Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela92

pożyczka-kredyt

Polecane posty

Gość Tina

Najlepsze zawsze na www.vivus.pl   Kasa na koncie w 15min była, do tego niski koszt, a pierwsza zawsze za darmo.

Gość imos
Dnia 31.12.2018 o 11:48, Gość Tina napisał:

Najlepsze zawsze na www.vivus.pl   Kasa na koncie w 15min była, do tego niski koszt, a pierwsza zawsze za darmo.

no najlepiej u nich zwykle wychodzi

Gość gość

Może coś znajdziesz na stronie sowafinansowa.pl, duże zestawienie różnych firm pozabankowych, i tych większych bardziej znanych reklamowanych i tych mniej popularnych ale wcale nie gorszych. Czasami w tych mniej rozpromowanych można trafić lepsze warunki niż w tych parabankach które atakują reklamami na każdym rogu.

Gość Hero4hero

https://www.faraon24.pl/pozyczki/napit/

na sam pit

wystarczy

proste jak 2+2

Gość gość

Polecam Rankomat i ich porównanie ofert typowo finansowych, na stronie finanse.rankomat.pl masz wszystko ładnie wyłożone. Porównują w zasadzie wszystko, od produktów typowo bankowych (kredyty, konta) po pozabankowe chwilówki. Można oszczędzić czas i kasę, nie trzeba osobno przechodzić przez strony konkretnych firm.

Gość pomocna dłoń

Ze swojej strony mogę polecić stronkę z porównywarką kredytów oraz również ubezpieczeń. Bardzo duży wybór

http://e-m2m.pl/5cafa35664cec

Gość Tomi

Pasaż Finansowy Albert

Jeśli szukasz kredytu, pożyczki, chwilówki,  dobrego rachunku bankowego.  Leasingu,  Faktoringu, Hipoteki, kredytu na działalność gospodarczą, lokaty, ubezpieczeń, dobrej karty kredytowej, pożyczki samochodowej i innych instrumentów finansowych koniecznie zajrzyj na Pasaż Finansowy Albert.  Znajdują  się tam oferty około 180 banków, instytucji pozabankowych, oraz prywatnych a także towarzystw ubezpieczeniowych.

Wszelkie oferty są tam aktualizowane na bieżąco, przy współpracy grupy Bankier.  Dla osób nieorientujących się to ta sama grupa do której należy między innymi Allegro.

https://europejskie.produktyfinansowe.pl

.

Gość Karolina

Potrzebuję 10000 zł na 36 rat ale na innych warunkach niż w bankach.  Każda rata wynosi 277 zł (277 ×36 miesięcy)  tyle wyliczyłam . Ta kwota co miesiąc bedzie na koncie lub osobiście . W banku rata ponad 350. Uważam że uczciwa niewysoka kwota co.miesiąc.  Umowa bedzie na dwóch formularzach dla pożyczkodawcy i pożyczkobiorcy.  NIe bierzcie kredytu bo można prywatnie bez formalności w banku . 

Info pod emailem 

karolina.anna@interiowy.pl

Jestem uczciwą płacę regularnie. 

Gość Moijow

Według mnie jedną z lepszych pożyczek chwilówek przez internet oferuje teraz ta strona get-money.pl/chwilowki

Gość master35

jeżeli chodzi o pożyczki to polecam strone SprintCash, która gromadzi wiele firm pożyczkowych więc można w jednym miejscu znaleźć wszystko i wybrać to co jest dla nas najbardziej korzystne 😉

Witam! Jako przedstawiciel wonga.com zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z ofertą naszej firmy. Jesteśmy wielokrotnie nagradzaną firmą z branży internetowych usług finansowych. Działamy w oparciu o zasady:

- przejrzystości - informujemy o wszystkich kosztach i warunkach korzystania z naszej oferty

- elastyczności - dostosowujemy naszą ofertę do indywidualnych potrzeb naszych Klientów

- komfortu - korzystanie z naszych produktów jest proste i wygodne. Nasza oferta jest dostępna online, bez konieczności wychodzenia z domu.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią: - telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub - poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

W razie pytań jestem do dyspozycji

Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość petro

Myślę, że bez problemu powinni Ci dać a przynajmniej tam gdzie ja biore czyli w vivusie. Zerknij sobię na ich warunki. Sa bardzo korzystne 

Gość andrzejgranatnik

Zobacz vivus. Bardzo rzetelnie podchodzą do tego tematu. Nie naciągają, wszystko fair. Na pewno skorzystam jeszcze kiedyś

Gość Marianon
Dnia 5.07.2019 o 20:28, Gość andrzejgranatnik napisał:

Zobacz vivus. Bardzo rzetelnie podchodzą do tego tematu. Nie naciągają, wszystko fair. Na pewno skorzystam jeszcze kiedyś

ostatnio gadałem z nimi i mnie przekonali że nie ma się czego bać, sam jestem dosyć strachliwym człowiekiem jeżeli chodzi o pieniądze ale ostatecznie cała transakcja przebiegła pomyślnie. 

Gość Weczkowska

Pożyczki to tylko w vivusie, na pewno się nie zawiedziesz jeżeli chodzi o ich ofertę, poczytaj sobie trochę o tym, podrawiam i polecam 🙂

Gość sosabang

Zobacz sobię na vivus. Myślę że to spoko rozwiązanie. Mi pomogli nieraz i nigdy się nie zawiodłem

Gość Freja

Ja skorzystałam z Bancovo i nie wiem czy to nie najlepsza opcja, masz same konkrety i szybko załatwiasz kasę.

Gość Jankowa

A vivus naprawdę jest taki dobry jak ludzi piszą? Bo słyszalam że naprawdę się opłaca.

Gość Ciasteczkowa
Dnia 3.08.2019 o 14:15, Gość Jankowa napisał:

A vivus naprawdę jest taki dobry jak ludzi piszą? Bo słyszalam że naprawdę się opłaca.

Nie wiem jak z tym jest, ale Bancovo tak jak Freja pisze, było całkiem spoko jak ja brałam kasę

Gość clout

Myślę że w vivusie powinni Ci dać od ręki. Przynajmniej ja nie miałem z tym problemu. Korzystugoam z ich usług już dosyć dł

Gość tabcan
Dnia 11.08.2019 o 13:46, Gość clout napisał:

Myślę że w vivusie powinni Ci dać od ręki. Przynajmniej ja nie miałem z tym problemu. Korzystugoam z ich usług już dosyć dł

dokładnie, znajdziesz tam to czego szukasz, szybkie i uczciwe pożyczki.

Gość Aśka

Ja zawsze każdemu polecam www.bancovo.pl, bo przynajmniej szybko i z domu, a i porównasz sobie oferty. I masz pewność, że to ty wybierasz, a nie że ci ktoś wciska najgorszą opcję.

Gość itsame

Teeeż polecam vivusa. Z mężem możemy w końcu pozwolić sobie na konkretny remont :) Pierwsza pożyczka 0% i faktycznie działa 

Gość amsahege
6 godzin temu, Gość itsame napisał:

Teeeż polecam vivusa. Z mężem możemy w końcu pozwolić sobie na konkretny remont 🙂 Pierwsza pożyczka 0% i faktycznie działa 

0%! dokładnie ja z vivusa już 3 razy korzystałem i będe na pewno jeszczee wiele innych razy.

Gość wojtek

W wonga jaki koszt ma druga pożyczka?

Gość Arek

Ja w vivusie brałem pierwszą pożyczkę na 61 dni. Takie pożyczki są wyjątkowo przydatne jak się wie, że pieniądze będą, ale później. Ja potrzebowałem gotówki na wyjazd służbowy, za który miałem dostać zwrot po okazaniu faktur - no i spłacone elegancko po 20 dniach

Gość Damian

ja potrzebowałem pieniędzy na pierścionek zaręczynowy vivus mi pomógł było warto. 

Dnia 17.09.2019 o 19:10, Gość wojtek napisał:

W wonga jaki koszt ma druga pożyczka?

Witam! Wojtek, kolejna pożyczka w wonga.com każdorazowo udzielana jest na indywidualnych warunkach. Można o nią wnioskować od razu po spłacie pierwszej pożyczki. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wynieść do 20000 zł, ale kwota ta i koszt ostatecznie są uzależnione od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści. Za ukończenie 10 kursów albo ścieżki edukacyjnej na platformie Kapitalni.org Klient może otrzymać jednorazowo w trakcie trwania jednej pożyczki zwrot w wysokości 10 zł. Ukończenie większej liczby kursów lub ścieżek uprawnia do zwrotu 10 zł przy kolejnej pożyczce.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią: - telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub - poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

W razie pytań jestem do dyspozycji

Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość Henny
Dnia 6.10.2019 o 21:00, Gość Damian napisał:

ja potrzebowałem pieniędzy na pierścionek zaręczynowy vivus mi pomógł było warto. 

Najs :D Ja w maju musiałem wyprawić synowi komunię, a oszczędności nie mam, więc ratowałem się vivusem - to była olbrzymia pomoc

Gość Julka

A jaki jest koszt pożyczki w vivusie? Długo się czeka?