to co twój meżulek

Gość gość
heheh bo uwierzę ale ok kiedy

Gość gość
cześć mała chętnie bym cie przeleciał a mam na prawdę czym nie to co twój meżulek odpisuję Panu ,,,,,,, taki mocny no no

Gość gość
ojjjjjjjj szok szok podwójny każdy jest mocny w gębie ok moze i ja też ale piszę szczerze ,,,,,,,, no no kolega taki mocny

Gość gość
Widzę ze tu jeden gość pisze sam ze sobą...

Gość gość
mam pytanie może mi ktoś odpowiedzieć ---- czytam te odpowiedzi i pytania PRZEPRASZAM z góry za śmiałość to żenujące ! ja mam faceta od paru lat może nie będę o wielkośc***isać bo tu o to nie chodzi jestem zadowolona też na początku nieraz udawałam orgazm aby mu nie było przykro nawet się z nim rozstałam ale powiem szczerze ma to coś co mnie jednak ciągnie do niego odpowiadam ,,,, to sex różny to znaczy miłość nie tylko po ciemku i w łóżku ok powiem jedno nie wielkośc jest ważna !!!!!!!! pozdrawiam buziak

Gość zawszeseksi
Gdyby nie EXTRA LARGE (extralarge . pl) nadal borykalbym sie z kompleksem mniejszego czlonka. A teraz jestem najlepszym kochankiem, moje doznania sie powiekszyly a penis jest duzy i solidny i daje rade zadowolic nawet najbardziej wymagajaca laske.

Gość gandalf23
Kupilem cale opakowanie http://extralarge.pl/ EXTRA LARGE i musze przyznac ze sprawdzil sie w 100%. Moj przyjaciel maly juz nie jest taki maly i zawsze przy masturbacji jak i samym seksie ma sporo do roboty.Na szczescie sprawdza sie w kazdej sytuacji . :)

Gość gość
moim zdaniem skuteczniejsze od tabletek są pompki i ekstendery... stałe rozciąganie tkanki zawsze daje dobre efekty - na takiej samej zasadzie robi się tunele w uszach. Zobacz sobie te pompki albo ekstender male edge: https://greenerpharma.com/pl/c/Powiekszanie-penisa/61

Gość Idolekladny
Mialem zawsze problem ze mam za malego bo 13 cm to chyba taki byl co nie? Teraz 16 cm moze szalu nie robi ale dla mnie to byl szczyt marzen a te marzenia pomogl mi spelnic penixen3d: http://penixen.com/, bierzcie sprawy w swoje rece bo warto:) odzyskalem pewnosc siebie i nie jestem juz taki niesmialy w kontaktach z dziewczynami:)

Gość gość
Niektozy maja naprawde wielkie k***sy. Wystarczy sie wybrac na plaze naturystow lub do sauny. :-)

Gość gość
ACHTUNG! znowu ten zbok od k***sów w saunie! :classic_cool:

Gość gość
mam partnera ma penisa na 14 cm ,,,, hm mały chcę czegoś więcej ,,,,,,,,,

Gość gość
14 cm to w sam raz, naprawdę macie takie wiadra? Współczucia

Gość gość
Nie obrażaj ludzi przedmówco, mój mąż ma 12 cm, miałam stosunki z innymi co mieli po18+ i uważam ze taki jest lepszy dla mnie.

Gość malec9
Witam jeśli chodzi o mnie to niestety mam penisa 9cm dł i 6cm gr. A do tego stosunek nie trwa dłużej jak 1 minutę albo i krócej. jest nawet tak że na sam widok cipki się spuszczam.Niestety ale nie daję rady dogodzić kobiecie.To link do fotek jeśli chce ktoś zobaczyć... https://www.fotosik.pl/zdjecie/cf97f52701195b c3

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się