Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna zmora blondynek

włosy blond ,farbowanie i wypadanie wlosow jak sobie z tym radzicie?

Polecane posty

?? swoj wlasny to mysi, jak je pielegnowac i czym farbowac zeby tak bardzo nie wypadaly ?:O

Ja farbuję na blond i mi wypada bardzo mało :) Uważam, że lepiej wydać więcej kasy na farbę, poza tym nafta kosmetyczna + maseczka codziennie po umyciu i dobry szampon i powinno pomóc.

Farbuje garnierem bo lubię kolor, a jeśli o dbanie idzie to wcieram wodę brzozową, używałam kosmetyków dermeny, jeszcze jak mogłam to piłam napój drożdżowy 🖐️ Jak stosowałam to regularnie to działało, a teraz jakoś skończyły mi się kosmetyki to nie kupiłam bo mi się nie chciało, wode mam ale zapominam czasem... tragedii jednak z włosami nie mam

a mozecie napisac jakiej farby i jakiego odcienia konkretnie uzywacie ?:)

Aha, ODRADZAM zdecydowanie to : http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=47346. Kupiłam kiedyś niby jasny blond miał wyjść a wyszedł... błotno- zielony :O Boże... od razu następnego dnia kupiłam nową inną farbę i nałożyłam i już było dobrze. Ale tego koloru nigdy nie zapomnę :O W dodatku potem już się spotkałam z kilkoma opiniami, że też dziewczynom wyszedł zielonkawy...

Gość Siuup
Osłabiasz włosy tym farbowaniem a nawet palisz je więc się nie dziw że wypadają. Moja rada taka, udaj się do trychologa i poproś o dobranie odpowiednich odżywek bo to też ważne by odżywki czy szampony były dobrze dobrane inaczej mogą jeszcze bardziej szkodzić niż pomagać :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI