Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicyty

Nienawidze dzieci drących japę w kościele!!

Polecane posty

Gość felicyty

Powinien byc zakaz wstępu dla takich krzykaczym ,najgorsze że rodzice wcale na to nie reagują. Ludzie nie moga się skupic na mszy tylko wysłuchują wrzasków dziecka :O

Gość olga.w
Ja właśnie przez takich obłudnych ludzi ja Ty nie chodzę do kościoła .

Gość lipa ! !
a po co ty chodzisz do kosciola jak nienawidziszswoich bliznich.....do tego dzieci ,ktore wiadomo musza sie w zyciu jeszcze wiele nauczyc itp...Trzeba bylo isc do klasztoru tam by ci nikt nie przeszkadzal w modlitwach itp...

Gość haha..............
Brawo lipa!!

Gość felicyty
Nóż się w kieszeni otwiera, wy chyba do kościoła nie chodzicie bo gdyby tak było to byście wiedziały, jak sie niesie taki wrzask. Rodzice powinni zostawić dzieckow domu a nie brac do kościoła, jak nie mają z kim to przecież jedno z nich może iśc na msze a drugie zostanie z dzieckiem.

Gość haha..............
felicyty jestes głupia:D A juz tak na marginesie kosciół chrz\escijanski jest nudny jak nie wiem co.W anglikanskim na przyklad przychoddzaq cale rodziny i msz\e prowadzone sa dla dzieci ,wspolne śpiewanie i zabawa.A w chrzescijanskim nuda,klękanie wstawanie,klękanie i wstawanie.Nie dziwota,ze dzieciaki ssię nudzą i tak jak napisala ci lipa!! idz do klasztoru i pomódl sie w celi.Najlepiej połoz sie plackiem na srodku kościola.:D

Gość olga.w
ku....r .w a ...mać a ,każdy katolik ma prawo chodzić do kościoła ,niedawno było w tv że ksiądz w jakieś parafii zabronił przychodzić na msze chorym dzieciom bo są głośne ,no pytam się jak tak można ,nie wiem ja nie chodzę do kościoła i nie mam zamiaru ale jedno jest pewne wiem jak zachowują się dzieci i to są tylko dzieci ,też kiedyś byłaś jednym z nich i jeżeli ich rodzice zadecydowali wychować ich w wierze katolickiej i uczęszczać z nim na mszę to tym bardziej Ty jako katoliczka powinnaś się cieszyć że kolejna owieczka dołącza do Waszego grona a nie sapać.W ogóle to chyba jesteś starą bezdzietną dewotką ,skoro tak bardzo przeszkadzają ci dzieci w kościele ,Ty też nie musisz chodzić na mszę jak nie możesz się skupić tam na modlitwie idź na pole do lasu bóg jest wszędzie ponoć .

a ponadto, nie wiesz, że księża proszą aby dzieci od małego uczyć chodzić do kościoła reszta już ci została zapisana, ale ty chyba do moherowych beretów powinnaś wstąpić

Dzieci powinni być przyprowadzane do kościoła i być uczone jak powinny się w nim zachowywać. Czasami mnie dekoncentruje bieganie między ławkami,ciągłe gadanie, szeleszczące papierki po słodyczach itd. Ale dzieci jak to dzieci.... Wkurza mnie bardziej to że rodzice nie reagują na takie sytuacje!

Mnie nie dzieci denerwowały:-) Ale te zafajdane mamuśki które nie zwracały na zachowanie dziecka uwagi!!!!!!!Ale spoko do kościoła nie chodzę już paręnaście lat wiec zwisa mnie to i powiewa.

tylko w kosciele???a ja nienaiwdze w ogole drących sie dzieci gdziekolwiek i związku z tym to bym z domu nie mogła wyjść Do kosciola nie chodze bo nie moge sluchac tych zaklamanych bredni fagasa w sutannie