Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe ranking

Wybierzcie swojego ulubionego prawika!

Polecane posty

Gość kafe ranking

Napiszcie z którym byście się chciały spotkać 🖐️:) 1. Offerma 2. Cream 3. Korjonos 4. Kapselko 5. Prawiczek bez wiary 6. Stalingrad vel Śmieszny Student 7. Zawsze szczery vel empatyczny do kwadratu 8. Stev 9. Ble Ble 10. IMO 11. Faith Hope Glory 12. Argen- 13. Looooser 14. BSA 15. Beliar 16. Levviatan 17. AveDave 18. Darker 19. Max Zander vel Klaun 20. Żabi kruk 21. Jarek Kamecha 22. Prawiczuś doskonały 23. Papierzany Bąk 24. twoja dziadek 25. ten ostatni niedziel vel śp. ten ostatni niedziel vel Nieboszczyk z Montparnasse 26. Trent Easton 27. Mlody_18 28. Grzesław 29. yyughiuh 30. Samotny Romantyk 31. revolver

Gość jak na niedzielny poranek
przez kolejne dni, a kandydatow jest na caly miesiac, bede sobie wybierac po kolei a co jak szalec to szalec

Gość ja pierdziele ile tych
prawiczusów się namnożyło :O przegrańcy :classic_cool:

Gość a to z matką Ci nie wystarczy?
a ranking na dziewicę? przypominam o parytetach i równouprawnieniu

Tu nie ma dziewic, są tylko sfrustrowane starsze panie i trolle płci męskiej lub nieokreślonej. A nieliczne inne osoby jakie się pojawiają szukając odpowiedzi na swe pytania... cóż w ich przypadku nieistotny jest fakt posiadania lub nie błony dziewiczej ;)

Gość yguyfytuffu
polowa to pewnie baby albo wiekszosc:O

Gość hehh
to az tylu ich jest o_O To jest niemozliwe, a jesli tak to przerazajace

Tylu prawików na kafe?? Bosze ale watacha .Kobiety działajcie, zróbcie coś dobrego dla rodzaju ludzkiego!

Karolina pisałem z punktu widzenia siebie - jako prawika , a jeśli ze stanu faktycznego , to musiałbym być nieskromny , a nie wypada.... :classic_cool:

skoro stzrebelka sie pojawiła to na pierwszy ogien moze isc :) tylko, znajac tchorzostwo spanikuje i ucieknie

BlueMan, nie jestem instytucją dobroczynną :P Rev, aha, no, teraz to ja rozumiem, chociaż lubię ludzi bez fałszywej skromności :P Miłego niedzielnego leniuchowania Revuś 👄 and All

karolina ale tu nie ma nic fałszywego - sama prawda - gdybym był prawikiem było by inaczej - uwierz mi...:P popołudnie bedę miał straszne , wieczór też :( więc życz mi tylko bym dziś czegoś nie rozpierdolił...to wszystko...

jak na niedzielny poranek nigdy nie uciekam od odpowiedzialności - bo nigdy nie ucieknę od przeznaczenia :)

Gość gwiazdaP.
a gdziee pravik 91 ??

carolina_free BlueMan, nie jestem instytucją dobroczynną -Ale w niebie miałabyś dużego plusa nie masz odrobiny litości?

Gość Zuzanna Amelia & 13
11:45 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu to rev jest prawiczkeim? Tak

po co gmatwanie skoro jestes na liscie i mam prawo wyboru :)

Gość Zuzanna Amelia & 13
BluMen orginal - a Ty jesteś prawiczkiem ?

Gość kafe ranking
1. Offerma 2. Cream 3. Korjonos 4. Kapselko 5. Prawiczek bez wiary 6. Stalingrad vel Śmieszny Student 7. Zawsze szczery vel empatyczny do kwadratu 8. Stev 9. Ble Ble 10. IMO 11. Faith Hope Glory 12. Argen- 13. Looooser 14. BSA 15. Beliar 16. Levviatan 17. AveDave 18. Darker 19. Max Zander vel Klaun 20. Żabi kruk 21. Jarek Kamecha 22. Prawiczuś doskonały 23. Papierzany Bąk 24. twoja dziadek 25. ten ostatni niedziel vel śp. ten ostatni niedziel vel Nieboszczyk z Montparnasse 26. Trent Easton 27. Mlody_18 28. Grzesław 29. yyughiuh 30. Samotny Romantyk 31. revolver 32. Pravik 91 🖐️ @gwiazdaP. Dzięki za czujność 🖐️

fiku oczywiscie , ze jestem prawikiem - nie widać po postach? :classic_cool:

ok Fiku odstepuje Ci reva tylko nie placz juz ja i tak jestem ,jak dla niego, za brzydka

"oczywiscie , ze jestem prawikiem - nie widać po postach?" tak mi się wydawało, że nadto fantazjujesz :P

"ja i tak jestem ,jak dla niego, za brzydka " ja jestem za nudna i głupia, niech suzka dalej 🖐️

fiku mikuuu fantastą też być mogę, prawikiem itd itp - w końcu to miejsce pisania bajek , w którym nieliczni są realni - jak moje "ja"...ale ciężko je odgadnąć , gdy się żyje niewiedzy - wiedza nieliczni i wybrani...:classic_cool:

Zuzanna Amelia & 13 Raczej do tej bandy się nie kwalfikuję,po przejściach jestem. Nie jestem wyznawcą tej religi od wielu lat.

tak ? :( to ja dla szczerego tez jestem za glupia :( a to On mial byc ten kolejny 🖐️